Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim 90 olması için 48 kg falan olmam lazım herhalde bana 94 yeter.şimdi bile arkadaşlara diyetteyim dediğimde aaa ne gerek var gayet normalsin diyorlar ama ben memnun değilim daha yaşım genç incecik olmak varken niye hafif balık etli olayım demi

Koruma dönemi çok tehlikeli illa alırız dimi 2-3 kg ama ondan sonra bir daha kilo almak istemiyorum.

mutlaka arada inişler çıkışlar olur bunun rahat olması için de rarad 2-3 kg bırakmakta fayda var 52 ye düştün dikkat etmedin 54 çıktın diyelim o zamn 3-4 protein ağırlıklı beslenirsin hop yeniden 52 ye düşersin kontrol etmek daha kolay canım

Tabi ki ileriki yaşlarda ister istemez biraz artacak.
Bir de basenlerdeki fazlalıklar daha az fark edilir oluyor göbeğe göre.

Aynen öylee ..
Ahh bir görsek o zamanları, heyecan yaptım resmen.
Ben hiç 57nin altına düştüğümü bilmiyorum.

ben hep 50-52 arasındaydım evlenmeden önce 53 ü bile görmedim hiç.o yüzden rahatsızım şuanki halimden

Ne güzelmiş ya maşallah.
Tabi ondan sonra zor olur peki nasıl alınıyor evlenince bu kilolar ne değişiyor ?

canım benimki şöyle oldu evlenmeden önce çok hareketli bir hayatım vardı günde 1 saat yürüyordum okul gidiş gelişinde arkadaşlarla.okul içinde de hareketliydik grup olarak sürekli ayaktaydım yani.evlenince ilk tayin yerimiz kıbrıstı.tabi orada çalışma imkanı yok. birden eve kapandım.vucut alışkın değil tabi, tebki olarak yavaş yavaş kg almaya başladım ama tabi asıl kg hamileyken alınıyor.mide bulantısı yaşamadım iştahım çok açıktı 21 kg aldım.59-60 kg ile hamile kalmıştım.hamileyken yediklerine dikkat edenlere, az kg alanlara gıbta ediyorum.insanın iştahı açık oluyor fazlasıyla, canı bişeyler çekiyor sürekli. nasıl durabiliyorlar, nasıl yemiyorlar valla bravo.ama ben yediğim için pişman değilim canım.hamilelik kg üstüme yapışmadı verdim geçen yaz 60 kg idim hatta 58 bile düştüm sonrası benim hatam tamamiyle.burda şartlarım zor
yalnızım buda beni strese sokuyor eşimi doğru düzgün göremiyorum aileme çok uzaktayım vs.bu streste beni aburcubura yönlendiriyordu ama artık bu dönem bitti. heyecanla yazı bekliyorum diyetimi yaparak...

Anladım canım.
Gerçekten stres altında kilo vermek çok zor şimdi bile veriyorsun tebrik ederim.
Ne rahatça dışarı çıkabiliyorsun orada ne bir şey.
Eee eşinde ters bir şey olacak korkusu, yalnızlık.
Çocuğunla bir başına baş etmek zor şeyler gerçekten ama mayısa ne kaldı şurada 1 ay sonra belli olacak yerler sonra da hazırlık telaşı derken geçip gidecek sonra eşinle olacaksınız.

aynen öyle canım çok zor bu 2 sene beni yıprattı fazlasıyla inş. yaza yine yeniden başlayacak herşey.

Gunaydin kizlar, dun disim cok kotu agridi randevu icin aradim taaaa ayin 23 une verdiler
O zamana kadar durabilsem ne diye arayim hayret bisey
Gun boyunca uyudum agri kesiciler sayesinde ..

Dun ki menum (dogru duzgun bisey yiyemeedim)

1 bardak soya sutu

1 bardak hazir corba
1 parca ekmek

3 kasik yogurt

Suyumu 1 lt bile tamamlayamadim ..

12 Nisan Mesaj sayıları

Mutedeyyin : 45

eski_bir_masal : 45

LAydLiNe : 35

MuMu85 : 22

UZAYIM : 18

UcukMavi : 17

elmaliturta : 9

file76 : 9

Canim 12 Nisan msj sayim 5 ti ozel msjla bildirmistim gozunden kacti heralde ..

12 Nisan msj sayim 5 canim..

Dogru soyluyorsun Hilal cim, cozutunca 1 ileri 3 geri oluyor ..
Bu hafta spora agirlik vermek istiyorum ...

Ozelestirime gelince...

Yemek olayimin psikolojik oldugunu dusunuyorum kafamda taslari tam yerine oturtamadigim icin menulerimde dengesizlikler oluyor
ama son hafta itibariyle duzene girdi boyle devam etmeye caba gostericem ins biran once kurtulmak istiyorum diyet stresinden ..
Bu hafta sporada yogunluk vericem aslinda kilodan cok vucudun siki olmasi onemli benim icin,
bu yuzden zaman zaman tartida eksiyi gormesemde moralimi bozmamaya calisicam ..

Birinci olmusuz cok katkim olmasada herkesi tebrik ederim ins bundan sonraki haftalar icin daha guzel bireysel sonuclar aliriz ..

Hu huu nerdesinizzzz kizlaaaar hadiiii uyanin artik aksam olduu DD kulaklari cinlasin annem oyle derdi bize

Günaydın canım. Hoşgeldin. Geçmiş olsun umarım biran önce düzelir. Diş ağrısı çok kötü bişey. Allah kimseye yaşatmasın. Doğal olarak hiç bişey yiyememişsin.

Canım benim kusura bakma gözümden kaçmıştır. Hilal gelince düzeltir kendindeki listeyi.

Hu huu nerdesinizzzz kizlaaaar hadiiii uyanin artik aksam olduu DD kulaklari cinlasin annem oyle derdi bize

Canım ben uyandım hatta bir sürü alıntı yaptım. Tam cevap yazarken elektrikler gitti. Sinin oldum boşa gitti hepsi.

Tesekkur ederim cnm dis agrisi gercekten cok kotu..

Onemli degil canim bazen olabiliyor sanirim Hilal duzeltme yapar ..

Evet birara nickini asagida gordum sonra kayboldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…