Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhaba..

tansiyonum yükseldi gözümü açamıyorum..
yapmayı başarmayı çok istedim ama buranın sorumluluklarını yerine getiremeyeceğimi anladım artık.strese giriyorum olmuyor.
ben gelebildiğim zaman geleyim sizle konuşayım daha iyi olacak öyle.diyetime aynen devam ediyorum onda bi sıkıntı yok..sizleri çok seviyorum..

Kizlar gecmisi okudum

Gulcin resmine baktim, bence de verilecek fazlaligin yok senin, belki sporlarini bolgesel yapabilirsin.
Hilal, herkes demis zaten artik ben bir sey demiyorum..
Ebru afiyet olsun goturmussun meyveleri yeni is yerin de hayirli olsun.

Spor kurulu da olusturulmus takimimizda ooo ne guzel supersiniz kizlar
Derya hemen baslamis bile:)

Elbise icin yorum yaptiginiz icin tesekkurler kizlar hepinize
Elbiseyi dugunde giyicem ama istemede baska bir sey bulcam cunku sevgilimle gittik baktik o begenmedi

Reyhan abla
Oyle bir karar almissin hayirli olsun senin icin
Ama yine sikca gir motivasyon olarak destek oluruz birbirimize

bilmiyorum o zaman diyeti bırakıyım mı ebru ben en azından 53 kilo olup kendmi mutlu hisisetmek istiyorum

ne güzel bir duygu değil mi hatice inşallah istediğin kiloya biran önce ulaşırsın

ben de varım yarım saat bisiklet sürecğim.

aysecig cnm siz de mi hudut bölüğündesiniz lojmanda mısın?resimlerini gördüm kg gayet iyi aslında,tabi sen nasıl hissediyorsan ne kadar istiyorsan o kadar ver
hudut bölgesindeyiz bulgaristan sınırı canım ismim gülçin aysecim aslında benimde kilomla bir sorunum pek yok sıkılaşmam ve incelmem lazım bedenlerim çok kalın aysecim

giydiğim hiçbirseyde yağlarım pötür pötür çıkmaz da biraz göbeğim çıkar ama memnun değilim

ewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım
daha çok gençsin sabırlı ol dikkatli beslen tatlım

afiyet olsun ayse

afiyet olsun ebru takma zamanın da meyva yemek de yararlı bende cumartesi günü dehşet kaçırdım ama yılda 1 kez zaten en fazla 2 hafta oluyo kirazlar bugün doktordan da duydum 100 grı 60 cal müş sıkma canını

afiyet olsun funda akşam azcık kaçmış ben görmedim

çok hoş ebru tebrikler

çok önemli ama doktora git desem bahanen var hilalcim sağlık bu endişelendim ben erteleme

öyle bir anlatmışsınki ebru canım çekti inan içerde
1 sepet can eriği var
dün eşim çiğ köfte yapmıştı o var
çocukların pudingi
meyvalar
mutfağa gitmeye korkuyorum
sabah olsada yemek yesem kahvaltı yapsam

masallah deryacım 57 seni geçti derya

Kızlar ben kaçtım yarın görüşürüzz ..
iyi geceler hilal

hatice ben toblo yapmayı bilmiyorum o yüzden düz yazdım bugün yaptıklarım

-ebrucum söz bırakmayacağım

-3 mil leslie
-400 ip atlama
-30 dak shred
-200 twister
hepsi bu kadar duşumuda aldım 2 bardak yeşil çay demledim onuda içtim daha ne olsun değil mi<?

bence de çok iyi canım

İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım
SPORUUUUMMM GURURLA SUNARIM
[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
level 3
[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş
[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL
HAREKETİ
[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk(4km)[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Jillian Michaels level 3 e geçtim geçmez olaydım.Vücudumda yeni kaslar keşfettim..Aranızda 3. yü yapan var mı bilmiyorum ama ben çok zorlandım.Ter içinde kaldım.
Şimdi geçmişi okuyup yoklama alayım

ayyyyyyyyyyy kızlar akşam fazla kaçırdım diye çıktım sitede yarım saat yürüdüüüüüüüüüüüüm yanüüüüüüüüü iyi geldi

Reyhan Ablacım geçmiş olsun dikkat et yüksek tansiyon tehlikelidir.

ayy sporun çok güzel olmuş canımmmmm

lojmanda değilim aysecim ama lojmanın yanında dairede hep meslek arkadaslarımızla oturuyoruz
puanımız olmadığı için giremedik ve çok zor ev bulduk

burası çok kalabalık tugay büyüklüğünde aysecim tankçı,topcu,piyade,istiham vs her bölük var geldiğimiz yere hiç benzemiyo doğuya
heryer çok büyük tanklar ve araçlar dolu onlar yoldan geçerken biz evde oturamıyoruz ve türkiyenin batı bölümünden buraya atış gibi eğitimlere binlerce asker geliyo gideceğin yerde muhtemelen buna benzerbir yerdir edirne askeri bölge olduğu için heryer aynıymış

gezmek için merkeze gittiğinde çok seveceksin ben uzunköprüye gittim pek beğenmedim halkı çogunlukla göçebe bulgarlar ve yunanlar nereliydin bilmiyorum ama oldukça fazla çağdaş bir şehibi senin gibi mavi gözlü ve sarışın hatunlar bollukta
göçebeden sonra insanların çoğunluğu nasıl desem çingen diyorlar öyle bir topluluk

Ooo gulcin hatice super sporlar yapilmis masallah sizee
Benm de yapmam lazim yaa sarkcam yoksa
Ozellikle ic bacaklarima lazim..

İc bacak icin yan yatip bacaklari bukup yere paralel mi kaldirmak gerekiyor kizlar yoksa 90derecelik aci olusturacak sekilde mi?

masallah çok güzel olmuş sporun ben level 2 deyim bu bile zor geliyo 3 ü nasıl yaparım artık bilemiyorum

yap tabi sende betüş
yan yatıp bacaklar büküp 90 derece açıyla kalçayıda sıkarak yaparsan iç bacak ve kalçan çalışır

canım o dış bacak için diye biliyorum iç bacak için bana spor hocası şu hareketi önerdi kesinlikle çok etkili hem de kolay

ayaktayken sağ eline bir sopa al yada bir yere tutun dengede duracak şekilde sag elinle sonra sol bacagını havaya kaldır indir bu hareketi yapabildigin kadar yap sonra da diğer bacak için yap basta zorlanırsın ama sonra alısırsın bu hareket cok etkili iç bacak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…