girerim tabi ablacım..sen sakın bırakma dukanı sıkı tut tamam mı..Reyhan abla
Oyle bir karar almissin hayirli olsun senin icin
Ama yine sikca gir motivasyon olarak destek oluruz birbirimize
bilmiyorum o zaman diyeti bırakıyım mı ebru ben en azından 53 kilo olup kendmi mutlu hisisetmek istiyorumTeşekkürler Nermin'cim. Bal benim en başından beri dikkatimi çekiyorda çok fazla takılmıyordum. Üst üste her gün menünde görünce uyarma gereği duydum. Kızın yesin yarasın ama sen yeme bence cıssss
Hadi bakalım sende bin biraz yazarsın buraya ne kadar olduğunu.
Gülçin'cim yaaaa bence sen kendine ödül olarak güzel bir tartı al. Ortalıkta bırakmaki çocuklar bozmasın
Bu arada resimlerine baktım ama yine aynı fikirdeyim. Sen kilolu değilsin senin fazlalığın yok. İşte bu yüzden kilo veremiyorsun. Senin kemiklerin iri.
Hadi bakalım kim daha çok spor yapacak
Ama sonradan vazgeçip bikaç hafta sonra bırakmak yok tamam mı?
Güle güle canım
ne güzel bir duygu değil mi hatice inşallah istediğin kiloya biran önce ulaşırsınBırakmak yooook.Temmuzda tatile giriyoruz ki tatile de sporuma devam etmeye çalışacağım.Şimdiye kadar 6,9 kg verdim ama incelmek çok güzel bunun sebebide spor tabii ki.Tanıdığımızın nikahı için bir elbise almıştım.Dün dolabı düzenlerken elbisenin üstüme tam oturduğunu anımsayınca sinir oldum.Sonra bir deneyeyim dedim amaaaann Allahım bol hemde azcık değil çok bol.Fermuarını zor kapatıyordum dün fermuar kısmını tuttum 7-8cm lik bolluk vardı.Ön kısmım da boldu.Hemen eşimin yanına gittim.Gerçekten ne kadar kilo vermişsin dedi.Meğer herşey 6,9 kg mışdaha bu kadar kilo versem ve spor yapsam çok güzel olacak.
hudut bölgesindeyiz bulgaristan sınırı canım ismim gülçin aysecim aslında benimde kilomla bir sorunum pek yok sıkılaşmam ve incelmem lazım bedenlerim çok kalın aysecimben de varım yarım saat bisiklet sürecğim.
aysecig cnm siz de mi hudut bölüğündesiniz lojmanda mısın?resimlerini gördüm kg gayet iyi aslında,tabi sen nasıl hissediyorsan ne kadar istiyorsan o kadar ver
giydiğim hiçbirseyde yağlarım pötür pötür çıkmaz da biraz göbeğim çıkar ama memnun değilim
Gülçin'cim dukan yapıyordum ben çok memnundum sonra bu streste gitti kilolar kafama hiç takmadım ondan olabilir belki ..
Betül'cüm düğün için gayet güzel ama bence isteme için aynı fikirdeyim çok dikkat çekecek bir renk olmasa daha iyi olur.
Ahh Nihal'cim merak ettik gelmeyince, bilgisayarla alakalı olduğu tahmin etmiştim bir gün öncesinde bilgisayar yeni geldi dediğinden ama böyle bir durumda haber verirsen en azından merak etmeyiz ..
Hayırdır Nermin'cim canın bir şeye mi sıkkın ?
Pazar gübü gerçekten çok kaçmış ..
Gülçin'cim kilolu değil de biraz kalın duruyor hani normalde 32 beden giyen bir insanın yağları çıkar yanlardan falan senin böyle bir durumun yok yağ olmadığı belli yani bunun ..
Suyunu da tamamlarsan güzel olacak Nermin'cim ..
Afiyet olsun Gülçinn ..
İlk kez duydum bunu Gönül teşekkür ederiz dikkat etmeye çalışacağım ..
Kıyamam yalnız mı kaldın sennn ..
Bana çok kaçırmışsın gibi gelmedi HAtice bence güzel olmuş.
Çok iyiymiş ya ben bazen kızınca öküzcüm diye seviyorum bizimkini
Ne oldu Zeliş'cim vaz mı geçtin yoksa tatil fikrinden, denize arkadaşlarınla rahatça girmek istemiyor musun ?
Kızların da dediği gibi açlıktan saldırmışsın hep diyoruz bak sabah kahvaltını güzelce yapsan bu problemler de olmayacak ..
Ben de aynen öyle düşünüyordum Nermin ama belli bir diyet listesi olmadığından rahatça yapabildim dukanı ..
Hayırlı oslun yeni yerin Ebru'm ..
daha çok gençsin sabırlı ol dikkatli beslen tatlımewt aslında hiç böyle yapmamıştım ama yarın tekrar toparlıycam ve cuma günü 1.5 kilonun altında vermek istemiyorum bn 16 yaşındayım
afiyet olsun aysemenümü yazayım
sabah
2 dilim ekmekten tost
1 haşlanmış yumurta
öğlen
2 kase mercimek çorbası salata
akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık kıymalı kabak yemeği
yoğurt
30 dk da bisiklet süreceğim
afiyet olsun ebru takma zamanın da meyva yemek de yararlı bende cumartesi günü dehşet kaçırdım ama yılda 1 kez zaten en fazla 2 hafta oluyo kirazlar bugün doktordan da duydum 100 grı 60 cal müş sıkma canınıMENÜM
Sabah
Yarım simit
Öğle
1 kase çorba
Küçük bir porsiyon şehriyeli et kavurma
1 dilim kepek ekmek
Ara
3 tane kiraz
3 tane küçük erik
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Dünki menümü hiç yazmıyorum. Resmen rezaletti. Ama sadece mecbur olduğum için yedim. Ama akşam yemeğinde dalda taptaze kirazı ve taptaze çileği görünce dayanamadım. Ne kadar kiraz yedim bilmiyorum ama çok yedim
afiyet olsun funda akşam azcık kaçmış ben görmedimkızlar ben bugün ufaktan bir kaçamak yaptım amma bütün yediklerimi vs yazayım siz karar verin ya bence yediklerime göre çok önemli bişi değil
sabah
1 dilim ekmek
kaşar
salatalık
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım tabak haslanmıs sebze
yogurt
1 dilim ekmek
akşam (akşam dedigim saat 5 yanüü)
1 ince dilim kek
2 tane eti boleromudur nedir küçük gofretlerden
1 bardak da sütlü nescafe
spor: 1,5 saat
çok hoş ebru tebriklerBarışmanıza sevindim. Bizde öyle hiç küs kalamayız.
Kendini ihmal ede ede bir hal gelecek başına. Biran önce git lütfen doktora.
Tamam canım. Bekliyoruz sporunu. Bu arada bizim menülerimize iyi bak olur mu canım. Onlardan örnek almaya çalış. Ayrıca kilo vermeye başladıkça çok hoşuna gidecek bu iş.
Bugün beni farketmeyen kimse kalmadı. Artık erkekler bile ne kadar çok zayıfladın demeye başladı. Çok yakın olmadığım insanlar bile söylüyor çok zayıfladın nasıl yaptın diye. Buda çok hoşuna gidiyor insanın.
çok önemli ama doktora git desem bahanen var hilalcim sağlık bu endişelendim ben erteleme
Söyleyeceğim de kızacaksınız diye korkuyorum Hatice
Bu sefer nefes alamadım uzun süre ufak ufak nefeslerle idare ettim.
Arada biraz rahatlıyor tam olmasa da alıyorum arada iyice nefessiz birakıyor.
Sonrasında da göğüs boşluğum morarınca tırstım ..
öyle bir anlatmışsınki ebru canım çekti inan içerdeAkşamın hiç olmamış canum. Erit çabuk onları
Gerçekten Hilal'cim. Sabah ekmeğimi yanıma almayı unutmuşum. Öğlende zaten dağ başındaydık. Yayla şenliğine gittik. Toplu yemek çıkarttılar. Ayrıca siz Konya düğün pilavlarını bilirmisiniz bilmiyorum ama ona maruz kaldım. Çok komikti. Kocaman bir masa herkes etrafına oturmuş. Ayakta kalanlarda onların başında bekliyor. Ortaya bir büyük kase çorba geldi. Bütün herkes aynı tabaktan çorba içti. Arkasından bir tabak etli pilav, bamya yemeği (burda bamya çorbası diyorlar) zerde ve irmik helvası vardı. Ben herkesle aynı masada yemem dedim imkanı yok yiyemezdimde. Sonra biz arkadaşlarla uyanıklık yaptık. Bize özel ayrı yemek aldık çaktırmadan kenarda yedik. Yalnız yanımda yiyeceğim diyetle ilgili hiç bişey yoktu. O yüzden mecburdum çünki başım dönmeye başlamıştı açlıktan.
Sen sigara içmeye devam et canım. Neden öyle olduğu belli oldu şimdi.
Dün rahat bir kilo yemişimdir(Allahım öyle güzel bir meyve yaratmış ki doyamadım yemeye) Daldan koparıp yemek kadar güzel bişey yok Ayşe'cim.
masallah deryacım 57 seni geçti deryasporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım(
iyi geceler hilalKızlar ben kaçtım yarın görüşürüzz ..
hatice ben toblo yapmayı bilmiyorum o yüzden düz yazdım bugün yaptıklarım
-ebrucum söz bırakmayacağım
-3 mil leslie
-400 ip atlama
-30 dak shred
-200 twister
hepsi bu kadar duşumuda aldım 2 bardak yeşil çay demledim onuda içtim daha ne olsun değil mi<?
İşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
SPORUUUUMMM GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
level 3[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL
HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk(4km)[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Jillian Michaels level 3 e geçtim geçmez olaydım.Vücudumda yeni kaslar keşfettim..Aranızda 3. yü yapan var mı bilmiyorum ama ben çok zorlandım.Ter içinde kaldım.
Şimdi geçmişi okuyup yoklama alayım
masallah çok güzel olmuş sporun ben level 2 deyim bu bile zor geliyo 3 ü nasıl yaparım artık bilemiyorumİşte geldim burdayım, ben bu işte ustayım[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
SPORUUUUMMM GURURLA SUNARIM
[TR]
[TD="align: center"]Jillian Michaels
level 3[/TD]
[TD="align: center"]Koşu bandında
Yürüyüş[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL
HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30 dk[/TD]
[TD="align: center"]45 dk(4km)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Jillian Michaels level 3 e geçtim geçmez olaydım.Vücudumda yeni kaslar keşfettim..Aranızda 3. yü yapan var mı bilmiyorum ama ben çok zorlandım.Ter içinde kaldım.
Şimdi geçmişi okuyup yoklama alayım
yap tabi sende betüşOoo gulcin hatice super sporlar yapilmis masallah sizee
Benm de yapmam lazim yaa sarkcam yoksa
Ozellikle ic bacaklarima lazim..
İc bacak icin yan yatip bacaklari bukup yere paralel mi kaldirmak gerekiyor kizlar yoksa 90derecelik aci olusturacak sekilde mi?
Ooo gulcin hatice super sporlar yapilmis masallah sizee
Benm de yapmam lazim yaa sarkcam yoksa
Ozellikle ic bacaklarima lazim..
İc bacak icin yan yatip bacaklari bukup yere paralel mi kaldirmak gerekiyor kizlar yoksa 90derecelik aci olusturacak sekilde mi?
yatmam lazım betül mesaj sayım 21 not alır mısın?Bir de bugun mesajlar bana atiliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?