Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam ben sizin sözünüzden çıkmam

konyadyım ebru abla ama ilçesindeyim market biraz uzak ama gittiğim zaman diyet için gereken herşeyden alıcam

Oyyy kuzum bende Konya'dayım. Merkezdeyim. Keşke merkezde olsaydın görüşürdük seninle

BİM vardır mutlaka olduğun yerde. Bimdeki tam buğday ekmeğinden kullanıyorum ben. Bir haftaya yakın gidiyor bana. Alabilirsen senin içinde iyi olur. Hem markete giderkende spor yapmış olursun. Hangi ilçedeydin?

Canım al bence.En azından ne kadar yürüdüğünü görmüş olursun.Ben ilk aldığımda az yürümüşüm diyerek etrafta dolanır olmuştum

konyadyım ebru abla ama ilçesindeyim market biraz uzak ama gittiğim zaman diyet için gereken herşeyden alıcam
Ne kadar uzak canım hem yürüyüş yapmış olurdun.

Sen bugünkü menülere göz at bir menü oluştur bakalım. Bu arada Zeliş bir resmini paylaşta senide bir görelim .Çok meraklıyızdır da

tamam ama boydan yüklemem çünkü boydan çok çirkin çıkıyorum bu akşam yüklim bari

tamam ama boydan yüklemem çünkü boydan çok çirkin çıkıyorum bu akşam yüklim bari

Boydan da yükle bişey olmaz. Biz yabancı değiliz. Ama albümüne yükle canım buraya paylaşıma yükleme sakın.

ewt bende öyle hissediyorum diğer takımları bilmiyorum ama en iyi takıma düştüm gibime geliyo

haticecim senin resmini yeni gördüm ben maşallah çok tatlısın ve ayrıca eşinle olanresminde inceciksin orda kaç kgsun canım

haticecim senin resmini yeni gördüm ben maşallah çok tatlısın ve ayrıca eşinle olanresminde inceciksin orda kaç kgsun canım
Teşekkürler Ayşecim o senin tatlılığın Canım o resmim 23 nisan da çekildi.Bu kilomdan 2,300 daha fazlayım

AYŞEcim sana EDİRNE -SELİMEYE CAMİİ önündeki resmimi paylaşıyorum.Albümden bir bak bakalım.

HaTice ben de yeni gordym senin resmini

Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)

tamam ben bi saat sonra gelirim şimdi kardeşim istiyo bilgisayarı akşam resim yüklerim

HaTice ben de yeni gordym senin resmini

Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)

Betülcüm ben 84 lüyüm
tamam ben bi saat sonra gelirim şimdi kardeşim istiyo bilgisayarı akşam resim yüklerim
Görüşürüz Zeliş.Resmini merakla bekliyoruz .

AYŞEcim sana EDİRNE -SELİMEYE CAMİİ önündeki resmimi paylaşıyorum.Albümden bir bak bakalım.

edirnem bu arada bak beaaa ne kadar da güzel bu arada sende çok hoşsun ve çantanda çok güzel ben çanta ve ayakkabı delisiyim.koyacak yer kalmadı

bugün ığdırda itler10 kişiyi kaçırmış.içlerinde mühendis,avukat ve mütahid vararaçlarınıda ateşe vermişler

Siyahlar içinde çanta çok dikkat çekici olmuş sanırım (orda daha diyete başlamamıştım.siyahlarla kilo kapatma çabasındayım)

10 kişi mi? Ne denir artık bunlara...Böyle durdukça, gördükçe sinirlerim hopluyor.Allahtan bulsunlar.......................................................

Son düzenleme:

Ayyyyyyy kız öldürcen sen beni. Bence daha öncede söylediğim gibi senin kilo vermene gerek yok. Bence gayet hoşsun. Ama dinleyen kim

Güle güle canım bekliyoruz fotoğrafını.

Betülcüm ben 84 lüyüm

Görüşürüz Zeliş.Resmini merakla bekliyoruz .

Benim küçük kardeşimle yaşıtmışsın Hatice'cim. Bende seni konuşmalarından büyüksün sanıyordum

Allah belalarını versin onların inşallah

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 tane küçük islim kebabı
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek

Ara

Kalan yarım simit
Erik

Akşam

1 tane küçük dolma
1 kase sütlü nesfit

Bugün benim menü abartı oldu. (Akşam ve ara) Birazdan kızımı dışarı çıkaracağım. Bende spor yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…