Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yol yapım çalışmasından dönüyorlarmış,yol kesmişler şerefsizler ..................................... lar. birde daha uludereyi konuşuyorlar hala.uluderede ölenler sanki normal vatandaştıda daha özür dilensinler diye tutturmuş bir parti başkanı.adamlar kaçakcı pkkya vergi ödüyorlar anlaşmalılar.her gün nerdeyse benim askerim polisim şehid haberi geliyor o zaman niye konuşmuyorsunuz bu kadar tutturmuşsunuz bir uludere canları cehenmeme.dağa çıkıp itlik yapanda ona destek verende sempati duyamda aynıdır hepsi gebersin soysuzların...
çok sinirliyim kusura bakmayın kızlar.haberleri izleyince böyle oluyorum

Bence az bile bu söylediklerin.

biraz fazla kaçmış gibi canım ama sporla dengelersin bende yapacağım 1 saate kadar

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

saol cnmmmmm

Afiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:

Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.

evet canım dün kaçamak yapınca bugün az yiyeyim dedim bu hafta 64 ü görmek istiyorum artık birgün ara verebilirsin sporuna cocanın istemiyorsa yaw bişi olmaz

böyle diyetler yapma canım metabolizmanı bozar bunlar sen bizi dinlemeye devam et

ayy tamam canum senle hilalimin fikri beyanları benim için önemli

sporla dengelersin bence canımm kaçanlarıı

Ebru sen kaclisin ki?

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Biberli omlet
Peynir

ARA
Erik

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
1 kaşık makarna
Haşlanmış tavuk

1 kase Mayonezsiz rus salatası
afiyet olsun hatice

bak tatlım meyveli maden suyu yerine sade tüketmelisin istersen içine limon sıkabilirsin
pirinç pilavı olmamış 1 tabak pirinç pilavı yarım ekmeğe eşdeğer onun yerine yoğurt,yada bulgur pilavı tüketmelisin

haziranın 15 ine kadar yükleneceğim ebrucum vermek istiyorum yanım belim göbeğim çıkıyor mutlu değilim

afiyet olsun ama 2 ara var ikisinde de meyva meyvada birnevi basit seker ve emilip direk yağ olarak depolanıyo yerken sabah saatlerinde ve ölçülü yemeye özen göstermeliyiz

afiyet olsun turti

afiyet olsun ayse

Afiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:

Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.
benimde hiç canım istemiyo ilaç almamak için direniyorum başım çok ağrıyo ama yapmamız lazım hatice

sakın yapma zeliş arkadaşlar açıklamış zaten

bende haziranın 15 ine kadar 4 kilo vermek istiyorum hadi bakalım ayse hangimiz daha çok vereceğiz

tamam benim için siz ne derseniz o bana menülerim hakkında biraz yardımcı olurmusunuz çok yanlış besleniyormuşum ama farkında değilmişim
burda olursan tam oturtacaksın menülerini zeliş

HaTice ben de yeni gordym senin resmini

Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)
aaaaa betül ben de 87 liyim aynı yaştaymışız

afiyet olsun ebru aslında hiçde çok olmamış

menüm
-sabah-
-1 yumurta
-1 dilim dukan ekmek
-1 kase lor peyniri
-domates salatalık biber
-biraz biber salçası

-öğlen akşam-
-1 tabak patlıcan yemeği
-1 kase cacık
-1 bardak zero

-birazdan türk kahvesi yapıp içeceğim

-sıvı bolca içiyorum
-spor daha yapmadım

Ebrucum bakma öyle göründüğüme sen aşağıdaki ticker a bak.65,6 yı gösteriyor.Benim 50lere düşmem lazım.Hem bebek yapma zamanı geldi.Az kiloyla hamile kalmalıyım.

Tam simidin yarısı nerde diyecektim,bugün kimseyle paylaşmamış hepsini sen götürmüşsün Sen yine paylaşmaya devam et canım.Dolma off nasılda güzel olmuştur.Afiyet olsun.Cezanı sen kes

Öğlen akşam bir mi? Yoksa ayrı ayrımı yedin akşamla öğleni. Güzel olmuş bu arada menün. Afiyet olsun canım.

Benim menülerimde de şunu farkettim. Eğer öğlen tam olarak doymuyorsam mutlaka ara ve akşamda abartıyorum. Aslında dediğin gibi çok değil ama normalden fazla olduğu için çok geldi bana.

kızlar kızımın gösterisi kısa ve özdü
eşim bugün evdeydi ama bölüğü ceza almış gitti sabaha kadar mesai varmış başımın ağrısı iyce arttı valla
şimdi süt almaya gidiyorum
gelincede sporumu yaparım öyle gelirim yazarım
sonrada baş ağrımı atlatırsam ders çalışacağım
herkese hayırlı akşamlar

Kesiyorum cezamı 500 defa ip atlayacağım sanırım yeter

Ben gidiyorum ancak atlarım

Afiyet olsun Gülçin güzel olmuş.

Ben 81 doğumluyum Betül'cüm. Ancak Aralık doğumlu olduğum için 82 li sayıyorum kendimi. (15 gün daha sabredememişim )

Sanırım şuan takımın en büyüğü benim.

Arkanda da ben varım canım merak etme

Haklısın valla birde ULUDERE ULUDERE deyip duruyorlar.Sanki masum vatandaş öldürüldü.Hepsi terörist başka birşey değil.Hele ki özür dileyip bizleride yerin dibine soktular ya yazıklar olsun.Allah hepsinin belasını versin..........................................

Kolay gelsin.Görüşürüz Gülçin.

Kesiyorum cezamı 500 defa ip atlayacağım sanırım yeter

Ben gidiyorum ancak atlarım
Kolay gelsin canım.Çok atlama inşaata yeni kat çıkılıyor zannederler .Soran olursa çocuk zıplıyordu dersin

güzel olmuş canım.

haticecim sen kaçlısın ki? ben de 85 liyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…