Siyahlar içinde çanta çok dikkat çekici olmuş sanırım(orda daha diyete başlamamıştım.siyahlarla kilo kapatma çabasındayım )
10 kişi mi? Ne denir artık bunlara böyle durdukça gördükçe sinirlerim hopluyor.Allahtan bulsunlar.......................................................
evet yol yapım çalışmasından dönüyorlarmış,yol kesmişler şerefsizler ..................................... lar. birde daha uludereyi konuşuyorlar hala.uluderede ölenler sanki normal vatandaştıda daha özür dilensinler diye tutturmuş bir parti başkanı.adamlar kaçakcı pkkya vergi ödüyorlar anlaşmalılar.her gün nerdeyse benim askerim polisim şehid haberi geliyor o zaman niye konuşmuyorsunuz bu kadar tutturmuşsunuz bir uludere canları cehenmeme.dağa çıkıp itlik yapanda ona destek verende sempati duyamda aynıdır hepsi gebersin soysuzların...
çok sinirliyim kusura bakmayın kızlar.haberleri izleyince böyle oluyorum
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 tane küçük islim kebabı
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan yarım simit
Erik
Akşam
1 tane küçük dolma
1 kase sütlü nesfit
Bugün benim menü abartı oldu. (Akşam ve ara) Birazdan kızımı dışarı çıkaracağım. Bende spor yapmayı düşünüyorum.
afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Afiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:
Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.
ben size bi şey danışmak istiyorum bi akrabm var benden daha kilolu bi kız şimdi benden zayıf olmuş sordum naptın diye bi diyet verdi sizce nasıl diye sormak istedim bi haftada 5 kilo verdiriyo bi çorba tarifi var sürekli onu içiyosun
çorba tarifi
yarım lahana
2 avuç mantar
4 yeşil biber yada 2 dolmalk biber
6 yeşil soğan
1 demt kereviz veya pırasa
5-6 domates
hazır çorba
tuz karabiber
1.gün
muz dışında istediğin kadar meyve
3 öğün çorba
3 litre su
2.gün
istediğin kadar meyve sebze(mısır bezelye fasulye hariç)
3 öğün çorba
3 litre su
3.gün
ikinci günün aynısı
4.gün
en az 8 muz
3 öğün çorba
3 litre su
5. gün
en az 6 domates
3 öğün çorba
1 avuç et yada çorba
6. gün
bol yeşillik
bol bol et tavuk
3 öğün çorba
7.gün
bol yeşillik
meyve suyu
1 avuç gulgur,
3 öğün çorba
Afiyet olsun canım. Çok güzel menü makarna harici
Hayır canım. Hayatından normal ekmeği çıkar lütfen. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kepek, çavdar yada tam buğday ekmeği tüket. Bu arada hangi şehirdesin Zeliş?
Oyyyy kuzum benim okudum mesajını ama kafamı toparlayıp cevap yazamadım dün akşam. Aklımdaydı zaten yazacaktım. Ama madem öyle burdan söyleyeyim. Bence bu çocuk sana asılıyor. Eğer sende gerçekten hoşlanıyorsan devam derim ben.
Daha da ayrıntılı yazacağım vakit bulabilirsem
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan yarım simit
Erik
Akşam
1 tane küçük dolma
1 kase sütlü nesfit
Bugün benim menü abartı oldu. (Akşam ve ara) Birazdan kızımı dışarı çıkaracağım. Bende spor yapmayı düşünüyorum.
Ayyyyyyy kız öldürcen sen beni. Bence daha öncede söylediğim gibi senin kilo vermene gerek yok. Bence gayet hoşsun. Ama dinleyen kim
Güle güle canım bekliyoruz fotoğrafını.
Benim küçük kardeşimle yaşıtmışsın Hatice'cim. Bende seni konuşmalarından büyüksün sanıyordum
Allah belalarını versin onların inşallah
afiyet olsun haticeMENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Biberli omlet
Peynir
ARA
Erik
ÖĞLEN
Müslili yoğurt
AKŞAM
1 kaşık makarna
Haşlanmış tavuk
1 kase Mayonezsiz rus salatası
bak tatlım meyveli maden suyu yerine sade tüketmelisin istersen içine limon sıkabilirsinmenüm
sabah:1 yumurta 2 dilim ekmek
öğlen:1 yumurta 1 bardak meyveli maden suyu
akşam:haşlanmış tavuk ve biraz pirinç pilavı
su:1 litre içtim akşama kadar tamamlıyorum 2.5a
spor daha yapmadım işte bu kadar inş yine hata yapmamışımdır
haziranın 15 ine kadar yükleneceğim ebrucum vermek istiyorum yanım belim göbeğim çıkıyor mutlu değilimMaşallah maşallah
Tam destek Hilal'cim. Senin karşında bugüne bugün sigarayı bırakmış bir insan var. En büyük desteğin benim canım.
Tamam ablacım. Sağlığın herşeyden önemli ama sık sık gel özletme kendini. Merakta bırakma bizi. Zaten izinli olarak yazmıştım seni. Unutma istediğin zaman tekrar dönebilirsin izinli olduğunu söylersen hiç bir sorun çıkmaz. Keşke şu son günün mesaj sayılarınıda yayınlasaydın
Sorma Betül yaaaaa nasıl götürdüm görmeniz lazımdı
Süper olmuş canım sporun.
Canım diyeti bırakma ama dikkatli ye kilo alma. Bence önemli olan senin spor yaparak sıkılaşman. Bütün kızlar benimle aynı fikirde. İstersen yine inmeye çalış 53 e ama bence çok gereksiz.
Maalesef şuan için yok canım.
Süpersin Hatice çok güzel olmuş canım sporun.
Sen Hatice ablanın sözünden çıkma Zeliş'cim o sana güzel bir örnek spor konusunda. Aferin sana güzel yapmışsın sporunu.
Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Süper olmuş sporlar.
afiyet olsun ama 2 ara var ikisinde de meyva meyvada birnevi basit seker ve emilip direk yağ olarak depolanıyo yerken sabah saatlerinde ve ölçülü yemeye özen göstermeliyizbugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek,sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,şekeersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen: 1 tabak fırında közlenmiş patlıcan salatası ve 1 kaşık makarna :) 1 bardak ayran
ara: 1 dilim karpuz 3 tane erik
akşam : fırında balık
2.5 litre su
afiyet olsun turtibenimde menüüüüüüüüüüm
sabah
1 dilim cavdar ekmegi
kaşar
salatalık
domates
peynir
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğle
yarım tabak taza fasulye
yogurt
akşam
1 bardak süt
az kiraz ve erik
spor : 1 saat daha da yapabilirim akşama yazarım belli olmaz yanüü
afiyet olsun ayseebrucum inş.net bağlanır bir an önce yokluğun belli oluyor öğlenleri...
benim menüm
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir domates
2 zeytin
2 çay kaşığı kendi yaptığım tatlandırıcılı çilek receli
öğlen
1 yumurta,yoğurt
akşam
özel soslu tavuk sotem
yoğurt
zero
benimde hiç canım istemiyo ilaç almamak için direniyorum başım çok ağrıyo ama yapmamız lazım haticeAfiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:
Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.
sakın yapma zeliş arkadaşlar açıklamış zatenben size bi şey danışmak istiyorum bi akrabm var benden daha kilolu bi kız şimdi benden zayıf olmuş sordum naptın diye bi diyet verdi sizce nasıl diye sormak istedim bi haftada 5 kilo verdiriyo bi çorba tarifi var sürekli onu içiyosun
çorba tarifi
yarım lahana
2 avuç mantar
4 yeşil biber yada 2 dolmalk biber
6 yeşil soğan
1 demt kereviz veya pırasa
5-6 domates
hazır çorba
tuz karabiber
1.gün
muz dışında istediğin kadar meyve
3 öğün çorba
3 litre su
2.gün
istediğin kadar meyve sebze(mısır bezelye fasulye hariç)
3 öğün çorba
3 litre su
3.gün
ikinci günün aynısı
4.gün
en az 8 muz
3 öğün çorba
3 litre su
5. gün
en az 6 domates
3 öğün çorba
1 avuç et yada çorba
6. gün
bol yeşillik
bol bol et tavuk
3 öğün çorba
7.gün
bol yeşillik
meyve suyu
1 avuç gulgur,
3 öğün çorba
bende haziranın 15 ine kadar 4 kilo vermek istiyorum hadi bakalım ayse hangimiz daha çok vereceğizsağolun kızlar bir hafat ara vermiştim diyete baskıdan kurtulmak için kendimi rahar bırakmıştım çok iyi geldi bana gözümü midemi doyurdum
şimdi bomba gibi geldim protein ağırlıklı beslenmeme döndümzorlanmadımda açıkmadımda haziran 15 kadar hedfim en az 4 kg kızlar
burda olursan tam oturtacaksın menülerini zeliştamam benim için siz ne derseniz obana menülerim hakkında biraz yardımcı olurmusunuz çok yanlış besleniyormuşum ama farkında değilmişim
aaaaa betül ben de 87 liyim aynı yaştaymışızHaTice ben de yeni gordym senin resmini
Hemen hemen yaitiz galiba seninle di mi ben 87liyim sen?
Ben seni azicik daha buyuk hayal rtmistim:)
afiyet olsun ebru aslında hiçde çok olmamışMENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan yarım simit
Erik
Akşam
1 tane küçük dolma
1 kase sütlü nesfit
Ebru sen kaclisin ki?
Ebrucum bakma öyle göründüğüme sen aşağıdaki ticker a bak.65,6 yı gösteriyor.Benim 50lere düşmem lazım.Hem bebek yapma zamanı geldi.Az kiloyla hamile kalmalıyım.Ayyyyyyy kız öldürcen sen beni. Bence daha öncede söylediğim gibi senin kilo vermene gerek yok. Bence gayet hoşsun. Ama dinleyen kim
Benim küçük kardeşimle yaşıtmışsın Hatice'cim. Bende seni konuşmalarından büyüksün sanıyordum
Allah belalarını versin onların inşallah
Tam simidin yarısı nerde diyecektim,bugün kimseyle paylaşmamış hepsini sen götürmüşsünMENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan yarım simit
Erik
Akşam
1 tane küçük dolma
1 kase sütlü nesfit
evet yol yapım çalışmasından dönüyorlarmış,yol kesmişler şerefsizler ..................................... lar. birde daha uludereyi konuşuyorlar hala.uluderede ölenler sanki normal vatandaştıda daha özür dilensinler diye tutturmuş bir parti başkanı.adamlar kaçakcı pkkya vergi ödüyorlar anlaşmalılar.her gün nerdeyse benim askerim polisim şehid haberi geliyor o zaman niye konuşmuyorsunuz bu kadar tutturmuşsunuz bir uludere canları cehenmeme.dağa çıkıp itlik yapanda ona destek verende sempati duyamda aynıdır hepsi gebersin soysuzların...
menüm
-sabah-
-1 yumurta
-1 dilim dukan ekmek
-1 kase lor peyniri
-domates salatalık biber
-biraz biber salçası
-öğlen akşam-
-1 tabak patlıcan yemeği
-1 kase cacık
-1 bardak zero
-birazdan türk kahvesi yapıp içeceğim
-sıvı bolca içiyorum
-spor daha yapmadım
Ebrucum bakma öyle göründüğüme sen aşağıdaki ticker a bak.65,6 yı gösteriyor.Benim 50lere düşmem lazım.Hem bebek yapma zamanı geldi.Az kiloyla hamile kalmalıyım.
Tam simidin yarısı nerde diyecektim,bugün kimseyle paylaşmamış hepsini sen götürmüşsünSen yine paylaşmaya devam et canım.Dolma off nasılda güzel olmuştur.Afiyet olsun.Cezanı sen kes
Afiyet olsun Gülçin güzel olmuş.menüm
-sabah-
-1 yumurta
-1 dilim dukan ekmek
-1 kase lor peyniri
-domates salatalık biber
-biraz biber salçası
-öğlen akşam-
-1 tabak patlıcan yemeği
-1 kase cacık
-1 bardak zero
-sıvı bolca içiyorum
-spor daha yapmadım
Arkanda da ben varım canım merak etmeBen 81 doğumluyum Betül'cüm. Ancak Aralık doğumlu olduğum için 82 li sayıyorum kendimi. (15 gün daha sabredememişim )
Sanırım şuan takımın en büyüğü benim.
Haklısın valla birde ULUDERE ULUDERE deyip duruyorlar.Sanki masum vatandaş öldürüldü.Hepsi terörist başka birşey değil.Hele ki özür dileyip bizleride yerin dibine soktular ya yazıklar olsun.Allah hepsinin belasını versin..........................................evet yol yapım çalışmasından dönüyorlarmış,yol kesmişler şerefsizler ..................................... lar. birde daha uludereyi konuşuyorlar hala.uluderede ölenler sanki normal vatandaştıda daha özür dilensinler diye tutturmuş bir parti başkanı.adamlar kaçakcı pkkya vergi ödüyorlar anlaşmalılar.her gün nerdeyse benim askerim polisim şehid haberi geliyor o zaman niye konuşmuyorsunuz bu kadar tutturmuşsunuz bir uludere canları cehenmeme.dağa çıkıp itlik yapanda ona destek verende sempati duyamda aynıdır hepsi gebersin soysuzların...
Kolay gelsin.Görüşürüz Gülçin.kızlar kızımın gösterisi kısa ve özdü
eşim bugün evdeydi ama bölüğü ceza almış gitti sabaha kadar mesai varmış başımın ağrısı iyce arttı valla
şimdi süt almaya gidiyorum
gelincede sporumu yaparım öyle gelirim yazarım
sonrada baş ağrımı atlatırsam ders çalışacağım
herkese hayırlı akşamlar
Kolay gelsin canım.Çok atlama inşaata yeni kat çıkılıyor zannederlerKesiyorum cezamı 500 defa ip atlayacağım sanırım yeter
Ben gidiyorum ancak atlarım
menüm
-sabah-
-1 yumurta
-1 dilim dukan ekmek
-1 kase lor peyniri
-domates salatalık biber
-biraz biber salçası
-öğlen akşam-
-1 tabak patlıcan yemeği
-1 kase cacık
-1 bardak zero
-sıvı bolca içiyorum
-spor daha yapmadım
Bende 84 lüyüm Ayşecim .güzel olmuş canım.
haticecim sen kaçlısın ki? ben de 85 liyim
Bende 84 lüyüm Ayşecim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?