Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

insafsızzzzzzz ebruuuuuu sana koca bir sayfa mesaj attım niden bana cevap vermiyorsun duygularım bu kadar mı degersiz senin içinn böüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
benimde menüüüüüüüüüüm

sabah
1 dilim cavdar ekmegi
kaşar
salatalık
domates
peynir

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğle
yarım tabak taza fasulye
yogurt

akşam
1 bardak süt
az kiraz ve erik

spor : 1 saat daha da yapabilirim akşama yazarım belli olmaz yanüü

afiyet olsun canım çok güzel

gitti gidiyorun sitesinde uygun fiyata var adımsayar kızlar yaw oraya bakın ben de ordan alıcam

Son düzenleme:
ebrucum inş.net bağlanır bir an önce yokluğun belli oluyor öğlenleri...

benim menüm

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir domates
2 zeytin
2 çay kaşığı kendi yaptığım tatlandırıcılı çilek receli

öğlen
1 yumurta,yoğurt

akşam
özel soslu tavuk sotem
yoğurt
zero

öğlen cok az yemissin ama menün güzel olmus

Afiyet olsun.Sende dayanamayıp 1 kaşık makarna yiyenlerdensin bugün benim gibi

biliyorum ablacım kırılmıyorum size aksine seviniyorum ve dikkat ediyorum öğlenlerri sandiwiç normal ekmekten yiyebilirmiyim çünkü bizde kepekli pek bulunmyo
Annene söylersin almaya çalışsın.Senin için alır zaten.Hatta market yakınsa kalk alda gel.Hem dilimlenmişte alırsın sana kolaylık sağlar.. Senin zıplamalarını,inşaat gürültüsü zannediyorlar desene İhbar mı etsem

afiyet olsun canım çok güzel olmuş

Afiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:

Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.

ben size bi şey danışmak istiyorum bi akrabm var benden daha kilolu bi kız şimdi benden zayıf olmuş sordum naptın diye bi diyet verdi sizce nasıl diye sormak istedim bi haftada 5 kilo verdiriyo bi çorba tarifi var sürekli onu içiyosun

çorba tarifi
yarım lahana
2 avuç mantar
4 yeşil biber yada 2 dolmalk biber
6 yeşil soğan
1 demt kereviz veya pırasa
5-6 domates
hazır çorba
tuz karabiber

1.gün
muz dışında istediğin kadar meyve
3 öğün çorba
3 litre su

2.gün
istediğin kadar meyve sebze(mısır bezelye fasulye hariç)
3 öğün çorba
3 litre su

3.gün
ikinci günün aynısı

4.gün
en az 8 muz
3 öğün çorba
3 litre su

5. gün
en az 6 domates
3 öğün çorba
1 avuç et yada çorba

6. gün
bol yeşillik
bol bol et tavuk
3 öğün çorba

7.gün
bol yeşillik
meyve suyu
1 avuç gulgur,
3 öğün çorba

Afiyet olsun canım. Çok güzel menü makarna harici

biliyorum ablacım kırılmıyorum size aksine seviniyorum ve dikkat ediyorum öğlenlerri sandiwiç normal ekmekten yiyebilirmiyim çünkü bizde kepekli pek bulunmyo

Hayır canım. Hayatından normal ekmeği çıkar lütfen. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kepek, çavdar yada tam buğday ekmeği tüket. Bu arada hangi şehirdesin Zeliş?

insafsızzzzzzz ebruuuuuu sana koca bir sayfa mesaj attım niden bana cevap vermiyorsun duygularım bu kadar mı degersiz senin içinn böüüüüüüüüüü

Oyyyy kuzum benim okudum mesajını ama kafamı toparlayıp cevap yazamadım dün akşam. Aklımdaydı zaten yazacaktım. Ama madem öyle burdan söyleyeyim. Bence bu çocuk sana asılıyor. Eğer sende gerçekten hoşlanıyorsan devam derim ben.

Daha da ayrıntılı yazacağım vakit bulabilirsem

Afiyet olsun güzel olmuş.Akşam çok az yemişsin.Spor maşallah.Benim bugün yapasım yok napsam ki :44:

Afiyet olsun Ayşe çok güzel olmuş.

sağolun kızlar bir hafat ara vermiştim diyete baskıdan kurtulmak için kendimi rahar bırakmıştım çok iyi geldi bana gözümü midemi doyurdum
şimdi bomba gibi geldim protein ağırlıklı beslenmeme döndüm zorlanmadımda açıkmadımda haziran 15 kadar hedfim en az 4 kg kızlar

Zeliş yapma sakın.Bak bir anda az yiyerek çok kilo verilebilir ama bıraktığın an aynen geri alırsın.Hem bu menü bana çok karışık ve sağlıksız geldi.Bir haftada verdiğin 5kg yağ değil kas olur. Biz neden bir haftada bu kadar kilo vermek için uğraşmıyoruz.Sen burdaki ablalarından örnek menü oluşturup bir yemek düzeni oluştur.Boşver haftada verilen 5-10 kiloyu.Sen sağlıklı yavaş yavaş ama uzun sürede kilo vermek için uğraş.Tamam mı?

Güzel bir dönüş olacak o zaman.Bende Haziran sonuna kadar 4 kg verebilsem o kadar güzel olur ki.Şimdilik hedefim 2 kg.Daha fazla olursa benim için çok mutluluk verici olur.

tamam benim için siz ne derseniz o bana menülerim hakkında biraz yardımcı olurmusunuz çok yanlış besleniyormuşum ama farkında değilmişim

tamam benim için siz ne derseniz o bana menülerim hakkında biraz yardımcı olurmusunuz çok yanlış besleniyormuşum ama farkında değilmişim
Sen bugünkü menülere göz at bir menü oluştur bakalım. Bu arada Zeliş bir resmini paylaşta senide bir görelim .Çok meraklıyızdır da

İnşallah canım yaaaaa. Ama yeni bina süper oldu bol bol kitap okuyorum. Hasta çok az geliyor. İnternette bağlanırsa süper olacak. Artık her kahve düşündüğünde ben gelirim aklına. Sen benim önceki menülerimi görsen. Ben felaket kahva içiyordum. Şimdi arada bir içince bile korkuyorum tekrardan bağımlı olur muyum diye

Adımsayar almama gerek yok canım çünki mesleğim gereği gün içinde zaten hareket edemiyorum. İşe giderken ve işten gelirken mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum ama çok az geliyor bana. Aslında alsam daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Tam karar veremedim :44:

Afiyet olsun turticim. Çok güzel bir menü.

Harika bir menü olmuş Ayşe'cim. Net içinde teşekkürler inşallah olur biran önce.

Gerçekten yaaaaa. İnşaat gürültüsü sanıyorlardır, ihbar etme sakın

Zeliş'cim sakın haaaaaaaaaaaaaa. Böyle diyetler çok sağlıksız. Sen sağlıklı ve düzenli beslenerek kilo vereceksin. Sonrada hep zayıf kalacaksın.

Şimdi anlaşıldı bu haftaki + nın nedeni

İallah canım hedefine ulaşırsın biran önce.

Hatice çok güzel özetlemiş. Anladın dimi Zeliş'cim.

konyadyım ebru abla ama ilçesindeyim market biraz uzak ama gittiğim zaman diyet için gereken herşeyden alıcam

Sen bugünkü menülere göz at bir menü oluştur bakalım. Bu arada Zeliş bir resmini paylaşta senide bir görelim .Çok meraklıyızdır da

Evet bende çok merak ettim Zeliş'cim.

Bu takıma geldiğin için bence çok şanslısın Zeliş'cim. Hepimiz şanslıyız. Zaten kilolarının en büyük nedeni yanlış beslenmen. Önemli olan zaten sağlıklı beslenebilmek. İnşallah bu takımın sana çok faydası olacak, birçok insana olduğu gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…