Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağol canım ya.o günden sonra gece bile bakar oldum ocak yanıyprmu sönükmü diye allah göstermesin birdaha inşalalh dikkat etmem lazım. ama bugünlerde unutkanlık var eşimde balık almış hafızana iyi gelir diye:)
adımsayar işi benimde kafama yattı fiyatlarına baktımda pahalı birşey değilmiş almak lazım

sporumu yaptım dujumu aldım ..5.1 km koştum..ayaklarım zonkluyor ..ama mutluyum.
.şu ana kadar 2 km + 2.6 km+ 5.1 km koştum..:)dk olarak bugün 45 dk..dün 25 dk.cumartesi 30 dk..
bu gün twist yapmadım..ip atlayamdım (

Maşallah maşallah

Bana da destek olursunuz dimi Ebru'cum bırakmam da ..

Tam destek Hilal'cim. Senin karşında bugüne bugün sigarayı bırakmış bir insan var. En büyük desteğin benim canım.

Tamam ablacım. Sağlığın herşeyden önemli ama sık sık gel özletme kendini. Merakta bırakma bizi. Zaten izinli olarak yazmıştım seni. Unutma istediğin zaman tekrar dönebilirsin izinli olduğunu söylersen hiç bir sorun çıkmaz. Keşke şu son günün mesaj sayılarınıda yayınlasaydın

Sorma Betül yaaaaa nasıl götürdüm görmeniz lazımdı

Süper olmuş canım sporun.

Canım diyeti bırakma ama dikkatli ye kilo alma. Bence önemli olan senin spor yaparak sıkılaşman. Bütün kızlar benimle aynı fikirde. İstersen yine inmeye çalış 53 e ama bence çok gereksiz.

takımda boş yer varmı kızlar

Maalesef şuan için yok canım.

Süpersin Hatice çok güzel olmuş canım sporun.

Sporumu yaptım Jullian micheals 45dk 30 dk yürüyüş 100 ip atlama bukadar ama şu jullian micheals yapan varmı ben pek beceremiyorum sanki terledim ama aşırı değil tam yapamıyorum

Sen Hatice ablanın sözünden çıkma Zeliş'cim o sana güzel bir örnek spor konusunda. Aferin sana güzel yapmışsın sporunu.

SPOR YOKLAMASI
DERYA
=YAPTI
GÜLÇİN=YAPTI
ZELİŞ=YAPTI
FUNDA = YAPTI
BEN=YAPTIM
AYŞE ? :44:
NERMİN ?:44:

Ayşe ve Nermin sporunuzu yapmışsınızır zaten. Bugün güzel spor yaptık.Bravo bize

Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Süper olmuş sporlar.

Sabah kahvaltın güzel olmuş.Domates,salatalık vb ile zenginleştirebilirsin.Öğlen az yemişsin.Tam tahıl ekmekli,yeşillikli bir sandiviç güzel olurdu.Akşam tavuk çok iyi olmuş ama prinç pilavı olmamış.Onun yerine salata,yoğurt vb yiyebilirdin veya canın pilav istediyse bulguru tercih et canım.Yanlış anlama seçenekler sunmaya çalışıyorum.

Balık süper fikir Adımsayarı bende internetten almıştım.Ucuz gerçekten.

zelişçiğim ha gayret başaracağız bu diyet işini:) her şey güzelde pirinç pilavı olmamış.ama öğlen az yemişsin.sodayıda meyveli içme bence.

Maşallah maşallah Süper olmuş canım sporun. Süpersin Hatice çok güzel olmuş canım sporun. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Süper olmuş sporlar.
Teşekkürler canım.Spora senide bekleriz.
Ebrucum benim aylık spor tablom vardı hatırlarsın.Ona baktımda 1 hafta içinde 2 gün spor yaptığımda kilo vermişim.Haftada 5 gün spor yaptığımda kilo vermemişim.İncelme var ama kilo kaybı yok.:44: Ne acayip ya.Benim bünyeme spor ters etki yapıyor galiba

bende hareket etmez spor yapmazsam sadece yememekle kilo veremiyorum metobolizmam yavaş herhalde.şu adımsayarı alayımda spor şevkim iyiden iyiye artsın:)

balık güzel evet canımda istediydi ama daha gelmedi biraz geç kalacak akşam yemeği.fırında pişiririm zaten.
bende yapayım şu salatadan o zaman hep aynı şeyleri tekrarlayıp duruyom midem almıyor:)
Yap canım yap.Afiyet olsun.Ama şimdi balığın yanında bol rokalı,yeşillikli ,limonlu bir salata nasıl gider ama Canım istedi valla.Ben akşam yemeğimi yiyeli 1 saat oldu.Yarın bende balık yapayım

günaydın hanımlar bugün hastayım hiç halim yok sanırım grip olucam hapşırp duruyorum bir geçmişe bakmaya çalışayım neler var.

Geçmiş olsun canım.Umarım düzelirsin biran önce. Bu diyet olaylarından sonra maalesef bağışıklık sistemi düzenini bozuyor.

Allahtan hiç bişey olmamış canım. Gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Geçmiş olsun allah bidaha yaşatmasın böyle bişeyi.

kahvaltıda yumurta yedim ve 2 dilim ekmek ama midem alt üst oldu kusmamak için kendimi zor tuttum ama sonra fark ettim insan hiç açıkmiyo bundan sonra full yumurta takılıcam :) okula 7:30 da gidiyorum ablacım

Her gün her günde yeme sonra sıkılırsın yiyemezsin bi daha. Güzel olmuş kahvaltın.

28 mayis mesaj sayilari

gulcin21 msjVİRÜS
Zaum13
Betul 13
Turta 15
Hatice 31
Nermin11
Ayse 13

Eline sağlık Betül'cüm. Bi ben kalmışım yollamayan. Dün televizyon izlerken uyuya kalmışım o yüzden atamadım

Süpersin canım. Hele 6 kilometre yürümek daha süper olur senin için.

Böyle güzel bilgiler içinde teşekkürler. Eline sağlık

İyi eğlenceler Gülçin'cim.

Ne güzel olacak Ayşe'cim sizin için. İnşallah çok mutlu olursun yeni şehrinde.

ne kadar sakiniz bugün nazarmı değdi nedir kimsecikler yok gerçi çoğunuz akşamcısınız :)
neyse sonra gelir bakarım yine uzanayım biraz daha

Sormayın yaaaaaa benim içim içimi yiyor gündüzleri gelemiyorum diye. Akşamlarıda evde bir sürü iş oluyor. Hele bugün çok işim var. Kızım için kek yapacağım yarına. Onun haricinde saymakla bitmez iş. İnşallah biran önce internetim bağlanırda kavuşurum sizlere

Nasıl bişey bu adımsayar. Biraz anlatırmısın Hatice. Ve kaç para ?

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Biberli omlet
Peynir

ARA
Erik

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
1 kaşık makarna
Haşlanmış tavuk

1 kase Mayonezsiz rus salatası

Afiyet olsun canım. Makarna harici çok beğendim menünü. Oda 1 kaşık zaten bişey olmaz. Maşallah bugün kahve içmemişsin

Hatice ablan söylemiş canım yanlış olanları. Yumarta yemen çok hoş. Çünki çok faydalı bir besin. Bende meyveli maden suyundan bahsedeyim sana. Onun içinde de şeker olduğu için kalorili bir içecek. Tercih ederken sade maden suyunu tercih etmen lazım. Suyun az olmuş umarım tamamlarsın 2,5 litreye.

Canım sen omega 3 al istersen. Unutkanlığa bire birmiş. Ayrıca kilo vermek içinde işe yarıyormuş.

bende hareket etmez spor yapmazsam sadece yememekle kilo veremiyorum metobolizmam yavaş herhalde.şu adımsayarı alayımda spor şevkim iyiden iyiye artsın:)

Al bakalım.Yarın bende takmaya başlayayım.sporun yanında kaç adım attığımızıda yazarız.Bakalım ne kadar hareketliyiz:44:

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim ekmek,sahanda yumurta,peynir,domates,salatalık,şekeersiz çay
ara:1 tane elma
öğlen: 1 tabak fırında közlenmiş patlıcan salatası ve 1 kaşık makarna :) 1 bardak ayran
ara: 1 dilim karpuz 3 tane erik
akşam : fırında balık
2.5 litre su

biliyorum ablacım kırılmıyorum size aksine seviniyorum ve dikkat ediyorum öğlenlerri sandiwiç normal ekmekten yiyebilirmiyim çünkü bizde kepekli pek bulunmyo

Canım bende yapıyorum ama öyle çok değil buraya yazmıyorum. Geçen gün eşim ip aldı. Şu yanında sayacı olanlardan elime geçtikçe atlıyorum. Yakında kızın okulu kapanacak. Eğer anneme gönderirsem o zaman süper spor yapacağım. Şimdi çocukla dışarı çıkamıyorum. Eşimde akşam geç geliyor. Ama aklıma geldikçe ip atlıyorum çok hoş oluyor. Yakında alt komşu baskın yapacak.Allahtan evin hemen bitişiğinde inşaat varda kimse gürültüden şikayet etmiyor

sağol canım.öyle bir kaza atlattık inşalah bir daha yaşamam fena korktum. omega 3 siz bahsetmiştiniz denemek lazım yoksa unutkanlık başıma bela olacak.

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Biberli omlet
Peynir

ARA
Erik

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
1 kaşık makarna
Haşlanmış tavuk

menün güzel olmus canımm

canum sabah kahvaltısında peynir domates falan da ye sırf yumurtayla ekmek yeme akşamları da pilav yeme tavugun yanında yogurt la 1 dilim kepek ekmegi falan ye daha saglıklı

İnşallah biran önce bağlanır canım.

Nasıl bişey bu adımsayar. Biraz anlatırmısın Hatice. Ve kaç para ?

Canım küçücük bir alet.Pantalonunun kemer kısmına takabilirsin.Her adımını sayıyor.Günde 10bin adım atmanın çok önemli olduğunu söylüyor doktorlar, Deryada paylaşmıştı.Ben internetten almıştım.Kimisi hem adım sayısını ,kilometreyi,harcanan kaloriyide söylüyor.İstediğin özelliklere göre fiyatı değişiyor.Ama 20tl de vardı 50TL de.Bir sitelere bak istersen.İstersen özelden benim aldığım site isminide verebilirim.

Afiyet olsun canım. Makarna harici çok beğendim menünü. Oda 1 kaşık zaten bişey olmaz. Maşallah bugün kahve içmemişsin
Bugün aklımdan geçti kahveye bakıp gülümsedim.Hep Ebru yüzünden dedim kendi kendime.Öğlen yemeğinden sonra kendimi aç hissettim.Güzel bir kahve iyi gider dedim.Su ısıttım,kahvemi hazırladım.Bir yudum aldım ısıtıcıdan olsa gerek bir koku hissettim.Kahveyi aynen bıraktım.Hep senin yüzünden Ama bak aklıma düşürdün yemek yiyeli 1 saati geçti.Bir kahve içsem mi?Bol sütlü azıcık kahveli :44:

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Biberli omlet
Peynir

ARA
Erik

ÖĞLEN
Müslili yoğurt

AKŞAM
1 kaşık makarna
Haşlanmış tavuk

mayonezsiz rus salatası olmasaymış daha güzel oulurmuş afiyet olsun canım

afiyet olsun cnm güzel olmuş öğlen yoğurt yada salata ekleseydin daha iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…