Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kübra'cım mesaj aralığı 12:00-12:00 ama sen ne zaman topikten çıkacaksan çıkmadan önceki mesajına yazarsın. Yani şimdiki mesajların 2 Temmuzun mesajları oluyor. Saat 12 den sonra yazdığın mesajlar 3 Temmuzun mesajı olacak.

normal canim regl gunundesin benimde hafif gibi olmus yani var aslinda bi gariplik :) ama cözülmüyo fln gibi :% ) kotarmisim bosver :))

nic nic nic kiziyorum yani :) dikkat etmelisin canim..lütfen!!... saglik hic ihmale gelmez

sen türkiyelisin kısaca

neyse ben yatıyorum.size iyi geceler millet.

Aynen canım sanada iyi geceler

normal canim regl gunundesin benimde hafif gibi olmus yani var aslinda bi gariplik :) ama cözülmüyo fln gibi :% ) kotarmisim bosver :))

nic nic nic kiziyorum yani :) dikkat etmelisin canim..lütfen!!... saglik hic ihmale gelmez

Tamam canım yaaa kızma, ciddi ciddi o kadar gereksiz hasta geliyor ki hastaneye. Onları gördükçe böyle oluyorum. Dedim yaaa önce psikolojik mi hastalığım diye düşünüyorum. :26:

devlet gibi hatunum desene :)))

hehe hatice gelince paniklesin..ben yokken ferhan meydani bosbulmus desin panik yapip tatilde gelsin:))

Bırakıp gitmeseydi oda Kulakları çınlıyordur şimdi, yeride yokluğuda belli hatunun. Gelir inşallah en kısa zamanda. Giden bir gidiyor gelmiyor nedense. Gönül'de uğramaz oldu, Nermin'de. Bir ben varım gidipte tekrar gelen.

Canlarım bende kaçıyorum birazcık yatıp dinleneyim belki daha iyi olurum. Öpüyorum herkesi.

İyi geceler tatlı rüyalar 13. takımın çıtır hatunları

anliyorum bende cok evhamli degilimdir ama senin artik tesbitlerin oluyordur..ayirabiliyosundur tecrübelerinden pisikolojikmi gercek mi? ama bahsettigin hastaligi hic bilmiyorum..ins kötü birsey degildir?

betüll bilmiyorum ki merhametlimisin? hic oksamadin ki sevkatle sacimi..ben diyari gurbette yalniz garip mahzun bir basima

ach meine schöne Freundin:)
sen şefkat istersin de biz göstermez olur muyuzzz

günnaydın

bende geçmişi okiym modem yine bozulacak gibi bozulmadan alıntılıym

Heheehe kilo vercem diye psikopata sardım sanırım o 2 un kurabiyesi sanki belimden pırtlamış gibi hissediyorum

Son düzenleme:

hoş geldin aramıza ben zeliş 16 yaşındayım en küçükleri ben olduğum için hepsine abla diyorum ama sana demiycem aramızda pek yaş farkı yok
öğretmen olmaya kara vererek hayatının hatasını yapmışsın.Allah başka dert vermesin

ayy niye öyle söylüsonuz ben öğretmen olmak istiyodum :26:

Menün güzel olmuş canım. Yalnız karpuzun miktarı çok önemli. 1 ince dilimden fazla ise çok kalori almış oluyorsun

Ebru sende mi dondurmacı oldun

Cuma paylaşımımı bildirmiştim azdı 2 tanecik. Cumartesi hiç giremedim nete. Annemler eskişehirdeydi, kızım sağolsun pazarda 5 tane , hehehehe pazarın sayılmadığını bu hafta öğrendim bu arada

Hoşgeldin Kübra. Üniversite sınavına hazırlanırken bende senin gibi olmuştum. Basketbol takımındaydım, sınava hazırlancam diye sporu herşeyi bıraktım 45 kilo aldım. Sonra ünv 1 de verdim hepsini:) Sonra aynı hikayeyi hamilelikte yaşadım, hehehehe uğraşıyoruz işte böle
Doğru söylüyorsun canım. Bu arada diğer memuriyetlere girmek istediğinde örneğin askeriye, öğretmenlik mezunusun diye geri çeviriyorlar.

Tamam canım, yakınlarına gelecek olursam akşamdan yazarım sana, bir kahve içeriz
menüm

sabah

peynirli zeytinli omlet
peynir
domates, salatalık

ara
1 kase kiraz

akşam

2 parça tavuk
2 kaşık bulgur
cacık

ÖĞle yok ama sanırım geç kalmıştın canım. Omlette gözüm kaldı

Latte lerden uzak dur canım, en kalorisizi bile yarımgünlük kalorini içeriyor.
en cok ben sekerim

Heheehehe ben şekerlere dayanamam bi ısırık alayım mı
Canlarım bende kaçıyorum birazcık yatıp dinleneyim belki daha iyi olurum. Öpüyorum herkesi.

İyi geceler tatlı rüyalar 13. takımın çıtır hatunları
Hehheehhehe ben pofidikim
Gunaydiin kizlar
Bugun ilk gelen benim hayret
Günaydın canım:)
günnaydın

bende geçmişi okiym modem yine bozulacak gibi bozulmadan alıntılıym
Günaydın canım

Günaydın 13. Takımın Fıstıkları

Dün neler yedim :) Merak etmiyor musunuz

Sabah:
1/4 simit 1 bardak şekersiz çay

ara: 2 badem , 1 şekersiz kahve, 1 tarçınlı yeşilçay

öğle: 1 dilim karpuz, küçük çoban salatası, 1 porsiyon tavvuk

ara: kahve ve yine tarçınlı yeşil çay

akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase kırmızı mercimek çorbası, bir yemek kaşığıda bamya

ara: 1 seftali 2 kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…