Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
Günaydın 13. Takımın Fıstıkları
Dün neler yedim :) Merak etmiyor musunuz
Sabah:
1/4 simit 1 bardak şekersiz çay
ara: 2 badem , 1 şekersiz kahve, 1 tarçınlı yeşilçay
öğle: 1 dilim karpuz, küçük çoban salatası, 1 porsiyon tavvuk
ara: kahve ve yine tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase kırmızı mercimek çorbası, bir yemek kaşığıda bamya
ara: 1 seftali 2 kayısı
Menün güzel olmuş canım !..
bak sen daha yolun başındasın,iyi araştır güzel bir meslek seç.ben 98 de öss ye girmiştim.o dönem iki yıllık bir iyi okula yada polisliğe girseydim (boyum kilomda uygundu)şimdi 12 yıllık memur olurdum.2002 de ünv bitti zor bela 2004 te atandım.dağların başında anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.neyse ben bu konuda çok dertliyim ,başlayınca susmam.sözün özü öğretmen olmaayy niye öyle söylüsonuz ben öğretmen olmak istiyodum :26:
bendensin.sende kendimi gördümGünaydın 13. Takımın Fıstıkları
Dün neler yedim :) Merak etmiyor musunuz
Sabah:
1/4 simit 1 bardak şekersiz çay
ara: 2 badem , 1 şekersiz kahve, 1 tarçınlı yeşilçay
öğle: 1 dilim karpuz, küçük çoban salatası, 1 porsiyon tavvuk
ara: kahve ve yine tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase kırmızı mercimek çorbası, bir yemek kaşığıda bamya
ara: 1 seftali 2 kayısı
[TABLE="width: 221"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 93, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl26, width: 99, bgcolor: transparent"]29.06.2012[/TD]
[TD="class: xl26, width: 102, bgcolor: transparent"]30.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]akashha[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Betuld[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]36[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]elmaliturta[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]LAydLiNe[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]52[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]nesdii28[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]39[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]pia[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]41[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Uzayım[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]yasminyaso[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Zaum[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]12[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]nur_84[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]mersinli42[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]17[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]11[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]294[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]51[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Katılmak istiyorum . :) paylaşımdada sıkıntı olmaz ..
Tek başıma yapamayacam yardıma ihtycm var kızlar..
81 kiloyumm. 20 yaşındaym . 1.65 boyundayım..
3gün önce 83kiloydum 3 günde 2 kilo verdm
Ekmek , asitli içecekler kahe aburcuburu bıraktımm .
Bugünkü Menüm
Kahvaltı : 1yumurta 4 yeşil zeytin maydonoz salatalk domates peynir şekersiz çay
Ögle :meyveli yogurt
Akşam corba + salata..
Kilo vermemi hızlandırmak istiyorum ..Ramazana kadar Biraz versem .. Ramazandada Diyet yapmak istiyorum kızlar
hoş geldin aramıza ben zeliş 16 yaşındayım en küçükleri ben olduğum için hepsine abla diyorum ama sana demiycem aramızda pek yaş farkı yok
ayy niye öyle söylüsonuz ben öğretmen olmak istiyodum :26:
Hoşbulduk Canım :) ben 45 olmasamda 30 kilo aldm bugüne kadar ..Hoşgeldin Kübra. Üniversite sınavına hazırlanırken bende senin gibi olmuştum. Basketbol takımındaydım, sınava hazırlancam diye sporu herşeyi bıraktım 45 kilo aldım. Sonra ünv 1 de verdim hepsini:) Sonra aynı hikayeyi hamilelikte yaşadım, hehehehe uğraşıyoruz işte böle
Memnun oldum neslihan Hoşbulduk :)Hoşgeldin canım aramıza !..
ben Neslihan .
Hoşgeldin kübraa, ben seda 25 yaşındayım, istanbuldayım, yazılım sektöründeyim, nişanlıyım ve düğüne hazırlanıyorum :) Umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. Benim kilo hikayemde üniversite öncesi ve sonrası olarak 20 kg farkediyor :)
Hoşbulduk Cnm memnun oldum evet aramızda pek fark yokmuş :) bana demene gerek yok :)
Hoşbulduk Canım :) ben 45 olmasamda 30 kilo aldm bugüne kadar ..
Ama hepsi gidecek çıtır olacaz
Memnun oldum neslihan Hoşbulduk :)
Hoşbulduk seda memnun oldum .. Umarım sende hedefine ulaşırsın :)
Çıtırlar ve kıtırlar
Kızlar çok sinirliyim çookkk. bugün öğlen akapunktur randevum vardı. Her zamanki gibi yeni diyetimi almak ve iğnelerimi taktırmak için gittim. Doktorum ameliyattan yeni çıkmış odasındaydı bende her zamanki gibi tartılıyorum tabiki. Bu yaz kilo vermeni hızlandıralım ister misin dedi, bende safım ya tabi tabi isterim dedim. Ne dese beğenirsiniz, Yasemin gel seni lipocustion yapalım dedi. Neyyyy dedim, o ameliyat ama dedim. Ameliyat değil yaa öyle minicik delikten gircezz alcaz yağları senin bacaklara göbeğe süper gider, 2 günde ayağa kalkarsın dedi.Ameliyattan korkmama rağmen ben ameliyat istemiyorum korkuyorum ben dedim. Sonra bir arkadaşı daha geldi, beni ameliyata ikna etmeye çalıştılar. Bende kesinlikle yaptırmam dedim, o zaman bölgesel sıkılaştırma yapalım dediler. Ne kadar fiyat çıkaracaklar diye merak ettim tamam dedim. Karnımı falan muayene ettiler, ahh tam kavitasyonluk dediler.( Yağlarım gitti tabi o bölgelerim yumuşacık, sporla sıkılaştırması kaldı sadece). Ne öneriyosunuz peki dedim 4 tane işlem söylediler 2500 tl cikte rakam çıkardılar. Dedim ben almanyaya gitcem şimdi ara vermek olmaz sonra tekrar konuşalım dedim salladım.
Doktoruma tüm güvenim gitti, ben zaten şu an 44 beden giyiniyorum. Beni gören kimse Yasemin sen 87 kilosun demez yani. 4 seans akapunturum kaldı, daha önceden ödemiştim. Bu seanslar bitsin Sonrasında hiçbir işlem için gitmemeye karar verdim. Bu kadar kolay mı ya ameliyat edelim demek, narkoz alıyorsun, narkozdan kimin çıkıp çıkmayacağı belli değil. İnsanlar çok rahat sporla boğazını tutarak kilo verebilir. 250 kilo olsamda ameliyat yaptırmazdım. Çok kızgınım çoookk.
Sinirlenme bence sakin ol :) işin kolayına kaçmak kolay ..
Spor spor spor bnce :) yağlar başka türlü gitmezz :)
nerede hareket orada bereket dermişim
Kızlar Yaptıklarımı yazayım :
Uyandığımda 2 bardak su :)
15dk Twister
Kahvaltı :
Şekersiz çay
yumurta haşlanmış
maydanoz
5 yeşil zeytin
azıcık peynir :)
Domates +salatalık
Az öncede türk kahvesi içtim zararı falan varmı bilemiyorum
Bol su içiyorm ayrıca. :)
7kat merdiven inip çıktm 2 defa :)
Ayrıca Ev temizliğinde bayağı terledim bünye alışkın değil temizlik yapmaya :)
Kızdığım nokta, kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyo, motivasyon işi, motivasyonumu yerle bir etti. Vücut kütle endeksi 40 ın üstünde olanlara bile ameliyat demiyolar, oranı kilo verdirerek düşürmeye çalışıyolar.Kendisi ikna edemedi arkadaşıda geldi. Benim ne keçi olduğumu bilmiyorlar ama, nuh derim peygamber demem. Aptal mıyım ameliyat olayım ya.
Şekersizdi :) bilmeden korka korka içtim ama :)Türk kahvesi şekersizse hiçbir zararı yok selülit dışında
Aman aman bencede uzak dur ameliyattan falan ..
Şekersizdi :) bilmeden korka korka içtim ama :)
çok istiyorum gitsin bir an önce bu kilolar :)
menün güzelde çizelgende bişey ilgimi çekti.60 kg olduğunda vücut kitle endeksin 15 görünüyor.normal olanın alt sınırı 18.5 diye biliyorum.çizelgene boyunu yanlış mı yazdın yoksa oklava gibi mi olmak istiyorsun:44:Kızlar Yaptıklarımı yazayım :
Uyandığımda 2 bardak su :)
15dk Twister
Kahvaltı :
Şekersiz çay
yumurta haşlanmış
maydanoz
5 yeşil zeytin
azıcık peynir :)
Domates +salatalık
Az öncede türk kahvesi içtim zararı falan varmı bilemiyorum
Bol su içiyorm ayrıca. :)
7kat merdiven inip çıktm 2 defa :)
Ayrıca Ev temizliğinde bayağı terledim bünye alışkın değil temizlik yapmaya :)
kızmakta haklısın.bazen dr ların gözünü para bürüyor.ne yapacaksın onlarıda öyle kabul etmek lazımKızlar çok sinirliyim çookkk. bugün öğlen akapunktur randevum vardı. Her zamanki gibi yeni diyetimi almak ve iğnelerimi taktırmak için gittim. Doktorum ameliyattan yeni çıkmış odasındaydı bende her zamanki gibi tartılıyorum tabiki. Bu yaz kilo vermeni hızlandıralım ister misin dedi, bende safım ya tabi tabi isterim dedim. Ne dese beğenirsiniz, Yasemin gel seni lipocustion yapalım dedi. Neyyyy dedim, o ameliyat ama dedim. Ameliyat değil yaa öyle minicik delikten gircezz alcaz yağları senin bacaklara göbeğe süper gider, 2 günde ayağa kalkarsın dedi.Ameliyattan korkmama rağmen ben ameliyat istemiyorum korkuyorum ben dedim. Sonra bir arkadaşı daha geldi, beni ameliyata ikna etmeye çalıştılar. Bende kesinlikle yaptırmam dedim, o zaman bölgesel sıkılaştırma yapalım dediler. Ne kadar fiyat çıkaracaklar diye merak ettim tamam dedim. Karnımı falan muayene ettiler, ahh tam kavitasyonluk dediler.( Yağlarım gitti tabi o bölgelerim yumuşacık, sporla sıkılaştırması kaldı sadece). Ne öneriyosunuz peki dedim 4 tane işlem söylediler 2500 tl cikte rakam çıkardılar. Dedim ben almanyaya gitcem şimdi ara vermek olmaz sonra tekrar konuşalım dedim salladım.
Doktoruma tüm güvenim gitti, ben zaten şu an 44 beden giyiniyorum. Beni gören kimse Yasemin sen 87 kilosun demez yani. 4 seans akapunturum kaldı, daha önceden ödemiştim. Bu seanslar bitsin Sonrasında hiçbir işlem için gitmemeye karar verdim. Bu kadar kolay mı ya ameliyat edelim demek, narkoz alıyorsun, narkozdan kimin çıkıp çıkmayacağı belli değil. İnsanlar çok rahat sporla boğazını tutarak kilo verebilir. 250 kilo olsamda ameliyat yaptırmazdım. Çok kızgınım çoookk.
menün güzelde çizelgende bişey ilgimi çekti.60 kg olduğunda vücut kitle endeksin 15 görünüyor.normal olanın alt sınırı 18.5 diye biliyorum.çizelgene boyunu yanlış mı yazdın yoksa oklava gibi mi olmak istiyorsun:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?