Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım aramıza !..
ben Neslihan .

Menün güzel olmuş canım !..

ayy niye öyle söylüsonuz ben öğretmen olmak istiyodum :26:
bak sen daha yolun başındasın,iyi araştır güzel bir meslek seç.ben 98 de öss ye girmiştim.o dönem iki yıllık bir iyi okula yada polisliğe girseydim (boyum kilomda uygundu)şimdi 12 yıllık memur olurdum.2002 de ünv bitti zor bela 2004 te atandım.dağların başında anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.neyse ben bu konuda çok dertliyim ,başlayınca susmam.sözün özü öğretmen olma
bendensin.sende kendimi gördüm(1)

Son düzenleme:
OGretmenlik konusunda ben o kadar kotu dusunmuyorum
Tabiki sehre, kisiye, bransa gore her sey degisebilir

Ben okul oncesi ogretmeniyim
Haziranda mezun oldum temmuzda kpss ye girdim agustosta atanip eylulde goreve basladim
Ve de istanbulda dogu gorevi yapiyorum
Yarim gun calisip iyi sayilabilecek bir maas aliyoruz cok mukemmel olmasa da fena degil yani

Ama zor meslek tabi
Bakanlik politikasi fln iyice itibarini bitirdiler meslegin ama yine de bransa sehre gore fln iyi sartlar yakanabiliyor

Benim 30.06 ve 01.07'de msjım yok, 29.06'da 5 msjım var, memlekete gittiğim gün, haftasonu giremedim annanemde internet olmadığı için..

Hoşgeldin kübraa, ben seda 25 yaşındayım, istanbuldayım, yazılım sektöründeyim, nişanlıyım ve düğüne hazırlanıyorum :) Umarım hedefine bir an önce ulaşırsın. Benim kilo hikayemde üniversite öncesi ve sonrası olarak 20 kg farkediyor :)

Hoşbulduk Cnm memnun oldum evet aramızda pek fark yokmuş :) bana demene gerek yok :)

Hoşbulduk Canım :) ben 45 olmasamda 30 kilo aldm bugüne kadar ..
Ama hepsi gidecek çıtır olacaz

Hoşgeldin canım aramıza !..
ben Neslihan .
Memnun oldum neslihan Hoşbulduk :)

Hoşbulduk seda memnun oldum .. Umarım sende hedefine ulaşırsın :)

Kızlar Yaptıklarımı yazayım :

Uyandığımda 2 bardak su :)
15dk Twister
Kahvaltı :
Şekersiz çay
yumurta haşlanmış
maydanoz
5 yeşil zeytin
azıcık peynir :)
Domates +salatalık

Az öncede türk kahvesi içtim zararı falan varmı bilemiyorum
Bol su içiyorm ayrıca. :)
7kat merdiven inip çıktm 2 defa :)
Ayrıca Ev temizliğinde bayağı terledim bünye alışkın değil temizlik yapmaya :)

Son düzenleme:

Çıtırlar ve kıtırlar

Kızlar çok sinirliyim çookkk. bugün öğlen akapunktur randevum vardı. Her zamanki gibi yeni diyetimi almak ve iğnelerimi taktırmak için gittim. Doktorum ameliyattan yeni çıkmış odasındaydı bende her zamanki gibi tartılıyorum tabiki. Bu yaz kilo vermeni hızlandıralım ister misin dedi, bende safım ya tabi tabi isterim dedim. Ne dese beğenirsiniz, Yasemin gel seni lipocustion yapalım dedi. Neyyyy dedim, o ameliyat ama dedim. Ameliyat değil yaa öyle minicik delikten gircezz alcaz yağları senin bacaklara göbeğe süper gider, 2 günde ayağa kalkarsın dedi.Ameliyattan korkmama rağmen ben ameliyat istemiyorum korkuyorum ben dedim. Sonra bir arkadaşı daha geldi, beni ameliyata ikna etmeye çalıştılar. Bende kesinlikle yaptırmam dedim, o zaman bölgesel sıkılaştırma yapalım dediler. Ne kadar fiyat çıkaracaklar diye merak ettim tamam dedim. Karnımı falan muayene ettiler, ahh tam kavitasyonluk dediler.( Yağlarım gitti tabi o bölgelerim yumuşacık, sporla sıkılaştırması kaldı sadece). Ne öneriyosunuz peki dedim 4 tane işlem söylediler 2500 tl cikte rakam çıkardılar. Dedim ben almanyaya gitcem şimdi ara vermek olmaz sonra tekrar konuşalım dedim salladım.

Doktoruma tüm güvenim gitti, ben zaten şu an 44 beden giyiniyorum. Beni gören kimse Yasemin sen 87 kilosun demez yani. 4 seans akapunturum kaldı, daha önceden ödemiştim. Bu seanslar bitsin Sonrasında hiçbir işlem için gitmemeye karar verdim. Bu kadar kolay mı ya ameliyat edelim demek, narkoz alıyorsun, narkozdan kimin çıkıp çıkmayacağı belli değil. İnsanlar çok rahat sporla boğazını tutarak kilo verebilir. 250 kilo olsamda ameliyat yaptırmazdım. Çok kızgınım çoookk.

Sinirlenme bence sakin ol :) işin kolayına kaçmak kolay ..
Spor spor spor bnce :) yağlar başka türlü gitmezz :)
nerede hareket orada bereket dermişim

Son düzenleme:
Sinirlenme bence sakin ol :) işin kolayına kaçmak kolay ..
Spor spor spor bnce :) yağlar başka türlü gitmezz :)
nerede hareket orada bereket dermişim

Kızdığım nokta, kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyo, motivasyon işi, motivasyonumu yerle bir etti. Vücut kütle endeksi 40 ın üstünde olanlara bile ameliyat demiyolar, oranı kilo verdirerek düşürmeye çalışıyolar.Kendisi ikna edemedi arkadaşıda geldi. Benim ne keçi olduğumu bilmiyorlar ama, nuh derim peygamber demem. Aptal mıyım ameliyat olayım ya.

Türk kahvesi şekersizse hiçbir zararı yok selülit dışında

Aman aman bencede uzak dur ameliyattan falan ..

Türk kahvesi şekersizse hiçbir zararı yok selülit dışında
Şekersizdi :) bilmeden korka korka içtim ama :)
çok istiyorum gitsin bir an önce bu kilolar :)

Son düzenleme:
Aman aman bencede uzak dur ameliyattan falan ..

Şekersizdi :) bilmeden korka korka içtim ama :)
çok istiyorum gitsin bir an önce bu kilolar :)

Kahveden korkma canım. Ben gün içinde sürekli içiyorum. Hatta nescafeyi yarım çay bardağı sütle yapıyorum(koca termos kupa). Kahvenin metabolizmaya güzel etkisi var. Ama 2-3 fincanı geçmemek lazım.

Anladım canım teşekkürler . dozu kaçırmam ama iyiyse içerim bundan sonra.. :)

Son düzenleme:
menün güzelde çizelgende bişey ilgimi çekti.60 kg olduğunda vücut kitle endeksin 15 görünüyor.normal olanın alt sınırı 18.5 diye biliyorum.çizelgene boyunu yanlış mı yazdın yoksa oklava gibi mi olmak istiyorsun:44:
kızmakta haklısın.bazen dr ların gözünü para bürüyor.ne yapacaksın onlarıda öyle kabul etmek lazım

Sanırım sildim daha iyi oldu yanlış birşeyler yapmışımdır büyük ihtimal :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…