Sanırım sildim daha iyi oldu yanlış birşeyler yapmışımdır büyük ihtimal :)
boyu yazdığın yerde ayrı iki kutu var ama onları yazmadan önce biri SI seçmen gerek.sonra birici kutuya 1 ,ikinciye 65 yazacaksın.bende uzman değilim kendiminki yapana kadar çatladım resmen
öyle yapmştm bende ama anlamadımki :) niye öyle az göründüyse en iisi hiç görünmemesi :)
oklava gibi olmak istemyrm zayıf biiri olaym yeeter albüme foto ekledm cnm bakablrsn bana
menün güzelde çizelgende bişey ilgimi çekti.60 kg olduğunda vücut kitle endeksin 15 görünüyor.normal olanın alt sınırı 18.5 diye biliyorum.çizelgene boyunu yanlış mı yazdın yoksa oklava gibi mi olmak istiyorsun:44:
kızmakta haklısın.bazen dr ların gözünü para bürüyor.ne yapacaksın onlarıda öyle kabul etmek lazım
anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..18.5-25 arası sağlıklı aralık canım istersen boyunu ekle. Daha motive olursun o oran normale geldikçe.
Weight Measurements
Weight Units:
Your target weight:
Your starting weight:
Your current weight:
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY Select DateWhat is this for?
Waist Measurements
Waist Units:
Your target waist: in
Your starting waist: in
Your current waist: in
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? ==============>>Burayı Metrik/SI yazarsan düzgün olur
Height Units:
Your Height: 1m 71cm ; benim boyum bu :))
anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..
Hazır corba sence iyimidir ? akşama içmeyi düşünüyorumda..
Hazır yiyecekler,hazır konserveler, abur cuburların hepsi diyet ürünlerin hepsi kanserojen madde içeriyor. İçme derim. Kendin 15 dakikada çok güzel çorba pişirsin. Hiç bulamadın marketten ev tarhanaları oluyo, ondan al yap canım.
Menün güzel olmuş canım. Yalnız karpuzun miktarı çok önemli. 1 ince dilimden fazla ise çok kalori almış oluyorsun
Ebru sende mi dondurmacı oldun
Cuma paylaşımımı bildirmiştim azdı 2 tanecik. Cumartesi hiç giremedim nete. Annemler eskişehirdeydi, kızım sağolsunpazarda 5 tane , hehehehe pazarın sayılmadığını bu hafta öğrendim bu arada
Hoşgeldin Kübra. Üniversite sınavına hazırlanırken bende senin gibi olmuştum. Basketbol takımındaydım, sınava hazırlancam diye sporu herşeyi bıraktım 45 kilo aldım. Sonra ünv 1 de verdim hepsini:) Sonra aynı hikayeyi hamilelikte yaşadım, hehehehe uğraşıyoruz işte böle
Doğru söylüyorsun canım. Bu arada diğer memuriyetlere girmek istediğinde örneğin askeriye, öğretmenlik mezunusun diye geri çeviriyorlar.
Tamam canım, yakınlarına gelecek olursam akşamdan yazarım sana, bir kahve içeriz
ÖĞle yok ama sanırım geç kalmıştın canım. Omlette gözüm kaldı
Latte lerden uzak dur canım, en kalorisizi bile yarımgünlük kalorini içeriyor.
Heheehehe ben şekerlere dayanamam bi ısırık alayım mı
Hehheehhehe ben pofidikim
Günaydın canım:)
Günaydın canım
Günaydın 13. Takımın Fıstıkları
Dün neler yedim :) Merak etmiyor musunuz
Sabah:
1/4 simit 1 bardak şekersiz çay
ara: 2 badem , 1 şekersiz kahve, 1 tarçınlı yeşilçay
öğle: 1 dilim karpuz, küçük çoban salatası, 1 porsiyon tavvuk
ara: kahve ve yine tarçınlı yeşil çay
akşam: 1 dilim ekmek, 1 kase kırmızı mercimek çorbası, bir yemek kaşığıda bamya
ara: 1 seftali 2 kayısı
Kızlar çok sinirliyim çookkk. bugün öğlen akapunktur randevum vardı. Her zamanki gibi yeni diyetimi almak ve iğnelerimi taktırmak için gittim. Doktorum ameliyattan yeni çıkmış odasındaydı bende her zamanki gibi tartılıyorum tabiki. Bu yaz kilo vermeni hızlandıralım ister misin dedi, bende safım ya tabi tabi isterim dedim. Ne dese beğenirsiniz, Yasemin gel seni lipocustion yapalım dedi. Neyyyy dedim, o ameliyat ama dedim. Ameliyat değil yaa öyle minicik delikten gircezz alcaz yağları senin bacaklara göbeğe süper gider, 2 günde ayağa kalkarsın dedi.Ameliyattan korkmama rağmen ben ameliyat istemiyorum korkuyorum ben dedim. Sonra bir arkadaşı daha geldi, beni ameliyata ikna etmeye çalıştılar. Bende kesinlikle yaptırmam dedim, o zaman bölgesel sıkılaştırma yapalım dediler. Ne kadar fiyat çıkaracaklar diye merak ettim tamam dedim. Karnımı falan muayene ettiler, ahh tam kavitasyonluk dediler.( Yağlarım gitti tabi o bölgelerim yumuşacık, sporla sıkılaştırması kaldı sadece). Ne öneriyosunuz peki dedim 4 tane işlem söylediler 2500 tl cikte rakam çıkardılar. Dedim ben almanyaya gitcem şimdi ara vermek olmaz sonra tekrar konuşalım dedim salladım.
Doktoruma tüm güvenim gitti, ben zaten şu an 44 beden giyiniyorum. Beni gören kimse Yasemin sen 87 kilosun demez yani. 4 seans akapunturum kaldı, daha önceden ödemiştim. Bu seanslar bitsin Sonrasında hiçbir işlem için gitmemeye karar verdim. Bu kadar kolay mı ya ameliyat edelim demek, narkoz alıyorsun, narkozdan kimin çıkıp çıkmayacağı belli değil. İnsanlar çok rahat sporla boğazını tutarak kilo verebilir. 250 kilo olsamda ameliyat yaptırmazdım. Çok kızgınım çoookk.
selam kizlar,
nasilsiniz? ben kötü..ben almanyada bukadar sicaga aliskin degilim yaaa..burasinin sicagi cekilmiyor..ustelik istikrarlida degil..bir firtina kopuyor bir gunes ..hasta ediyor insani
aslinda dusa girmeliyim ama simdi cok oyalanirim bi hallo diyim dedim
hehe ben yemelik degil seyirligim :))..off latte demi yaa.hos cok icmem zaten de..arada hazir aliyorum ..dinlendiriyor..tüm kahvegilleri severim
güzel olmus
fundaaa bak bak okuuuu:)
sonra birde kötü görüntüler oluyosuyormus..o yapilan yerler ezik ezik oliuyormus..ben hertürlü estetige karsiyim..tombiksen ve rahatsiz oluyorsan bu durumdan bogazini tutucaksin bukadar basit bu kelepceler haplar estetisyenlere yaptirilanlar..16 18 yasinda kizlar burun ameliyati oluyor yaa
gecem bade iscilin eski bi fotografini gördüm..burun ameliyati gecirmis..cok net belli "heheh cirkinn cirkinn" dedim..aslinda demem ama kompleksliymis, yaptirmis ya ondan dedim :)
bende az önce bir tabak baklavaya hayir nolamaz nemiycem dedim
ama sütlac yedim hehehe ama minnnicik bir kaseydi..cok kucuktu..2 top dondurma sigar icine ancak (simdi bu cümle "icine ancak 2 top dondurma sigar" yada "ancak icine 2 top dondurma sigar" seklinde olmali mi? yazdiktan sonra görüyorum hep
yada ammmaaann salliyim mi? ama cok sinir
Anladım canım pardon ozaman ..Kübra'cım tatlım menülerimizi akşam toplu olarak yazıyoruz akşam yemeğinden sonra. Sen şimdi sabahtan bu saate kadar yediklerini listele yeniden paylaş canım. O zaman akılda tutması daha kolay oluyor ve daha doğru değerlendirme yapabiliyoruz. Yasemin'cim sende kaçma biryerlere gelcem birazdan seni yakalamışken çene yapalım biraz
Hoşgeldin canımAlmanyada sıcak oluyo muydu yafuu :)) Ben hep şubatta gittiğim için popom donup dönüyodum Köln karnavalından
Bende tıbbi gereklilik olmadığı sürece , öyle vücudunla oynanmasına karşıyım. Madem yedim tombiş oldum, yemicek hoplayıp zıplayacak vereceksin aldığın gibi dimi
Ohh ohh götür tatlıları
3 . LaydLiNe ( 17,10 / 20,78% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 65,20
11 . betuld ( 10,30 / 14,86% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 59,00
14 . elmaliturta ( 9,20 / 12,60% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 63,80
31 . UZAYIM ( 4,80 / 6,96% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 64,20
43 . Zaum ( 4,90 / 4,67% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 100,10
50 . akashha ( 2,60 / 3,56% ) @ 15.06.12 # 73,00 # 70,40
52 . nesdii28 ( 2,50 / 3,42% ) @ 15.06.12 # 73,00 # 70,50
75 . pia ( -1,30 / -1,94% ) @ 12.06.09 # 67,00 # 68,30
İşte derece listemiz kızlar. Baştaki numaralar genel sıralama içindeki sıramız. Detaylı incelemek isterseniz, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post25342708
Selam kızlar ne var ne yok? İşten geldim birazdan da akşam yemeğimi yerim. Sonrada geçmişe bakmayı düşünüyorum.
yemedim ama :)sütlacta zararsiz gördüm ..cok kücüktü kase:)
aynen öyle canim
ya oluyor ioste arada ..cok soguktu gunlerdir yagmur ..bugün 26 aslinda ama ..buranin sicagi cekilmiyor gercekten
canim benimkinde bir yanlislik var
bu ilk yazan kilolar diyete basladigimiz kilolarsa ben 70 dim..öylede bildirmistim:) yok degil gecen haftadaki gibi vermis halimizdense yine yanlis ben 67 degil 67, 5 dim..gecen hafta 800 gr fazlam vardi... yarismadada o sekilde hesapladiysaniz yanlislik olmus..bilmiyorum cok fark edermiydi hesaplarda ama 500 gr fazlada az degil..orada 1,300 fazla gösteriyor..ama sanyiorum ilk yarismaya katildigimiz kilolar zaten benim ki 67 degil 70 di canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?