Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sanırım sildim daha iyi oldu yanlış birşeyler yapmışımdır büyük ihtimal :)

boyu yazdığın yerde ayrı iki kutu var ama onları yazmadan önce biri SI seçmen gerek.sonra birici kutuya 1 ,ikinciye 65 yazacaksın.bende uzman değilim kendiminki yapana kadar çatladım resmen(3)

Son düzenleme:
boyu yazdığın yerde ayrı iki kutu var ama onları yazmadan önce biri SI seçmen gerek.sonra birici kutuya 1 ,ikinciye 65 yazacaksın.bende uzman değilim kendiminki yapana kadar çatladım resmen

öyle yapmştm bende ama anlamadımki :) niye öyle az göründüyse en iisi hiç görünmemesi :)
oklava gibi olmak istemyrm zayıf biiri olaym yeeter albüme foto ekledm cnm bakablrsn bana

Son düzenleme:
öyle yapmştm bende ama anlamadımki :) niye öyle az göründüyse en iisi hiç görünmemesi :)
oklava gibi olmak istemyrm zayıf biiri olaym yeeter albüme foto ekledm cnm bakablrsn bana

18.5-25 arası sağlıklı aralık canım istersen boyunu ekle. Daha motive olursun o oran normale geldikçe.

Weight Measurements
Weight Units:
Your target weight:
Your starting weight:
Your current weight:
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY Select DateWhat is this for?
Waist Measurements
Waist Units:
Your target waist: in
Your starting waist: in
Your current waist: in
Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? ==============>>Burayı Metrik/SI yazarsan düzgün olur
Height Units:
Your Height: 1m 71cm ; benim boyum bu :))

Son düzenleme:

Bugün gözleri çırınk çırınk dolar dolar bakıyordu

anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..

Hazır corba sence iyimidir ? akşama içmeyi düşünüyorumda..

anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..

Hazır corba sence iyimidir ? akşama içmeyi düşünüyorumda..

Hazır yiyecekler,hazır konserveler, abur cuburların hepsi diyet ürünlerin hepsi kanserojen madde içeriyor. İçme derim. Kendin 15 dakikada çok güzel çorba pişirsin. Hiç bulamadın marketten ev tarhanaları oluyo, ondan al yap canım.

Anladım canım haklısın bencede anneme yaptırayım :)

selam kizlar,
nasilsiniz? ben kötü..ben almanyada bukadar sicaga aliskin degilim yaaa..burasinin sicagi cekilmiyor..ustelik istikrarlida degil..bir firtina kopuyor bir gunes ..hasta ediyor insani
aslinda dusa girmeliyim ama simdi cok oyalanirim bi hallo diyim dedim

hehe ben yemelik degil seyirligim :))..off latte demi yaa.hos cok icmem zaten de..arada hazir aliyorum ..dinlendiriyor..tüm kahvegilleri severim

güzel olmus

fundaaa bak bak okuuuu:)

sonra birde kötü görüntüler oluyosuyormus..o yapilan yerler ezik ezik oliuyormus..ben hertürlü estetige karsiyim..tombiksen ve rahatsiz oluyorsan bu durumdan bogazini tutucaksin bukadar basit bu kelepceler haplar estetisyenlere yaptirilanlar..16 18 yasinda kizlar burun ameliyati oluyor yaa

gecem bade iscilin eski bi fotografini gördüm..burun ameliyati gecirmis..cok net belli "heheh cirkinn cirkinn" dedim..aslinda demem ama kompleksliymis, yaptirmis ya ondan dedim :)

bende az önce bir tabak baklavaya hayir nolamaz nemiycem dedim

ama sütlac yedim hehehe ama minnnicik bir kaseydi..cok kucuktu..2 top dondurma sigar icine ancak (simdi bu cümle "icine ancak 2 top dondurma sigar" yada "ancak icine 2 top dondurma sigar" seklinde olmali mi? yazdiktan sonra görüyorum hep

yada ammmaaann salliyim mi? ama cok sinir

Hoşgeldin canım Almanyada sıcak oluyo muydu yafuu :)) Ben hep şubatta gittiğim için popom donup dönüyodum Köln karnavalından

Bende tıbbi gereklilik olmadığı sürece , öyle vücudunla oynanmasına karşıyım. Madem yedim tombiş oldum, yemicek hoplayıp zıplayacak vereceksin aldığın gibi dimi

Ohh ohh götür tatlıları

3 . LaydLiNe ( 17,10 / 20,78% ) @ 20.01.12 # 82,30 # 65,20
11 . betuld ( 10,30 / 14,86% ) @ 09.12.11 # 69,30 # 59,00
14 . elmaliturta ( 9,20 / 12,60% ) @ 01.06.11 # 73,00 # 63,80
31 . UZAYIM ( 4,80 / 6,96% ) @ 23.03.12 # 69,00 # 64,20
43 . Zaum ( 4,90 / 4,67% ) @ 18.05.12 # 105,00 # 100,10
50 . akashha ( 2,60 / 3,56% ) @ 15.06.12 # 73,00 # 70,40
52 . nesdii28 ( 2,50 / 3,42% ) @ 15.06.12 # 73,00 # 70,50
75 . pia ( -1,30 / -1,94% ) @ 12.06.09 # 67,00 # 68,30

İşte derece listemiz kızlar. Baştaki numaralar genel sıralama içindeki sıramız. Detaylı incelemek isterseniz, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-6.html#post25342708

Selam kızlar ne var ne yok? İşten geldim birazdan da akşam yemeğimi yerim. Sonrada geçmişe bakmayı düşünüyorum.

Kübra'cım tatlım menülerimizi akşam toplu olarak yazıyoruz akşam yemeğinden sonra. Sen şimdi sabahtan bu saate kadar yediklerini listele yeniden paylaş canım. O zaman akılda tutması daha kolay oluyor ve daha doğru değerlendirme yapabiliyoruz. Yasemin'cim sende kaçma biryerlere gelcem birazdan seni yakalamışken çene yapalım biraz

Anladım canım pardon ozaman ..
Menüyü kapadım artık birşeyler yemeyecem bu saatten sonra :) yazayım ozaman ..

Kahvaltı :
Şekersiz çay
yumurta haşlanmış
maydanoz
5 yeşil zeytin
azıcık peynir :)
Domates +salatalık

ÖGLE :
1 Fincan türk kahvesi (şekersiz )
AKŞAM:
1kase domates corbası ..
( 2 Litre su içtim 1 litre daha içecem ...
Twister yapıyorum uyandığımda 15 dk yaptım uyumadan öncede yapacam :)

Son düzenleme:

yemedim ama :)sütlacta zararsiz gördüm ..cok kücüktü kase:)
aynen öyle canim

ya oluyor ioste arada ..cok soguktu gunlerdir yagmur ..bugün 26 aslinda ama ..buranin sicagi cekilmiyor gercekten

canim benimkinde bir yanlislik var

bu ilk yazan kilolar diyete basladigimiz kilolarsa ben 70 dim..öylede bildirmistim:) yok degil gecen haftadaki gibi vermis halimizdense yine yanlis ben 67 degil 67, 5 dim..gecen hafta 800 gr fazlam vardi... yarismadada o sekilde hesapladiysaniz yanlislik olmus..bilmiyorum cok fark edermiydi hesaplarda ama 500 gr fazlada az degil..orada 1,300 fazla gösteriyor..ama sanyiorum ilk yarismaya katildigimiz kilolar zaten benim ki 67 degil 70 di canim :))

Canım benim sen daha önce yarışmıştın yaaaa hani. 67 o zamanki yarışmalara girdiğin ilk kilon. Püsküüt söylemişti onu alacağını. Sen çok kafa yormuşsun

birde 6 ay önce diyete baslamis biriyle 2 hafta önce diyete baslamis birini nasil hesapliyorlar ki? neye göre derecelendiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…