Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkürler canım. Yaklaşık 6 ayda verdim. Dışarda yürüme konusunda haklısın. Hiç yoktan iyidir leslie.

yok ablacım maalesef ben evde yürürum yada jillian yaparım en azından

evet yarın yumurtayla başlıycam güne yarın annemin bi planı yok şu an için

Evde yürürüm derken? Leslie ile mi yürüyorsun? O zaman yarın öğlen içinde sana menü hazırlamak lazım? Evde sebze olarak bişeyler var mı peki?

Susma hakkimi kullaniyorum:)

Susma sustukça sıra sana gelecek Ay merak ettim şimdi ben?

Ben çıkıyorum ebru ablada çıkmış herkese iyi geceler yorulmuşum gözlerim gidiyo bu arada ortim hiç uğramamış merak ettim :44:

İyi geceler Zeliş'cim.

bende çıkıyorum.iyi geceler.

İyi geceler Zeynep'cim.

kızlaar selaam
internette problem vardı bugün bir ara geldi sonra yine gitti!
geçmişe bi bakıp dönerim !..

Hoşgeldin canım benim bir ara gördüm seni sonra kayboldun demek ki bu yüzdenmiş.
ebruyla orti olmuşum yaav
ne büyük bi şans
artık ebru benim menüleri daha bi didikler yandık deseneee:18::18:
şaka bir yana iyi oldu benim için bu ortaklık !..

Bende seninle eşleşmeme çok sevindim artık elimden çekeceğin var. Hadi bakalım ortim bu hafta biz birinci olalım olur mu?

Makarna haricinde güzel olmuş menün. Afiyet olsun.

Bu son kaçamakttı zaten bu hafta başka yok inşallah.

Gayet güzel ve hafif bir menü olmuş. Afiyet olsun.
Bende çıkıyorum.HERKESE GÜZEL GECELER

İyi geceler canım.

ben de çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler , tatlı rüyalaaar

İyi geceler ortim.

Herkes uyudu sanirim:)) ben yine yollardayim, su an feribotta yalova ya geciyoruz.

Birinci olmusuz :))) cok ama cook mutlu oldum. Yehuuu diye ciglik atasim var ama otobuste deli derler herhalde .

Toplantida internete girmek ne kelime kipirdayamadim bile, cok ozledim hepinizi. Son 2 gun yaninizda olamadim, cok ozur dilerim ) mersinli42 cok tebrik ederim seni canim

Bu arada diyetimi toplanti boyunca hic bozmadim.
Sabahlari nesfit, oglen izgara et, aksamlari salata yedim:))birde bol bol yuruyus yaptim sabah aksam, dogada.

günaydıııın bebekleeeeeeeeeeeeerr
bu sabah uyku tutmadı , erken kalktım kızlar !..
tatil planları yapıyorum da
size tarihleri bildiririm ayarlayınca !..

bu arada orticim merak etme biz birinci oluruz inşallah

sanada günaydın neslihan.kimseler yok bu sabah.millet pazar uykusunun tadını çıkarıyor tabi.
nereye gideceksiniz tatile?

İyi yolculuklar Yasemincim ama bu durum benim kafama takılaya başladı. Öncelerde ufak tefekti yolculukların giriyordun yine arada bir. O zaman sorun olmuyor ama diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemiyorum. Lütfen 5 mesaj kuralına uymaya çalış ve katılımını artır biraz yoksa izinli yazmak zorunda kalacağım seni.
günaydıııın bebekleeeeeeeeeeeeerr
bu sabah uyku tutmadı , erken kalktım kızlar !..
tatil planları yapıyorum da
size tarihleri bildiririm ayarlayınca !..

bu arada orticim merak etme biz birinci oluruz inşallah

Günaydın ortim. Ohh ne güzel nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Sanırım çok uzun olmayacak. Kayınvalidenler gitmediiler mi daha?

sanada günaydın neslihan.kimseler yok bu sabah.millet pazar uykusunun tadını çıkarıyor tabi.
nereye gideceksiniz tatile?

Günaydın Zeynep'cim. Ben bile geç kalktığıma göre sanırım herkes keyif yapıyor. Betül'ü merak ettim akşamı nasıl geçti acaba? Ben gece gelir diye bekledim ama gelmemiş. İnşallah güzel geçmiştir.

günaydin kizlar

ahh keske pazar uykusunda olsam..her sabah 6 tida ayaktayim..sali gunü gelecek olan misafirler icin menu cikartiyordum..ahali kalkip kahvalti edicek..kimi yaz okuluna kimi sporuna paketlenicek,bebek yatirilicak, arada kk ya girilicek:)))

allahim ben böyle ese kurban olurum..heeeeyyy menü görsün gözünüzz..hic sasmaz benim esim..öglen az olmus ama sicaksa oralar yogurt ye bol bolhaklisin..hem ferahlatir..hem en saglikli gidalardan

Günaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..

sunaydin canim..iyi eglencelerrrrr

bende firsati degerlendirip islenicem evde...ebru sirasini savdi simdi temizlik sirasi bende 3 gün 3 gece :)))

bu sabah biraz canım sıkkın..kayınmvalidemler arkamdan doğum sonrasında soba gibi aynı şişko diye konuşuyormuş zayıfladığımı görüncede zayıflama ben zayıf gelin sevmem diyor ..inada hedef 57 diyorum ve birazdan leslie 5 mill yapacağım..l carnitin içtim onu bekliyorum..
2 kızıda doğum yaptı birisi 3 aylık doğal olarak kilosu duruyor ..ki normal
diğeri 8 ay oldu aldığı 35 kilocuğu hala duruyor .....eskiden olsa .çok üzülürdüm ama şimdi gaza geldim beaaaaaaaaaa..sabah sabah dedikodu yaptıryorlar insana töbe yarabbim ya :18:..neyse....

Günaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..

Günaydın Kübra'cım iyi eğlenceler canım ama dediğin gibi dikkat et yediklerine, içtiklerine

Günaydı Ferhan'cım desene çok işin var. Benim temizlik bitmedi daha bitmeyecekte evde temizlik seferberliği ilan ettim

günaydın 13.takım BRAVOOOOOOOOOOOOOOO TEBRİKLER YİNE BİRİNCİ OLMUŞSUNUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.....

Teşekkürler Deryacım, hoşgeldin canım. Kimin takımıyız

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın

çok enerjikim bun gün

Ne kadar ayıp konuşmuş öyle, gurur duyması gerekirken kıskançlık yapıyor çekemiyor. Biliyorsun ki Derya'cım allah herkesin klabine göre veriyor, sen sıkma güzel canını. Benim kayıvalide de geçen gün maşallah aferin iyi kilo verdin diyor. Sevinmiş anlaşılan. Bu arada da sen verdin ben aldım dedi. Yürüyüşe çıkmış onıun için

2 çocuklu vede çıtır anne olma yolunda eskiden lens kullanıyordum bir dönem gözlüğe dönmüştüm ve tekrar lense döndüm ne ka güzelmiş gözlüksüz olmak güneş gözlüğü kullanmak meğersem hepsini unutmuşum mutluyum ...ve dünde saçımı boyadım kaynanama ,inat gencim güzelim vede mutluyummmmmmmmmmm..eşim bugünlerde gözüm ayrı güzel göürnüyosun diyor ee daha ne isterim..
yalnız buraya girdim böyle vik vik yazıp duruyorum çünkü sizi kıskananlara fırsat vermeyin herşeyi kendiniz için yapın siz mutlu olun varın sevenleriniz mutlu olsun düşmalarınız çatlasınnnnnnnnnn..

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın

çok enerjikim bun gün

Günaydın Zeliş'cim maşallah canım. Yaptın mı kahvaltını? Bu arada ben daha kahvaltı yapacağım artık bugün öğle yemeğiyle birleştirmiş olayım. Ben kahvaltımı yapar dönerim birazdan.

Kızlar Size Derya'yı tanştırayım. Ysfmir bizim takımın üyelerinden. Mezun oldu bikaç ay önce. Şuan kilosunu koruyor. Arada gelip takılıyor bizimle. Merak edenler için tanıtayım dedim Derya'yı

Çok hoşsun ve tatlısın canım yaaaaa. Çatlasın bütün çekemeyenler

Lense geçmekle iyi etmişsin ben hiç gözlük kullanamadım en son lens denedim şimdi imkanı yok bırakamam. Oderece alıştım.

Hilal eski arkdaşalr bilir ben zamanında çok çektim burdada çok güzel destek gördüm canımı çok yaktılar yüzüme söyleneleri hiç yazıp hatırlamayayım..burdaki hiç tanımadığım birçok insan benim için onlardan daha değerlidir özeldir ...
Maşallah kayınvalidene ne güzel takdir etmiş seni..
örnek olmuşsun ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…