hazırlıyalım ablacım öğlen patlıcan yemeği var menüdeTeşekkürler canım. Yaklaşık 6 ayda verdim. Dışarda yürüme konusunda haklısın. Hiç yoktan iyidir leslie.
Evde yürürüm derken? Leslie ile mi yürüyorsun? O zaman yarın öğlen içinde sana menü hazırlamak lazım? Evde sebze olarak bişeyler var mı peki?
Susma sustukça sıra sana gelecekAy merak ettim şimdi ben?
İyi geceler Zeliş'cim.
günaydın ve iyi eğlenceler kübracımGünaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..
günaydın ablacım baya meşgülsün sanırım kolay gelsingünaydin kizlar
ahh keske pazar uykusunda olsam..her sabah 6 tida ayaktayim..sali gunü gelecek olan misafirler icin menu cikartiyordum..ahali kalkip kahvalti edicek..kimi yaz okuluna kimi sporuna paketlenicek,bebek yatirilicak, arada kk ya girilicek:)))
Günaydın Zeliş'cim maşallah canım. Yaptın mı kahvaltını? Bu arada ben daha kahvaltı yapacağım artık bugün öğle yemeğiyle birleştirmiş olayım. Ben kahvaltımı yapar dönerim birazdan.
Kızlar Size Derya'yı tanştırayım. Ysfmir bizim takımın üyelerinden. Mezun oldu bikaç ay önce. Şuan kilosunu koruyor. Arada gelip takılıyor bizimle. Merak edenler için tanıtayım dedim Derya'yı
Hilal eski arkdaşalr bilir ben zamanında çok çektim burdada çok güzel destek gördüm canımı çok yaktılar yüzüme söyleneleri hiç yazıp hatırlamayayım..burdaki hiç tanımadığım birçok insan benim için onlardan daha değerlidir özeldir ...
Maşallah kayınvalidene ne güzel takdir etmiş seni..
örnek olmuşsun ne güzel işte
HİLALLLLLLLLLLL tam çıkacaktım dpor yapmaaya hazırlanıyordum sen geldin nasılsın..nika felan okuyunca gözlerim doldu be kuzu13. takımın güzel hatunları nasıllarmış bakalım ?
Kızlar buradan ayrılmayı hiç istemiyordum ama malum biliyorsunuz yoğun bir dönem.
Aileler hala aşırı gergin bir durumda.
20-25 gün içinde ( saat önemli olmadığında ertesi güne bile tarih verilebilirmiş gittik konuştuk.) nikah olacak inşallah.
Düğün ileri bir tarihte, ortada henüz nişan yok.
Bu konuları geriliyoruz diye konuşma yasağı getirdik yani çok komik bir durumdayız şu an sormayın.
Neyse gelecek işte artık bizimkisi de halledeceğiz.
Mecburi rahatlık getirildi yani bana
Kilomdan çok memnunum.
Açıkçası özel bir dikkatim olmuyor şu sinir olduğum kızlara benzetiyorum kendimi.
Ben yiyorum diyorum yemiyorsun diyorlar
İnsanlar kilo aldırmaya mı çalışıyor yoksa cidden yemiyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Arada spor yapıyorum rahatlama amaçlı.
Kilom da 50-51 arasında geziyor ..
Sizler nasılsınız ?
Aaaa Derya'mda buradaymışş
Ama kime vereceğini biliyor Allah öyle kaynanayı bana verse elimden kurtulamazdı ki
HİLALLLLLLLLLLL tam çıkacaktım dpor yapmaaya hazırlanıyordum sen geldin nasılsın..nika felan okuyunca gözlerim doldu be kuzu... sen mutlu ol ailalerde ne kadar ciddi olduğunuz anlayıp kabullenirler... :13:
seni özledim..ama l carnitin içtim ve saatim geldi çıkmam gerek
seni çok öpüyorum kuzum yaz uzun uzun gelince okurum artıkın..ama hala herşey güzel olucak diyorum...
hıh yazan yok..
ve bana müsadeeeeeeeeeeeeeee ...
a ya bende burdayımm arada gelip kafalarını şişiriyorum..bugün dedikodu günü..
delüüüüüüüüüü
Hilal eski arkdaşalr bilir ben zamanında çok çektim burdada çok güzel destek gördüm canımı çok yaktılar yüzüme söyleneleri hiç yazıp hatırlamayayım..burdaki hiç tanımadığım birçok insan benim için onlardan daha değerlidir özeldir ...
Maşallah kayınvalidene ne güzel takdir etmiş seni..
örnek olmuşsun ne güzel işte
hazırlıyalım ablacım öğlen patlıcan yemeği var menüde
leslie daha hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyorum ablacım
günaydın ve iyi eğlenceler kübracım
günaydın ablacım baya meşgülsün sanırım kolay gelsin
yaptım kahvaltımı tamı tamına senin söylediğin gibi kaptanım
derya ablayı tanıyorum maşallah başarmış ve kilosunu koruyo hala
13. takımın güzel hatunları nasıllarmış bakalım ?
Kızlar buradan ayrılmayı hiç istemiyordum ama malum biliyorsunuz yoğun bir dönem.
20-25 gün içinde ( saat önemli olmadığında ertesi güne bile tarih verilebilirmiş gittik konuştuk.) nikah olacak inşallah.
Bu konuları geriliyoruz diye konuşma yasağı getirdik yani çok komik bir durumdayız şu an sormayın.
Kilomdan çok memnunum.
Açıkçası özel bir dikkatim olmuyor şu sinir olduğum kızlara benzetiyorum kendimi.
İnsanlar kilo aldırmaya mı çalışıyor yoksa cidden yemiyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Sizler nasılsınız ?
Ben de seni burada görünce o kadar sevindim ki Derya'cım bildiğin film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.
Hala bir pürüz çıkarabilirler kimse memnun değil durumdan sırf mecburiyetten farkındayız ama ne yapalım.
Ama takmıyorum artık hiç, istiyoruz.
Tamam herkes iyiliğimizi düşünüyor da fikirlerini söylesinler sonra arkamızda dursunlar, kimseden beklediğimiz fazla bir şey yok zaten.
Ahh be canım kaç kere söyledin dimi bunları bana, rahat ol düzelecek.
Tabi bana söz dinletmek pek mümkün olmadı iki gün iyiysem üçüncüde dibe vurduğum o kadar çok oldu ki.
İyiki varsın öyle böyle yardım etmedin bana, neler paylaştık da ben şimdi ağlamaya başlarsam tam olacak
Ohh maşallah canım spora da devam demek.
Koruman da gayet güzel gidiyor.
Ne diyeyim ki harikasın.
Bu arada kilo verme verme diyen beyefendi bir beğendi bu halimi
Hoş onun asıl beğendiği kalçamın eskisi kadar kıyafetlerden belli olmaması da
Neyse beraber alışverişe çıktık, kıyafet konusunda pek hassastı, şu eteği denesene falan yapıyor, kısa ceketler vardı sezonluk çok güzel normalde hiç sevmez bazı şeylerde ben rahat edemem böyle ya dedim
Kıskançlığı zamanla törpülenecek gibi geldi işte.
Çocuklar nasıl bu arada iyiler mi tatilde sen iyice yoğunlaşmışsındır ?
Ama kimsecikler yok, ben de çıkayım bari ..
Görüşürüz kızlarrrr ..
Yolların kızı YASEMİN.Kolay gelsin canım.Yalovayı çok seviyorum ben.Havası doğası çok güzel.Bu yaz orada kurs çıkma ihtimali var.İnşallah çıkarsa 2 hafta orada olacağız.Kısmet bakalım.Herkes uyudu sanirim:)) ben yine yollardayim, su an feribotta yalova ya geciyoruz.
Birinci olmusuz :))) cok ama cook mutlu oldum. Yehuuu diye ciglik atasim var ama otobuste deli derler herhalde.
Toplantida internete girmek ne kelime kipirdayamadim bile, cok ozledim hepinizi. Son 2 gun yaninizda olamadim, cok ozur dilerim) mersinli42 cok tebrik ederim seni canim
Bu arada diyetimi toplanti boyunca hic bozmadim.
Sabahlari nesfit, oglen izgara et, aksamlari salata yedim:))birde bol bol yuruyus yaptim sabah aksam, dogada.
Günaydın Kübra.İyi eğlenceler canım.Izgara salata yersin oh oh ne güzel.Günaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..
Günaydın canım eşimgünaydin kizlar
ahh keske pazar uykusunda olsam..her sabah 6 tida ayaktayim..sali gunü gelecek olan misafirler icin menu cikartiyordum..ahali kalkip kahvalti edicek..kimi yaz okuluna kimi sporuna paketlenicek,bebek yatirilicak, arada kk ya girilicek:)))
Görüşürüz canım iyi eğlenceler.
Akşama görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın öptümmm hepinizi
Arkandan konuşulan şeyleri duyunca insanın canı nasıl sıkılıyor.Gelip yüzümüze söylense bu kadar üzücü olmaz.Birde kendilerini görmeyip başkası hakkında konuşuyorlar ya iyice gıcık oluyorum.Sen en büyük dersi kilo vererek vermişsin Deryabu sabah biraz canım sıkkın..kayınmvalidemler arkamdan doğum sonrasında soba gibi aynı şişko diye konuşuyormuş zayıfladığımı görüncede zayıflama ben zayıf gelin sevmem diyor ..inada hedef 57 diyorum ve birazdan leslie 5 mill yapacağım..l carnitin içtim onu bekliyorum..
2 kızıda doğum yaptı birisi 3 aylık doğal olarak kilosu duruyor ..ki normal
diğeri 8 ay oldu aldığı 35 kilocuğu hala duruyor.....eskiden olsa .çok üzülürdüm ama şimdi gaza geldim beaaaaaaaaaa.. sabah sabah dedikodu yaptıryorlar insana töbe yarabbim ya :18:..neyse....
Kilo verildi,saç boyandı çıtı pıtı oldun ne güzel.Kıskananlar çatlasın2 çocuklu vede çıtır anne olma yolunda eskiden lens kullanıyordum bir dönem gözlüğe dönmüştüm ve tekrar lense döndüm ne ka güzelmiş gözlüksüz olmak güneş gözlüğü kullanmak meğersem hepsini unutmuşum mutluyum...ve dünde saçımı boyadım kaynanama ,inat gencim güzelim vede mutluyummmmmmmmmmm.. eşim bugünlerde gözüm ayrı güzel göürnüyosun diyor ee daha ne isterim..
yalnız buraya girdim böyle vik vik yazıp duruyorum çünkü sizi kıskananlara fırsat vermeyin herşeyi kendiniz için yapın siz mutlu olun varın sevenleriniz mutlu olsun düşmalarınız çatlasınnnnnnnnnn..
13. takımın güzel hatunları nasıllarmış bakalım ?
Kilomdan çok memnunum.
Sizler nasılsınız ?
Hilalcim gelmiş hoşgeldin canımAma kimsecikler yok, ben de çıkayım bari ..
Görüşürüz kızlarrrr ..
bu sabah biraz canım sıkkın..kayınmvalidemler arkamdan doğum sonrasında soba gibi aynı şişko diye konuşuyormuş zayıfladığımı görüncede zayıflama ben zayıf gelin sevmem diyor ..inada hedef 57 diyorum ve birazdan leslie 5 mill yapacağım..l carnitin içtim onu bekliyorum..
2 kızıda doğum yaptı birisi 3 aylık doğal olarak kilosu duruyor ..ki normal
diğeri 8 ay oldu aldığı 35 kilocuğu hala duruyor.....eskiden olsa .çok üzülürdüm ama şimdi gaza geldim beaaaaaaaaaa.. sabah sabah dedikodu yaptıryorlar insana töbe yarabbim ya :18:..neyse....
Günaydın Kübra'cım iyi eğlenceler canım ama dediğin gibi dikkat et yediklerine, içtiklerine
Günaydı Ferhan'cım desene çok işin var. Benim temizlik bitmedi daha bitmeyecekte evde temizlik seferberliği ilan ettim
Teşekkürler Deryacım, hoşgeldin canım.Kimin takımıyız
herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın
çok enerjikim bun gün
2 çocuklu vede çıtır anne olma yolunda eskiden lens kullanıyordum bir dönem gözlüğe dönmüştüm ve tekrar lense döndüm ne ka güzelmiş gözlüksüz olmak güneş gözlüğü kullanmak meğersem hepsini unutmuşum mutluyum...ve dünde saçımı boyadım kaynanama ,inat gencim güzelim vede mutluyummmmmmmmmmm.. eşim bugünlerde gözüm ayrı güzel göürnüyosun diyor ee daha ne isterim..
yalnız buraya girdim böyle vik vik yazıp duruyorum çünkü sizi kıskananlara fırsat vermeyin herşeyi kendiniz için yapın siz mutlu olun varın sevenleriniz mutlu olsun düşmalarınız çatlasınnnnnnnnnn..
Canım akşam yemeğine mi geliyorlar,çaya mı?Şuan için neler yapmayı planlıyorsun?Ona göre aklımıza gelen birşey varsa sana fikir verelimhaticecim aslinda vasif olarak sadece arkadas:) ama önemsedigim kimseler azicik ozeneyim istiyorum..tamam paylasirim canim:)eskiden mutfakta birseyler yapmayi severdim..özenirdim mükellef sofralar hazirlardim..yemek yapmayi sevmiyorumda..böyle farkli seyler sunmayi seviyorum..epeydir böyle sofra hazirlamiyordum..birazda acikcasi canim istiyor yani yemegi degil, yapmayi :))
Canım akşam yemeğine mi geliyorlar,çaya mı?Şuan için neler yapmayı planlıyorsun?Ona göre aklımıza gelen birşey varsa sana fikir verelim
menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
salatalık
domates
peynir
zeytin
öğle:4 köfte
köz kırmızı biber
dometes
soğan
1 dilim kepek ekmek
akşam:taze fasulye
cacık
su:şimilik 2 litre,sporu henüz yapmadım
hayatimin en guzel pogacalarini yaptimmmmmmmmm
arkadaslar hic buzluga pogaca koyuyomusunuz? koyuyorsaniz ..nasil konur yani sicakken mi konur? soklama gibi yada sogutup mu konur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?