Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hazırlıyalım ablacım öğlen patlıcan yemeği var menüde

leslie daha hiç yapmadım ama yapmayı düşünüyorum ablacım
Günaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..
günaydın ve iyi eğlenceler kübracım
günaydın ablacım baya meşgülsün sanırım kolay gelsin

yaptım kahvaltımı tamı tamına senin söylediğin gibi kaptanım

derya ablayı tanıyorum maşallah başarmış ve kilosunu koruyo hala

13. takımın güzel hatunları nasıllarmış bakalım ?
Kızlar buradan ayrılmayı hiç istemiyordum ama malum biliyorsunuz yoğun bir dönem.
Aileler hala aşırı gergin bir durumda.
20-25 gün içinde ( saat önemli olmadığında ertesi güne bile tarih verilebilirmiş gittik konuştuk.) nikah olacak inşallah.
Düğün ileri bir tarihte, ortada henüz nişan yok.
Bu konuları geriliyoruz diye konuşma yasağı getirdik yani çok komik bir durumdayız şu an sormayın.
Neyse gelecek işte artık bizimkisi de halledeceğiz.
Mecburi rahatlık getirildi yani bana
Kilomdan çok memnunum.
Açıkçası özel bir dikkatim olmuyor şu sinir olduğum kızlara benzetiyorum kendimi.
Ben yiyorum diyorum yemiyorsun diyorlar
İnsanlar kilo aldırmaya mı çalışıyor yoksa cidden yemiyorum bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
Arada spor yapıyorum rahatlama amaçlı.
Kilom da 50-51 arasında geziyor ..
Sizler nasılsınız ?

Aaaa Derya'mda buradaymışş
Ama kime vereceğini biliyor Allah öyle kaynanayı bana verse elimden kurtulamazdı ki

HİLALLLLLLLLLLL tam çıkacaktım dpor yapmaaya hazırlanıyordum sen geldin nasılsın..nika felan okuyunca gözlerim doldu be kuzu ... sen mutlu ol ailalerde ne kadar ciddi olduğunuz anlayıp kabullenirler...:13:
seni özledim..ama l carnitin içtim ve saatim geldi çıkmam gerek
seni çok öpüyorum kuzum yaz uzun uzun gelince okurum artıkın..ama hala herşey güzel olucak diyorum...

oğlum kaka yapmakla meşgul altını değişmeden spora başlayamam buda burada biraz daha zamanım var demektir..hadi yaz hilalllllllllllll..

Ben de seni burada görünce o kadar sevindim ki Derya'cım bildiğin film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.
Hala bir pürüz çıkarabilirler kimse memnun değil durumdan sırf mecburiyetten farkındayız ama ne yapalım.
Ama takmıyorum artık hiç, istiyoruz.
Tamam herkes iyiliğimizi düşünüyor da fikirlerini söylesinler sonra arkamızda dursunlar, kimseden beklediğimiz fazla bir şey yok zaten.
Ahh be canım kaç kere söyledin dimi bunları bana, rahat ol düzelecek.
Tabi bana söz dinletmek pek mümkün olmadı iki gün iyiysem üçüncüde dibe vurduğum o kadar çok oldu ki.
İyiki varsın öyle böyle yardım etmedin bana, neler paylaştık da ben şimdi ağlamaya başlarsam tam olacak
Ohh maşallah canım spora da devam demek.
Koruman da gayet güzel gidiyor.
Ne diyeyim ki harikasın.

Bu arada kilo verme verme diyen beyefendi bir beğendi bu halimi
Hoş onun asıl beğendiği kalçamın eskisi kadar kıyafetlerden belli olmaması da
Neyse beraber alışverişe çıktık, kıyafet konusunda pek hassastı, şu eteği denesene falan yapıyor, kısa ceketler vardı sezonluk çok güzel normalde hiç sevmez bazı şeylerde ben rahat edemem böyle ya dedim
Kıskançlığı zamanla törpülenecek gibi geldi işte.

Çocuklar nasıl bu arada iyiler mi tatilde sen iyice yoğunlaşmışsındır ?

Osenin değerli ve özel olmandan kaynaklanıyor canım benim.

Umarım öğleni yememişsindir Zeliş'cim. Yemedisen eğer;

2 dilim tam buğday yada kepek ekmeği
1 tabak susuz patlıcan yemeği
Yiyebildiğin kadar yoğurt

Bence böyle yap menünü. Yanına domates, salatalık ve yeşillikte ekleyebilirsin sınırsız

Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah yoluna girer herşey biran önce. Bende seni geçirrp duruyordum aklımdan. Bi gitti tam gitti unuttu bizi diye. Konuşamdık bile düzgünce. Ben çıkmışım sen gelmişsin

Bu arada bayağı döktürmüşsün maşallah
Kıskançlık konusunda da biraz sen alışırsın biraz o düzelir orta yolu bulursunuz zaten.

Ama kimsecikler yok, ben de çıkayım bari ..
Görüşürüz kızlarrrr ..

Güle güle Hilal'cim daha sık gel lütfen.

Yolların kızı YASEMİN.Kolay gelsin canım.Yalovayı çok seviyorum ben.Havası doğası çok güzel.Bu yaz orada kurs çıkma ihtimali var.İnşallah çıkarsa 2 hafta orada olacağız.Kısmet bakalım.
Günaydınn Kızlarr
Bizde bugün pikniğe gidecez ..
Yediklerime dikkat edecem..
Günaydın Kübra.İyi eğlenceler canım.Izgara salata yersin oh oh ne güzel.

Günaydın canım eşim.Çok erken uyanmışsın.Şimdiden bu kadar hazırlığa girdiğin misafirler kim:44: Hazırladığın menüyü bizimlede paylaş merak ettim canım.

Akşama görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın öptümmm hepinizi
Görüşürüz canım iyi eğlenceler.
Arkandan konuşulan şeyleri duyunca insanın canı nasıl sıkılıyor.Gelip yüzümüze söylense bu kadar üzücü olmaz.Birde kendilerini görmeyip başkası hakkında konuşuyorlar ya iyice gıcık oluyorum.Sen en büyük dersi kilo vererek vermişsin Derya

Kilo verildi,saç boyandı çıtı pıtı oldun ne güzel.Kıskananlar çatlasın

Ama kimsecikler yok, ben de çıkayım bari ..
Görüşürüz kızlarrrr ..
Hilalcim gelmiş hoşgeldin canımNikah yapılacağına çok sevindim.Sonunda sevdiğine kavuşuyorsun ne güzel.Ailelerde bu kararlılık sonucunda herşeyi tatlıya bağlarlar.Birde güzel düğün yaptınız mı oh ne güzel.Kilonda sabit kalmış ne güzel.Çok güzel bir gelin olacaksın canım.Arada uğra.Özletme kendini.Öpüyorum seni.

:)siz gelini degil komsunun amcasinin kizinin komsusunun gelinin kiz kardesi bile olsa bu tür konusmalardan nefet ediyorum :) bu tür yargilamalardan..luzumsuz isler mufettisliginden..kolayliklar diliyorum size..hic tinmayin..hersey kendimiz icin

ya ben temizlige bile girisemedim ben 2 gun hem mutfakta hem temizlikte yogun olucam..bizde onumuzdeki hafta tatile cikicak gibiyiz ebrucum..bu hafta cocuklarin camplari var.. haftaya gidebiliriz net degil ama HAAAALLLAAAAAA

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııın

çok enerjikim bun gün

günaydin canim ..evet canim yogunum herzamanki haller:))

tesekkürler hatirlatmalarin icin ..kesinlikle katiliyorum..buarada bende lazer oldum muthis 5 yildir cok rahatim..herkese tavsiye ediyorum

haticecim aslinda vasif olarak sadece arkadas:) ama önemsedigim kimseler azicik ozeneyim istiyorum..tamam paylasirim canim:)eskiden mutfakta birseyler yapmayi severdim..özenirdim mükellef sofralar hazirlardim..yemek yapmayi sevmiyorumda..böyle farkli seyler sunmayi seviyorum..epeydir böyle sofra hazirlamiyordum..birazda acikcasi canim istiyor yani yemegi degil, yapmayi :))

Canım akşam yemeğine mi geliyorlar,çaya mı?Şuan için neler yapmayı planlıyorsun?Ona göre aklımıza gelen birşey varsa sana fikir verelim

Son düzenleme:
Canım akşam yemeğine mi geliyorlar,çaya mı?Şuan için neler yapmayı planlıyorsun?Ona göre aklımıza gelen birşey varsa sana fikir verelim

caya aslinda saat 3 gibi gelicekler 4 te sofraya otursak yine acikmis olurlar..bilemiyorum birseyler dusundum ama ..aslinda onlarda cerkez cerkez yemekleri yapmak isterdim ama onlari kombinlemek zor oluyor..oyuzden hafif yiycekler hazirliycam..varmi bildigin degisik tarifler..pratik ama lezzetli ? :) ben yaptiklarimi sali gunu fotograflarim :)

menümü yazayım
sabah:1 dilim kepek ekmek
1 yumurta
salatalık
domates
peynir
zeytin

öğle:4 köfte
köz kırmızı biber
dometes
soğan
1 dilim kepek ekmek

akşam:taze fasulye
cacık

su:şimilik 2 litre,sporu henüz yapmadım

hayatimin en guzel pogacalarini yaptimmmmmmmmm

arkadaslar hic buzluga pogaca koyuyomusunuz? koyuyorsaniz ..nasil konur yani sicakken mi konur? soklama gibi yada sogutup mu konur?

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

hayatimin en guzel pogacalarini yaptimmmmmmmmm

arkadaslar hic buzluga pogaca koyuyomusunuz? koyuyorsaniz ..nasil konur yani sicakken mi konur? soklama gibi yada sogutup mu konur?

Ohhh mis gibi. Sen yeme sakın Ben hiç koymadım ama bence soğut koy ya da netten araştır. Ama çıkınca mikrodalgada ısıtınca pamuk gibi oluyor. Keşke bu kadar erken yapmasaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…