Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlaaar !..
bugün bayağı bi gezdim , dışardaydım.
bi geçmişe bakiim, dönerim.
yine güleceksiniz ama cereni suya bastım , gidip yıkıyayım dönerim canlarım :))

Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.

Sabah

1 kk peynir, Zeytin
Birazcık sucuk, haşlanmış yumuta
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 avuç içi büyüklüğünde mercimek köftesi
1 küçük bardak kola

1 tane dondurma

selam kızlaaar !..

Hoşgeldin ortim birazda domestos dökseydin kızın üstüne

selam kızlaaar !..

hoşgeldn canımm

aman aman bende yerim bak

hoşgeldn canımm

aman aman bende yerim bak

Siz yemeyin sakın haaaa, ben bunları yediğim halde haftada bir kilo verebiliyorum sanırım sonlara doğru böyle oluyor. Ama yarından itibaren kaçamak yok.

Siz yemeyin sakın haaaa, ben bunları yediğim halde haftada bir kilo verebiliyorum sanırım sonlara doğru böyle oluyor. Ama yarından itibaren kaçamak yok.
Yemeyecem ama banane banane sende yeme

Canlarım ben çıkıyorum artık yarın iş var ufak tefekte hazırlık yapmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler

İyi geceler canım

Canlarım ben çıkıyorum artık yarın iş var ufak tefekte hazırlık yapmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler

dün biraz kaçamak yaptım ebrucum ama bu hafta telafi ederim ; tımam mı ortim ?:26:
dünkü menüm

geç kahvaltı
1 küçük sigara böreği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
biraz menemen

ara
kavun

akşam
kebap
1 dilim pide ( 1 dilim ekmeğe eşdeğer )
salata
ayran

ara
1 kase dondurma

bu hafta sporu artırıp , telafi edicem canım sözzzz

Tamam canım,sen en iyisinini biirsin Şehir dışına toplantıya çıktığımda size tek ulaşımım telefondan oluyor. Bu da apple ın kadınlar kulubu uygulaması berbat ötesi olduğu için geçmişi takip etme zor ve alıntılama yapmılamıyor. Bu haftayıda atlattım mı zaten seyahatlerim bitiyo

olur canımcım arada yaa hem sen okadar kilo vermişin artık vücudunu tanıyorsun , kaçamaklar sonrası nasıl davranman gerektiğini biliyorsun!
hem haftada bir gün de kaçamak olur yaani :))
orticim takma kafana yani :) hallederiiiiz

afiyet olsun canım.kola dışında güzel olmuş.
sendemi dondurmacı
misafirlerine de burdan güle diyorummm

Kızlar merhaba,

Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)

Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır

Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa

Kolay gelsin Yasemincim.Güzel kilo vermişsin geriside haftaya kalır

Teşekkür ederim tatlım Cuma rakıları götürmeseydim ödemim daha güzel gidecekti ama yinede 500 gr gitti sanırım bu sabah tartı 86.1 kg yi gösteriyordu :118:
Bugün akşamdan itibaren bende yiyebilirsem eğer nesfite başlıyorum canım Menün güzel olmuş

bal olsun,güzel olmuş.

.

Teşekkür ederim canım
afiyet olsun.
benüm menüm:
sabah:1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
domates
yumurta

öğle:türlü
yoğurt

akşam:ızgara tavuk
salata
ayran

su:3 litre
spor:45 d nivea body 40 d yürüyüş

Canım Nivea body nedir çok merak ettim

Süpersin tatlım
ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün
Senin gibi bir fıstıkın rüyalarımıza girmesi muhteşem olur
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Biraz dengesiz bir menü.Yarın inşallah güzel bir sonuç olur.

Öğlen sadece süt içsem akşama içimdeki canavar uyanır sanırım

Yaz helvası dedin içim cız etti canım babam alırdı hep, onu kaybettiğimizden beri eve almayız bu helvayı:2::2:

Bana ulaşan sayılar aşağıdadır..

04.Tem 05.Tem

betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12

Canım ben bildirememişim anlaşılan, 5 temmuz benim 6 tane mesajım vardı.
Sana katılıyorum tatlım. Bende kızımın fit bir annesi olcak beni örnek alıp hayatı boyunca böyle kilo problemi yaşamasın diye direniyorum. Bu haftasonu kilo vermemin ne kadar işe yaradığını gördüm. Toplantı arasına doğa yürüyüşü koymuşlardı yarışmalı:)) o kadar spor yapan arkadaşlarım var yıllardır. Ben 2. oldum yürüyüşte. Geçen yılki bu zamanki toplantıda beni toplamışlardı, şekerim düşmüştü. Bu sefer herkesi geride bırakıp şekerime vs. hiçbişey olmadan yarışabildim. Hedefim 24 kasım, doğum günüme kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulup 36-38 beden arası olmak
Çok haklısın canım, aç kalmak içimizdeki canavarı uyandırmaktan başka bişey değil.

Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:

TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;

Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:

Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…