- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
evet bencedee kuzenlerle gidecez bakalım inşallah ..Ne güzel, yüzmek en iyi sporlardan bence
selam kızlaaar !..
bugün bayağı bi gezdim , dışardaydım.
bi geçmişe bakiim, dönerim.
yine güleceksiniz ama cereni suya bastım , gidip yıkıyayım dönerim canlarım :))
selam kızlaaar !..
bugün bayağı bi gezdim , dışardaydım.
bi geçmişe bakiim, dönerim.
yine güleceksiniz ama cereni suya bastım , gidip yıkıyayım dönerim canlarım :))
Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.
Sabah
1 kk peynir, Zeytin
Birazcık sucuk, haşlanmış yumuta
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 avuç içi büyüklüğünde mercimek köftesi
1 küçük bardak kola
1 tane dondurma
hoşgeldn canımm
aman aman bende yerim bak
Yemeyecem ama banane banane sende yemeSiz yemeyin sakın haaaa, ben bunları yediğim halde haftada bir kilo verebiliyorum sanırım sonlara doğru böyle oluyor. Ama yarından itibaren kaçamak yok.
Canlarım ben çıkıyorum artık yarın iş var ufak tefekte hazırlık yapmam lazım. Kocaman öpüyorum herkesi. İyi geceler
İyi yolculuklar Yasemincim ama bu durum benim kafama takılaya başladı. Öncelerde ufak tefekti yolculukların giriyordun yine arada bir. O zaman sorun olmuyor ama diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemiyorum. Lütfen 5 mesaj kuralına uymaya çalış ve katılımını artır biraz yoksa izinli yazmak zorunda kalacağım seni.
Günaydın ortim. Ohh ne güzel nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Sanırım çok uzun olmayacak. Kayınvalidenler gitmediiler mi daha?
Günaydın Zeynep'cim. Ben bile geç kalktığıma göre sanırım herkes keyif yapıyor. Betül'ü merak ettim akşamı nasıl geçti acaba? Ben gece gelir diye bekledim ama gelmemiş. İnşallah güzel geçmiştir.
Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.
Sabah
1 kk peynir, Zeytin
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
Akşam
1 küçük bardak kola
1 tane dondurma
afiyet olsun canım.kola dışında güzel olmuş.Benim menüm bugün rezaletti. Size ktü örnek olmak istemiyorum ama sanırım yazmam gerekli menümü.
Sabah
1 kk peynir, Zeytin
domates, salatalık
Közlenmiş kırmızı biber
Akşam
1 küçük bardak kola
1 tane dondurma
sendemi dondurmacıdün biraz kaçamak yaptım ebrucum ama bu hafta telafi ederim ; tımam mı ortim ?:26:
dünkü menüm
geç kahvaltı
1 küçük sigara böreği
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
biraz menemen
ara
kavun
akşam
kebap
1 dilim pide ( 1 dilim ekmeğe eşdeğer )
salata
ayran
ara
1 kase dondurma
bu hafta sporu artırıp , telafi edicem canım sözzzz
Kolay gelsin Yasemincim.Güzel kilo vermişsin geriside haftaya kalır
Bugün akşamdan itibaren bende yiyebilirsem eğer nesfite başlıyorum canımKızlar merhaba, "en çalışan Seda" yine menüsünü işten bildiriyor...
Sabah - 2 dilim ekmek, peynir
Öğlen - 6 köfte, salata, ayran, 1kaşık pilav
Ara - 5 kuru kayısı
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
bal olsun,güzel olmuş.
.
afiyet olsun.
benüm menüm:
sabah:1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
domates
yumurta
öğle:türlü
yoğurt
akşam:ızgara tavuk
salata
ayran
su:3 litre
spor:45 d nivea body 40 d yürüyüş
menüler güzel olmus..herkes söylemis ben eksik kalmayayim kübracim:) patates? ve aksam aksam ? :)) olmadi ...öglende dolma yemissin..bugün kayip olmus
bende aslinda persembeleri cokhafif yiyorum ama bu aksam fazla gibi geldi.. yazayim bende
SABAH:2 dilim kepekli tost ekmegi, 2 kk peynir, 5 cherry domates
12:00 1 kutu light ananasli yogurt
14:00 yarim muz
AKSAM:1 dilim ekmek, 2 yk paprikali mantar sote,3 yk yogurt,2 yk kisir *kisir tamamen yagsizdi
SPOR:1 saat yürüyüs,30 dk video (7.) 200 mekik
2 lt den fazla su
Senin gibi bir fıstıkın rüyalarımıza girmesi muhteşem olurben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir
ÖĞLEN
1 bardak süt
ARA
1 bardak süt
AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı
Biraz dengesiz bir menü.Yarın inşallah güzel bir sonuç olur.
Menum
Sabah
1 avuc ceviz -ekmek yerine yedim, karataya basladim simdi de derrrmmiisim-
Domates, slatalik
1 dilim peynir
Az kasar
Ara- oglen
1 dilim yaz helvasi -avuc ici kadar fln-
Baska da bir sey yok yemek..
Aksam turk kahvesi ictim orta sekerli
Yemeye vaktim oldugunda saat cok gec olmustu
Ben de yemeyeyim bu aksamlik boyle olsun dedim
İki gundur cok hafif yiyorum
Sali gunu bi tek kacamk var
Ondan oncesi de cok iyiydi 57.9 u bile gordum ebru tartida
Ama yarin ne cikicam bilmiyorum
Fazla cikarsam bil ki reglden, gercek bak :))
Bana ulaşan sayılar aşağıdadır..
04.Tem 05.Tem
betüld 20 19
LAydLiNe 18 44
Pia 25 9
nesdii28 6 -
Uzayım 16 11
yasminyaso 12 -
zaum 15 18
Kbra23 22 -
Akashha 4 10
mersinli42 9 12
Sana katılıyorum tatlım. Bende kızımın fit bir annesi olcak beni örnek alıp hayatı boyunca böyle kilo problemi yaşamasın diye direniyorum. Bu haftasonu kilo vermemin ne kadar işe yaradığını gördüm. Toplantı arasına doğa yürüyüşü koymuşlardı yarışmalı:)) o kadar spor yapan arkadaşlarım var yıllardır. Ben 2. oldum yürüyüşte. Geçen yılki bu zamanki toplantıda beni toplamışlardı, şekerim düşmüştü. Bu sefer herkesi geride bırakıp şekerime vs. hiçbişey olmadan yarışabildim. Hedefim 24 kasım, doğum günüme kadar tüm fazlalıklarımdan kurtulup 36-38 beden arası olmakzeliscim,
ebruya katiliyorum..seni üzmemek icin cok yumusatiyorum söylemek istediklerimi. ben 800 gr verdim diye "gercekten" üzüldüm..halbuki vermem gereken kilo senin vermen gerekenden daha az..ve gecende behsettigin gibi senin yari yasindayim..66 yi gördügüm halde ilk gordugumde tepki "aaa amaaa ......" oldu..cunku emek harcadim..spor yaptim, menulerime dikkat ettim..iste tam bu sebebden uzuldum..yoksa bugunden yarina zayiflamak gibi bir heyecanim yok..ama emek harcayinca insan illaki uzuluyor.. ya yazincada böyle olmuyor..belki sende farkli seyler yasiyosundur ama bilmiyorum yaa.. aha hic anlamadan 3 hafta gecti bile.. ben sürekli cocuklarimin sisman bir annesi olmiycak,bebegim beni hep fit görücek,yada en guzel gunlerimi tombik geciremem..diye dusunuyorum hep..bir yere gidiyorum simdi 67 kiloyum ..anormal bir kilo degil..ama girdigim ortamlarda özgür hareket edebilmek insani öyle bir mutlu ediyor ki..gidiceginyere istedigin kiyafeti dusunmeden giymek ..hayattaki en guzel tat bence ..binler cikolataya bakalavaya bedel bir tat... ayyy kafam ordan oraya ..cok sey dusunup filtrelemeye calisinca böyle bi yazi cikti ortaya sorry millet
Çok haklısın canım, aç kalmak içimizdeki canavarı uyandırmaktan başka bişey değil.bu sabah regl oldum
kilom
geçen hafta:59
bu hafta:59.2
4 aydır kilom 58- 59 arası ve belim hedef cm ulaştı kilom sabitlendi ama incelme bariz belli..ve artık sadece sporu sağlık için yapıyorum..beslenme düzenim oturdu buranın sayesinde her şey yolunda ve sonuç bana göre oldukça iyi 57 kilo için artık kasmıyorum..
kilo veren herkesi kutluyorumveremeyenler regl öncesine bağlamayın regl öncesi spor yaparsanız daha çok kilo veriliyor..
ve asla aç kalarak değil düzenli beslenerek kilolarınızı verin ..iyi bir beslenme düzeni hepimize ömür boyu sağlıklı yaşam için gerekli..
Canım benim ki hırs eksikliği değil, iş yerinde çok zor günler geçiriyorum, işler bitmiyo, yetişmiyo...
Haftasonu zaten hiç oturup dinlenememiştim ve uykusuzdum, haftaiçi 3 gün saat 11'de eve geldim, yatmam 1'i buluyor. Bir de ben ailemle değil sadece abimle yaşıyorum, ev işleri de bana bakıyor yani. O saatten sonra spor yapabilmek çok zor. Ama belki yapabilmem lazım bilemiyorum...
Ya da yediklerimi kısmam lazım ama bence çok yemiyorum, daha az yersem sağlıklı zayıflamış olmayacağım..
Ablam ve kuzenim Burgere gideceklermiş ..
Çok ısrar ediyorlar .. hiçbirşey yemiyormuşum ben .. Birşey olmazmışşş .. yok diyorum anlamıyorlar.. annem bile anlamıyor. Yemek istemiyorum ..
İrademe hakim olmak istiyorum .. Niye hiç anlayışlı değiller
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]MENÜM
SABAH
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLE
1 parça fıstıklı sucuk
Yeşil çay
AKŞAM
Müslili yoğurt
Salata
SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]BİSİKLET[/TD]
[TD="align: center"]Jillian MİCHAELS
LEVEL 1[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI HAREKET[/TD]
[TD="align: center"]YANBEL HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS HAREKETİ[/TD]
[TD="align: center"]İP ATLAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14 km[/TD]
[TD="align: center"]30dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]250[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Koşu bandım evde kalınca ablamın bisikletini getirttim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?