Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:
TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;
Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:
Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini
Kızlar merhaba,
Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)
Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır
Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa
Seni çok iyi anlıyorum canım, benimde bu ara seyahat edip toplantı yapmaktan sporum aksadı çok. Yemekten çok kısarsan vücut bu sefer açlık var gibi anlar :18:
TV de bu tombişler yarışmasında diyetisyen demişti. Eğer hamburger yemek yada kebapçıya gitmek zorunda kalırsanız şunları uygulayın diye;
Hamburgerciye gidip salata yemek en büyük hataymış. En küçüğünden ızgara olanından bir küçük hamburger ve yanına ayran 300-350 kaloriymiş. Bunu böyle tüketebilirmişiz.Patateslerin her bir tanesi 15 kaloriymiş:18:
Senin bu spor çizelgene bayılıyorum tatlım. Bende uygulamaya başlıcam artık bu spor çizelgesini
süper olmuş herkes kendine en uygun olana denk gelmiş ama en iyisi biziz ben ve betül abla yıkıp geçicez bu hafta
burdaki çoğu kişi akrep bende dahil olmak üzere
ablacım inş çok güzel geçer herşey istediğin gibi olur
sen merak etme ben buralardayım ortim
yok yok tadınada bakmak yok ben iradesi güçlü bi kızım bi börekle indirmiycem yelkenleri suya
Bizde yıl 4 çeyreğe bölünüyor ve hedefler yeniden irdelenip raporlar sunuluyor. Yıl ortası her yıl böyle koşturuyorum canım. Bu hafta almanyaya da gittikten sonra rahatlayacağım inş.Kolay gelsin Yasemincim.İşin ne zor senin, Allah yardımcın olsun.Görüşürüz canım.
Teşekkür ederim canım.Kolay gelsin Yasemin'cim.
Yolların kızı YASEMİN.Kolay gelsin canım.Yalovayı çok seviyorum ben.Havası doğası çok güzel.Bu yaz orada kurs çıkma ihtimali var.İnşallah çıkarsa 2 hafta orada olacağız.Kısmet bakalım.
Günaydın canım :) Süper :)GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAR
Bugün kendimi enerjik hissediyorum yaav
misafirlerimi gönderiyorum da bugün
Hoşgeldin canım. O kavgalar olmadan düğün olmuyo zatenKızlar merhaba,
Otobüsten bir saat önce indim. Gün içinde geçmişi yavaş yavaş okuyacağım :)
Düğün yerini tutmadık ama bol kavgadan sonra karar verdik sayılır
Kaçamak yapmadım sayılır, saat 3 gibi yenen haşlamış mısır kaçamak sayılmıyorsa
günaydın canım :)günaydın hanımlar iyi bir hafta geçirmemiz dileğiyle:)
günaydin kizlaaarrrrr
yeni,yogun bir güne merhaba dedim..sabahtir koturuyorum randevularim hep bugüne denk gelmis 11:30 dada randevum var...ondan sonra artik eve kosucam temizliiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bana 1 tane temizligi seven insan gösterin "annem haric" :))) eminim hepimizin annesi öyledir..bizde yaslaninca öylemi olucaz ki..ev temiz olunca cok mutluyum ama yapmasi ..gun asiri ben temizlik yaparim bekletmem biriktirmem..ama hesapta olmadan böyle derin temizlikli gibi yada ust uste yemek arti temizlik arti cam perde karisinca sevmiyorum :)
burdada yagmurlar durmuyor ki..perdeme de ne oldu..durun anlatayim...bana kesin cok buyuk bi ikramiye cikicak bi yerlerden...yatak odaci cami yarim acikti..kapayayim derken bir hareketlenme bir cirpinma...akilli kucuk biri gelmisss nasil gecti oralardan bilmiyorum cunku ice dogru devriliyorduvarin altindan oraya gecmesi gercekten zor..bu kuscagiz gecmis yerlesmis patir patir midesini bosaltmis perdeye yereben kapatirken allllllaaaahiiiiiimmmm nasi korktummmm..sonra dedim geliyooooooo güzel seylerrrr dedim ..sevindim sonra...araba yi ben bikere dalmis agacin altina park etmistim sabah kalktigimda araba taninmiycak haldeydi..dedim ikramiye geliyo..sonra amcama anlattim arabayi agacin altina park ettiysen cok beklersin dedi :)))) aaaa evettttt .. ama simdi bu öyle degil..resmen kuc eve kadar girmis..hadi bakalim hayirlisi:))
isim vardi dimi benim :)))
goooooooo
canim ortime selamlarrrrr oda bugün denize gidicektiiiiiii ooooohhhhhhh
Tehlike kokudan kaynaklanıyor canım. Sen hamburgerin kokusunu çekip malesef beyni uyarıyorsun ve sonra gidip salatayı yiyorsun. Vücut sen salata yesende farklı tepki verip hepsini depolamaya geçiyor. Ben doktorun yalancısıyımniye ki bunu anlamiyorum oradaki marullar farkli marulmu oluyormus?bence hamburgerin grilide tehlikeli ..kebebcida öyle dusunmuyorum ama bu büyük burgercilar berbat
ama kasede sossuz salatalari var..onun neresinde nasil tehlike var onu anlayamiyorum? ama ögrenmek isterim..cunku ben disarida oldugumda ve mecbur kalirsam aliyorum
Teşekkür ederim canım.yasemin ,nivea body aslında reklam amacıyla hazırlanmış bir spor video su.
Nnnnnnnnnnben gezgin ve neşeli yayım
Bizde yıl 4 çeyreğe bölünüyor ve hedefler yeniden irdelenip raporlar sunuluyor. Yıl ortası her yıl böyle koşturuyorum canım. Bu hafta almanyaya da gittikten sonra rahatlayacağım inş.
Teşekkür ederim canım.
Yasmin yollarda diye belgesel çekeceğim artık
Günaydın canım :) Süper :)
Hoşgeldin canım. O kavgalar olmadan düğün olmuyo zaten
günaydın canım :)
Evim temiz olsun ama temizliği ben yapmayayım mümkünse
Tehlike kokudan kaynaklanıyor canım. Sen hamburgerin kokusunu çekip malesef beyni uyarıyorsun ve sonra gidip salatayı yiyorsun. Vücut sen salata yesende farklı tepki verip hepsini depolamaya geçiyor. Ben doktorun yalancısıyım
Teşekkür ederim canım.
Nnnnnnnnnnben gezgin ve neşeli yayım
Bizde yıl 4 çeyreğe bölünüyor ve hedefler yeniden irdelenip raporlar sunuluyor. Yıl ortası her yıl böyle koşturuyorum canım. Bu hafta almanyaya da gittikten sonra rahatlayacağım inş.
Teşekkür ederim canım.
Yasmin yollarda diye belgesel çekeceğim artık
Günaydın canım :) Süper :)
Hoşgeldin canım. O kavgalar olmadan düğün olmuyo zaten
günaydın canım :)
Evim temiz olsun ama temizliği ben yapmayayım mümkünse
Tehlike kokudan kaynaklanıyor canım. Sen hamburgerin kokusunu çekip malesef beyni uyarıyorsun ve sonra gidip salatayı yiyorsun. Vücut sen salata yesende farklı tepki verip hepsini depolamaya geçiyor. Ben doktorun yalancısıyım
Teşekkür ederim canım.
Herkese GÜNAYDINLAR
Gitmeden ne var ne yok bir bakayım dedimKaçamaklar yapılmış.Dondurmalar,sigara börekleri,pide,mercimek köftesi vs.Yapanlar kendini bilir Kötü örnek olmayın .En iyisi bundan sonra ne yediniz diye merak etmeyelim siz kaçamak yaptım yazın.Veya yedik çok pişmanız deyin Neyse siz bugünden itibaren telafi edersiniz.Bende ufacık bir kaçamak yapmıştım bu hafta bol bol yüzüp telafi etmeye çalışırım.İnşallah bu cuma güzel kilolar veririz. Hepinizi öpüyorum.Ortim ortalığı çok boş bırakma ve misafirlerine hazırladığın şeylerden yasaklı olanları yeme taam mı??? Dayanamadım yedim olmasın.Görüşürüz
heeemmmm hööömmmm immmm evet duymustum böyle bisiler..söyle desene bize sorduruyorsun..olabilir..o zaman hic girmiycezmi gerci ben arabayla inmeden aliyorum cogu zaman :) iceri girdigimde oluyor ama o bahsettigin kokudan cok rarahatsiz oluyor....olabilir bak..allah alah ya insanoglunun vucudu..simdi tüm gun ben bunu dusunur basimi agritirim:)))
bence diyetisyenin dediği mantıklı değil ya hamburger hamur ve yağda kızarmış et patates no no no:)salata iyidir iyidi:)
Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah yoluna girer herşey biran önce. Bende seni geçirrp duruyordum aklımdan. Bi gitti tam gitti unuttu bizi diye. Konuşamdık bile düzgünce. Ben çıkmışım sen gelmişsin
Bu arada bayağı döktürmüşsün maşallah
Kıskançlık konusunda da biraz sen alışırsın biraz o düzelir orta yolu bulursunuz zaten.
Güle güle Hilal'cim daha sık gel lütfen.
Hilalcim gelmiş hoşgeldin canımNikah yapılacağına çok sevindim.Sonunda sevdiğine kavuşuyorsun ne güzel.Ailelerde bu kararlılık sonucunda herşeyi tatlıya bağlarlar.Birde güzel düğün yaptınız mı oh ne güzel.Kilonda sabit kalmış ne güzel.Çok güzel bir gelin olacaksın canım.Arada uğra.Özletme kendini.Öpüyorum seni.
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?