Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay lav yu yumu izledn naptn

evet ya çok güzel bi flimdi hele sürekli gülen ufaklık favorim. ama o flim aklıma gelmemişti ingilizcemi geliştirmek için prati yapıyorm

Selam kızlar. Ne var ne yok? Size büyük bir müjdem var Bugün test yaptırdım veeeeee sonuç HAMİLEYİM

ebrucum bu çok güzel bi haber hayırlısı olsun gözün aydın allah sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. hayırlı bi evlat olsun. bakalım ben napıcam daha çalışmalara başlamadım ama daha bi heveslendim bu habere evemi gitsem napsam ben daha annelik duygusunu tatmadım ama her kadın yanılıyor olamaz.

menüm

sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates

iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)

su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans

tatlım nazarmı değdirdik sana ne kadar güzel gidiyodun. gerçi cezanı almışsın mekikle ama bundan sonra dikkat et istikrarlı bi şekilde gidiyosun bak şurda cumaya ne kaldı.

Menüm

11'de kalktığım için öğle olarak

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost

ara

4 dilim karpuz

akşam

1 kase nesfit

su 3lt olur,spor yok

yok yok tmm sen karar vermişsin bi ayda 10 kg falan vermeye :))))) çok az yemişsin öğle ve aralar yine iyi ama akşam az bence.

pörfekt çok beğendim afiyet olsun bol bol kas olsun. leblebi yemenin özel bi nedeni varmı yoksa öle elinin altındaydı canın istedi yedinmi.

çok güzel olmuş başarılı bi menü afiyet olsun. darısı başıma :)))

benim gözüme az geldi. limonata hazır olmasaymış bi sıkıntı yok gibi. afiyet olsun.

Kızlar yeşilçayın günde en fazla 2 bardak içilebileceğini duydum doğruluğunu biliyormusunuz.

çok içilince bişi olurmu bilmiyorum. ama yeşil çayı ben seviyorum bardak demlikte demleyip saat 10 da bide 4 te birer fincan içiyorum. ödem atmada yardımcı oluyo fazlasını denemedim. ama soğuk demlenme fikride güzelmiş ramazandan sonra denerim. ama sıcak olmasınında ekstra bi avantajı varmı yağları yakma konusunda onuda bilmiyorum. int. araştırmak lazım.

geçenlerde bi paylaşımda sanırım bilgenin di mekik çekmenin çok az kalori harcadığını duydum. bide spor salonlarndan öğrendiğim kadarıyla çok doğru teknikle çekilmeli hepimiz bunun nasıl olduğunu biliyomuyuz yoksa bel boyun rahatsızlıkları yapabiliyor. önce teknik paylaşalım daha faydalı olacağına inanıyorum. bence ip atlama cezası daha faydalı hem sıkılaştırıyo hem kalori yaktırıyo.

ben cezamı çektim geldim

ya ben yine çok dertliyim annem yarın lahmacun yaptırıcak resmen yalvardım kadına tınlamıyo ben napıcam yarın fikri olan varmı

sen bu tuzaklara hiiiççç düşme tatlım. çorba salata kepek ekmeği cacık vs vs gibi yiyebileceğin şeyler olur yada kendin hazırla sen artık bu işi öğrendin bak yine hatırlatıyorum cumaya az kaldı

Yeşil çay miktarını soran arkadaşınız olmuş. ben bunu doğadanın yeşil çayını tanıtan birine sormuştum 'Günde 3 fincan ' demişti. yıllarca böyle biliyordum ama tvde diyetisyenlerden günde 4 bardak kadar içilebilir diye duydum. sonuçta kilo vermeye bence etkis ivar ve insanın daha fazla içesi geliyor. bence 3 mü 4 mü içeceğinize içtiğiniz diğer kafeinli şeyleri değerlendirerek karar verin.
kahve, kola veya siyah çay tüketiyorsanız bence üçü geçmemekte fayda var.

ÇÇOOOKK AZZZZZ afiyet olsun. :)))

Faceniz varmı kızlar

nurgül baytemur güney herkes ekleyebilir.

Annemmm patıla yapıooo aman tanrıııımmmm

patıla ne ki

günaydın hanımlar.umarım herkesin keyfi yerindedir...
gelelim menülere:)
menüm

sahur
3 dilim ekmek
2 kk peynir
domates

iftar
1 porsiyon kuru fasuye
1 ayran
3 salatalık turşusu
3 tulumba tatlısı (teki 45 kalori)

su 3 litre
spr 45 dk yürüyüş
15 dk dans

ekmek fazla olmuş salatalık turşusu tulumba tatlısıda olmamış canım.sporun güzel.
Menüm

11'de kalktığım için öğle olarak

iki dilim tam buğday ekmeğinin arasına domates peynir tost

ara

4 dilim karpuz

akşam

1 kase nesfit

su 3lt olur,spor yok

afiyet olsun canım biraz az olmuş gibi:)

Bugunki menum

Sabah kahvalti edemedim((

Ogle:yarim kase soguk corba, menemen 2 dilim ekmek

Aksam:2 parca borek, 3 tane cigkofte(( cok pismanim coookk

Bugun kahvalti yapamadigum icin sanirim acligimi bir dizginleyemedim ((

kahvaltının önemi bu işte canım.börek çiğköfte hemde akşam saatinde olmamış malesef.

günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...

yok mu benle şöyle bi keyfli sabah kahvesi içecek yaaaa... keşke hepimiz komşu olaydık da içseydik... ne güzel olurdu yürüyüşlere falan da çıkardık..

menün .güzel olmuş canım afyet olsun

güzel menü afiyet olsunnn:)

MENÜM
SAHUR

1 bardak süt
2 dilim kepekli ekmek
Domates,salatalık,peynir
Kavrulmuş biber

AKŞAM
Yarım kase çorba
Yoğurt,salata
Bir kaç kaşık mercimek yemeği
her zamanki gibi güzel afiyet olsunn:)

afiyet olsun canım..

geçmiş olsun canım fazla buzlu içme sıcak diye içiyoruz ama yaramyor işte.menün az olmuş ama canın istememiş zaten.

bende o filme bayıldm çok sevdim cocuk mükemmel sende öyle yazınca aklıma geldi

ÇÇOOOKK AZZZZZ afiyet olsun. :)))

nurgül baytemur güney herkes ekleyebilir.

patıla ne ki
ekledm
patila bizim buralarda öyle diyorlar belki adı değişiktir. böyle birşey ama yemedm

hadi canım Allah korumuş çok korkunçç ... Geçmiş olsn canımmm

yok mu benle şöyle bi keyfli sabah kahvesi içecek yaaaa... keşke hepimiz komşu olaydık da içseydik... ne güzel olurdu yürüyüşlere falan da çıkardık..
Ah ah keşke ne güzel olurdu bak :)

çok geçmiş olsun canım ya sabah sabah ucuz atlatmışsın.neden oldu acaba su falanmı kaçtı çokmu ısındı ne oldu öyle?

bende yaptım içiyorum sütlü kahve.komşu olsaydık ne güzel olurdu yalnızlıktan patlamazdım.benim komşular da iş yok anca dedikodu var.gördükleri yerde yan yan bakıp ağız ucuyla napıyosun diye sorarlar.ne demişler ev alma komşu al diye hakikaten öyle yani.

ucuz atlatmışsın geçiş olsun.

gözleme sanırım geçenlerde bende yemiştim iftarda yarım.

sizin durumlarda varmı bi gelişme.

valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...

saol canım... yeni bir makine alcam bugün...

Son düzenleme:

evet biz burda patila dioz gözleme dyenlerde var:) sen yersn cnm sen benm gibi siskooo deglsn

Kolay gelsin cnmm ve afiyet olsun sade yap kahveni

hala net birşeyler yok ortada ev satılık durumda arayan soran çokta alan yok.eşime diretiyorum beraber oturmam diye o da başka yerlerdende bakmaya başladı ama bana sitemde yapıyor tabi surat asıyor ama napayım ya düşünüyorum düşünyorum yapabilirmiyim diye olmuyor olmuyor.allah hayırlısını nasip etsin inşallah belirsizlik çok zor ya ne olacak acaba diyip düşünmekten başım ağrıyor kaç gündür evde ne tat var ne tuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…