valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...
evet biz burda patila dioz gözleme dyenlerde var:) sen yersn cnm sen benm gibi siskooo deglsn
Kolay gelsin cnmm ve afiyet olsun sade yap kahveni
hala net birşeyler yok ortada ev satılık durumda arayan soran çokta alan yok.eşime diretiyorum beraber oturmam diye o da başka yerlerdende bakmaya başladı ama bana sitemde yapıyor tabi surat asıyor ama napayım ya düşünüyorum düşünyorum yapabilirmiyim diye olmuyor olmuyor.allah hayırlısını nasip etsin inşallah belirsizlik çok zor ya ne olacak acaba diyip düşünmekten başım ağrıyor kaç gündür evde ne tat var ne tuz.
valla ne güzel olurdu... benim komşularda çalışıyor... bir tane var ama o da kedilere çok meraklı hep onlarla ilgileniyor... kırk yılda bir görüşüyoruz desem yeri... bende bi kahve yapıyım bari... sonra da eşimin akrabası taşınıyor oraya gidicem yardım ederim demiştim... görüşürs kıslar yine...
yiyince alıyorum ama sıkıntı orda almasam süper olur :))))))
siz rahat etmek için yerinizden vazgeçiyosunuz mümkün olduğunca morelinizi yüksek tutun başkaları için değmez bu kadar hayırlısıyla herşey yoluna girer sıkıntı yaptığınızla kalırsınız. eşin şimdi surat asıyo ama ileride yaşanacak sorunlardan da sen surat asabilirsin yamurdan kaçarken doluya tutulmayın. geçici bu günler. iki saat sonra bile ne olacağımız belli deil bu kadar üzüleyin.
afiyet olsun canım bn begendm :)ben dünkü menümü yazmamışım :)
sabah:2 dilim ekmek peynir zeytin haşlanmış yumurta 1 bardak süt
öğlen sütlü nesfit
ara:1 elma
akşam:yarım porsiyon kurufasulye ve bulgur pilavı,1 kase cacık.4-5 dilim karpuz
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
çok geçmiş olsun.Allah korumuş.günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...
çok zor bir durum.erkekler nedense anneleri konusunda bazen çok alıngan oluyorlar.hala net birşeyler yok ortada ev satılık durumda arayan soran çokta alan yok.eşime diretiyorum beraber oturmam diye o da başka yerlerdende bakmaya başladı ama bana sitemde yapıyor tabi surat asıyor ama napayım ya düşünüyorum düşünyorum yapabilirmiyim diye olmuyor olmuyor.allah hayırlısını nasip etsin inşallah belirsizlik çok zor ya ne olacak acaba diyip düşünmekten başım ağrıyor kaç gündür evde ne tat var ne tuz.
afiyet olsun.güzel olmuş.ben dünkü menümü yazmamışım :)
öğlen sütlü nesfit
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
afiyet olsn canım makarna ımmbende menümü yazmayı unutmuşum yaa :)
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
yarım bardak portakal suyu
biraz peynir
bir kase çorba
(niye yarım yarım diceksiniz :)) bitane haşlama yumurta yicektim onunla yarım kalan ekmeğimi portakal suyumu içecektim ama yumurta biraz soğusun diye beklerken uyuyakalmışım)
iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna
1,5 lt su
spor yok
afiyet olsun.bende menümü yazmayı unutmuşum yaa :)
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba
(niye yarım yarım diceksiniz :)) bitane haşlama yumurta yicektim onunla yarım kalan ekmeğimi portakal suyumu içecektim ama yumurta biraz soğusun diye beklerken uyuyakalmışım)
iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna
1,5 lt su
spor yok
neyi yatmadı aklına,ne güzel m olmuş işte.Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada
Şimdide elbise pek yatmadı aklıma almasamydm ne görnce dayanamadm
dur foto çekeyim bak kötü mü duruyor diye düşündüm ondan cnmafiyet olsun.
neyi yatmadı aklına,ne güzel m olmuş işte.
dur foto çekeyim bak kötü mü duruyor diye düşündüm ondan cnm
nerde foto?burda değil...
merhaba cnm hoşgeldiiinn...herkese merhaba
anladığım kadarıyla yapmaya çalışıcamTABLO YAPIMI
mesaj yazdığımız yerde B I U yazan bir yer var.
Ordaki B nın altında bir tablo şekli var ona tıklıyorsunuz.
ROWS 2 yapın,Columns sütun sayısı oluyor istediğiniz kadar bir sayı belirleyin.
Table yazan yer full grid olacak.
Altındaki center olacak.sonra tablonuz oluşmuş oluyor.
İstediğiniz gibi doldurabilirsiniz.Deneyin bakalım.
banaydı not aldımkıslar benim 01.08 mesaj sayım 6 ama kime atıcağımı bilmiyorum....
patıla ne diycektim ama açıklamışsın zaten iyikide yememişsinAnnemmm patıla yapıooo aman tanrıııımmmm
ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun korkunç bi şey iyiki sana bi zararı olmamışgünaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...
Afiyet olsunben dünkü menümü yazmamışım :)
öğlen sütlü nesfit
2 bardak şekersiz çay
2 bardak bitki çayı
2.5 litre su
makarna portakal suyubende menümü yazmayı unutmuşum yaa :)
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba
iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna
1,5 lt su
spor yok
Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada
evet canım çok çekti ama yemedimmmanladığım kadarıyla yapmaya çalışıcam
banaydı not aldım
patıla ne diycektim ama açıklamışsın zaten iyikide yememişsin
ayy çok kötü olmuş geçmiş olsun korkunç bi şey iyiki sana bi zararı olmamış
Afiyet olsun
makarna portakal suyuafiyet olsun
resimlerine aktım canım çok yakışmış zaten sen hiç kilonu göstermiyosun ki
afiyet olsun da makarna olmamış yani neyse :)ben makarnacı biri olarak hiç tasvif etmiyorum cızzz:)bende menümü yazmayı unutmuşum yaa :)
sahurda
bir buçuk dilim ekmek
biraz peynir
bir kase çorba
iftarda
bir kase çorba
yoğurt
bi tabak makarna
afiyet olsun da makarna olmamış yani neyse :)ben makarnacı biri olarak hiç tasvif etmiyorum cızzz:)
1,5 lt su
spor yok
Kızlar bir elbise aldım Bedeni M üstüme tam otursun dedim M oldu çok ilginç olsaada
Bende m bedene girince şaşırdım L de oldu ama zayıflarsam kötü olur dedim boşuna almış olurum diye düşündüm :)afiyet olsun da makarna olmamış yani neyse :)ben makarnacı biri olarak hiç tasvif etmiyorum cızzz:)
resimde gördüm üstten tam olmuş alttan bol bile gelmiş nasıl m imiş bugüzel yakışmış bence dikkat et bu elbiseyle sokakta kendine asılırlar he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?