Ayyy canım kıyamam ben onlara.Prematüre olduklarını bilmiyordum.Siz ve çocuklar için oldukça zor zamanlar.İnşallah zamanla hastalıkları da kolay atlatmaya başlarlar.Tekrar geçmiş olsun ve kolay gelsin canım.tamam haticecim sen bu kiloyu al.ama sabah yine tartılırım çünkü bir haftada ne kadar verdim netleşsin belki aynı çıkarım bilmem ama.inşallah canım bide benimkinler prematüre ya akciğerleri tam gelişmeden doğdular 30 hflık.daha zor atlatıyoruz hastalıkları,sadece 2 ay anne sütü verdiğim için çok hastalanıoyrlar
Canım Melek izinli.Arada uğruyor ama bu hafta pek yoktu.Geri dönmeye tam olarak karar vermedi sanırım :44:hatice mutedeyyin izinlimi arada görüyorum sonra göremiyorum.
Canım Melek izinli.Arada uğruyor ama bu hafta pek yoktu.Geri dönmeye tam olarak karar vermedi sanırım :44:
İnşallah birdahaki haftaya 80li sayılara ulaşacaksın canım.Ben bu hafta hiç veremedim.Gram gram olsa bile vermek çok güzel bir duygu.Sen 1,3 verdin çok güzel.tamam canım.bu hafta 89lara inmeyi çok istiyordum olmadı.hayırlısı olsun yinede kilo verdiğim için mutluyum
Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?
İnşallah birdahaki haftaya 80li sayılara ulaşacaksın canım.Ben bu hafta hiç veremedim.Gram gram olsa bile vermek çok güzel bir duygu.Sen 1,3 verdin çok güzel.
İnşallah birdahaki haftaya 80li sayılara ulaşacaksın canım.Ben bu hafta hiç veremedim.Gram gram olsa bile vermek çok güzel bir duygu.Sen 1,3 verdin çok güzel.
çok geçmiş olsun canım.allah şifa versin.bebeğin kaç haftalık dikkat et kendine
Selam kızlar. Ben geldim. Bugün göğsümdeki kitleyi aldırdım. Şimdi biraz daha iyiyim. Bebek olduğu için ilaçta kullanmadım. Geçmişe bakamadım ama merak etmişsinizdir mutlaka. Yarın evdeyim inşallah. Sizde ne var ne yok?
Ramazan sana yaramadı canım yaaaaa. Bu haftada verememişsin. İnşallah haftaya daha iyi verirsin.
Kızlar şimdilik kaçıyorum yarın dediğim gibi evdeyim sık sık gelirim. Hatice'cim listeyi yapmışsın zaten. Yarın yine görüşürüz. Hoşçakalım, öpüyorum hepinizi
Canım benim hoşgeldin ve geçmiş olsun.İnşallah güzel tahlil sonuçları gelecek.Geç vakit olduğu için rahatsız etmek istemedim .İyi olduğuna sevindim.Ay sen hamilesin dimiBen bile heyecanlandım ne güzel Darısı benim başıma
Çok teşekkürler Bilgen'cim. Beta hcg'ye göre bebek 5 haftalık. Sanırım hamileliğin üzerine regl oldum.
Çok teşekkürler Bilgen'cim. Beta hcg'ye göre bebek 5 haftalık. Sanırım hamileliğin üzerine regl oldum.
Sen güzelce dinlen canım.Dikkat et kendine.Öpüyorum.Görüşürüz.
Ramazan sana yaramadı canım yaaaaa. Bu haftada verememişsin. İnşallah haftaya daha iyi verirsin.
Kızlar şimdilik kaçıyorum yarın dediğim gibi evdeyim sık sık gelirim. Hatice'cim listeyi yapmışsın zaten. Yarın yine görüşürüz. Hoşçakalım, öpüyorum hepinizi
Çok zor günler geçirmişsin.Ben daha hamile kalmayakarar vermedim bile.Karar verdiğim zaman inşallah Allahta sağlıklı sıhatli evlat verir.Böyle şeyler duyunca üzülüyor ve endişeleniyorum.Neyse ki sonunda ikizlerine kavuşmuşsun canım.Ne mutlu sana.Darısı bizim başımıza.sağlıkla kucağına alırsın inşallah,benim gebelik öykümü yazayım size.7 düşük,1 dış gebelik, 1 doğum ve oda ikizlerim
Çok zor günler geçirmişsin.Ben daha hamile kalmayakarar vermedim bile.Karar verdiğim zaman inşallah Allahta sağlıklı sıhatli evlat verir.Böyle şeyler duyunca üzülüyor ve endişeleniyorum.Neyse ki sonunda ikizlerine kavuşmuşsun canım.Ne mutlu sana.Darısı bizim başımıza.
Faceniz varmı kızlar
evet valla gece gece gördüm iyi oldu... 100 mekik 100 bacak hareketi 100 de bisiklet yaptım... yalnız ben tablo yapmayıbilmiyorum denedim bi sürü yazılar çıktı anlamadım..
bende de sorun şu basenler yaa sinir şeyler...
olma mıkıslar benide ekleyebilirsiniz faceden...
tamam ablacım denerim
vaaaaaaaaaaaaar
günaydın kıslar...
nasılsınız bugün... ben güne dehşet verici bir olayla başladım resmen...
saç kurutma makinesi kafamda tabanca gibi patladı... ve kendini 5 metre uzağa fırlattı... bu ne ya sabah sabah ödümle birşeyler yer değiştirdi resmen... aman çok şükür elektrik falan çarpmadı...
selam arkadaşlar çocuklarımın ateşi çok yüksek acildin geldik.viral döküntülü bir hastalık geçiriyorlar,tam teşhis için yarın enfeksyon hastalıklarına götürücez kan alınacakmış.geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakmayın.gece gelebilirsem gelmeye çalışırım.
Kübracım alıntı yapınca [ / QUOTE] yazılarını silmen gerekiyor.Alıntı gibi gözükmemeli.Bence en son paylaşılan listeye tamamen seç ve kopyala.Yeni mesaj de ve oraya yapıştır.12.takımdan sonraki yerede bizim listeyi yapıştırman gerekiyor.Sonra cevapla.Daha kolay oluyor.Anladın mı canım?İnşallah internet gitmezsse ben burda olurum canım.Ebru bugün ameliyat olacaktı ne yaptı acaba.Merak ettim.
Mesaj sayılarını Ebru alıyor.Hergün 5 mesaj yazmayanlar listede geri dönmek üzere ayrıldı olacak.Bu hafta kişi sayısı da azaldı.Geri dönecekler vardı dönmedi.Bu hafta duruma göre yeni üye çağıralım.Seçili ben bu hafta pek görmedim.Acaba 1 hafta içinde günlük kaç mesajı var.5in altındaysa bu haftada listede olmayacak.
Burdan uzak kaldıkça yediklerimizi kaçırıyoruz.Aslında kendimize ceza vermiş oluyoruz.Bu durum birazda ramazandan kaynaklanıyor.Bayramdan sonra burası iyice kalabalıklaşır.
sağlıkla kucağına alırsın inşallah,benim gebelik öykümü yazayım size.7 düşük,1 dış gebelik, 1 doğum ve oda ikizlerim
geçmiş olsun Allah tez zamanda sifa verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?