- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Hoşgeldin Yasemin.Menülerin güzel olmuş.
Geldim geldim
Ne güzel ne güzel.Ykında 40 bedene başlarsın canım.
Ben ölçülerimi her ay sonunda alıyorum.Sizde alın.
Yine derkenEbrucum sabah 6da yattım.Ablamlar İzmire dönüyor bu yüzden 9 da uyanıp onları uğurladık.Sonra uyu uyuyabilirsen.Sıcak ve uykusuzluk yüzünden oda oda dolaşıp serseri kurşun gibi kendimi ordan oraya attım Biraz uyudum,annemle oturdum ancak gelebildim.
Canım ölçmekten falan korkma.Hemen tüm ölçülerini al bir kağıda bugünün tarihi ile yaz.Her ay sonunda veya istediğin aralıkta ölçülerini yaz.İncelmeyi gördükçe çok sevineceksin.
Yok canım ben eşimden aldım sonunda
Heyytttt kimin dedikodusunu yapıyonuz bakem
slm kıslar ben geldimmm
hafta sonu evde yoktuk bugünde anca uğryabiliyorum... ütü molasında...
ev hanımlığı ütü molasında kahve içmek midir yoksa kafanın boş olmasından yararlanan kırk tane tilkinin dönüp durması mıdır?? çok derin düşüncelere girdim çok.... :26:
Seni bizim kaptanımız Ebru davet etmiş.Aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.Bu arada kızlar Ebru arkamızdan iş çevirmiş
kendinden bahsetsene, nerelisin nerde yaşıyosun adın ne kilon boyun nedir. ticket yapabiliyosan yaparsan iyi olur takip etmesi daha kolay. ben 1,80 boyunda 53 kiloyum buraya hobi olarak takılıyorumşaka şaka adım nurgül. 28 yaşındayım. boyum 1,62, 56,8 kilodayım hedefim 53 yaklaşık 1 aydır falan takımdayım. sessiz sakin uslu vur ensesine al lokmasını biriyim. aslen izmirliyim 5 yıldır ist. yaşıyorum evlilik nedeniyle yani 5 yıldır evliyim çocuk düşünmüyorum çalışıyorum. :))))
Yine lafı araya karışmış canım, nasıl girdi o oraya bilmiyorum öyle demek istememiştim
Keyfini çıkartın bence ev hanımlığının
Ayy kızı bi dövmediğiniz kalmış. Böyle durumlarda söylerim ama araya iş girdi yazamadım takıma. Bide paylaşım topiğine bakın geleni dövmeden.
Hatice'cim kim denk gelirse o yazsın kuralları. Sende de var Kübra'da da var. Beni beklemenize gerek yok.
Allahım yaaaa öldürdün beni gülmekten Nurgül. Seni bilmeyende inananacak.
Amma çeneniz düşmüş, birazcık uyuyayım dedim bi geldim oku oku bitmedi.
Bak doğru ondan şaşırdık.Hem kimseyi çağırmayın diyor hemde kendi çağırıyor değil mi Kübracım
Anladım canım biz Sen kmseyi çağırmayın dmiştn sanki ondan anlamamışzdır :)
Gevezelik yaptık
Bak doğru ondan şaşırdık.Hem kimseyi çağırmayın diyor hemde kendi çağırıyor değil mi KübracımAğzımıza sağlık güzel gevezelik yaptık. Ebruyu bile çekiştiriyoruz baksan
Anladım canım biz Sen kmseyi çağırmayın dmiştn sanki ondan anlamamışzdır :)
Gevezelik yaptık
MENÜM
SAHUR
2 dilim tam tahıllı ekmek
Melemen
Domates,peynir,zeytin
İFTAR
Salata,yoğurt
2 çatal makarna
4 hurma
1 susamlı çubuk
Afyet olsn canım az yiyorsn zaten genelde .. bünye meselesi bnce :)MENÜM
SAHUR
Melemen
Domates,peynir,zeytin
İFTAR
Salata,yoğurt
2 çatal makarna
4 hurma
1 susamlı çubuk
Hmm anladım canımm :) haklısın paylaşım az .. Yeni üye gelsn bncede :)O zaman Seda'da listedeydi. Turti kayboldu, Betül biraz zor gelecek gibi, Ferhan yine yok ortalıklarda. Listede de 8 kişi var. Seçil giremedi zaten. Hem biraz hareketlensin takım dedim. Yeni üyeler gelince hiç yoktan hareketleniyor topik
İftarın olmamış Hatice. Hem ok az olmuş hem de nasıl anlatayım sağlıksız olmuş ana yemek göremedim çünki.
Ayyy çok komik yaaaaa çifte kaptan ve kaptan yardımcısından başka kimse yok topikte
TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / MuMu85 / amancia
2. Takım / akrep33 / genic
3. Takım / S_A / se_zen
4. Takım / kuzusununkuzusu / sad_but_true
5. Takım / elifezgi / seng
6. Takım / aydogdugul / Buseryem
7. Takım / SAPHIRA
8. Takım / yilike / eloisee
9. Takım / mursh / edda1985
13. Takım / UZAYIM / Kbra23
14. Takım / aynalar / emidaf
Bu arada kızlar takım liderleri listesi bu şekilde değişti haberiniz ola.
iyi akşamlar ben geldim
afiyet olsun canım ebrunun yorumuna katılıyorumMENÜM
SAHUR
Melemen
Domates,peynir,zeytin
İFTAR
Salata,yoğurt
2 çatal makarna
4 hurma
1 susamlı çubuk
Evet Bu durum kötüü bence ..
Kızlar gelmezseniz gider dolaptaki kadayıfı yerim bak mana arıoom kızdırmayın
menüm
sabah
omlet
şekersiz çay
öğlen
iki dilim çavdar ekmeğinin arasına tost
akşam
tavuklu salata,
yarım kase çorba
su 3 lt falan olmuştur 2 bardak yeşil çay,1 saat leslie yapıcam
Yemek yiyince midem bulanıyor,kasılıyor.Salata yoğurt en iyisi.O zaman Seda'da listedeydi. Turti kayboldu, Betül biraz zor gelecek gibi, Ferhan yine yok ortalıklarda. Listede de 8 kişi var. Seçil giremedi zaten. Hem biraz hareketlensin takım dedim. Yeni üyeler gelince hiç yoktan hareketleniyor topik
İftarın olmamış Hatice. Hem ok az olmuş hem de nasıl anlatayım sağlıksız olmuş ana yemek göremedim çünki.
Ayyy çok komik yaaaaa çifte kaptan ve kaptan yardımcısından başka kimse yok topikte
Mazeret bulma kız.Bak senin cezan Nurgülü verecek.Ona göre düşün yaniEvet Bu durum kötüü bence ..
Kızlar gelmezseniz gider dolaptaki kadayıfı yerim bak mana arıoom kızdırmayın
Hoşgeldin Bilgen.iyi akşamlar ben geldim
Menün ve sporun çok güzel olmuşmenüm
sabah
omlet
şekersiz çay
öğlen
akşam
tavuklu salata,
yarım kase çorba
iyi akşamlar ben geldim
menüm
sabah
omlet
şekersiz çay
öğlen
akşam
tavuklu salata,
yarım kase çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?