Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın

Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk

hayırlısı olsun. çok güzel bi işe adım atmışsın. başarılarının devamını diliyorum.

Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)

zelişcim bu yazdığımı okuyabilirmisin bilmiyorum ama orayı kendine bi kamp olarak görebilirsin. belki evde olduğundan daha rahat diyet yapabilirsin değerlendir bunu.

Menüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin

İftar :
2 biber dolması ( prinç ) misafirlikteydik ..
Salata

( Kaçamak : 1 küllah dondurma... ) Cezamı bekliyorummm

ıh hıııı biliyodum ve bu anı bekliyodum. dondurman neli kaç top. ona göre netten kalorisine bakıcam karışılığında ne kadar ceza alman gerekiyo ona bulucam. itinalı bi şekilde çalışıcam bu konu üstünde senin bittiğin an bu andır kübra

Nurgülll silip süpürmüştürr

akşam arkadaşlarda iftardaydık. silip süpürdüm ama sonra burnumdan geldi uzun uzun anlatırım birazdan.

kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...

ben bu güne kadar hiç istenilen boyutta saç kesen bi kuaför görmedim. demekki bu kuaför olabilme ayrıcalığı.

iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.

hayırdır bilgencim ne oldu.

dünkü menüm

Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
1 avuç ceviz

iftarda arkaşlardaydık
tabi sağolsun masayı donatmış yok yoktu
bir kase yayla çorbası
bir tabak izmir köftesi yedim
ev yapımı vişne suyu 2 bardak

barbunya pilaki, revani, baklava, karışık kızartma, dolma, çerezler, tavuklu pilav sadece tartıya bi gece kaldığını düşünerek yemediklerim resmen kendimle mücadele ettim çok zordu çoookkk (((

2 lt su.

iftardan geldikten sonra eşim arabanın anahtarlarını bırakmak için dükkanına girdi bende kapıda bekliyorum birlikte eve çıkıcaz diye (dükkanı evimizin altında) saat 12,30 falandı. sonra baktım gelmiyo hayırdır dedim 3 tane 5 yıldır gözümüz gibi beslediğimiz kaplumbağlarımız vardı biri temizleme motoruna koluna sokmuş nefessiz kalmış onu almış eline hadi olum nefes al ya diyodu. sonra baktı hiç hareket yok int. nöbetçi veteriner aradık avcılar ün. veteriner kampüsüne gittik 2,30 saat trafik ve yok çektik. ama maalesef ölmüştü. eşimin o kadar çok ağladığını ilk defa görüyorum hıçkır hıçkıra sonra tabi elimiz makhum döndük. eve geldiğimizde saat 4 tü. bugece doğru düzgün sahur yapamadım.

afiyet olsun ve başınız sağolsun canım

Menün gayet güzel olmuş izmir köftenin patateslerini yememişsindir umarım? Ayrıca ev yapımıda olsa meyve sularından uzak duruyoruz. Nedeni meyve sularının şeker miktarının çok olması. Meyvenin kendisini yediğimiz zaman liflerinide alıyoruz ama suyunu içtiğimiz zaman sadece şekerini içmiş oluyoruz. Dün diyetisyenin birini dinledim televizyonda oda aynı şeyleri söyledi. Meyve şekerlerini.

hoşgeldin ebrucum

Hoşbulduk canım. Anlat bakalım dün seni kimler üzdü? İçine atma anlat ki rahatlayabilesin.

Kızlar bu arada dün Zeynep'le konuştuk interneti kesilmiş, Haberiniz olsun merak etmeyin. Cuma gelmezsen interneti bildirimi cep telefonuyla yapacak.

olabilir daha dikkatli olmaya çalışırım

Başak'cım şuanki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın? Not almam lazım.

Ayrıca dünki menün hiç ama hiç olmamış. Artık daha güzel menüler bekliyorum senden. Yemeğimi kendim yapmıyorum seçme şansım yok diye bişey yok sana uygun olanları yiyeceksin sofrada. Yoksa burda herkesin sofrasında neler var neler ama yemememiz lazım

günaydınlar herkese

günaydın

herkese günaydıııınnn

günaydın

afiyet olsun, iradeni iyi kullanmışsın tebrik ederim ve başınız sağolsun. bundan 4 yıl kadar önce bende kaplumbağalarımdan birini kaybetmiştim.

çizelgemde belirttiğim gibi kilom 77 hedefim 60. ama ben emziren bi bayanım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:)

Akşamları ben yokken çok kaynatmadığınız için sizi daha da çok seviyorum Geçmişi okudum döndüm bile

Dün neler yedim:

Sabah:1/2 simmit, 1 üçgen peynir, sekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:ızgara tavvuklu salata,ayran
ara:sütlü nescafe(süt 1 çay bardağı)
akşam: türlüüüü, 1 dilim kepek ekmeği
su:3lt spor yok(şaşırtalım bakalım vücudu hergün yapınca kendini şaşırdı )

dünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
labne çay

öğlen
kabak yemeği
3 kaşık mantı

akşam
yoğurt çorbası
taze fasülye
domates salatalık

ayrıca 8000 küsür adım attım, 50 mekik ve hareket. arada 1 soda ve 5 lt su içtim

Son düzenleme:

yedim :44::44::44: ama yemeseydim aç kalırdım daha zararlılarını yiyebilirdim. çünkü çorbadan da pek hoşlanmamıştım ama yarım kaldı meyve sularına bak sennn. ama gayet mantıklı bende kola fanta içmedim diye övünüyodum kendimle :))) doğal bişiler içiyorum diye

ben çok etkilenmedimde eşim çok ilgileniyodu masaj bile yapıyodu hayvanlara ya kremliyodu falan odan çok dokundu bağlılık böle bişey demekki. canlı sonuçta insan üzülüyo sizinde başınız sağolsun.

Canım menünde hep labneyi görüyorum. Labne yerine bol bol çeçil peyniri yiyebilirsin, hem daha doyurucu olur.Emziriyorum demiştin, menüne yoğurt ve süt kat derim.Yoğurt yağ yakımına faydalı

afiyet olsun canım benim bu hafta çok kötü olacak menülerim hep zayıftı
hoşgeldin başak

afiyet olsuncanım günde 3.5 lt'den fazla su kalbi yoruyor bende senin gibi içiyordum ama azalttım bebişinin ismi ne bu arada

Bak bunu bilmiyordum:)) Ben bazen 4 lt su içtiğim bile oluyor. Azaltayım bari

afiyet bal şeker olsun.

dünküne göre çok çooookkkk daha güzel. ama 3 kaşık mantı yerine yoğurt cacık salata çorba vs yiyebilirdin. 5 lt sumu waayy canına çok değilmi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…