Bugün mastera kayıt için evraklarımın teslimini bitirdim. Mülakat sonucunu bekliyorum artıkın
Kızlar ben çıkıyorum.İyi akşamlar, öptüm çoookkk
Herkese mrb dun koye geldik acil oldu bu yuzden haber veremedim okullar acilana kadar burda kalicaz intnt yok giremiycem su an bi arkadasimin telinden yaziyorum bi sure burda yokum kendinize iyi bakin :)
Menüm :
Sahur :
Peynir
salatalık
1 dilim kepek ekmeği
5 adet zeytin
İftar :
2 biber dolması ( prinç) misafirlikteydik ..
Salata
( Kaçamak : 1 küllah dondurma...) Cezamı bekliyorummm
Nurgülll silip süpürmüştürr
kıslar ya dün saçımı kestircem dedim ya... adama azıcık kes dedim anlaşılmasın kesildiği hatta o kadar az dedim...
kuş kadar bıraktı saçımı... bayramüstü tamda saolsun yani...
iyi geceler arkadaşlar anca geldim.bugün moralim çok bozuktu.kaç saat ağladım yeni kendime geldim.
günaydınlar herkese
herkese günaydıııınnn
dünkü menüm
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
1 avuç ceviz
iftarda arkaşlardaydık
tabi sağolsun masayı donatmış yok yoktu
bir kase yayla çorbası
bir tabak izmir köftesi yedim
ev yapımı vişne suyu 2 bardak
barbunya pilaki, revani, baklava, karışık kızartma, dolma, çerezler, tavuklu pilav sadece tartıya bi gece kaldığını düşünerek yemediklerim resmen kendimle mücadele ettim çok zordu çoookkk(((
2 lt su.
iftardan geldikten sonra eşim arabanın anahtarlarını bırakmak için dükkanına girdi bende kapıda bekliyorum birlikte eve çıkıcaz diye (dükkanı evimizin altında) saat 12,30 falandı. sonra baktım gelmiyo hayırdır dedim 3 tane 5 yıldır gözümüz gibi beslediğimiz kaplumbağlarımız vardı biri temizleme motoruna koluna sokmuş nefessiz kalmış onu almış eline hadi olum nefes al ya diyodu. sonra baktı hiç hareket yok int. nöbetçi veteriner aradık avcılar ün. veteriner kampüsüne gittik 2,30 saat trafik ve yok çektik. ama maalesef ölmüştü. eşimin o kadar çok ağladığını ilk defa görüyorum hıçkır hıçkıra sonra tabi elimiz makhum döndük. eve geldiğimizde saat 4 tü. bugece doğru düzgün sahur yapamadım.
günaydınlar herkese
herkese günaydıııınnn
Günaydın Bilgen'cim
Günaydın Neslicim
dünkü menüm
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
1 avuç ceviz
iftarda arkaşlardaydık
bir kase yayla çorbası
barbunya pilaki, revani, baklava, karışık kızartma, dolma, çerezler, tavuklu pilav sadece tartıya bi gece kaldığını düşünerek yemediklerim resmen kendimle mücadele ettim çok zordu çoookkk(((
2 lt su.
iftardan geldikten sonra eşim arabanın anahtarlarını bırakmak için dükkanına girdi bende kapıda bekliyorum birlikte eve çıkıcaz diye (dükkanı evimizin altında) saat 12,30 falandı. sonra baktım gelmiyo hayırdır dedim 3 tane 5 yıldır gözümüz gibi beslediğimiz kaplumbağlarımız vardı biri temizleme motoruna koluna sokmuş nefessiz kalmış onu almış eline hadi olum nefes al ya diyodu. sonra baktı hiç hareket yok int. nöbetçi veteriner aradık avcılar ün. veteriner kampüsüne gittik 2,30 saat trafik ve yok çektik. ama maalesef ölmüştü. eşimin o kadar çok ağladığını ilk defa görüyorum hıçkır hıçkıra sonra tabi elimiz makhum döndük. eve geldiğimizde saat 4 tü. bugece doğru düzgün sahur yapamadım.
hoşgeldin ebrucum
1.Kbra : 51 9 = 60
2.UZAYIM : 43 -14 = 57
3.bilgen35 : 32 17 = 49
4.nurgulguney : 31 7 = 38
5.mersinli42 : 9 24 =33
6.Yasminyaso :9 17 = 26
7.zaum : 14 0 =14
8.goncagül : 9 -5 = 14
Akashha : 0- 0 = 0
Gurbet_dmr : 0 0 izinli
Başak sadece grubumuza yazdığın mesajları sayman gerekiyor.Sanırım yanlış anlaşılma oldu.Senin mesajlarını ben 9 -5 olarak saydım.Eğer yanlışlık varsa düzeltelim.
günaydınlar herkese
herkese günaydıııınnn
dünkü menüm
Sahurda
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
labne peynir
1 avuç ceviz
iftarda arkaşlardaydık
bir kase yayla çorbası
2 lt su.
Başak'cım şuanki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın? Not almam lazım.
Ayrıca dünki menün hiç ama hiç olmamış. Artık daha güzel menüler bekliyorum senden. Yemeğimi kendim yapmıyorum seçme şansım yok diye bişey yok sana uygun olanları yiyeceksin sofrada. Yoksa burda herkesin sofrasında neler var neler ama yemememiz lazım
Menün gayet güzel olmuş izmir köftenin patateslerini yememişsindir umarım? Ayrıca ev yapımıda olsa meyve sularından uzak duruyoruz. Nedeni meyve sularının şeker miktarının çok olması. Meyvenin kendisini yediğimiz zaman liflerinide alıyoruz ama suyunu içtiğimiz zaman sadece şekerini içmiş oluyoruz. Dün diyetisyenin birini dinledim televizyonda oda aynı şeyleri söyledi. Meyve şekerlerini.
günaydın
günaydın
afiyet olsun, iradeni iyi kullanmışsın tebrik ederim ve başınız sağolsun. bundan 4 yıl kadar önce bende kaplumbağalarımdan birini kaybetmiştim.
çizelgemde belirttiğim gibi kilom 77 hedefim 60. ama ben emziren bi bayanım
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
labne çay
öğlen
kabak yemeği
3 kaşık mantı
akşam
yoğurt çorbası
taze fasülye
domates salatalık
ayrıca 8000 küsür adım attım, 50 mekik ve hareket. arada 1 soda ve 5 lt su içtim
afiyet olsun canım benim bu hafta çok kötü olacak menülerim hep zayıftıGünaydın kızlar:)
Akşamları ben yokken çok kaynatmadığınız için sizi daha da çok seviyorumGeçmişi okudum döndüm bile
Dün neler yedim:
Sabah:1/2 simmit, 1 üçgen peynir, sekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:ızgara tavvuklu salata,ayran
ara:sütlü nescafe(süt 1 çay bardağı)
akşam: türlüüüü, 1 dilim kepek ekmeği
su:3lt spor yok(şaşırtalım bakalım vücudu hergün yapınca kendini şaşırdı)
hoşgeldin başakgünaydın
günaydın
afiyet olsun, iradeni iyi kullanmışsın tebrik ederim ve başınız sağolsun. bundan 4 yıl kadar önce bende kaplumbağalarımdan birini kaybetmiştim.
çizelgemde belirttiğim gibi kilom 77 hedefim 60. ama ben emziren bi bayanım
dünkü menüm
sabah
labne çay
öğlen
kabak yemeği
3 kaşık mantı
akşam
yoğurt çorbası
taze fasülye
domates salatalık
ayrıca 8000 küsür adım attım, 50 mekik ve hareket. arada 1 soda ve 5 lt su içtim
afiyet olsun canım benim bu hafta çok kötü olacak menülerim hep zayıftı
hoşgeldin başak
afiyet olsuncanım günde 3.5 lt'den fazla su kalbi yoruyor bende senin gibi içiyordum ama azalttım bebişinin ismi ne bu arada
Günaydın kızlar:)
Akşamları ben yokken çok kaynatmadığınız için sizi daha da çok seviyorumGeçmişi okudum döndüm bile
Dün neler yedim:
Sabah:1/2 simmit, 1 üçgen peynir, sekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:ızgara tavvuklu salata,ayran
ara:sütlü nescafe(süt 1 çay bardağı)
akşam: türlüüüü, 1 dilim kepek ekmeği
su:3lt spor yok(şaşırtalım bakalım vücudu hergün yapınca kendini şaşırdı)
dünkü menüm
sabah
labne çay
öğlen
kabak yemeği
3 kaşık mantı
akşam
yoğurt çorbası
taze fasülye
domates salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?