Canım menünde hep labneyi görüyorum. Labne yerine bol bol çeçil peyniri yiyebilirsin, hem daha doyurucu olur.Emziriyorum demiştin, menüne yoğurt ve süt kat derim.Yoğurt yağ yakımına faydalı
günaydın
günaydın
afiyet olsun, iradeni iyi kullanmışsın tebrik ederim ve başınız sağolsun. bundan 4 yıl kadar önce bende kaplumbağalarımdan birini kaybetmiştim.
çizelgemde belirttiğim gibi kilom 77 hedefim 60. ama ben emziren bi bayanım
Günaydın kızlar:)
Akşamları ben yokken çok kaynatmadığınız için sizi daha da çok seviyorumGeçmişi okudum döndüm bile
Dün neler yedim:
Sabah:1/2 simmit, 1 üçgen peynir, sekersiz çay
ara:1 şeftali
öğle:ızgara tavvuklu salata,ayran
ara:sütlü nescafe(süt 1 çay bardağı)
akşam: türlüüüü, 1 dilim kepek ekmeği
su:3lt spor yok(şaşırtalım bakalım vücudu hergün yapınca kendini şaşırdı)
dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
labne çay
öğlen
kabak yemeği
3 kaşık mantı
akşam
yoğurt çorbası
taze fasülye
domates salatalık
ayrıca 8000 küsür adım attım, 50 mekik ve hareket. arada 1 soda ve 5 lt su içtim
ben labneden başka peynir yiyemiyorumda o yüzden. yoğurt hergün değil ama genellikle yiyorum, aslında işe başlamadan önce çok fazla ayran tüketirdim ama şimdi daha çok yoğurt
afiyet bal şeker olsun.
dünküne göre çok çooookkkk daha güzel. ama 3 kaşık mantı yerine yoğurt cacık salata çorba vs yiyebilirdin. 5 lt sumu waayy canına çok değilmi yaa
afiyet olsun canım benim bu hafta çok kötü olacak menülerim hep zayıftı
hoşgeldin başak
afiyet olsuncanım günde 3.5 lt'den fazla su kalbi yoruyor bende senin gibi içiyordum ama azalttım bebişinin ismi ne bu arada
afiyet olsun canım benim bu hafta çok kötü olacak menülerim hep zayıftı
hoşgeldin başak
afiyet olsuncanım günde 3.5 lt'den fazla su kalbi yoruyor bende senin gibi içiyordum ama azalttım bebişinin ismi ne bu arada
Bende yiyemiyordum. Ama eski diyetisyenim alıştırdı çeçile:))
Bir alışkanlığı 21 gün boyunca tekrar etmezseniz beyin onu hafızanızdan siliyormuş. Örneğin 21 gün çikolata yeme, beyin bunu bir daha yemeyi düşünmüyormuş.
Hehehehe yeni bir kitaba başladım, diyette yapılan yanlışları GDo luları falan anlatıyo:)))"asla bir daha şişmanlama "adı
hoşbuldum, bu kalbi yorma işini bilmiyordum ama ben hep çok içen biriydim ne bileyim ağzım falan kuruyor hele bu sıcaklarda. oğlumun adı emir
Bir alışkanlığı 21 gün boyunca tekrar etmezseniz beyin onu hafızanızdan siliyormuş. Örneğin 21 gün çikolata yeme, beyin bunu bir daha yemeyi düşünmüyormuş.
Hehehehe yeni bir kitaba başladım, diyette yapılan yanlışları GDo luları falan anlatıyo:)))"asla bir daha şişmanlama "adı
hoşbuldum, bu kalbi yorma işini bilmiyordum ama ben hep çok içen biriydim ne bileyim ağzım falan kuruyor hele bu sıcaklarda. oğlumun adı emir
ya benim birikmişti sanırım.size kaynanamları yemeğe alıcam demiştim menü falan sormuştum ya.o gün hazır çorba patlıcan salatası makarna yaptım.kaynanam eşime yemek yapmadım bilgen yaptıysa getirin yiyelim demiş,biz yemekleri aldık aşağıya indik.kaynatam bu nasıl çorba böyle çorbamı olur dedi kaynanama hazır kremalı mantar çorbası yaptırdı.makarnayı salçalı yapmıştım.böyle makarnamı olur.makarna yoğurtlu olur diye onada mana buldu.ben izmirliyim.bizde patlıcan salatası sarımsaklı olur koruk suyuyla.onlar soğanlı yapıyor bende sarımsaklı yapmıştım bide ona laf söyledi.bende dedimki geçen eltimlere gitmiştin onunda yemeklerine laf söyledinmi.eşimin babannesi hemen ama o yemekleri çok güzel yapmıştı dedi.bir bozuldum anlatamam.eve geldik.eşime ben iki çocukla uğraşıp yemek yapıcaktım,iftara falan çağırmıyorum laf duyamam dedim.dünde kaynanam yemek yapmayın eltimler gelicekmiş beraber yiyelim dedi.daha düne kadar o sosyete kızı istemem diyen kişiler bulsalar ayaklarını öpecekler.bende oturdum bir köşeye hiç birşeye karışmadım.yemek yiyip kalktım.eve çıktığımızda kızı koydum ayağıma sallıyorum tam yarım saat salladım uyumadı.babası geldi aşağıdan oğlumla,sen kızı bana ver oğlanı uyut dedi.kızım 10 dk sonra uyudu.oğlanı salla 45 dadika uyumaz.o arada kızda uyandı.bende sinirliydim çocuklara bağırdım.yeter uyuyun diye,eşim nasıl bağırıyorsun öyle bağırılırmı diye bana çıkıştı.ağlamaya başladım.git başka odada ağla çekemem deyince çocuklarımıda alıp gidicem üzülme dedim.inşallah dedi bana.çok zoruma gitti.bıraktım çocuklarına yanına çıktım balkona sigara içmeye.benim çocuklar delirdi nasıl ağlıyorlar.arkasından girdim eve bir daha tartıştık çocuklar deli gibi bağırıyorlar akılları çıktı.aldım oğlanı ağlaya ağlaya uyuttum.belki basit şeyler ama çok doldum.günde 4.5 saat çocuk sallıyorum ve artık bıktım.
ya benim birikmişti sanırım.size kaynanamları yemeğe alıcam demiştim menü falan sormuştum ya.o gün hazır çorba patlıcan salatası makarna yaptım.kaynanam eşime yemek yapmadım bilgen yaptıysa getirin yiyelim demiş,biz yemekleri aldık aşağıya indik.kaynatam bu nasıl çorba böyle çorbamı olur dedi kaynanama hazır kremalı mantar çorbası yaptırdı.makarnayı salçalı yapmıştım.böyle makarnamı olur.makarna yoğurtlu olur diye onada mana buldu.ben izmirliyim.bizde patlıcan salatası sarımsaklı olur koruk suyuyla.onlar soğanlı yapıyor bende sarımsaklı yapmıştım bide ona laf söyledi.bende dedimki geçen eltimlere gitmiştin onunda yemeklerine laf söyledinmi.eşimin babannesi hemen ama o yemekleri çok güzel yapmıştı dedi.bir bozuldum anlatamam.eve geldik.eşime ben iki çocukla uğraşıp yemek yapıcaktım,iftara falan çağırmıyorum laf duyamam dedim.dünde kaynanam yemek yapmayın eltimler gelicekmiş beraber yiyelim dedi.daha düne kadar o sosyete kızı istemem diyen kişiler bulsalar ayaklarını öpecekler.bende oturdum bir köşeye hiç birşeye karışmadım.yemek yiyip kalktım.eve çıktığımızda kızı koydum ayağıma sallıyorum tam yarım saat salladım uyumadı.babası geldi aşağıdan oğlumla,sen kızı bana ver oğlanı uyut dedi.kızım 10 dk sonra uyudu.oğlanı salla 45 dadika uyumaz.o arada kızda uyandı.bende sinirliydim çocuklara bağırdım.yeter uyuyun diye,eşim nasıl bağırıyorsun öyle bağırılırmı diye bana çıkıştı.ağlamaya başladım.git başka odada ağla çekemem deyince çocuklarımıda alıp gidicem üzülme dedim.inşallah dedi bana.çok zoruma gitti.bıraktım çocuklarına yanına çıktım balkona sigara içmeye.benim çocuklar delirdi nasıl ağlıyorlar.arkasından girdim eve bir daha tartıştık çocuklar deli gibi bağırıyorlar akılları çıktı.aldım oğlanı ağlaya ağlaya uyuttum.belki basit şeyler ama çok doldum.günde 4.5 saat çocuk sallıyorum ve artık bıktım.
ayyyyyy ısırmak lazım onları ne tatlıdırlarallah bağışlasın canım.benim ikizlerim var 15 aylık.yiğit efe ve fidan naz.
bide iş yerinden aradılar dün eskişehire sevkedeceğim başvuruyu bileciği sevmektişim.sanki adam öldürdüm.bakıcım yok diye beni gece nöbetine yazıyorlardı.artık yazmıycaklarmış.başının çaresine bak dediler.gündüze geçmek banada iyi gelicek daha düzenli olur herşeyim.daha fazla kilo verebilirim.ama yinede üzüldüm.
ben evlenmekle en büyük hatayı ettim.benim eşimi kaynanam kız kardeşinin kızıyla evlendirmek istiyordu.beni hiç kabul etmediler.biz çok mücadele ettik.ama şimdi düşünüyorumda ne kadar salakmışım hayatımı mahvetmişim.belki önüme daha iyi fırsatlar çıkıcaktı.belki hiç evlenmiycektim.şimdiki aklım olsa istemiyorlarmı kardeşim sen yoluna ben yoluna
Hiçte basit şeyler değil bunlar Bilgen cim. Ben olsam bir sürü kavga ederim. Ne demek beğenmeyeceklerr yemeğimi. Benim kaynanam açık açık söylemez ama kimyon katma onu katma bunu katma diye karışır. Bende ona yapacağım yemeği ayırırım. Bu daha kötü oluyor onaAma çocuklara patlaman kötü olmuş. Daha dikkatli ol bence çocuklara karşı. Onların hiç bir suçu yok çünki. Bu arada sen en yakın zamanda kendine bir yardımcı bul. Hem çocuklarına baksın hem işlerine yardım etsin. Çalışıyorsun parasını boşver kendi keyfine bak. Kimsee iyilik yaramaz madem çalışıyorsun eşek gibi paranla rezil olma. Bakıcı bul mutlaka.
Gündüze geçmen senin için daha iyi olur. Sıkma canını. Her işte vardır bir hayır. Emin ol daha iyi olacak senin için.
bide iş yerinden aradılar dün eskişehire sevkedeceğim başvuruyu bileciği sevmektişim.sanki adam öldürdüm.bakıcım yok diye beni gece nöbetine yazıyorlardı.artık yazmıycaklarmış.başının çaresine bak dediler.gündüze geçmek banada iyi gelicek daha düzenli olur herşeyim.daha fazla kilo verebilirim.ama yinede üzüldüm.
hala ağlıyorum ya eşimin söylediği çok zoruma gitti.ev işi ütü çocuk bakımı yemek hepsi bende,bana huzur ver diyo,sen bana huzuru sağlaki sana huzuru vereyim dedim.çok kötü kırıldım.konuşmuycam onunla.ayrılmak kolay aç boşanma davasını bitsin,bi yuvayı kurtarmak varken niye bitirelim.sizinde kafanızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.konuşacak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?