Yemediklerin için tebrikler Nurgül.Biz Kübra ile götürüyorsun diye düşünmüştükNeyse ki haksız çıktık.Meyve suyu konusunda bende Ebru ile aynı fikirdeyim.Kaplumbağanız içinde üzüldüm.
bugün ve yarın tartılıyoruz arkadaşlar nedir beklentiler.
Canım oruç tutanlar bugün iftardan önce tartılıyor.Oruç tutmayanlar sabah aç karnına tartılıyor.Kilolarımızı geç olmadan da paylaşalım.bugün ve yarın mı tartılıyoruz? yarın tartılmayacakmıydık?
Kızlar yarın ki liste böyle olacak.Neslihancım seni de eklemedim.Haftaya eksi kiloya geçersin, öyle yazarız.Bu hafta çok az kişiyiz.Kilosunu yanlış yazdığım olursa lütfen uyarsın.Bu haftaya listeye girecek biri yok.
13. TAKIM ORTALAMASI: [/COLOR]
bugün ve yarın mı tartılıyoruz? yarın tartılmayacakmıydık?
Canım tebrikler süpersinben biraz önce tartıldım.şimdiden yazıyorum;geçen hafta 77.5
bu hafta:75.8
fark:1.7 kg
zeliş ve özlem olmayacakmı listede.
yok oruç tutanlar perşembe akşamı iftardan önce tartılıp cuma bildirim yapıyor, oruç tutmayanlar cuma günü sabahtan tartılıp bildirim yapıyorlar.
Dünki mesaj sayıların atmayanlar Başak,Kübra ve Zeynep.Kübra elçi göndermiştionun kini sonra not alırız.Diğer arkadaşlar lütfen göndersin.
ben biraz önce tartıldım.şimdiden yazıyorum;geçen hafta 77.5
bu hafta:75.8
fark:1.7 kg
Canım tebrikler süpersin
Canım Zeliş izne ayrılıp buraya arada geliyordu.Dünde okul açılana kadar gelmeyeceğini söyledi.Yani listede yok.
ramazanda vüut feleğini şaştı,bence ondan böyle oldu
bu feleği şaşmış haliyse çok iyi bence. mesaj sayını göndermediysen ben sölim sana dünkü mesaj sayın 7sen o kadar zahmetler etmiş çok güzel kilo vermişsin bırakta mesajını ben sayim
Şaştığı iyi oldu.Bizimkilerde böyle şaşırsa valla süper olurramazanda vüut feleğini şaştı,bence ondan böyle oldu
bu feleği şaşmış haliyse çok iyi bence. mesaj sayını göndermediysen ben sölim sana dünkü mesaj sayın 7sen o kadar zahmetler etmiş çok güzel kilo vermişsin bırakta mesajını ben sayim
7 değil kız 8
Evet evetaynı mesajı 3 kere atınca mı rahatlıyosun hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?