Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günahımı almışsınız ama yinede tebrik için teşekkürler çünkü gerçekten çok zordu :)))) kübranın hesabını yaptık dondurması 150 kalori falan yapıyo 37 dk bisiklete binecek ama 1 saat binerim dedi hihihihihiii

Kızlar yarın ki liste böyle olacak.Neslihancım seni de eklemedim.Haftaya eksi kiloya geçersin, öyle yazarız.Bu hafta çok az kişiyiz.Kilosunu yanlış yazdığım olursa lütfen uyarsın.Bu haftaya listeye girecek biri yok.
Ebrucum ben yeni bir üye daha çağırma taraftarıyım.Ne dersin???

***13. TAKIM 269. ETAP ***

bilgen35 ( 90.5 / / / % )
gurbet_dmr (87.6/ / % )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
Kbra23 ( 77.5 / / / % )
mersinli42 ( 77.5/ 75.8 / 1.7 / % 2.19 )
nurgulguney ( 56.8 / / / % )
UZAYIM ( 63.2/ / / % )
yasminyaso ( 84.4 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Son düzenleme:
Dünki mesaj sayıların atmayanlar Başak,Kübra ve Zeynep.Kübra elçi göndermişti onun kini sonra not alırız.Diğer arkadaşlar lütfen göndersin.

zeliş ve özlem olmayacakmı listede.

bugün ve yarın mı tartılıyoruz? yarın tartılmayacakmıydık?

yok oruç tutanlar perşembe akşamı iftardan önce tartılıp cuma bildirim yapıyor, oruç tutmayanlar cuma günü sabahtan tartılıp bildirim yapıyorlar.

ben biraz önce tartıldım.şimdiden yazıyorum;geçen hafta 77.5
bu hafta:75.8
fark:1.7 kg
Canım tebrikler süpersin

zeliş ve özlem olmayacakmı listede.

yok oruç tutanlar perşembe akşamı iftardan önce tartılıp cuma bildirim yapıyor, oruç tutmayanlar cuma günü sabahtan tartılıp bildirim yapıyorlar.

Canım Zeliş izne ayrılıp buraya arada geliyordu.Dünde okul açılana kadar gelmeyeceğini söyledi.Yani listede yok.

Dünki mesaj sayıların atmayanlar Başak,Kübra ve Zeynep.Kübra elçi göndermişti onun kini sonra not alırız.Diğer arkadaşlar lütfen göndersin.

Kübranın dünkü mesaj sayısı 27 say say bitmiyo maşallah :))))

ben biraz önce tartıldım.şimdiden yazıyorum;geçen hafta 77.5
bu hafta:75.8
fark:1.7 kg

maaşallahhh allah nazarlardan saklasın bence çok iyi gidiyosun ama menülerinden de belli metabolizmanda gayet iyi demekki tebrikler

ramazanda vüut feleğini şaştı,bence ondan böyle oldu
Şaştığı iyi oldu.Bizimkilerde böyle şaşırsa valla süper olur

bu feleği şaşmış haliyse çok iyi bence. mesaj sayını göndermediysen ben sölim sana dünkü mesaj sayın 7 sen o kadar zahmetler etmiş çok güzel kilo vermişsin bırakta mesajını ben sayim

Canım Zeynep az önce mesaj sayısını attı,not aldım .Sana zahmet olmuş Bugün de mesajlar Yasemine atılacak hatırlatayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…