kepekli pirinç kullanın haşlayın diyo :))) haşlama yöntemi mantıklı japonlar falanda hep pirinç yiyo ama incecikleronar ekmek yerine haşlanmış pirinç yiyo her yemekte
Japonlar işi biliyo demekki
onların bilmediği şeymi var. bide zekiler bak çubukla yiyolr az az yemek için. geçen yaz iki tane misafirim vardı çinden 2 ay kadılar baya bişi örendim banada cubuk getirmişlerdi kullanamıyorum ama örenim bari belki bu sayede az yerim
Kaşık nerde çubuk nerdeçubukla yiyene kadar beyin ben doydum sinyallerini alır çoktan
ben akşama çalışmalara başlim
Çinli minli ne iş kız.Uluslararası elçi olmuşsunonların bilmediği şeymi var. bide zekiler bak çubukla yiyolr az az yemek için. geçen yaz iki tane misafirim vardı çinden 2 ay kadılar baya bişi örendim banada cubuk getirmişlerdi kullanamıyorum ama örenim bari belki bu sayede az yerim
Yasemin o çubukla yemeyi öğrensin bizde ona hergün çorba yapalımÇalış çalış sonra bize öğretirsin
Yasemin o çubukla yemeyi öğrensin bizde ona hergün çorba yapalım
[sıze=2]selam sevgili takimim nasilsiniz :)))
ben cok ozledim buralari sizleri, tr de firsatini buldukca soyle bir bakindim yazamasamda ... Umarim herkes icin hersey yolundadir..[/sıze]
Kızlar iyi akşamlar başvurular çok yoğun müsait olduğumda yazabileceği ancak.
Bilgen35-20/23
euridice-11/16
goncagül-12/0
kbr23-25/10
mersinli42-22/10
nurgulguney-25/9
uzayım-34/5
yasminyaso-42/0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?