Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende varr bence sıfır etki yapmıyorumda aslında :)

Bende gaza gelip almıştım o kemerden 1 kere bile yapmadım. Yarın işe getirip gündüz çalıştırsam mı acaba belimde

almışız hiç kullanmamış yaa tebrik ediyorum bizi :))) kullanmak aklıma geldiğimde kistimden dolayı çekiniyorum işte onu bi doktoruma sormam lazım. bi zararı olurmu diye.

Bende gaza gelip almıştım o kemerden 1 kere bile yapmadım. Yarın işe getirip gündüz çalıştırsam mı acaba belimde
Faydalı bulmuyorum ya ben nedense
Ağrı girdiğinde 1 dakika mola verip o kısma elinyani parmakların dik gelecek şekilde parmaklarında oraya vuruyosun masaj yapıyosun.Yoksa allh korusun zarar verirsin

Hadi ya bundan sonra öyle yaparımmmm saol canım

Teşekkürler Derya'cım ayrıca çok güzel şeyler yazmışsın Bilgen için.

Bence düzelir canım. Paylaşıma birde ben bakayım. Sonuç listesinde gördüğümde Zeynep az farkla kaçırdı diye düşünmüştüm. Yeniden hesaplamak hiç aklıma gelmemişti. İyi etmişsin hesaplamakla

Kızlar yaaa geçmişi okudum Bilgen'i göremedim. Haberi olan var mı?

Cumartesi misafirlerden gelemedim. Dünde iftara davetliydik çok erken gittik saat 12:00 gibi o yüzden gelemedim. Bugünde çok yoğun ayrıca çok mutluyum kızım geldi yaklaşık 2 aydır Antakya da babasındaydı. Öyle özlemişim ki anlatamam. Bırakacak yerim olmadığı içinde iş yerine yanıma getirdim. Onunla ilgilendim. Geçmişi okudum.

Menüleriniz dehşet. Sadece ramazan diye ses çıkartmıyorum yoksa yakmıştım çıranızı. Kübra sanada kızdım canım yok öyle hemen pes etmek. Oruç çok etkiledi. Tek sebebi o bence. Ramazandan sonra herşey daha güzel olacak inşallah.

İyi insan lafını üstüne gelirmiş.Hilalcim hoşgeldin.Neler yapıyorsun?Aşağıda ismini gördüm ama yok oldu??

Son düzenleme:

Heheheheh baş azarı yiyecek olan bendim sanırım

Kızına kavuşmana sevindim. 2 ay çok değil mi yaaa, dayanması gerçekten zor , kaç yaşında ebrucum kızın

Hoşgeldin canım ..
Gözünaydın kızın için :)
Bilgen haftasonu giremedi diye düşündüm bugün gelir inş..
Banada kızmakta haklısın arada öyle geliyor bana
Pes etmeyecem ... İnş güzel olacak

Son düzenleme:
senin adına sevindim.nasıl özlemişsindir kızını
bende hasaplamayacktım,ölesine baktım.sonra kilosunun benden fazla olduğunu,aynı kiloyu verdiğimizi görünce yüzdesi benden yüksek olamaz deyip hesapladım.Allahım görende matematik dehası sanacak.günahım kadar sevmem oysa

Gözünaydın canım.

gözünaydın canım , ben okadar ayrı kalamam herhalde kızımdan yaa !
allah ayırmasın da yaani :))
sen yine iyi dayanıyon yani canımm , zor

Heheheheh baş azarı yiyecek olan bendim sanırım

Kızına kavuşmana sevindim. 2 ay çok değil mi yaaa, dayanması gerçekten zor , kaç yaşında ebrucum kızın

6,5 yaşında canım.

Kızlar ben şimdi kaçıyorum akşam davetteyim yine. Uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi.

Ayrıca hepinize teşekküre ederim tek tek alıntı yapamadım.

dünkü menümü yazayım bu arada

sabah
1 tost rezene çayı domates

öğlen
2 armut

arada neskafe

akşam
6 köfte bir parça pide

spor yok, oğlum haftasonu çok yaramazdı hiçbir şeye vaktim olmadı

Son düzenleme:
6,5 yaşında canım.

Kızlar ben şimdi kaçıyorum akşam davetteyim yine. Uğramaya çalışırım. Öpüyorum hepinizi.

Ayrıca hepinize teşekküre ederim tek tek alıntı yapamadım.

Daha çok küçükmüş, kendimi düşündümde bir an, kızım babadaydı dediğinde, içim cız etti birden. Protokole göre kızım 5 yaşına geldiğinde 15 günde bir babası haftasonları kızımı alabilecek. Kızım hiç büyümesin istiyorum sırf bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…