Bu haftasonu oburluğunu dibini gördüm, kendimden utandım mantıları götürürken. Sonra yediklerim ağır geldi yattım kadımBu sabah işe gelirken kendi kendime dedim, kimseye değil kendine zarar veriyorsun kaçamaklarla, yemezsen ölmezsin dimi dedim kendime
Ya kızlar ben bu beli nasıl inceltcem yyaaa, ne hareket yapsam bilemedim:18::18:
Bende bazen yemek yedikten sonra çok pişman oluyorum
20 dk lık bir yemek zevki sonra olan bize oluyor...
Benim belim basenlerime oranla ince..
Twister yapıyorum düzenli olmasada
bel bölgesinde bayağı işe yarıyor ..
uyguun birşey fiyatıda 10 20 civarı ..
Sıcaklardan uyunmuyorda kış gelsinnn
midem geçti şükür canım yaa , sağolasın
yaa belki yapısaldır , hani bel kalın bacaklar ince filan olur yaa senin normalde de vücut şeklin öylemidir ?
benim de kübra gibi mesela hep belim incedir bi basenler ve üst bacak sıkıntı yaratır bende mesela !..
yani nekadar zayıflarsak zayıflayalım asıl vücut şeklini hep koruruz ama belki sporlarla biraz değiştirebiliriz
Canım hani parklarda olur ya daire şeklinde küçük üstüne basıp saağa sola dönüyorsun.Ev tipleri resimdeki gibi.Kolaylıkla temin edebilirsin.Sopalı hareket dediğin gibi.Bu twisterı bilmiyomda:)) sopalı hareket bildiğin temizlik sopasını alıp üst gövde sağa sola çevriliyor, yanbelde de iki yana eğiliniyor değil mi
Eski kaptanımız Hilalinde beli çok zayıf kalçası genişmiş.Hatta başlangıçta bel 60lı sayılarda iken kalça100ü geçmişmidem geçti şükür canım yaa , sağolasın
yaa belki yapısaldır , hani bel kalın bacaklar ince filan olur yaa senin normalde de vücut şeklin öylemidir ?
benim de kübra gibi mesela hep belim incedir bi basenler ve üst bacak sıkıntı yaratır bende mesela !..
yani nekadar zayıflarsak zayıflayalım asıl vücut şeklini hep koruruz ama belki sporlarla biraz değiştirebiliriz
DİKKAT.13.TAKIMIN YANINA ATEŞLE YAKLAŞMAYINIZDua edelimde biri kibrit çakmasın komple havaya uçmayalım
Boyunu yazdığın yerin üstünü metre yapman gerekiyor.metris yapmıomşm
teşekkürlercanımmm
Twister işe yarıyo mu gerçekten, geçen gün BIM e gelmişti, ne işe yarayacak diye almamıştım
Eski kaptanımız Hilalinde beli çok zayıf kalçası genişmiş.Hatta başlangıçta bel 60lı sayılarda iken kalça100ü geçmiş.Herkes zayıflasada basen gitmez vücut tipin öyle diyormuş ancak.Hilal mezun olduğunda pantalon olarak 36 bedeni çok rahat giyiyordu.Ona göre demekki eriyebilir.
DİKKAT.13.TAKIMIN YANINA ATEŞLE YAKLAŞMAYINIZ
ama bunla dönerken bi yere tutunuyomusun nasıl kalçan sabit kalıyo bi yerden güç alınıp sadece beli çevirmen lazım
bide bişe sormak istiyorum ya. bu titreşimli bel kemerleri varya onlar işe yarıyomu acaba gerçi ben aldım son çıkanlardan ama ölee duruyo çünkü kistim olduğunu öğrenince kullanmaktan çekindim.
bende işe yarıyor .. Hiç göbeğim yokturrrbelimde normal :)
inş benimde gider:)
isteersen tutunabilirsin ama ben tutunmadan yapıyorumm kollarda çalışıyor
Bende varr bence sıfır etki yapmıyorumda aslında :)
Eskiden spor salonunda vardı, böyle bişey ama bütün vucut sabit yani üstü sabit tutturup(kollarla) alt gövdeyi çeviriyorduk. Fazlası dalak şişirir
Bende koşu bandıyla beraber almıştım.Koşu bandına takılı kocaman birşey.Koşmaktan yürümekten çok onu yapar zayıflarım diyordumbide bişe sormak istiyorum ya. bu titreşimli bel kemerleri varya onlar işe yarıyomu acaba gerçi ben aldım son çıkanlardan ama ölee duruyo çünkü kistim olduğunu öğrenince kullanmaktan çekindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?