Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

oklavayla :))) omuzuna alıp sağ sol yaparak en kolayı bu sanırım. ama kalçan sabit duracak.

twister ne kine

Sıcaklardan uyunmuyorda kış gelsinnn

bu uyuyamamış halinmi

Yok canım ben kendim ettim kendim buldum Evlendiğim zaman 55 kg olup tam 90-60-90 ölçülerde(gelinlikçi şok geçirmişti inanmayıp 2-3 defa ölçmüştü) bir afeti devrandım Ama basenlerim her zaman biraz kalındı.

Bu twisterı bilmiyomda:)) sopalı hareket bildiğin temizlik sopasını alıp üst gövde sağa sola çevriliyor, yanbelde de iki yana eğiliniyor değil mi
Canım hani parklarda olur ya daire şeklinde küçük üstüne basıp saağa sola dönüyorsun.Ev tipleri resimdeki gibi.Kolaylıkla temin edebilirsin.Sopalı hareket dediğin gibi.

ben de çoook pis gaza geldim !
rııın rııın rııııııııııııııııııııııııııınnnn :))
ama bi türlü eski kıvamımda diyete dönemiyorum , bugün başladım ama , söööööözzzz
bakalım nolucak ?

Eski kaptanımız Hilalinde beli çok zayıf kalçası genişmiş.Hatta başlangıçta bel 60lı sayılarda iken kalça100ü geçmiş.Herkes zayıflasada basen gitmez vücut tipin öyle diyormuş ancak.Hilal mezun olduğunda pantalon olarak 36 bedeni çok rahat giyiyordu.Ona göre demekki eriyebilir.

Dua edelimde biri kibrit çakmasın komple havaya uçmayalım
DİKKAT.13.TAKIMIN YANINA ATEŞLE YAKLAŞMAYINIZ

Twister işe yarıyo mu gerçekten, geçen gün BIM e gelmişti, ne işe yarayacak diye almamıştım

bende işe yarıyor .. Hiç göbeğim yokturrr belimde normal :)

inş benimde gider:)

ama bunla dönerken bi yere tutunuyomusun nasıl kalçan sabit kalıyo bi yerden güç alınıp sadece beli çevirmen lazım

isteersen tutunabilirsin ama ben tutunmadan yapıyorumm kollarda çalışıyor

bide bişe sormak istiyorum ya. bu titreşimli bel kemerleri varya onlar işe yarıyomu acaba gerçi ben aldım son çıkanlardan ama ölee duruyo çünkü kistim olduğunu öğrenince kullanmaktan çekindim.

bende işe yarıyor .. Hiç göbeğim yokturrr belimde normal :)

inş benimde gider:)

isteersen tutunabilirsin ama ben tutunmadan yapıyorumm kollarda çalışıyor

Eskiden spor salonunda vardı, böyle bişey ama bütün vucut sabit yani üstü sabit tutturup(kollarla) alt gövdeyi çeviriyorduk. Fazlası dalak şişirir

bide bişe sormak istiyorum ya. bu titreşimli bel kemerleri varya onlar işe yarıyomu acaba gerçi ben aldım son çıkanlardan ama ölee duruyo çünkü kistim olduğunu öğrenince kullanmaktan çekindim.
Bende koşu bandıyla beraber almıştım.Koşu bandına takılı kocaman birşey.Koşmaktan yürümekten çok onu yapar zayıflarım diyordum Bu şişman kafamın düşüncesi.Neyse koşu bandı gelince yürüyüp koştuktan hareketlerimi yaptıktan sonra masaj,dinlenme amacı ile yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…