günaydın hatunlarrrr :) bugün ağrılarımdan mütevellit totomu kaldıramadım ve 10.30a kdr uyudum maalesef, ama ağrılar azalmış. bugün spora dolu dizgin devam :)
kilo veren, veremeyen, alan herkesi tebrik ediyorum uğraşlarından, çabalarından dolayı. pes etmek yok diyorum herkes hedeflediği kiloya inecek bundan adım gibi eminim, buradaki destek ve motiveyle)
ben pazartesi diyete başladım yani daha 4 gün geçti. ben de 1 kg vermişim :))
yani şöle : 03.09.2012: 110
07.09.2012: 109 (bu arada baskülüm dijital değil ondan küsürlü belirtemiorum, ama direk sayının üstündeydi ibre:))
ama sizle mukayese dahi edilemem çünkü bnm kilom hepinizi katlar, çarpar,böler vs. hihihi :)) ama 4 günde 1 kg gerçekten beni sevindirik yaptı. mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :) seviorum sizi canlarımm :)
Tebrıklerrr canıımm masallahhh cok gzl vermıssn :)
Ama bnce en yakın zamanda dgtal tartı edınmelısnnnn
Mucckkks:)
kızlar ben işe gidiyorum görüşürüz
***13. TAKIM 273. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 /88.9 / 0.3/ %0.34 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
goncagulll (74.9 /74.5 /0.4 / %0.53 )
Kbra23 ( 77 /76.3 / 0.7/ % 0.91)
mersinli42 ( 74 /73.5 /0.5 / %0.68 )
nesdii28(69 / 69/0 /%0 ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 7'ye bölündü.
nurgulguney ( 56.1/56.5 / - 0.2/ %-0.36 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
tadLi ( 54.5 /54.5 / 0/ % 0 )
pia ( 67.2/66.5 /0.7 / %1.04 )UZAYIM ( 62.9/62.9 /0 / % 0 )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.35
Yasemin gelmedi :44:
yasminyaso ( 83.5 / / / % ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
Kübracım sende listeyi kontrol eder misin?Gözümden kaçan yanlışlık olabilir.Arkadaşlar sizde bir bakın kilonuzu yanlışlıkla farklı yazmış olmayayım:44:
mesaj sayısı spor
goncagull 7 yok
nurgulguney30 yok
mersinli42 11 var
pia 15 var
uzayım 31 yok
kbra23 38 var
tadli 4 yok
Banu cum digital baski konusunda haklisin, ben ona meyil vermemek icin surekli ayni yerde tartiliyorum baskulun pozisyonda ayni yane
valla hilalcim ben en son dijital tartımı fırlatmıştım hem de ii bişedi yanibişe olmamıştı, üstüne babam da sinirlenip üstünde tepinince artık dijitalden vazgeçmemizin farz olduğunu anladık ahahahah komikti cidden şimdi ibreli baskülümüzle mutluyuz
anlasilan aile boyu antipatigiz digitale hahahaha
Tebrikler canım.Herzaman çok vereceğiz diye bişry yok.Sonuçta vermişsin hemde güzel vermişsin.Sürekli çok kilo vermeyi hedefleme.Yavaş ve kararlı ol yeter.günaydın hanımlar.ilk kilo bildiren ben olayım.bu hafta zaten durumumdan memnun değildim,sonuçta beklediğim gibi geldi.
geçen haftaki kilom:74
bu haftaki:73.5
fark:0.5
%0.68
Daha ne olsun canım.Gayet güzelgünaydın kızlar, işlerim acayip yoğun. iş yerinde izinde olanlar var o yüzden kilo bildirimi yapıp çıkacağım kusura bakmayın
geçen hafta 74.900
bu hafta 74.500
giden 400 grne yapalım bunada şükür
Sonuçta 800 verilmiş.Maşallah.Listeye aldım senigünaydın kızlaaar !
karşımızdaki binayı yıktılar , alt geçit yapılacak bu nedenle 2 gündür ne telefon ne de internetimiz yok , giremedim nete akşam(
ben de bildireyim kilomu
69 :))
fark : 800 ama aslında 0 ...
ben izinli olduğum için kaldığım yerden devam edicem ! yani aldığım verdiğim yok gözükecek sanırım !
neyse ki kilo vermeye başladım artık :))p
reglimde bir bitse belki birkaç gram daha gider :)
Tebrikler Deryagünaydın arkadaşlar..
sizlere yazdıktan sonra giremedim ama dikkat etmeye başladım..
ve
60.9 dum
ve bu sabah 60.121:
hedef inatla 57 belki bu nağmeyi çok duydunuzama hedef ısrarla 57 dostlar..
Tebrik ederim canım gayet güzel bir kilo.Darısı başıma.Gunaydin kizlar
Once kilomu bildireyim 66,5
sonucvermis gorunsemde 2geri 1ileri diyordum ya hep iste o geri gittifim 2adimi verebildim
Kendimi bu haftada basarisiz kabul ediyorum
Aslında almamış vermişsin ama gittiğin kilon daha az.Yinede listeye aldım canımbende kilo bildirimi yapayım
ayrılırken 56,1
bugün 56,5
fark +0,40 gram
pazartesi günü başlangıç 57,1 belki lazımdır.
Kübracım tebrikler çok güzelGünaydın Kızlar :)
Gecen Hafta : 77
Bu hafta :76,3
Giden : 700 gram :)
Valla ben vücudumu bir şaşırtacağım sonra neye uğradığına kendi şaşıracak.Çok sinir oldum çooooooookkkkk.bence vücudunu şaşırtmanın zamanı gelmiş. 2 gün tıka basa ye sonra eski diyetine dön benim tavsiyem bu. şok diyetle şok kilo verirsin şok kilo alırsın
Canım ben regle olduğumda daha önce 700gr vermiştim.Bir ay böyle bir ay tersi oluyor.Hani yarın regle günüm oda bir alem bir bakmışsın haftaya olmuşum.Kendileri hiç düzene girmedi gitti.Herşeye rağmen eksik olması gerekiyordu.Menülerimi siz biliyorsunuz.Hele bu hafta az yedim.Birkaçtane petibör yemiştim ondanda olamazki canım.offffff.Haticee resmen sacmaliyosun..o kadar tecruben var regl tabiki etkiliyor bundan artik %100 eminiz..ben siskinlikten sonra birde yemek ve tatliyla mucadele ediyorum..inanin abartmiyorum cok kotu oluyorum
Arti cikmaman bile super canim.zaten sen sok gibi yapiyosun diyetini daha nekadar kisicaksi..regl gununse bence iyi bi sonuc canim
Sende bendensin.Gelelim kilo durumuma
Gecen hfta:54.5
Bu hafta: 54.5
Gelen-Giden: 0
54 un altina dusemiycem sanirim
Valla canım serbest bıraksam bide gelecek hafta yediğimi yakamam artı olurum diye korkuyorum.Bu hafta sadece protein yemeye çalışacağım.menülerini bilmiyorum ama sana tavsiyem azcık serbest bırakman 1 gün istediğini ye inan farkı görürsün..şok diyet yapma kuzu ..spor yapıyorsan spora devam ama yeme düzeninde bir gün serbest oldun..ödül gibi yani..
bak bende 57 ye inemiyorum en son bende 7 yıl önce 57ydim..
Evet uzun süre kilo böyle olunca kilo vücuda iyice oturmuş olsa gerek.O yüzden arkadaşlar en başından yediklerinizi sakın kısmayın.Benim menülerimi çok az buluyorsunuz ya ona rağmen veremiyorum görüyorsunuz.Daha fazla AZALTMAYIN.kilo veren herkesi tebrik ediyorum , olcaz olcaaaaaazz çıtır olcaaaaaaaaaaaazz
haticecim sen de üzme kendini biliyosun ben de takıldım 69 ' da bakalım önümüzdeki hafta verebilecekmiyim yaa aşağısını bir göremedim yaani
vücut seneler önce uzun süre aynı kiloda kalınca ordan düşmek de zor oluyo ! bence de nurgülün dediği gibi birkaç gün normal ye kaçamak yap , şok diyet yapma zaten kızların da dediği gibi bişey yemiyon ki sen daha ne yapıcaksın ? aç mı kalıcaksın ? belki de hatan burda olabilir ? her öğün 1 dilim ekmek porsiyonuna eş değer birşeyler ye , ara öğün de yap abartmadan! spor , su , yeşil çayı da unutmazsan vermeye ve verdikten sonra da almamaya devam edersin ! diğer türlü devam edersen biraz normal yesen verdiklerini tekrar çabuk alabilirsin bence !..
kübracım , buarada koşu bandın , bisikletin ve twisterın hayırlı olsun canımm.. güle güle kullan !
heehh ! bi de o deli ve kıskanç arkadaşını takma kafaya ve onla fazla takılmamaya ,mümkünse hayatından çıkarmaya çalış!
çünkü sana yararı değil zararı var bence !..
Maşallah Bilgen çok güzel.Artık 90lardan kurtuldun oh.Bundan sonra regle olsanda 90nı görmezssinkızlar geçen hafta 90
bu hafta 88.900
ama 89.5 ile ayrıldığım için 600 gr gitti.
Şaşıracak canım ama çok spor yapılınca şaşıracakkilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler de üzülmesin pes etmek yok
hatice bencede vücudu şaşırtman gerekiyor.
Tebrikler Banu çok güzel.Sende gelecek cuma listeye gireceksin ve tam 2 hafta dolmadığı için kilonu 2ye bölmeyeceğiz.Bireysel derecede 1. olabilirsin.Hadi bakalım.günaydın hatunlarrrr :) bugün ağrılarımdan mütevellit totomu kaldıramadım ve 10.30a kdr uyudum maalesef, ama ağrılar azalmış. bugün spora dolu dizgin devam :)
kilo veren, veremeyen, alan herkesi tebrik ediyorum uğraşlarından, çabalarından dolayı. pes etmek yok diyorum herkes hedeflediği kiloya inecek bundan adım gibi eminim, buradaki destek ve motiveyle)
ben pazartesi diyete başladım yani daha 4 gün geçti. ben de 1 kg vermişim :))
yani şöle : 03.09.2012: 110
07.09.2012: 109 (bu arada baskülüm dijital değil ondan küsürlü belirtemiorum, ama direk sayının üstündeydi ibre:))
ama sizle mukayese dahi edilemem çünkü bnm kilom hepinizi katlar, çarpar,böler vs. hihihi :)) ama 4 günde 1 kg gerçekten beni sevindirik yaptı. mutluyum, mutlusun, mutlu, mutluyuz, mutlusunuz, mutlular :) seviorum sizi canlarımm :)
Canım ne kadar standart tartıyı sevsende bence bir an önce dijital almalısın.Dediğin gibi bir yerden bir yere kilonu farklı tartıyor ama sana tavsiyem tartıyı hep aynı yere koyman.O zaman bir sorun olmuyor.Sürekli 1kg veremezssin arada gramda vereceksin ve bunu bize bildirmen gerekecek.Hem bir hafta vermediğini görüp morelin bozulabilir halbuki dijitale az da olsa veriğini görmen seni sevindirecektir.Sen kesinlikle dijital al.Belki bu hafta 4 günde 1 değil 1200 verdin ve bu çok güzel bir kilo.saol canım sen de öyle :) ben de iki tane dijital tartı vardı ama cinnete getirdi 15 kg verirken ondan sonra baskül aldım ve çok da mutluyum bir daha asla almayı düşünmüorum. ne o ya ne tarafa çevirsen farklı tartmalar, rüzgardan nem kapmalar falan. valla ben tartıcığımla çok mutluyum. asıl dijital kullananlara ben baskülü tavsiye ediyorum:)
***13. TAKIM 273. ETAP ***
bilgen35 ( 89.5 /88.9 / 0.3/ %0.34 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
goncagulll (74.9 /74.5 /0.4 / %0.53 )
Kbra23 ( 77 /76.3 / 0.7/ % 0.91)
mersinli42 ( 74 /73.5 /0.5 / %0.68 )
nesdii28(69 / 69/0 /%0 ) 266.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 7'ye bölündü.
nurgulguney ( 56.1/56.5 / - 0.2/ %-0.36 ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
tadLi ( 54.5 /54.5 / 0/ % 0 )
pia ( 67.2/66.5 /0.7 / %1.04 )UZAYIM ( 62.9/62.9 /0 / % 0 )
13. TAKIM ORTALAMASI: % 0.35
Yasemin gelmedi :44:
yasminyaso ( 83.5 / / / % ) 272.etapta ayrılan üye geri döndü.Kilosu 2'ye bölündü.
Kübracım sende listeyi kontrol eder misin?Gözümden kaçan yanlışlık olabilir.Arkadaşlar sizde bir bakın kilonuzu yanlışlıkla farklı yazmış olmayayım:44:
Ellerine sağlık canımmesaj sayısı spor
goncagull 7 yok
nurgulguney30 yok
mersinli42 11 var
pia 15 var
uzayım 31 yok
kbra23 38 var
tadli 4 yok
nesdi28 3 yok
bilgen35 10 yok
Teşekkürler canım benim.Ben kardeş takımda bir paylaşayım.Yasemin gelmedi onu eklemiyorum.Dogru canım
Bır yanlıslık yok
Ellerıne saglık :)
Tebrikler canım.Herzaman çok vereceğiz diye bişry yok.Sonuçta vermişsin hemde güzel vermişsin.Sürekli çok kilo vermeyi hedefleme.Yavaş ve kararlı ol yeter.
Daha ne olsun canım.Gayet güzel
Sonuçta 800 verilmiş.Maşallah.Listeye aldım seni
Tebrikler Derya
Tebrik ederim canım gayet güzel bir kilo.Darısı başıma.
Aslında almamış vermişsin ama gittiğin kilon daha az.Yinede listeye aldım canım.
Kübracım tebrikler çok güzelArtık koşu bandında var her hafta bu kadar versen süper olur.Okul açılana kadar iyice çıtır olacaksın
Valla ben vücudumu bir şaşırtacağım sonra neye uğradığına kendi şaşıracak.Çok sinir oldum çooooooookkkkk.
Canım ben regle olduğumda daha önce 700gr vermiştim.Bir ay böyle bir ay tersi oluyor.Hani yarın regle günüm oda bir alem bir bakmışsın haftaya olmuşum.Kendileri hiç düzene girmedi gitti.Herşeye rağmen eksik olması gerekiyordu.Menülerimi siz biliyorsunuz.Hele bu hafta az yedim.Birkaçtane petibör yemiştim ondanda olamazki canım.offffff.
Sende bendensin.
Valla canım serbest bıraksam bide gelecek hafta yediğimi yakamam artı olurum diye korkuyorum.Bu hafta sadece protein yemeye çalışacağım.
Evet uzun süre kilo böyle olunca kilo vücuda iyice oturmuş olsa gerek.O yüzden arkadaşlar en başından yediklerinizi sakın kısmayın.Benim menülerimi çok az buluyorsunuz ya ona rağmen veremiyorum görüyorsunuz.Daha fazla AZALTMAYIN.
Maşallah Bilgen çok güzel.Artık 90lardan kurtuldun oh.Bundan sonra regle olsanda 90nı görmezssin
Şaşıracak canım ama çok spor yapılınca şaşıracak
Tebrikler Banu çok güzel.Sende gelecek cuma listeye gireceksin ve tam 2 hafta dolmadığı için kilonu 2ye bölmeyeceğiz.Bireysel derecede 1. olabilirsin.Hadi bakalım.
Canım ne kadar standart tartıyı sevsende bence bir an önce dijital almalısın.Dediğin gibi bir yerden bir yere kilonu farklı tartıyor ama sana tavsiyem tartıyı hep aynı yere koyman.O zaman bir sorun olmuyor.Sürekli 1kg veremezssin arada gramda vereceksin ve bunu bize bildirmen gerekecek.Hem bir hafta vermediğini görüp morelin bozulabilir halbuki dijitale az da olsa veriğini görmen seni sevindirecektir.Sen kesinlikle dijital al.Belki bu hafta 4 günde 1 değil 1200 verdin ve bu çok güzel bir kilo.
Ellerine sağlık canımBanu seninkinide not aldım.
Teşekkürler canım benim.Ben kardeş takımda bir paylaşayım.Yasemin gelmedi onu eklemiyorum.
Telden gırdımmm alıntıı yapamadımm kızlarr.
Suan palette acıcı ıle ablam boyuo saclrmı :) cnku okula. Gıdecek ondan baska kmse boyamaz saclarımı :)
Acıcıdan sonra nasıl olck merakla beklyrm turuncu olrsa br sure kullanacm :)
Telden gırdımmm alıntıı yapamadımm kızlarr.
Suan palette acıcı ıle ablam boyuo saclrmı :) cnku okula. Gıdecek ondan baska kmse boyamaz saclarımı :)
Acıcıdan sonra nasıl olck merakla beklyrm turuncu olrsa br sure kullanacm :)
Tamam canım.Şimdiden 1kg vermişsin ve inşallah böyle devam eder.Kilonun çoğunu verikten ve gram gram vermeye başlarsan sonra belki almak istersin. Birincilik falan önemli değil amaç kilolarımızdan kurtulmayı başarmaksaol canımmm :) haticecim ben dijital tartı almam cidden yeminliyim :S başka bişe al de ama dijital al deme banaben yeniden cinnet geçirmek istemiorum. hep aynı yerde iki dk arayla farklı tartıodu. arada hiçbir şey yemememe, su içmememe rağmen. her markayı denedim nerdeyse :S o günlere geri döndürtme beni :S belki kilom sizden kat kat fazla olduğu için mazur görülebilirim,eğer bireysel birincilikte falan sıkıntı yaratcaksa da birinci olmak cidden umrumda değil bnm. burdaki motive, destek her şeye bedel :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?