Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklısın çalışıyrum şirkette olunca sadece tadına bakacaktım yiyiverdim hepsini

ahhh ne güzel uygulama aman bizim kaptan duymasın yoksa ben burdan çok size yazmak zorunda kalırım bıkarsınız benden. şu andan itibaren tek yapabileceğin şey spor yapıp terleyip atmak

napayım canım indi bikerem mideye funda kaptan cezalandırdı spor u eve gıdınce yapacagım inşallah canım arada gel takımımıza beklerız canım

tmm canım gelirim bakalım sizin takımdan daha kimler düşecek buraya sizin için caydırıcı bi durum olabilir ama bizim içinde can çektirici durum olmasın görüşürüz canım öpüyorum seni

evet orti bende çok seviyorum çalışmayı ama çocukla nasıl olur bilemiyorum işte ama sen demekki çocukta yaparım kariyerde diyosun yakışıırrrr

hahahaaaaaaaaa o durum var bır de demı aayyyyyyyyyy inşalah canınız çekmemiştir

aynen öyle diyorum orti çünkü çalışan kadın çocuğunada evinede kocasınada daha verimli oluyor. çocuk yapıp işi bırakanlara çok kızıyorum çooookkkkkk

hahahaaaaaaaaa o durum var bır de demı aayyyyyyyyyy inşalah canınız çekmemiştir

kübranın kesin çekmiştir

delisin orti. hem niye sen gerekene gereken cevabı vermiyomusun ben veriyom valla anında hemde hiç içim içimi yemez keşke onuda deseydim bunuda diye. söylediğim içinde yemez. çünkü biz ve bizim gibi insanlar kime ne zaman ne diyceğini iyi bilir sonuçta küfür edecek halimiz yok ya ama susma sustukça sıra sana gelecek hihihhihihi

aynen öyle diyorum orti çünkü çalışan kadın çocuğunada evinede kocasınada daha verimli oluyor. çocuk yapıp işi bırakanlara çok kızıyorum çooookkkkkk

evet bende öle düşünüyorum ama ne yalan diyim biraz kendime zaman ayırıp evde sıkılına kadar oturmak istiyorum 16 yaşımdan beri bir fiil çalışıyorum en uzun tatilim bu bayramla birleştirdiğim 15 günlük tatilim allah olmayanlarada versin tabi ama ne bilim gençliğimi yaşayamadım ya hep akşam çıkışta ne yapsam hafta sonu ne yapsam. diyemiyorum mesala arkadaşlarıma kahvaltıya bana gelin öğlen kahveye bana gelin güne gidim dedikodu yapim

kızlar bi haberim var belki ilgilenenler olur diye diyorum gerçi herkes işinde gücünde insanlarız ama belli olmaz. ziraat bankası sitesini açıp ik dan inceleyebilirsiniz sınavı varmış 2500 kişi alacakmış. bu arada diksiyon kursuna yazıldım

niye coştun orti anlamadım tamam sen içinde tutma hiç bişeyi, sana tut diyen olmadı zaten kız dök içinde ne varsa
gülse birselin bi kitabında okumuştum ev insanı yutar diye bi hikaye vardı ve süperdi eline geçerse mutlaka oku. bence her kelimesiyle doğru. doğumdan sonra tam 4 ay izinliydim ve tek düşündüğüm şey işe başlayınca ne yapacağım nasıl baş edeceğimdi. kesin bu uykusuzlukla bi yerlerde yığılır kalırım diyodum. ama öyle olmadı inanki bi enerji geldi ve hayatım düzene girdi eşimle ilişkim bile daha iyi oldu çünkü zamanımızı daha verimli yaşar hale geldik ve şunu anladım gerçekten ev insanı yutarmış

benide yutsun orti nolcek ya zaten fazla dayanmam bi iş bulur çalışırımda ama olsun hayatımın bi dönemini öle geçirmek istiyorum emekli olmadan önce

Bahsettigin gibi aslinda abartili birsey degil ic harcinin va yufkaya kydugun yagina dikkat edersen ama senin hepsi bir gune sikistigi icin kisir keke 2 ogun arka rkaya manti..zaten kilo aldiran sey bu..yoksa omur boyu kek yemiycek degiliz ya:)) yada manti..ama hepsi ayni gun veya arka arkaya odugunda kilo aldiriyor canim ...ins emzirigin icin etkilemez

Ne ooo Kiskandin miiii sen zaten tam minik kinali kuzu

Harikasin canim,afiyet olsun..ispanak corbasi hic yapmadim..nasil yapiyosun tadi nasil?

MERHABALAR 2 gündür kaçaktım.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.

Kacaaaaaakkk

Eee naptin bakam dun niye yoktun kiz ne ediyodun evde oyle dogum gunu sonrasi sonrasi

Saaaaollllll eyvallah

Evet severim broccoliyi bide neredeyse 0 kalori
Waooo motoru mu var sende biniyomusun? Cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…