Dün mesaj sayım : 18
Spor var canım .
unuttum :/
Pişman ve şişman olarak devam etmek isteyen etsin derimSporda bir yere kadar. Vücuduna güzel bakacaksın yararlı şeyler yiyeceksinki o da sana mukafatını verecek.Biz burda sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz. Vücudunda bir dengesi var, tahterevali gibi düşün dengeyi bozduğunda ne oluyorrr öyle iştee Muhallebiyi tatlandırıcı, 0 yağlı süt ile yapsaydın daha rahat yerdin . Ama bu olmamış
ÖNCELİKLE MERBAHA KARDEŞ TAKIM BEN 5. TAKIMDAN BERİVAN
BİZİM TAKIM D FAZLA YADA DİYETİ SARSACAK ŞEYLER YEDİGİMİZ DE KARŞI TAKIMA GİDİP YAZMAYI VE YORUM İSTEMEYE KARAR VERDİK
Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. 1 kase sskızlı muhallebi yedim . Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım." (yorum bekliyorum )
napayım canım indi bikerem mideye funda kaptan cezalandırdı spor u eve gıdınce yapacagım inşallah canım arada gel takımımıza beklerız canım
çalışmaktan hiçbirzaman şikayetçi olmadım orti, özellikle çocuk olduktan sonra. çünkü bence her kadın çalışmalı ne kadar yorulsamda şikayet etmem, etsemde arada geçicidir. ama küçük çocuğu olupta çalışan herkesin şikayetlerinin aşağı yukarı aynı olacağını düşünüyorum. ne yapalım katlanıcağız bızdıklar için herşeye değer
spor salonu için söylediğin aslında doğru ama ne bileyim ben evde pek vakit ayıramıyorum, yazılırsam zorunlu olur diye düşünüyorum
yakışmış
ahhh ne güzel uygulama aman bizim kaptan duymasınyoksa ben burdan çok size yazmak zorunda kalırım bıkarsınız benden. şu andan itibaren tek yapabileceğin şey spor yapıp terleyip atmak
tmm canım gelirim bakalım sizin takımdan daha kimler düşecek burayasizin için caydırıcı bi durum olabilir ama bizim içinde can çektirici durum olmasın görüşürüz canım öpüyorum seni
evet orti bende çok seviyorum çalışmayı ama çocukla nasıl olur bilemiyorum işte ama sen demekki çocukta yaparım kariyerde diyosun yakışıırrrr
tmm canım gelirim bakalım sizin takımdan daha kimler düşecek burayasizin için caydırıcı bi durum olabilir ama bizim içinde can çektirici durum olmasın görüşürüz canım öpüyorum seni
evet orti bende çok seviyorum çalışmayı ama çocukla nasıl olur bilemiyorum işte ama sen demekki çocukta yaparım kariyerde diyosun yakışıırrrr
hahahaaaaaaaaao durum var bır de demı aayyyyyyyyyy inşalah canınız çekmemiştir
aynen öyle diyorum orti çünkü çalışan kadın çocuğunada evinede kocasınada daha verimli oluyor. çocuk yapıp işi bırakanlara çok kızıyorum çooookkkkkk
24.Eylül
mesaj sayısı spor
nurgulguney-----10 var
mersinli42-------10 yok
pia ------------27 var
kbra23----------27 var
bekolim--------- 4 var
limpida----------11 var
goncagull--------7 var
yaseminyaso-----10 yok
BİLGEN----6 VAR
25.Eyl
mersinli42--------11 yok
pia-------------- 26 var
goncagull--------10 yok
nurgulguney------12 var
limpida------------1 yok
yaseminyaso------11 yok
bekolim-----------15 var/QUOTE]
BİLGEN--------9 VAR
Slm arkadaşlar nasılsınız.
kübranın kesin çekmiştir
delisin orti. hem niye sen gerekene gereken cevabı vermiyomusun ben veriyom valla anında hemde hiç içim içimi yemez keşke onuda deseydim bunuda diye. söylediğim içinde yemez. çünkü biz ve bizim gibi insanlar kime ne zaman ne diyceğini iyi bilir sonuçta küfür edecek halimiz yok ya ama susma sustukça sıra sana gelecek hihihhihihi
evet bende öle düşünüyorum ama ne yalan diyim biraz kendime zaman ayırıp evde sıkılına kadar oturmak istiyorum 16 yaşımdan beri bir fiil çalışıyorum en uzun tatilim bu bayramla birleştirdiğim 15 günlük tatilimallah olmayanlarada versin tabi ama ne bilim gençliğimi yaşayamadım ya hep akşam çıkışta ne yapsam hafta sonu ne yapsam. diyemiyorum mesala arkadaşlarıma kahvaltıya bana gelin öğlen kahveye bana gelin güne gidim dedikodu yapim
Slm arkadaşlar nasılsınız.
Booaa tatli cikolata yememek icin nektarin kemiriyorumm
niye coştun orti anlamadımtamam sen içinde tutma hiç bişeyi, sana tut diyen olmadı zaten kız dök içinde ne varsa
gülse birselin bi kitabında okumuştum ev insanı yutar diye bi hikaye vardı ve süperdieline geçerse mutlaka oku. bence her kelimesiyle doğru. doğumdan sonra tam 4 ay izinliydim ve tek düşündüğüm şey işe başlayınca ne yapacağım nasıl baş edeceğimdi. kesin bu uykusuzlukla bi yerlerde yığılır kalırım diyodum. ama öyle olmadı inanki bi enerji geldi ve hayatım düzene girdi eşimle ilişkim bile daha iyi oldu çünkü zamanımızı daha verimli yaşar hale geldik ve şunu anladım gerçekten ev insanı yutarmış
selam bilgencim hoşgeldin. Bi boşluk bulabildin demekki nasılsın.
iyiyiz canım sen nasılsın
günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay
öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi
arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur
2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18:)
2 tane sosyete mantısı
1 parça kek:18:
akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisineyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir , hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence )
bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum
Regl dendir, sıkma tatlı canını
Günaydın :)) Baya koca bebek oluyoz ya hadi öle olsun
Günaydın ZeynepOoooooo yavru ceylanlar bebeler wuuuuuuuuuuuuuu
Başakcım içimden bir ses daha yok muydu diyorrrrKekler kısırlar mantılarrrrr Bu arada kuru üzüm çok kalorili yerine kuru erik yiyebilirsin 2 tane
Günaydın Kızlarrrr
Dünkü menümmm
Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates
Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar
Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay
Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.
Su 2 lt
Spor yok
Öpüldünüz
MERHABALAR2 gündür kaçaktım .Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
geçen hafta o kadar aldığımı görünce feci azmettim haticeninde dediği gibi bi ileri iki geri yapıyordum. aslını sorarsan zaten mezun felan olmakta istemiyorumda en azından ilerisi için morel bozucu bıktırıcı bi durum olmasın göstermelikte olsa biraz verip onu korumam lazım. ben ramazandan önce falanda baya yapıyordum özellikle yürüyüş ama şimdi eve 6,15 de varıyorum yemek hazır olsa bile ısıt ye üzerini değiş 7 yi buluyo hazmetmeyi bekle derken hava kararıyo çıkamıyorum yürüyüşe.
yok edemedim ya daha doğrusu etmedim diyelim akşam tam eve gitmiştim beni aradı motorsikletinin kayışı kopmuş allahtan bi kazaya sebebiyet vermemiş. gelip beni alırmısın dedi sonra baktım moreli falan baya bozuk hiç açmadım konuyu.((
sende benim gibi brokoliyi seviyosun galiba yine görmüştüm menünde bende salatasını veya çorbasını yapıcam zaman haşlarken yarısını yemiş oluyorum hihhihihiiii. afiyet olsun menün güzel olmuş. armutun yarısı noldu :)))
afiyet olsun bence çok olmamış. geç olması biraz olmamış o kadar. ama geç yatıyosun sen dengelemiştir. bide ben sende hiç meyve görmüyormuyum banamı öyle geliyor.
afiyet olsun. biraz fazla olmuş. bide menünü alt alta yazabilirmisin böyle okuması ve anlaması zor oluyo yada sabah öğle akşam başlıkları farklı olsun. aslında yine baktım da akşama kadar gayet iyi gitmiş 4 dilim ekmek kızartma ve puding fazla olmuş ama şerbetli tatlılardansa sütlü tatlılar çok çok daha iyi. spor yaptınmı
günaydıınnn ferhancım
seninle gurur duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?