afiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.
kaçak kaptan
beyenir kız neden beyenmesin.tam bir ay sonra kızımın 1. yaşı dolacak.ona çok güzel bir oyuncak aldım.inşallah bugün gelecek.bayramın 3.günü kutlıycaz.1 şeklinde pasta yaptırcaz kızıma.
yok canım zaten can sıkıntımın bi kaç sebebi var. 1.sı dün yediklerim 2. emirin çok erken uyanması ve uykumu alamamam evden hazırlanamadan çıkmam küpe bile takmamışım makyaj yok, neyse işe gelince makyaj yaptım ve son olarakta yanlış işlem yapmam ama düzelttim sorun kalmadı ama genede canım sıkılıyo
selammm kızlarrrr ben geldimmmm:))
tatilim bitti dün evime döndüm çok yoruldum
istanbuldan kayseri ürgüp ankara trabzon giresun ordu ve tekrar istanbull sonundaa evimdeyim çok şükürrr
sizlerrr nasılsınızz neler yaptınızz
Nurgülcüm dikkar ediyorumda akşamları menünde mutlaka makarna oluyo. Eğer canın çok makarna çekiyorsa bunu öğlen ye canım.Bu birinci etken, ikincisi öğlen yediğimiz yemekler dışarıda yağları malesef bizim evde yediklerimiz gibi değil. Bu da kilo almaya yada verememeye neden oluyor. Birde spor yapmak lazım. İstanbuldaki yakın arkadaşlarım kızarlar bana, yasemin spor yap, bak biz yediklerimizi sporla dengeliyoruz diye hep derler. Örneğin 1 dilim baklava mı yediler, akşam spor salonuna gidip 1 saat koşuyorlar. Sporu sende bende baş kurtarıcı olarak eklememiz lazım artık hayatımıza, su gibi bırakmamak lazımBu hafta ders düzenimi bir oturtsam haftaya daha düzenli başlıcam da spora
evet yaa spor önemli bende spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama oğlumun birez daha büyümesi lazım. koştur koştur eve gidiyorum 6 aylık olsa ek gıdalara iyice başlasak üstümden düşer biraz herhalde
Su içiyorum 2.5 litreyi geçioduurrr :)çok güzel beslenmişsin canım ,kararında herşey.
sporlarında menünde güzel canım ,dolmayı sade yemişsin bence sorun yok ,su miktarın ne kadar?
sabah: aç iken 1 armut, kahvaltı:1 yumurta beyazı,kepek arasına beyaz peynirle tost,bir bardak yeşil çay, ara:1nektar akşam:1 barrdak siyah çay ,4 dilim kepek ekmek ile o ekmekle yiyecek kadar kızartma yoğurtlaması ,yağı fazla kaçmasın diye yoğurt light seçtim, 1 kepçe muzlu pudink, 1 armutbugün biraz gıcık olmuş değil mi şuana kadar 3.5 lt.
sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey
Günaydın Kızlarrrr
Dünkü menümmm
Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates
Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar
Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay
Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.
Su 2 lt
Spor yok
Öpüldünüz
ÖzledikkkMERHABALAR2 gündür kaçaktım .Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
geçen hafta o kadar aldığımı görünce feci azmettim haticeninde dediği gibi bi ileri iki geri yapıyordum. aslını sorarsan zaten mezun felan olmakta istemiyorumda en azından ilerisi için morel bozucu bıktırıcı bi durum olmasın göstermelikte olsa biraz verip onu korumam lazım. ben ramazandan önce falanda baya yapıyordum özellikle yürüyüş ama şimdi eve 6,15 de varıyorum yemek hazır olsa bile ısıt ye üzerini değiş 7 yi buluyo hazmetmeyi bekle derken hava kararıyo çıkamıyorum yürüyüşe.
yok edemedim ya daha doğrusu etmedim diyelim akşam tam eve gitmiştim beni aradı motorsikletinin kayışı kopmuş allahtan bi kazaya sebebiyet vermemiş. gelip beni alırmısın dedi sonra baktım moreli falan baya bozuk hiç açmadım konuyu.((
sende benim gibi brokoliyi seviyosun galiba yine görmüştüm menünde bende salatasını veya çorbasını yapıcam zaman haşlarken yarısını yemiş oluyorum hihhihihiiii. afiyet olsun menün güzel olmuş. armutun yarısı noldu :)))
afiyet olsun bence çok olmamış. geç olması biraz olmamış o kadar. ama geç yatıyosun sen dengelemiştir. bide ben sende hiç meyve görmüyormuyum banamı öyle geliyor.
afiyet olsun. biraz fazla olmuş. bide menünü alt alta yazabilirmisin böyle okuması ve anlaması zor oluyo yada sabah öğle akşam başlıkları farklı olsun. aslında yine baktım da akşama kadar gayet iyi gitmiş 4 dilim ekmek kızartma ve puding fazla olmuş ama şerbetli tatlılardansa sütlü tatlılar çok çok daha iyi. spor yaptınmı
günaydıınnn ferhancım
seninle gurur duyuyorum
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler
Büyüksün FERHAN
Delisin ama seviyoruz siziİyiki varsınız
selammm kızlarrrr ben geldimmmm:))
tatilim bitti dün evime döndüm çok yoruldum
istanbuldan kayseri ürgüp ankara trabzon giresun ordu ve tekrar istanbull sonundaa evimdeyim çok şükürrr
sizlerrr nasılsınızz neler yaptınızz
Tabiki Zeynepcim:)) İşte yaptığım krepin tarifi ta ta ta taaaammmm
1 yumurta, 1 çay bardağı süt ve 2 kaşık yulaf kepeği (yulaf kepeklerini bitirmem lazım yazık olcak yoksa). Bunları güzelce çırpıyorsun. Ben biraz bekletiyorum yulaf kepekleri emsin kabarsın diye. Sonra az yağlı tavada 1 er kepçe 1 kepçe ters düz yaparak pişiriyorum. Bu ölçüden 3 krep çıkıyor.Küçük yaparsan daha fazla krep olurHamur isteğini belki bununla kesersin
Not: tuz atmadım, ve sıfır yağlı süt
kahkül kestirdim emo oldm ahahha
Yeni nickimi begenmedin dimek haticecanin saolsun biraz degisiklik iyidir diye dusundum
Derya farkinda misin asagi yukari 5 kilo, dur demen lazim bu duruma bence ...
resim koy bakak görek
sen nasıl adını değiştiriyosun bide adının altındaki yazıyı bide senin adın niye kırmızı yazıyo
24.Eylül
mesaj sayısı spor
nurgulguney-----10 var
mersinli42-------10 yok
pia ------------27 var
kbra23----------27 var
bekolim--------- 4 var
limpida----------11 var
goncagull--------7 var
yaseminyaso-----10 yok
25.Eyl
mersinli42--------11 yok
pia-------------- 26 var
goncagull--------10 yok
nurgulguney------12 var
limpida------------1 yok
yaseminyaso------11 yok
bekolim-----------15 var
ÖNCELİKLE MERBAHA KARDEŞ TAKIM BEN 5. TAKIMDAN BERİVAN
BİZİM TAKIM D FAZLA YADA DİYETİ SARSACAK ŞEYLER YEDİGİMİZ DE KARŞI TAKIMA GİDİP YAZMAYI VE YORUM İSTEMEYE KARAR VERDİK
Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. 1 kase sskızlı muhallebi yedim . Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım." (yorum bekliyorum )
oohhh sen çalışma sendromuna girmişsin. zor işin valla allah yardımcın olsun hem ev hem iş hem bebek bilgen gibi.
hoşgeldin.
ama nerdeyse iki haftadır falan makarna yemiyordum( spor konusunda doğru söylüyosun bakalım bu hafta ufak ufak başladım ne kadar etkilicek görücez. o zaman ne diyoruz spor spor spor
spor salonuna yazılmak bişi deilki sonrada gidemiyoruz diye yakınıyoruz evde yapmaya başlamak en mantıklısı ben diim sana.
kahkül kestirdim emo oldm ahahha
24.Eylül
mesaj sayısı spor
nurgulguney-----10 var
mersinli42-------10 yok
pia ------------27 var
kbra23----------27 var
bekolim--------- 4 var
limpida----------11 var
goncagull--------7 var
yaseminyaso-----10 yok
25.Eyl
mersinli42--------11 yok
pia-------------- 26 var
goncagull--------10 yok
nurgulguney------12 var
limpida------------1 yok
yaseminyaso------11 yok
bekolim-----------15 var
BİZİM TAKIM D FAZLA YADA DİYETİ SARSACAK ŞEYLER YEDİGİMİZ DE KARŞI TAKIMA GİDİP YAZMAYI VE YORUM İSTEMEYE KARAR VERDİK
Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. 1 kase sskızlı muhallebi yedim . Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım." (yorum bekliyorum )
orti ellerine sağlık
berivannn nabiyon hihihhiii hoş geldin güzel bi uygulamaymış o zaman benim sizin takımdan hiç çıkmamam lazımöncelikle afiyet olsun diyorum. Sonrada hani bana hani bana diyorum şaka şaka. Bak cumaya şurda iki gün kaldı hem madem bu kadar pişmansın kalorisi kadar spor yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?