Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tabiki Zeynepcim:)) İşte yaptığım krepin tarifi ta ta ta taaaammmm
1 yumurta, 1 çay bardağı süt ve 2 kaşık yulaf kepeği (yulaf kepeklerini bitirmem lazım yazık olcak yoksa). Bunları güzelce çırpıyorsun. Ben biraz bekletiyorum yulaf kepekleri emsin kabarsın diye. Sonra az yağlı tavada 1 er kepçe 1 kepçe ters düz yaparak pişiriyorum. Bu ölçüden 3 krep çıkıyor.Küçük yaparsan daha fazla krep olur Hamur isteğini belki bununla kesersin

Not: tuz atmadım, ve sıfır yağlı süt

Son düzenleme:

oohhh sen çalışma sendromuna girmişsin. zor işin valla allah yardımcın olsun hem ev hem iş hem bebek bilgen gibi.

hoşgeldin.

ama nerdeyse iki haftadır falan makarna yemiyordum ( spor konusunda doğru söylüyosun bakalım bu hafta ufak ufak başladım ne kadar etkilicek görücez. o zaman ne diyoruz spor spor spor

spor salonuna yazılmak bişi deilki sonrada gidemiyoruz diye yakınıyoruz evde yapmaya başlamak en mantıklısı ben diim sana.

ferhancım şuan burda yoksun ama göreceğini umut ediyorum. feys kullanmadığın için orda olan bitenden haberin yok tabi ama biz seni habersiz bırakırmıyız. neslihan bi resim paylaşmış bende onu sana itaf ettim zeynepte keşke görseydi kesin çok gülerdi diyince burada paylaşmak farz oldu hihihihihihiiii.

Eklentiler

• $580401_4118270628653_693093130_n.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
çok güzel beslenmişsin canım ,kararında herşey.

sporlarında menünde güzel canım ,dolmayı sade yemişsin bence sorun yok ,su miktarın ne kadar?
Su içiyorum 2.5 litreyi geçioduurrr :)

Begenmedim gıcık olmş

sabah dayanamayıp tartıya çıktım.hiç vermemişim.kaç gündür spor yok,regly oldum.yüksek kalorilide yemedim ,anlamadım bişey

orti inş cumaya kadarrr düzelir
sisknlğin fln vardır
ve vücut spora alışmıştr bence...

Afiyet olsunnn canımmm ..
:)

MERHABALAR 2 gündür kaçaktım.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
Özledikkk

Anladım canım kafana takma 56 sana yapışmışşşş benceee
Henüz geçmişten gelip okuyorum ama kesinlikle farketmişlerdir.Farketmediyseler eşekler

Büyüksün FERHAN

Delisin ama seviyoruz siziİyiki varsınız

hahaa bencedeee

Hoşgeldin canımm

sağol yasemin.yarın kahvaltıya deneyeyim ,bakalım becerebilecek miyim:44:

Yeni nickimi begenmedin dimek hatice canin saolsun biraz degisiklik iyidir diye dusundum

Derya farkinda misin asagi yukari 5 kilo, dur demen lazim bu duruma bence ...

kahkül kestirdim emo oldm ahahha

resim koy bakak görek

Yeni nickimi begenmedin dimek hatice canin saolsun biraz degisiklik iyidir diye dusundum

Derya farkinda misin asagi yukari 5 kilo, dur demen lazim bu duruma bence ...

sen nasıl adını değiştiriyosun bide adının altındaki yazıyı bide senin adın niye kırmızı yazıyo

resim koy bakak görek

sen nasıl adını değiştiriyosun bide adının altındaki yazıyı bide senin adın niye kırmızı yazıyo

eee amma soru sordun cat cuutt girisirmisim sana
neyseee saka bi yana vala yonetime mail atmistim bi sure sonra kabul edip degismisler saolsunlar ..
adimin altindaki yaziiii bi yerlerden degismistim bi ara hatirlayamadim smdi aslinda bunuda degismek istiyorum ama :44: ben pro uyeyim yani kk nin uyelerine ozel
karti vardi bir ara ve bikac ozelligi var ondan satin almistim boylece kirmizi kirmizi dolaniyom isdeee

24.Eylül
mesaj sayısı spor

nurgulguney-----10 var
mersinli42-------10 yok
pia ------------27 var
kbra23----------27 var
bekolim--------- 4 var
limpida----------11 var
goncagull--------7 var
yaseminyaso-----10 yok

25.Eyl
mersinli42--------11 yok
pia-------------- 26 var
goncagull--------10 yok
nurgulguney------12 var
limpida------------1 yok
yaseminyaso------11 yok
bekolim-----------15 var

ÖNCELİKLE MERBAHA KARDEŞ TAKIM BEN 5. TAKIMDAN BERİVAN
BİZİM TAKIM D FAZLA YADA DİYETİ SARSACAK ŞEYLER YEDİGİMİZ DE KARŞI TAKIMA GİDİP YAZMAYI VE YORUM İSTEMEYE KARAR VERDİK
Dayanamadım, yedim, şu boğazımı bir tutamadım. 1 kase sskızlı muhallebi yedim . Ettim ettim de yine kendime ettim.
Bir daha bunu yapmayacağım. Ben zayıflamak için burdayım. Tekrar kendime zarar vermeyeceğim. spor yapacağım." (yorum bekliyorum )

Dün mesaj sayım : 18
Spor var canım .
unuttum :/

Merhaba canım :)
Kaçamaklar kendimize zarar 15 dk da yiyeceğimiz birşey için vücudumuza zarar veriyorz :)
Sporr yapacaksan sorun olmaz ..

Merhaba canım :)
Kaçamaklar kendimize zarar 15 dk da yiyeceğimiz birşey için vücudumuza zarar veriyorz :)
Sporr yapacaksan sorun olmaz .. [/QUOTE]

HAKLISIN CANIM

çalışmaktan hiçbirzaman şikayetçi olmadım orti, özellikle çocuk olduktan sonra. çünkü bence her kadın çalışmalı ne kadar yorulsamda şikayet etmem, etsemde arada geçicidir. ama küçük çocuğu olupta çalışan herkesin şikayetlerinin aşağı yukarı aynı olacağını düşünüyorum. ne yapalım katlanıcağız bızdıklar için herşeye değer
spor salonu için söylediğin aslında doğru ama ne bileyim ben evde pek vakit ayıramıyorum, yazılırsam zorunlu olur diye düşünüyorum

kahkül kestirdim emo oldm ahahha

yakışmış

orti ellerine sağlık

berivannn nabiyon hihihhiii hoş geldin güzel bi uygulamaymış o zaman benim sizin takımdan hiç çıkmamam lazım öncelikle afiyet olsun diyorum. sonrada hani bana hani bana diyorum şaka şaka. bak cumaya şurda iki gün kaldı hem madem bu kadar pişmansın kalorisi kadar spor yap.

napayım canım indi bikerem mideye funda kaptan cezalandırdı spor u eve gıdınce yapacagım inşallah canım arada gel takımımıza beklerız canım

Pişman ve şişman olarak devam etmek isteyen etsin derim Sporda bir yere kadar. Vücuduna güzel bakacaksın yararlı şeyler yiyeceksinki o da sana mukafatını verecek.Biz burda sağlıklı kilo vermeye çalışıyoruz. Vücudunda bir dengesi var, tahterevali gibi düşün dengeyi bozduğunda ne oluyorrr öyle iştee Muhallebiyi tatlandırıcı, 0 yağlı süt ile yapsaydın daha rahat yerdin . Ama bu olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…