merhaba 13. takım..nasılsınız.?
eşim bu pazartesi işe başlıyor okulda açıldı...ve artık kendime zaman ayırma vakti geldi ..inşallah bir aksilik olmazsa diyete ve spora başlıyacağım..bu sabah tartılmadım ama dün 61.6 gördüm..:18:
+3.5 kilocuğum oldu..
geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.
10 temmuzda guruplara katılmaya karar vermişim 59,8 le başlamışım takıma alınıncaya kadar 59,3 olmuşum ilk hafta ve ondan sonraki haftalarda listedeki durumum.
20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8
kısacası başlangıçta çok iyi kilo vermişim ama 56 lara takılı kalmışım.
Gerçekten haber vermeden böyle bırakmazdım ama herşey üst üste geldi.Bugün istediğiniz kadar fırça atabilirsinizgeçmiş olsun diyen herkese teşekkürler.ama hasta değilim çok şükür.diete başladığımda testlerde ldl kolestrol yüksekti,hatta sınırdaydı.ona baktırdım.sonuçlar ana haftaya belli olacak.bakalım...
haticeden gene ses çıkmamış,merak ettim.böyle yapmazdı hiç:44:
ben yatıyorum.hepinize iyi geceler.
Hemde çok kızarım. Zorunlu hareketlere yapılmamış benden çekeceğiniz varBence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))
Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))
Yemem.Kül yutmam benHatice yer mi sence o bahaneyi yemezzz:))) Bu arada cepten yazdıgım için alıntılayamıyorum.
Profil resminide değiştirmiş olsan bu kim yanlış yere yazıyor diyecektim.Biz seni tadli sevdik.Bunu beğenmedimGunaydin herkeslereee
Ben takiminizin yeni mudavimi dermisim
yeni nickimi nasi buldunuuuuuz
Canım ben il merkezine yakın bir köy okulunda çalışıyorum.Okulumuz taşıma merkezli.Yani öğrencilerimiz 10 köyden servislerle okulumuza taşımalı olarak geliyor.Servis ihalelerinin yazın yapılması gerekirken bu zaman kalmış. Servisler çalışmayınca yakın yerden 3-5 öğrenci geliyor.Hepsi gelmeyince doğru dürüst derste yapamıyoruz. Bugünde 2 öğrencim varAma cok canim istedi
. Neyseki guzel bisey cinmis bizde merak etmistik...aaa simdi digerleri gelemiycek miii? Servis lar sartmi ocuklar uzak yerlerdenmi gelyo? Ev
Evlerinin yakinlarindaki okullara yazilma zorunlulugu yokmu? Burda sadce engelli cocuklar icin servisler var..basa hic servis olayi yok...tabana kuvvet:))) mesela ilkokulumuz yuruyus mesafesiyle 20 dk di..olayi bilmedigim icin merakimdan soruyorum
Bende sizi özledim canım.afiyet olsun.
hoşgeldin,özlettin kendini kaptan
ooo yoğun ,güzel bir günmüş.devletin işleri işte.bir şeyi zamanında yapsalar olmaz.
cadılık iyidir.bence ayakları üzerinde durup kendini ezdirmeyen tüm kadınlar zaten cadıdır.cadı olmayana bu hayatta ne yazıkki yer yok.
öğlen az yemişsinde akşam biraz yeseydin bilgen.gene bozmuşsun menünü.
bende bugün regly oldum.cumaya ne olacak bakalım.
Sorun hala devam ediyor.
aaa ne guzel dusunmussun hatice ogrencilerin hediyelerini alinca eminim cok sevineceklerdiruzulme cnm yarin verirsin kalanlarin hediyesinide tabii servs
sorunu cozulurse :44:
bu arada Nesat Ertas vefat etmis uzuldum cokolumlu dunya iste birgun hepimiz toprak olacagiz
bugun depri modundayim ben
Arada kocamın gönlünü de yapıyorum tabiiBenim moooonuuuumm
Sabah
1 yumurta ,1 kase yulaf gevregi
Ara
Yarim armut
Ogle
1 kase corba,1 tabak broccoli&tavuk
Ara
Yarim dilim ekmeke recel (cok tatli stmati canim)
Aksam
1ilim epekli ekmek,Az karisik sebze ( ok karisiki yani icinde yok otu hic begbedim)
Spor sadece zorunlu hareketleri yaptim
Hatice yine gelmedi hala kocaciginn gonlunumu yapiyoki hehe
Seni biryerlerden gözüm ısırıyor ama çözemedimferhancım enginarı sormuştun cevap vermeyi unuttum. nerdeee ben yapıcam sabah kahvaltısını ve öğle yemeklerini hep dışarda yiyorum maalesef. çok nadir evden yemek getirdiğim yada yılda bir.
sen hep böle yapıyosun sonra cuma tartıya gelince çatır çatır veriyosun yine öle olur bozma morelini hem bi haftada verme yani nolur
ortim benim ya maşallahhepsi afiyet olsun da hadi kısırı felanda sevmem ama o kahveyi bensiz nasıl içtin yaaa :)))))
günaydın yasmincimsenin yemek yeme stilin benimkine çok benziyo ama spor yap spor. afiyet olsun.
tanışıyomuyus
en son ne zaman 56 ve altındaydın..vücudunda bir beyni var ve bazı kiloların altına inmek çok zorlayabiliyor..ama vazgeçme sakın..57 göremeyince çok sıkıldım ..bir dönemde yoğun stres yaşadım şimdi tekrar 60lardayım..geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.
10 temmuzda guruplara katılmaya karar vermişim 59,8 le başlamışım takıma alınıncaya kadar 59,3 olmuşum ilk hafta ve ondan sonraki haftalarda listedeki durumum.
20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8
merhabalar..61.8 de gördüm tamam artık dedim..
zorunlu hareketleri aynı gün akşam yaptım..
ve sonra unuttumuşum ..çünküm kızımın odasını yeniledim oda gelmeden eski eşyaları topla yıka atılacağı at 2 gün totom yer görmedi..hafta başıda eşim göreve başladı bu sefrede ev temziliği iş güç arada gezme.adımsayarımı çekmeceye atmıştım ama cumartesindne beri artık tekrar benimle..bu hafta her gün 3 km yürüdüm..baya bir fark var ama cumaya bakalım ne göreceğim..
iş yerindeyim ve yaptığım bi hatayı buldum sabahtan beri onunla uğraşıyorumbi geçmişede bakayım
Bu kadar kilo alıp vermen kısa aralıklarla iyi değil canım. Vücut almaya bir alıştı mı önlemini almazsan durduramazsın.
geri dönüşüm yaptım ve çok ilginç bir sonuçla karşılaştım. sizinle paylaşmak istiyorum.
20 temmuz 58
03 ağustos 56,8
10 ağustos 55,9
17 ağustos 56,1
31 ağustos 56,1
7 eylül 56,5
14 eylül 56,2
21 eylül 56,8
oohh baya yoğunmuşsun o kadar iş güç hareket spordan sayılır bence :))))
inş. sıkıntı yaratacak bir yanlış değildir.
anlamıyorum zaten ya çok saçma bi durum bir hafta boyunca dikkat etsemde bi öğün kaçırayım hoop hemen alıyorum nasıl iş bu ben anlamadım ya bi kere wc ye çıkamayım hemen +++++ yani haksızlık değilmi bu ya. o kadar dikkat et çaba göster gıdım gıdım eksiye düş ama bi öğün kaçır bi wc ye gideme fazla fazla al. anlamadım anlayamıycamda sanırım
en son ne zaman 56 ve altındaydın..vücudunda bir beyni var ve bazı kiloların altına inmek çok zorlayabiliyor..ama vazgeçme sakın..57 göremeyince çok sıkıldım ..bir dönemde yoğun stres yaşadım şimdi tekrar 60lardayım..
ben en son 7 yıl önce 57 kiloydum bir türlü 57 ye inemedim..
offffffffff çok canım sıkılıyo
böyle olması normal zaten, son kilolar daha zor gider. offffffffffffffffffffff
wc için dediğimi uyguladınmı, işe yaradımı merak ettim canım
evlenince kilo aldım ve 5-6 yıldır 57 yim. 59 lar iki aylık bişeydi hiç o kadar olmamıştım o yüzden onu saymıyorum. ondan öncede 54 tüm
varmı yapabileceğimiz bişey
3 kilo ya. bi hafta alıyorum bi hafta veriyorum
evlenince kilo aldım ve 5-6 yıldır 57 yim. 59 lar iki aylık bişeydi hiç o kadar olmamıştım o yüzden onu saymıyorum. ondan öncede 54 tüm
varmı yapabileceğimiz bişey
3 kilo ya. bi hafta alıyorum bi hafta veriyorum
afiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....günaydın sabah sabah kimsecikler yokken menümü paylaşayım
sabah
3 dilim kepek ekmeği
labne salça bal domates salatalık
çay
öğlen
1 tabak kısır
üstüne türk kahvesi
arada
yarım avuç kuru üzüm
ıhlamur
2 saat sonra (işten çıkmıştım annem gündeydi emir hiç uyumamış buraya gel emzir dedi bende gittim ev sahibide bana tabak koydu istemiyorum diye diretmeme rağmen sen yiceksinde bebeğe gidecek gibi bildiğiniz klasik cümlelerle tabağı önüme koydu. tabak bana bakar ben tabağa bakar en sonunda gözüme kestirdiğim en hafif olanları yedim:18::18:)
2 tane sosyete mantısı
1 parça kek:18:
akşam
2 kaşık melemen
3 tane sosyete mantısı yoğurtlu(şimdi bu ne oluyo diyebilirsiniz annemle okadar hoşumuza gitti ki akşam yapalım diye tutturdu, çok hamarattırda kendisineyse yaptı ama şunu söyleyim tahmin ettiğinizde çok daha hafif eskişehirliler bilir , hatta anlatayım bir hazır yufkayı 6 ya bölüyorsunuz içine haşlanmış tavuk veya kavrulmuş kıyma koyup gül böreği gibi şekil veriyorsunuz, sonra fırında çok hafif kızaracak ve haşlıyorsunuz üzerinede sarımsaklı yoğurt. yani bundan 3 parça yenildiğinde yarım yufka yapıyor ama çok doyurucu içindede protein olduğu için besleyici ve yağ koymadığınızda çok hafif oluyo gerçekten ekmeğe alternatif bence )
bundan gerisi boş bence, suydu spordu anlatmaya gerek duymuyorum
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.Günaydın Kızlarrrr
Dünkü menümmm
Sabah: Peynirli omlet ve çay şekersiz. 1 dilim tam buğday ekmek.Yanına yarım domates
Öğle: Ispanak çorbası, fırın köfte(3 tane , patateslerini yemedim), küçük çoban salata. 1 dilim ekmek çavdar
Akşam: Dukan krep(bende haticeye uydum ama tok tutuyomuş baya) yanına peynir domates salatalık şekersiz çay
Aralarda yağsız sütten nescafelerim var.
Su 2 lt
Spor yok
Öpüldünüz
kaçak kaptanMERHABALAR2 gündür kaçaktım .Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
Kızlar pazartesiyi size anlatmıştım.Dünde eşimin arkadaşının nişanı vardı.Okuldan çıktım duş aldım.Kayınvalidemde yemek yedik.Eşimin doğumgününü tekrar kutladık.(Bu arada uzaktan kumandalı helikopter almıştım ya kargo bugün geli.Henüz eşime veremedim.Bakalım sevinecek mi) Sonra nişana gittik derken gece 1e doğru yattım.Ancak şimdi fırsat buldum.Akşam buralarda olurum. Şimdi gelen 2 öğrencime projesiyondan çizgi film açacağım.
selammm kızlarrrr ben geldimmmm:))
tatilim bitti dün evime döndüm çok yoruldum
istanbuldan kayseri ürgüp ankara trabzon giresun ordu ve tekrar istanbull sonundaa evimdeyim çok şükürrr
sizlerrr nasılsınızz neler yaptınızz
Nurgülcüm dikkar ediyorumda akşamları menünde mutlaka makarna oluyo. Eğer canın çok makarna çekiyorsa bunu öğlen ye canım.Bu birinci etken, ikincisi öğlen yediğimiz yemekler dışarıda yağları malesef bizim evde yediklerimiz gibi değil. Bu da kilo almaya yada verememeye neden oluyor. Birde spor yapmak lazım. İstanbuldaki yakın arkadaşlarım kızarlar bana, yasemin spor yap, bak biz yediklerimizi sporla dengeliyoruz diye hep derler. Örneğin 1 dilim baklava mı yediler, akşam spor salonuna gidip 1 saat koşuyorlar. Sporu sende bende baş kurtarıcı olarak eklememiz lazım artık hayatımıza, su gibi bırakmamak lazımBu hafta ders düzenimi bir oturtsam haftaya daha düzenli başlıcam da spora
afiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.
kaçak kaptan
beyenir kız neden beyenmesin.tam bir ay sonra kızımın 1. yaşı dolacak.ona çok güzel bir oyuncak aldım.inşallah bugün gelecek.bayramın 3.günü kutlıycaz.1 şeklinde pasta yaptırcaz kızıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?