Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalar..61.8 de gördüm tamam artık dedim..
zorunlu hareketleri aynı gün akşam yaptım..
ve sonra unuttumuşum ..çünküm kızımın odasını yeniledim oda gelmeden eski eşyaları topla yıka atılacağı at 2 gün totom yer görmedi..hafta başıda eşim göreve başladı bu sefrede ev temziliği iş güç arada gezme .adımsayarımı çekmeceye atmıştım ama cumartesindne beri artık tekrar benimle..bu hafta her gün 3 km yürüdüm..baya bir fark var ama cumaya bakalım ne göreceğim..

Bu kadar kilo alıp vermen kısa aralıklarla iyi değil canım. Vücut almaya bir alıştı mı önlemini almazsan durduramazsın.

Gerçekten haber vermeden böyle bırakmazdım ama herşey üst üste geldi.Bugün istediğiniz kadar fırça atabilirsiniz

Bence kollestrolun duşmuştur Zeynepcim:))

Pişt Kübra, hamarat hatun:))) oyle ortalik yerde soyleme sporumuda yaptım diye, sonra Hatice bize yapmayanlara kızar:)))))
Hemde çok kızarım. Zorunlu hareketlere yapılmamış benden çekeceğiniz var

Hatice yer mi sence o bahaneyi yemezzz:))) Bu arada cepten yazdıgım için alıntılayamıyorum.
Yemem.Kül yutmam ben

Gunaydin herkeslereee

Ben takiminizin yeni mudavimi dermisim
yeni nickimi nasi buldunuuuuuz
Profil resminide değiştirmiş olsan bu kim yanlış yere yazıyor diyecektim.Biz seni tadli sevdik.Bunu beğenmedim
Canım ben il merkezine yakın bir köy okulunda çalışıyorum.Okulumuz taşıma merkezli.Yani öğrencilerimiz 10 köyden servislerle okulumuza taşımalı olarak geliyor.Servis ihalelerinin yazın yapılması gerekirken bu zaman kalmış. Servisler çalışmayınca yakın yerden 3-5 öğrenci geliyor.Hepsi gelmeyince doğru dürüst derste yapamıyoruz. Bugünde 2 öğrencim var Gelde sinirlenme.Bir işi doğru yapan yok. Özellikle dünden beri canım iyice sıkkın. Zaten 5 yaşında öğrencim var bire üstüne gelen yok. off ki ne off. Neyse böyle işte. Biz hergün gelip öğrenci bekliyoruz. Birşey yapan yok mu dersen herşey milli eğitime bağlı olduğundan biz oturup bekliyoruz.

Bende sizi özledim canım.

Sorun hala devam ediyor.

Arada kocamın gönlünü de yapıyorum tabii

Seni biryerlerden gözüm ısırıyor ama çözemedim

Son düzenleme:
en son ne zaman 56 ve altındaydın..vücudunda bir beyni var ve bazı kiloların altına inmek çok zorlayabiliyor..ama vazgeçme sakın..57 göremeyince çok sıkıldım ..bir dönemde yoğun stres yaşadım şimdi tekrar 60lardayım..
ben en son 7 yıl önce 57 kiloydum bir türlü 57 ye inemedim..

Kızlar pazartesiyi size anlatmıştım.Dünde eşimin arkadaşının nişanı vardı.Okuldan çıktım duş aldım.Kayınvalidemde yemek yedik.Eşimin doğumgününü tekrar kutladık.(Bu arada uzaktan kumandalı helikopter almıştım ya kargo bugün geli.Henüz eşime veremedim.Bakalım sevinecek mi) Sonra nişana gittik derken gece 1e doğru yattım.Ancak şimdi fırsat buldum.Akşam buralarda olurum. Şimdi gelen 2 öğrencime projesiyondan çizgi film açacağım.

oohh baya yoğunmuşsun o kadar iş güç hareket spordan sayılır bence :))))

iş yerindeyim ve yaptığım bi hatayı buldum sabahtan beri onunla uğraşıyorum bi geçmişede bakayım

inş. sıkıntı yaratacak bir yanlış değildir.

Bu kadar kilo alıp vermen kısa aralıklarla iyi değil canım. Vücut almaya bir alıştı mı önlemini almazsan durduramazsın.

anlamıyorum zaten ya çok saçma bi durum bir hafta boyunca dikkat etsemde bi öğün kaçırayım hoop hemen alıyorum nasıl iş bu ben anlamadım ya bi kere wc ye çıkamayım hemen +++++ yani haksızlık değilmi bu ya. o kadar dikkat et çaba göster gıdım gıdım eksiye düş ama bi öğün kaçır bi wc ye gideme fazla fazla al. anlamadım anlayamıycamda sanırım

böyle olması normal zaten, son kilolar daha zor gider. offffffffffffffffffffff

wc için dediğimi uyguladınmı, işe yaradımı merak ettim canım

evlenince kilo aldım ve 5-6 yıldır 57 yim. 59 lar iki aylık bişeydi hiç o kadar olmamıştım o yüzden onu saymıyorum. ondan öncede 54 tüm

offffffffff çok canım sıkılıyo

varmı yapabileceğimiz bişey

böyle olması normal zaten, son kilolar daha zor gider. offffffffffffffffffffff

3 kilo ya. bi hafta alıyorum bi hafta veriyorum

wc için dediğimi uyguladınmı, işe yaradımı merak ettim canım

hee gerek kalmadı yine normale döndü yinede teşekkürederim eğer aynı sıkıntıyı çekersem deniycem. ben önceden müzbin kabızdım. 7-8 aydır normale döndüm. bi dahliye doktoru sayesinde. kısaca şöyle bağırsaklarını tembelleştirmişsin dedi yine sen çalıştıracaksın. eğer dışardan takviye alırsan bağırsakların onlarada alışır iyice tembelleşir.

yok canım zaten can sıkıntımın bi kaç sebebi var. 1.sı dün yediklerim 2. emirin çok erken uyanması ve uykumu alamamam evden hazırlanamadan çıkmam küpe bile takmamışım makyaj yok, neyse işe gelince makyaj yaptım ve son olarakta yanlış işlem yapmam ama düzelttim sorun kalmadı ama genede canım sıkılıyo

selammm kızlarrrr ben geldimmmm:))

tatilim bitti dün evime döndüm çok yoruldum
istanbuldan kayseri ürgüp ankara trabzon giresun ordu ve tekrar istanbull sonundaa evimdeyim çok şükürrr
sizlerrr nasılsınızz neler yaptınızz

Nurgülcüm dikkar ediyorumda akşamları menünde mutlaka makarna oluyo. Eğer canın çok makarna çekiyorsa bunu öğlen ye canım.Bu birinci etken, ikincisi öğlen yediğimiz yemekler dışarıda yağları malesef bizim evde yediklerimiz gibi değil. Bu da kilo almaya yada verememeye neden oluyor. Birde spor yapmak lazım. İstanbuldaki yakın arkadaşlarım kızarlar bana, yasemin spor yap, bak biz yediklerimizi sporla dengeliyoruz diye hep derler. Örneğin 1 dilim baklava mı yediler, akşam spor salonuna gidip 1 saat koşuyorlar. Sporu sende bende baş kurtarıcı olarak eklememiz lazım artık hayatımıza, su gibi bırakmamak lazım Bu hafta ders düzenimi bir oturtsam haftaya daha düzenli başlıcam da spora

Son düzenleme:
afiyt olsunda şu sosyete mantında gözüm kaldı,haberin olsun.zaten bu hafta gözüm hamurda.hiç sebze falan yiyesim yok.hamur işi, tatlı olsa ....
afiyet olsun.şu krepin tam tarifini yazarmısnız hatunlar.çok lazımmış gibi bir dünya kepek ladım öleeee duruyor.bir işe yarasın bari.

MERHABALAR 2 gündür kaçaktım.Selam verip kaçtım.Bugün burdayım.Geçmişide akşam okuyup cevaplandıracağım.
kaçak kaptan

beyenir kız neden beyenmesin.tam bir ay sonra kızımın 1. yaşı dolacak.ona çok güzel bir oyuncak aldım.inşallah bugün gelecek.bayramın 3.günü kutlıycaz.1 şeklinde pasta yaptırcaz kızıma.

evet yaa spor önemli bende spor salonuna yazılmayı düşünüyorum ama oğlumun birez daha büyümesi lazım. koştur koştur eve gidiyorum 6 aylık olsa ek gıdalara iyice başlasak üstümden düşer biraz herhalde

dediğim gibi çok hafif aslında az miktarda yenilebilir bence. çok canın hamur işi çektiyse kurtarıcı yani yanlış anlaşılmasın kimseye yeyin demek istemem, üstelik benim eşimde bayıldı onada ayrı bi yemek yapmaya gerek yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…