kızlar ntv de çalıştığım yerden canlı yayın var
Bugün neler yedim;
Şu an itibariyle günlük yeme olayımı bitirmiş bulunmaktayım. Artık kahve çayyy :)))
Sabah: Sahanda yumurta(yağsız), domates, peynir, 1 dilim köy ekmeği, 1 bardak şekersiz çay
Öğle: Tavuk nuget, diet kola . Tavuklarım fırında.
Akşam: İnegöl köfte-ızgara, çoban salata ayran
Bu kadarrrrr
MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi
ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek
AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt
Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli salatalıklı sandwich
Öğle: yarım kase çorba, 3er köfte ve dilim patates (tencere yemeği)
Ara: 1 elma, yarım paket çubuk kraker
Akşam: 1 kase çorba, 2 baget tavuk (yağsız yaptım), kepek ekmeği, 1 bardak ayran
1 brdk ballı süt (yrm çay kaşığı)
Su: 2 lt
Spor: yok hastayım
(( siz ordada mi takilyosunuzzzz (( cok seymi kaciriyoruuumm
Offf istemiyo muuuu
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmekten peynirli tost
domates
ara:yarım dilim kepek ekmek,azcık melemen
öğle:2 dilim kepek ekmekle tost
ara:neskafe 3 ü biarada
akşam:bulgurlu dolmaz 3 küçük biber,1 patlıcan(tüm tencerede yarımşar çay bardağı pirinç ve bulgur vardı.ben 1/3 ünü yedim)
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
su:2litre
spor:1 saat leslie 5 mile
izmir karabağlarda fen tek öğretmeni bir bayanı 14 yaşındaki öğrenci müsfettesi bıçaklayıp öldürmüş.ardında 2 çocuk,bir koca kaldı.öğrenci merkezli eğitim diye diye bizi amerikaya benzetenlerin Allah belasını versin.geçen sene benim okuldada türkçe öğretmeni bayanın burnunu kırdılar.kadın şikayet bile edemedi.can güvenliğim yok diye.ne hale getirdiler öğretmeni.bu saatten sonra dersi dinleyip anlayan ağam,dinlemeyen paşam.memleketi ben kurtarmıycam.benim canımı kimse geri veremez.umrumda olmaz.
Tabi oda var .. Bakalim
Bende menumu yazaim unuttum yazmayi
Sabah
1 bucuk brocin, 2 kk havarti peynir, 2 tatli kasigi recel
Ara
3 petibor buskuvi
Ogle
Yarim brocin ve tavuk
Ara
bir nektarin
Aksam
1 kase sutlu corba
Spor
30 dk dorm room
10 dk slim& six pack
100*2 bel hareketleri
150 kalca hareketleri
kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........
salı menüm
sabah 11 gibi
omlet 2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt,3 diyet bisküvi
akşam
1 kase yeşil mercimek,1 dilim ekmek
çarşamba
sabah
peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
ara
1 şeftali
akşam
taze fasülye,2 dilim karpuz
spor
200 twist,200,yanbel,200 sopalı
günaydın kızlar sabahtan beri mide ağrısıyla uğraşıyorum. hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. 3 fincen nane limon içtim 1 renie aldım şimdi ama dayanalılacak gibi değil bi çaresini bilen varmı
kız bi dolanda boyunu posunu göster
günaydın kızlar sabahtan beri mide ağrısıyla uğraşıyorum. hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. 3 fincen nane limon içtim 1 renie aldım şimdi ama dayanalılacak gibi değil bi çaresini bilen varmı
günaydın canım hoşgeldinGünaydınnnnn
Naber fıstıklarDünkü menümün üstüne eve gittiğimde çok acıkmıştım 1 kase yoğurt yedim. Herhalde yoğurttan bişey olmaz.
Zeynep nasılsın?Aklım sende kaldı akşam
dün sen o kadar aksiliğe baya stres yaptı heralde geçmiş olsun. bilemiyorum ki hiç ne desem yalan olur.
bilgeeennnnn bu doğalgaz falan diyo dorumu
bizim program bitti ama 1 ekimden itibaren doğalgaza yüzde 10-12 arasında zam var.enerji bakanı güncelleme yapacakmış
geçmiş olsun canım..
günboyu patates haşlaması ye bide muz ye muzda mideyi rahatlatır
kız ben evdeyim çocuklar var diye mesaiye gel dediler.saat 13:30 da başlıcak mesaim.nasıl bir yerde çalışıyoruz gördün demi 170 kişi aynı salonda.offff.konuşmalar.sesler koku insanı öldürüyor
nurgülcüm ben günde 3 lt suyu tamamlıyorum hep o nedenle yazmadım.aslında kendimi çok yorgun hissediyorum.mesela dün gece 2 de yattım 5 te kalktım oğlan kak yapmış uyandır.geriye 06.30 gibi yattım.saat 07.50 de kalktım öküze gömlek ve kendime kıyafet ütüledim.bir neskafe yaptım içerken kızım uyandı.benim hergünkü tempom günde en fazla 4 saat uyku şişmiş bir beyin 3 saat ayakta otobüs yolculuğu ve bitmiş bilgen
günaydın canım hoşgeldin
canım mide ağrısına şerbet iyi geliyo bi dene gerçi kalorusu çok ama.sıcak suyun içire bol şeker atıp karıştırıp iç.
bizim program bitti ama 1 ekimden itibaren doğalgaza yüzde 10-12 arasında zam var.enerji bakanı güncelleme yapacakmış
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.zaten bu ara iştehım yoktu.iyice gitti.midem bir tuhaf,başım dönüyor.hep stresten.biraz önce anneannemi aradım.evin önünden arkasından yol geçirmişler.sinieden hasta olmuş.üzülmsein diye bişey demedim.sen nelere takılıyosun.biz burda canımızla uğraşıyoruz.hayatta insanın kendinin,sevdiklerinin canından öte bişey yok.mal mülk hepsi boş.başladım gene felsefe yapmaya.depresyon belirtileri gösteriyorum sanırım.Günaydınnnnn
Naber fıstıklarDünkü menümün üstüne eve gittiğimde çok acıkmıştım 1 kase yoğurt yedim. Herhalde yoğurttan bişey olmaz.
Zeynep nasılsın?Aklım sende kaldı akşam
bacım ben senin hayatını okurken yoruluyorum.evini taşıyacaktın.iş yerine yakın biryerden bulsan evini,en azından yoldan kurtulursun.konyada ilk evim okula çoook uzaktı.aynı senin gibi günde 3saat alıyordu.ben mızıklayınca okulun oralara taşındık.kendi arabamla 5 dakikada gidiyordum.çok rahat etmiştim.kız ben evdeyim çocuklar var diye mesaiye gel dediler.saat 13:30 da başlıcak mesaim.nasıl bir yerde çalışıyoruz gördün demi 170 kişi aynı salonda.offff.konuşmalar.sesler koku insanı öldürüyor
nurgülcüm ben günde 3 lt suyu tamamlıyorum hep o nedenle yazmadım.aslında kendimi çok yorgun hissediyorum.mesela dün gece 2 de yattım 5 te kalktım oğlan kak yapmış uyandır.geriye 06.30 gibi yattım.saat 07.50 de kalktım öküze gömlek ve kendime kıyafet ütüledim.bir neskafe yaptım içerken kızım uyandı.benim hergünkü tempom günde en fazla 4 saat uyku şişmiş bir beyin 3 saat ayakta otobüs yolculuğu ve bitmiş bilgen
eviii temizlicem kızlarr bugünn ben yokken baya tozlanmışş bide biz geldik dağattıkkkoy oyyyy
afiyet olsun ama yine spor göremedim okula yürüyerekmi gidip geliyosun ? KOLAAA KOLAAAAAA
öğleni çok beğendim. ama akşam onu aradan sayıyorum akşam yemeği yememişsin
çok güzel olmuş. geçmiş olsun tekrar.
yok katılmadık ya zaten çok uzak gitmesi bile zor geldi ist. içi ama olduğumuz yerden avcılar 2 saat :))))
yine meyve yokafiyet olsun hafif olmuş akşam çok gibi görünüyo ama bence güzel olmuş.sporda güzel
bu ne vahşet ya nerde yaşıyoruz böyle anlamadım ki kimin ne alıp veremediği var neyi paylaşamıyorlar. sistem temelden bozuk.
akşam az deilmi ya kaçta yedin sonra acıkmadınmı ayyy ne soru sordum ya.
canım ya çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız bundan sonrası içinde allah korusun sizi ve herkesi.
bana az gibi geldi inşanlah bide o kadar koşuşturmaya kendini iyi hissediyorsundur. istersen vitemin takviyesi al gerçi sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin. suyu göremedim ama içiyodun sen baya.
iyi çalışmalarr....kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.zaten bu ara iştehım yoktu.iyice gitti.midem bir tuhaf,başım dönüyor.hep stresten.biraz önce anneannemi aradım.evin önünden arkasından yol geçirmişler.sinieden hasta olmuş.üzülmsein diye bişey demedim.sen nelere takılıyosun.biz burda canımızla uğraşıyoruz.hayatta insanın kendinin,sevdiklerinin canından öte bişey yok.mal mülk hepsi boş.başladım gene felsefe yapmaya.depresyon belirtileri gösteriyorum sanırım.
bacım ben senin hayatını okurken yoruluyorum.evini taşıyacaktın.iş yerine yakın biryerden bulsan evini,en azından yoldan kurtulursun.konyada ilk evim okula çoook uzaktı.aynı senin gibi günde 3saat alıyordu.ben mızıklayınca okulun oralara taşındık.kendi arabamla 5 dakikada gidiyordum.çok rahat etmiştim.
kolay gelsin.bende başlıcam ama enerjim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?