Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun ama yine spor göremedim okula yürüyerekmi gidip geliyosun ? KOLAAA KOLAAAAAA

MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi

ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek

AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt

öğleni çok beğendim. ama akşam onu aradan sayıyorum akşam yemeği yememişsin

çok güzel olmuş. geçmiş olsun tekrar.

(( siz ordada mi takilyosunuzzzz(( cok seymi kaciriyoruuumm
Offf istemiyo muuuu

yok katılmadık ya zaten çok uzak gitmesi bile zor geldi ist. içi ama olduğumuz yerden avcılar 2 saat :))))

yine meyve yok afiyet olsun hafif olmuş akşam çok gibi görünüyo ama bence güzel olmuş.sporda güzel

bu ne vahşet ya nerde yaşıyoruz böyle anlamadım ki kimin ne alıp veremediği var neyi paylaşamıyorlar. sistem temelden bozuk.

akşam az deilmi ya kaçta yedin sonra acıkmadınmı ayyy ne soru sordum ya.

kararı siz verin.kafam bir milyon.evin yukarısındaki yolda bomba patladı.ev sesle sallandı.hala elim ayağım titriyor.bıktım burdan,bu yaratıklardan.memleketimi,insanımı özledim.çok kötüyüm.........

canım ya çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız bundan sonrası içinde allah korusun sizi ve herkesi.

bana az gibi geldi inşanlah bide o kadar koşuşturmaya kendini iyi hissediyorsundur. istersen vitemin takviyesi al gerçi sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin. suyu göremedim ama içiyodun sen baya.

geçmiş olsun canım..
günboyu patates haşlaması ye bide muz ye muzda mideyi rahatlatır

kız bi dolanda boyunu posunu göster

kız ben evdeyim çocuklar var diye mesaiye gel dediler.saat 13:30 da başlıcak mesaim.nasıl bir yerde çalışıyoruz gördün demi 170 kişi aynı salonda.offff.konuşmalar.sesler koku insanı öldürüyor

nurgülcüm ben günde 3 lt suyu tamamlıyorum hep o nedenle yazmadım.aslında kendimi çok yorgun hissediyorum.mesela dün gece 2 de yattım 5 te kalktım oğlan kak yapmış uyandır.geriye 06.30 gibi yattım.saat 07.50 de kalktım öküze gömlek ve kendime kıyafet ütüledim.bir neskafe yaptım içerken kızım uyandı.benim hergünkü tempom günde en fazla 4 saat uyku şişmiş bir beyin 3 saat ayakta otobüs yolculuğu ve bitmiş bilgen

dün sen o kadar aksiliğe baya stres yaptı heralde geçmiş olsun. bilemiyorum ki hiç ne desem yalan olur.

bilgeeennnnn bu doğalgaz falan diyo dorumu

Günaydınnnnn

Naber fıstıklar Dünkü menümün üstüne eve gittiğimde çok acıkmıştım 1 kase yoğurt yedim. Herhalde yoğurttan bişey olmaz.

Zeynep nasılsın?Aklım sende kaldı akşam
günaydın canım hoşgeldin

canım mide ağrısına şerbet iyi geliyo bi dene gerçi kalorusu çok ama.sıcak suyun içire bol şeker atıp karıştırıp iç.

dün sen o kadar aksiliğe baya stres yaptı heralde geçmiş olsun. bilemiyorum ki hiç ne desem yalan olur.

bilgeeennnnn bu doğalgaz falan diyo dorumu

bizim program bitti ama 1 ekimden itibaren doğalgaza yüzde 10-12 arasında zam var.enerji bakanı güncelleme yapacakmış

geçmiş olsun canım..
günboyu patates haşlaması ye bide muz ye muzda mideyi rahatlatır

benimde şimdi aklıma geldi patates söyledim anneme haşlıyacak gidip yicem birazdan. sabah 6 dan beri hiç azalmadı

gördüm canım gerçekten çok kalabalık uğultu oluyodur

bizim program bitti ama 1 ekimden itibaren doğalgaza yüzde 10-12 arasında zam var.enerji bakanı güncelleme yapacakmış

bizlerii nasıl da misilleme yapıp kandırıyolar önce % 40 zam yapılcak dedilerr sonra %20 yaptılar bizde tabii ohh % 20 karımız oldu diyoruz oysakii yine zam yapıcaklarr kandırılan biz oluyoruz.....
bütçe açığını kapatmak için herşeye zam ....dünya da bütçe açığı olmayan tek ülke rusya diye biliyorum ...oysaki devletlerin başlarındaki insanlar ve yandaşları bizim paralarımızla ceplerini dolduruyorlar olan bizlere oluyoo....:95:

Günaydınnnnn

Naber fıstıklar Dünkü menümün üstüne eve gittiğimde çok acıkmıştım 1 kase yoğurt yedim. Herhalde yoğurttan bişey olmaz.

Zeynep nasılsın?Aklım sende kaldı akşam
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum.zaten bu ara iştehım yoktu.iyice gitti.midem bir tuhaf,başım dönüyor.hep stresten.biraz önce anneannemi aradım.evin önünden arkasından yol geçirmişler.sinieden hasta olmuş.üzülmsein diye bişey demedim.sen nelere takılıyosun.biz burda canımızla uğraşıyoruz.hayatta insanın kendinin,sevdiklerinin canından öte bişey yok.mal mülk hepsi boş.başladım gene felsefe yapmaya.depresyon belirtileri gösteriyorum sanırım.
bacım ben senin hayatını okurken yoruluyorum.evini taşıyacaktın.iş yerine yakın biryerden bulsan evini,en azından yoldan kurtulursun.konyada ilk evim okula çoook uzaktı.aynı senin gibi günde 3saat alıyordu.ben mızıklayınca okulun oralara taşındık.kendi arabamla 5 dakikada gidiyordum.çok rahat etmiştim.

eviii temizlicem kızlarr bugünn ben yokken baya tozlanmışş bide biz geldik dağattıkkk oy oyyyy

kolay gelsin.bende başlıcam ama enerjim yok...

Kızımmm ben o mesajı işteyken yazdım günlük yeme hakkımı tamamladığım için farkettiysen su da yok Tatlı yeme isteğimi kola ile söndürüyorum canım, tatlı yemekten iyidir hihihhhiihihih:))

Okula yürüyerek gitsem 2-3 saat alır herhalde, arabayla son gaz gittiğim halde yarım saatte zor gidiyorum.

Bi kerem ben sporumu yaptım. zeynepciğime attım mesaj sayısı atarken. 30 dakika eliptik bisiklette çalıştım. Normal bisiklet değil eliptik ayakta, uzay yürüyüşüne benzer

kızlar ben çıkıyorum hazırlanıp işe gidicem
iyi çalışmalarr....

bende de enerji sıfırrr....çok yorgunum halsizim ve hiç bişi yapmak istemiyorum ama yapmam lazım...
12 saat uyudum hala uykum varrve süreklii midem bulanıyo ramazandan beriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…