hedef zırhlı pols aracıymış.geç kalmışlar bir askerin kendi aracı geçerken patlamış.Allahtan hafif yaralanmışlar.burda resmen tesadüf yaşıyoruz.haftada bir pazara gidiyorduk artık oda yok.geçen gece ilk kez dışarı çıkmıştık.okuya okuya gidip gelmiştik.bundan sonra kılımı kıpırdatmam.lojmanlar çok daha tehlikeli.
Direk askere polise saldıramıyor çoğu kez lojmanaki savunmasız aileleri hedef alıyorlar. Bu nasıl pis bir zihniyettir. Huzursuz bir ortamda yaşamak ,hergün acaba olduğum yerde bomba patlar mı çatışma çıkar mı diye düşünmek çok kötü.Ben Vanda çalışmaya başladığım sene ana cadde de marketin önünde bomba patlamıştı. Birçok kişi öldü. Sokağa çıkmaktan korkardım.En ufak birşeyde eve kapanırdım. Birde Van doğunun parisiymiş çok güzelmiş.İnsanı iyi olmadıktan sonra..... Allah yardımcınız olsun canım.Allah kimseye yaşatmasın.hedef zırhlı pols aracıymış.geç kalmışlar bir askerin kendi aracı geçerken patlamış.Allahtan hafif yaralanmışlar.burda resmen tesadüf yaşıyoruz.haftada bir pazara gidiyorduk artık oda yok.geçen gece ilk kez dışarı çıkmıştık.okuya okuya gidip gelmiştik.bundan sonra kılımı kıpırdatmam.lojmanlar çok daha tehlikeli.
Brocin avuc buyuklugunde kucuk ekmekcik..normal ekmekler gibi onunda cesitleri var
Gercekte brötchen adi,ama turkcesi brocin saniyordum oyuzden oyle yaziyordum
Frikandal e de baktim:)) gonulun bahsettigi..beyaz yada krmizi etin kiymasindan kofte hazirlanip galeta ununa batirilip kizartilmis hali..burda frikadelle deniyordu..belki baska brseydir diye dusunmustum..ayni seyms
Ama gonuul o tarif ettigin sekilde yapip yemek seytanin klina bile gelmez :) bende denycem
afiyet olsun bilgen.salı menüm
sabah 11 gibi
omlet 2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt,3 diyet bisküvi
akşam
1 kase yeşil mercimek,1 dilim ekmek
çarşamba
sabah
peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
ara
1 şeftali
akşam
taze fasülye,2 dilim karpuz
spor
200 twist,200,yanbel,200 sopalı
Gunayduin kizlar
Zeynepcim ben dun msj sayimi yolladim mi sana ? Bian tereddut ettim
Yada aksam birlikte yollarim yeniden
Benim ufaklik durmuyor slm vereyim dedimama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?