Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

gecmis olsun cnm ya cok uzuldum (( Allah im bildigini gibi yapsin pislikleri hepimizi korusun o yaratiklardan

Direk askere polise saldıramıyor çoğu kez lojmanaki savunmasız aileleri hedef alıyorlar. Bu nasıl pis bir zihniyettir. Huzursuz bir ortamda yaşamak ,hergün acaba olduğum yerde bomba patlar mı çatışma çıkar mı diye düşünmek çok kötü.Ben Vanda çalışmaya başladığım sene ana cadde de marketin önünde bomba patlamıştı. Birçok kişi öldü. Sokağa çıkmaktan korkardım.En ufak birşeyde eve kapanırdım. Birde Van doğunun parisiymiş çok güzelmiş.İnsanı iyi olmadıktan sonra..... Allah yardımcınız olsun canım.Allah kimseye yaşatmasın.

Brocin avuc buyuklugunde kucuk ekmekcik..normal ekmekler gibi onunda cesitleri var

Gercekte brötchen adi,ama turkcesi brocin saniyordum oyuzden oyle yaziyordum

Frikandal e de baktim:)) gonulun bahsettigi..beyaz yada krmizi etin kiymasindan kofte hazirlanip galeta ununa batirilip kizartilmis hali..burda frikadelle deniyordu..belki baska brseydir diye dusunmustum..ayni seyms

Ama gonuul o tarif ettigin sekilde yapip yemek seytanin klina bile gelmez :) bende denycem

dene :))) pisman olmazsin en azinda olmayacagini dusunuyorum hihi ..

Hem dokulmez, guzel karisr tatlar..deniycem canim..backfisch tede olur bu soyledigin :) varmi baska byle enteresan fikirlerin:)

Kızlar ben çıkıyorum.Aldığımız haberlere göre bizim bücürük öğrencilerimiz yarın gelecekmiş.Hepsi gelmez ama servisler çalışacakmış Ben uyumaya gidiyorum.HEPİNİZE İYİ GECELER

Iyi geceler haticeee dinlen tabi uykunu al ki sabirli olasin kuzucuklaraaa

Banada musade kizlar hepinize yi geceler
Allaha emanet olun demekten daha iyi bie dua gelmiyor aklima zeynepcim:/

salı menüm

sabah 11 gibi

omlet 2 dilim ekmek

ara
1 bardak süt,3 diyet bisküvi

akşam

1 kase yeşil mercimek,1 dilim ekmek

çarşamba

sabah

peynir domates salatalık 2 dilim ekmek

öğlen

1 kase çorba

ara

1 şeftali

akşam

taze fasülye,2 dilim karpuz

spor

200 twist,200,yanbel,200 sopalı

afiyet olsun bilgen.

Gunayduin kizlar

Zeynepcim ben dun msj sayimi yolladim mi sana ? Bian tereddut ettim

Yada aksam birlikte yollarim yeniden

Benim ufaklik durmuyor slm vereyim dedimama

Günaydınnnnn

Naber fıstıklar Dünkü menümün üstüne eve gittiğimde çok acıkmıştım 1 kase yoğurt yedim. Herhalde yoğurttan bişey olmaz.

Zeynep nasılsın?Aklım sende kaldı akşam

günaydın kızlar sabahtan beri mide ağrısıyla uğraşıyorum. hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. 3 fincen nane limon içtim 1 renie aldım şimdi ama dayanalılacak gibi değil bi çaresini bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…