nurgülcüm ben günde 3 lt suyu tamamlıyorum hep o nedenle yazmadım.aslında kendimi çok yorgun hissediyorum.mesela dün gece 2 de yattım 5 te kalktım oğlan kak yapmış uyandır.geriye 06.30 gibi yattım.saat 07.50 de kalktım öküze gömlek ve kendime kıyafet ütüledim.bir neskafe yaptım içerken kızım uyandı.benim hergünkü tempom günde en fazla 4 saat uyku şişmiş bir beyin 3 saat ayakta otobüs yolculuğu ve bitmiş bilgen
günaydın kızlar sabahtan beri mide ağrısıyla uğraşıyorum. hiç bu kadar şiddetli yaşamamıştım. 3 fincen nane limon içtim 1 renie aldım şimdi ama dayanalılacak gibi değil bi çaresini bilen varmı
eviii temizlicem kızlarr bugünn ben yokken baya tozlanmışş bide biz geldik dağattıkkkoy oyyyy
bizlerii nasıl da misilleme yapıp kandırıyolar önce % 40 zam yapılcak dedilerr sonra %20 yaptılar bizde tabii ohh % 20 karımız oldu diyoruz oysakii yine zam yapıcaklarr kandırılan biz oluyoruz.....
bütçe açığını kapatmak için herşeye zam ....dünya da bütçe açığı olmayan tek ülke rusya diye biliyorum ...oysaki devletlerin başlarındaki insanlar ve yandaşları bizim paralarımızla ceplerini dolduruyorlar olan bizlere oluyoo....:95:
Kahwalti yapildi sirada ne var hadi bilin bakalim.. duyar gibiyim evt evt ev isleri
hadi bana kolay gele
Kızımmm ben o mesajı işteyken yazdım günlük yeme hakkımı tamamladığım için farkettiysen su da yokTatlı yeme isteğimi kola ile söndürüyorum canım, tatlı yemekten iyidir hihihhhiihihih:))
Okula yürüyerek gitsem 2-3 saat alır herhalde, arabayla son gaz gittiğim halde yarım saatte zor gidiyorum.
Bi kerem ben sporumu yaptım. zeynepciğime attım mesaj sayısı atarken. 30 dakika eliptik bisiklette çalıştım. Normal bisiklet değil eliptik ayakta, uzay yürüyüşüne benzer
afiyet olsunda,bu saatte ne menüsü bu nurgül.ene gene kimseler yok menümü paylaşayım bari
sabah
1 kase süzme mercimek
öğlen
1,5 kase kfleks
akşam
1 tabak tavuklı patates yemeği
2 dilim ekmek
ara
1 avuç ceviz
3 lt su
150 yan bel hareketi
150 sopalı bel çevirme hareketi
100 yarım mekik
100 yer hareketleri
afiyet olsun...ene gene kimseler yok menümü paylaşayım bari
sabah
1 kase süzme mercimek
öğlen
1,5 kase kfleks
akşam
2 dilim ekmek
ara
1 avuç ceviz
3 lt su
150 yan bel hareketi
100 yarım mekik
100 yer hareketleri
afiyet olsunda,bu saatte ne menüsü bu nurgül.
afiyet olsun...
sabah mercimek çorbası mıı ohhh ne de güzel giderrr
olsun kola sağlığa zararlı içme tarçınlı süt iç. hımmmm demek sen hız yapıyosun öleeemiii neydi senin plakaneliptikte yarım saatmi alkışlıyorum o zaman seni hani şu kollarıda ileri geri yapan aletmi nefret ediyorum ben ondan tek zorlandığım 15 dk dan fazla yapamadığım alet hemde düşük seviyede hihihihihi. devamını bekleriz takımcak beğenerek izliyoruz
hşgeldinnnBen geldimmm kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar uyutmadı gitti geçmişe bakıp dönecem
kübranın kesin çekmiştir
delisin orti. hem niye sen gerekene gereken cevabı vermiyomusun ben veriyom valla anında hemde hiç içim içimi yemez keşke onuda deseydim bunuda diye. söylediğim içinde yemez. çünkü biz ve bizim gibi insanlar kime ne zaman ne diyceğini iyi bilir sonuçta küfür edecek halimiz yok ya ama susma sustukça sıra sana gelecek hihihhihihi
evet bende öle düşünüyorum ama ne yalan diyim biraz kendime zaman ayırıp evde sıkılına kadar oturmak istiyorum 16 yaşımdan beri bir fiil çalışıyorum en uzun tatilim bu bayramla birleştirdiğim 15 günlük tatilimallah olmayanlarada versin tabi ama ne bilim gençliğimi yaşayamadım ya hep akşam çıkışta ne yapsam hafta sonu ne yapsam. diyemiyorum mesala arkadaşlarıma kahvaltıya bana gelin öğlen kahveye bana gelin güne gidim dedikodu yapim
Menuuummm
Kahwaltiii
2 dilim kepek ekmege beyaz peynirli tosst
1 bardak light sutt
Ara
1 kivi
Yarim dilim elmaa
Oglen
4 tavuk kanat
salata, ayran
Ara
1 bardak nescafe
2 dukan muffin
Aksam
1 kase kesme corba
3 kasik yogurt
Sivi herzamanki kibin
Bugün neler yedim;
Şu an itibariyle günlük yeme olayımı bitirmiş bulunmaktayım. Artık kahve çayyy :)))
Sabah: Sahanda yumurta(yağsız), domates, peynir, 1 dilim köy ekmeği, 1 bardak şekersiz çay
Öğle: Tavuk nuget, diet kola . Tavuklarım fırında.
Akşam: İnegöl köfte-ızgara, çoban salata ayran
Bu kadarrrrr
Kübrayı akşam sınav yapcazPP derste bile bize laf yetiştirdi yahuuuu
MENÜM
SABAH
3 dilim kepek ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
4 kepekli bisküvi
ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek
AKŞAM
1 kase yaban mersinli,kayısılı yoğurt
Kahvaltı: kepek ekmeğine peynirli salatalıklı sandwich
Öğle: yarım kase çorba, 3er köfte ve dilim patates (tencere yemeği)
Ara: 1 elma, yarım paket çubuk kraker
Akşam: 1 kase çorba, 2 baget tavuk (yağsız yaptım), kepek ekmeği, 1 bardak ayran
1 brdk ballı süt (yrm çay kaşığı)
Su: 2 lt
Spor: yok hastayım
menüm
sabah:2 dilim kepek ekmekten peynirli tost
domates
ara:yarım dilim kepek ekmek,azcık melemen
öğle:2 dilim kepek ekmekle tost
ara:neskafe 3 ü biarada
akşam:bulgurlu dolmaz 3 küçük biber,1 patlıcan(tüm tencerede yarımşar çay bardağı pirinç ve bulgur vardı.ben 1/3 ünü yedim)
2 kaşık makarna
2 kaşık yoğurt
su:2litre
spor:1 saat leslie 5 mile
Yasemin ve Kübra derste ancak face yazıyorlarBende bildireyim.Yasemin nin bugün 3 dersi varmış.1. dersi bitti. Kübra teknoloji tasarım dersindeymiş öğretmen materyal ödevi vermiş.Beraber birşyeler tasarlarız Ayrıca Kübra ders çalışmak yalanıyla öğrenci evine gidecekmiş
Tabi oda var .. Bakalim
Bende menumu yazaim unuttum yazmayi
Sabah
1 bucuk brocin, 2 kk havarti peynir, 2 tatli kasigi recel
Ara
3 petibor buskuvi
Ogle
Yarim brocin ve tavuk
Ara
bir nektarin
Aksam
1 kase sutlu corba
Spor
30 dk dorm room
10 dk slim& six pack
100*2 bel hareketleri
150 kalca hareketleri
afiyet olsun.
kübranın evinin telini bulsakta annesine ispiyonlasak
Annesine öyle dememiştir :44:. Maksat gırgır muhabbet. Üniversite yıllarımı özledim
salı menüm
sabah 11 gibi
omlet 2 dilim ekmek
ara
1 bardak süt,3 diyet bisküvi
akşam
1 kase yeşil mercimek,1 dilim ekmek
çarşamba
sabah
peynir domates salatalık 2 dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
ara
1 şeftali
akşam
taze fasülye,2 dilim karpuz
spor
200 twist,200,yanbel,200 sopalı
ene gene kimseler yok menümü paylaşayım bari
sabah
1 kase süzme mercimek
öğlen
1,5 kase kfleks
akşam
2 dilim ekmek
ara
1 avuç ceviz
3 lt su
150 yan bel hareketi
100 yarım mekik
100 yer hareketleri
ivit çok lanet bişe o salonda hocalar yazıyodu ondan bana hepsini yapıyodum sırayla onu hep es geçiyodum hhaahahahaaa
hşgeldinnn
bende de kondisyon bisikleti var eliptik kadar etkili olmuyo :26:
Çok eğlenceli bişey :)))İlk 5 dakikadan sonra alışıyorsun, beni bıraksan 1 saat yaparım da ilkden zorlamayayım dedim kendimi
Eliptik kolllar ve bacaklar birlikte çalıştığı için tüm kas gruplarını çalıştırıyor. Bugün heryerim ağrıyooo
Dünkü menüm :
Sabah :
1 haslanmış yumurta
domates salatalık peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
akşam :
6 adet lahana sarması
2 kaşık yoğurt
ara :
2sibirarada nescafe :)
soda
yeşil elma
Spor yok .
Çok eğlenceli bişey :)))İlk 5 dakikadan sonra alışıyorsun, beni bıraksan 1 saat yaparım da ilkden zorlamayayım dedim kendimi
Eliptik kolllar ve bacaklar birlikte çalıştığı için tüm kas gruplarını çalıştırıyor. Bugün heryerim ağrıyooo
valla helal olsun kolları bacakları geçtim o bide kondisyon istiyo hihihihiiiii
afiyet olsun arkadaşlarınla olmana rağmen iyi geçiştirmişsin akşamı
Selamlar iş yerinden sesleniyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?