Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben bugün çok atıydım.yarın izinli olsam

Iki gün lekelenmem,dün mensim başladı anlamadım.

Anladim canim suan oyle birsey soz konusu degil zatende..aklima geldi benim ..benim oyle izin durumum olmaz zaten seneye yaza kadar izin yok sadece 3-4 gunluk geziler olur..sinav minavda yok..allah kaza belada vermesin..ayy yazinca insaninda her ihtimal aklina geliyooo en iyisi susimmm tip

Cuma oncesi ne yedik ne ictik, gelelim menuye

Oglen
Uc dilim kepek ekmek
ikisine beyaz peynir ve uc dilim sucukla tost
yesillik
1 haslanmis yimirta

Ara
Yarim avakado
Yarim yesil elma

Aksam
Bir tabak ispanak yemegi
Bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek (BUGUN ekmekler fora :119:)

aRA
1 bardak light sutt bir hurma

Sivi ayni

Agiyet olsun daaaa o avakafoyu nassiiii yediin hic sevmiyorumm

anladım kaptanımm öle dediğini, adı napcaz dedim :) kapattım tmmdır artık gipgizliyiz, bizden başkası göremezzz
Eline sağlık

Hehe iyi galiba

Bende dun tartildim sooolim miiii
söyle söyle söyle

annem yaprak sarması yapıooooooooooooooooo ablamla eniştem gelcekmiş c.tesi günü edirneedenn oh bir taşla iki kuşş, hem onları görcem hem sarma yicemm
OOO afiyet şeker olsun.Ben eniştenin soyadını unuttum ismindende ablamlar tanıyamaz (( Bir ara bana gelde bende sana zeytinyağlı yaprak ve kuru dolması yapayım

Selamin hellooo

Biri benden bahsediyor

Bu daha iyi gibi ..

nesdi izne mi ayrildi canim?

afiyet olsun ..
Evet canım.Neslihan songünlerde çok paylaşım yapamıyorum kendimi toparlamam gerek dedi. Gelebildiği kadar arada gelecek.İşlerini yoluna koyunca tekrar listeye girecek Bu arada listee senin adını değiştireyim.

Canım nasıl memnun değilsin maşallah 1kg gitmiş.Tiroilerine tabii ki baktır ama iyi gidiyorsun.
Çok şeker ya yerim ben onu

ekmek günüüüü afiyet olsun beybii sen onları gerek temizlik gerek sporla yakmışsındırr

Bende istiyorum sarmaaaaaaaa

Haniiiiiiii ldu sarma yemeyeli

Nasildi tadi? Guzel bisey mi sarma banu? Nasil yeniyo?

ay canımmmmm anlatmıiim canın çekmesinnnn

canımmmmmmmmmm gelmem miiiiiiiiiiiiiii kuru dolması dediğin ne ama, kuru patlıcan falan mı kii:44::44: ne bilim yaa bi hafta da 2 gitsin istiorumm napiim

Kızlar ben bugün çok atıydım.yarın izinli olsam

Iki gün lekelenmem,dün mensim başladı anlamadım.
Canım yarın listede seni izinli yazarsak 2 hafta listeye giremeyeceksin
Afiyet olsun güzel olmuş.Sabah nerde???
Bende istiyorum sarmaaaaaaaa

Haniiiiiiii ldu sarma yemeyeli

Nasildi tadi? Guzel bisey mi sarma banu? Nasil yeniyo?
Banu sarmaları götürürken resmini çeker .Nasıl yendiğini görürsün

Agiyet olsun daaaa o avakafoyu nassiiii yediin hic sevmiyorumm

avakado demisim yav mango olcadi o avakado nun cok saglikli oldugu soyleniyor ya gecenlerde hadi zorlada olsa yiyeyim diye almistim
haala dolabi bekliyor maske fln yapim degerlendirim barim ..

hmm anladim hayirlisi olsn cnm ..

listede adini mi degisiyim dedin, ayy bi tuhaf oldum ben duygusallik coktu uhuuuu

ekmek günüüüü afiyet olsun beybii sen onları gerek temizlik gerek sporla yakmışsındırr

dilerim oyle olmustur

canım yarın listede seni izinli yazarsak 2 hafta listeye giremeyeceksin

afiyet olsun güzel olmuş.sabah nerde???

banu sarmaları götürürken resmini çeker .nasıl yendiğini görürsün

olan oldu canım.sporlada veremezsem zaten veremem.umudu yitiriyorum artık.

Ohaaa kaptaniiiiiiimmmmm haticeeemmmmm yetiiiiissssss
Gönül yemez sanırım.Eşine hazırlıyordur.:44:

canımmmmmmmmmm gelmem miiiiiiiiiiiiiii kuru dolması dediğin ne ama, kuru patlıcan falan mı kii:44::44: ne bilim yaa bi hafta da 2 gitsin istiorumm napiim
Kuru patlıcan,biber ve sarma.Beraber aynı tencerede.Çook güzel oluyor.offf offf olsa da yesek
Tatli Gönül gitti bekolim geldi

Sabah mutfak alisverisine cikmistim snra eve gel aldiklarini yerlestir yiyecek biseyler hazrlayim falan derken
zaman gecti oylelikle kahvalti arada kaynadi

banu bacim gelsen iyi olurdu bak sana bugun de ye demiyordum yane hani yarin cuma goturur sarmalarla yerdin neysem
sen sansini kaybeeeettin

hadi bana gule gule kizlar bugun tazecik ispanaciklar almisdim gideyimde bir guzel gozlemeler yapayim sonramacimada yuruyus iste, operim gorusuruk

Hee mango severimde avakafo cok denedim olmuyor ya yenecek gibi degil..avakafoUda evet ne guzel ye degerlendirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…