Tabii ki olur canımHaysi söyle
Canım biz uzun süredir beraberiz. Hafta içinde mesaj yazmayarak izinli yazılmak isteyipte listede olmak istersen kendi aramızda idare edebiliriz.Çünkü cuma günü gelip kilonu bildireceğini biliyorum. Grubumuzda yeni üyeler dışında izinsiz gidene ,kilosunu bildirmeyene rastlamadım ancak diğer gruplarda çok var. Hatta listelerde kilosunu bildirmedi,geçen hafta gitti bu hafta geldi gibi yazılar var. Herkes birbirinden kopuk. O yüzden sıkıntımız yok. Ancak yeni üyemiz gelirse ve paylaşımı olmassa kurallar geçerli.
beybiiiiiiii
Cuma oncesi ne yedik ne ictik, gelelim menuye
Oglen
Uc dilim kepek ekmek
ikisine beyaz peynir ve uc dilim sucukla tost
yesillik
1 haslanmis yimirta
Ara
Yarim avakado
Yarim yesil elma
Aksam
Bir tabak ispanak yemegi
Bir kase yogurt
1 dilim kepek ekmek (BUGUN ekmekler fora :119:)
aRA
1 bardak light sutt bir hurma
Sivi ayni
Eline sağlıkanladım kaptanımm öle dediğini, adı napcaz dedim :) kapattım tmmdır artık gipgizliyiz, bizden başkası göremezzz
söyle söyle söyleHehe iyi galiba
Bende dun tartildim sooolim miiii
OOO afiyet şeker olsun.Ben eniştenin soyadını unuttum ismindende ablamlar tanıyamazannem yaprak sarması yapıoooooooooooooooooablamla eniştem gelcekmiş c.tesi günü edirneedenn oh bir taşla iki kuşş, hem onları görcem hem sarma yicemm
Evet canım.Neslihan songünlerde çok paylaşım yapamıyorum kendimi toparlamam gerek dedi. Gelebildiği kadar arada gelecek.İşlerini yoluna koyunca tekrar listeye girecekSelamin hellooo
Biri benden bahsediyor
Bu daha iyi gibi ..
nesdi izne mi ayrildi canim?
afiyet olsun ..
Canım nasıl memnun değilsin maşallah 1kg gitmiş.Tiroilerine tabii ki baktır ama iyi gidiyorsun.1061 kg daha gitmiş ama bu gidişattan memnun değilimm hani aç da kalıorumm, kendimi frenliorum da.ee zaten erken kalkııorum çok uyumuorum, okulda kaç saat ayaktayımm nie böle nieeeeeeeee.:44::44: sanırım bir troide baktırmak farz olduu. gerçi bişe çıkmıo ama bn yine gidiimm doktoraa.
Çok şeker ya yerim ben onuEyvallah zeynepcimm
Ayyyy cocuklara alisveris yaptim benim ihtiyacim yoktu ..kis geldi burada ,,cocuklarin ihtiyaclari vardi...beyefendinn zaten hic birzaman ihtiyaci olmuyo hehehe hangi ara aliyor onu henuz cozemedik..ama cok guzel seyler aldimmmm
Bide minicik 1 nunara bi basketbol topu aldim kizima maclarda artik onunda topu var
Gecen macta, mac bitmisti selamlasmak icin siraya gecmislerdi difer takimla,, benim kizda abisine kostu oda bilemedi napicagi cok komik bisekilde tutup sallaya sallaya kosarak getirdi kardesini bir gulme sesi yukseldiki sahada tam videoluktu :) minigim bu sene takimin maskotu
Cuma oncesi ne yedik ne ictik, gelelim menuye
Oglen
Uc dilim kepek ekmek
yesillik
1 haslanmis yimirta
Ara
Yarim avakado
Yarim yesil elma
Aksam
Bir tabak ispanak yemegi
Bir kase yogurt
aRA
Sivi ayni
Bende istiyorum sarmaaaaaaaa
Haniiiiiiii ldu sarma yemeyeli
Nasildi tadi? Guzel bisey mi sarma banu? Nasil yeniyo?
yes beybi, ne dicem sana birazdan ispanakli ve patatesli gozlemecikler yapcamgelsene sarmalara eslik eder
Eline sağlık
OOO afiyet şeker olsun.Ben eniştenin soyadını unuttum ismindende ablamlar tanıyamaz(( Bir ara bana gelde bende sana zeytinyağlı yaprak ve kuru dolması yapayım
Canım nasıl memnun değilsin maşallah 1kg gitmiş.Tiroilerine tabii ki baktır ama iyi gidiyorsun.
yes beybi, ne dicem sana birazdan ispanakli ve patatesli gozlemecikler yapcamgelsene sarmalara eslik eder
Canım yarın listede seni izinli yazarsak 2 hafta listeye giremeyeceksinKızlar ben bugün çok atıydım.yarın izinli olsam
Iki gün lekelenmem,dün mensim başladı anlamadım.
Afiyet olsun güzel olmuş.Sabah nerde???Cuma oncesi ne yedik ne ictik, gelelim menuye
Oglen
Uc dilim kepek ekmek
yesillik
1 haslanmis yimirta
Ara
Yarim avakado
Yarim yesil elma
Aksam
Bir tabak ispanak yemegi
Bir kase yogurt
aRA
Sivi ayni
Banu sarmaları götürürken resmini çeker .Nasıl yendiğini görürsünBende istiyorum sarmaaaaaaaa
Haniiiiiiii ldu sarma yemeyeli
Nasildi tadi? Guzel bisey mi sarma banu? Nasil yeniyo?
Agiyet olsun daaaa o avakafoyu nassiiii yediinhic sevmiyorumm
Eline sağlık
Evet canım.Neslihan songünlerde çok paylaşım yapamıyorum kendimi toparlamam gerek dedi. Gelebildiği kadar arada gelecek.İşlerini yoluna koyunca tekrar listeye girecekBu arada listee senin adını değiştireyim.
ekmek günüüüüafiyet olsun beybii sen onları gerek temizlik gerek sporla yakmışsındırr
canım yarın listede seni izinli yazarsak 2 hafta listeye giremeyeceksin
afiyet olsun güzel olmuş.sabah nerde???
banu sarmaları götürürken resmini çeker .nasıl yendiğini görürsün
Canım yarın listede seni izinli yazarsak 2 hafta listeye giremeyeceksin
Afiyet olsun güzel olmuş.Sabah nerde???
Banu sarmaları götürürken resmini çeker .Nasıl yendiğini görürsün
Gönül yemez sanırım.Eşine hazırlıyordur.:44:Ohaaa kaptaniiiiiiimmmmm haticeeemmmmm yetiiiiissssss
Kuru patlıcan,biber ve sarma.Beraber aynı tenceredecanımmmmmmmmmmgelmem miiiiiiiiiiiiiii kuru dolması dediğin ne ama, kuru patlıcan falan mı kii:44::44: ne bilim yaa bi hafta da 2 gitsin istiorumm napiim
Tatli Gönül gitti bekolim geldi
avakado demisim yav mango olcadi oavakado nun cok saglikli oldugu soyleniyor ya gecenlerde hadi zorlada olsa yiyeyim diye almistim
haala dolabi bekliyormaske fln yapim degerlendirim barim ..
hmm anladim hayirlisi olsn cnm ..
listede adini mi degisiyim dedin, ayy bi tuhaf oldum ben duygusallik coktu uhuuuu
dilerim oyle olmustur
avakado demisim yav mango olcadi oavakado nun cok saglikli oldugu soyleniyor ya gecenlerde hadi zorlada olsa yiyeyim diye almistim
haala dolabi bekliyormaske fln yapim degerlendirim barim ..
hmm anladim hayirlisi olsn cnm ..
listede adini mi degisiyim dedin, ayy bi tuhaf oldum ben duygusallik coktu uhuuuu
dilerim oyle olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?