Şimiden hayırlı olsun canımtmm oy birliği ile karar verdik o zaman mutfak kese kağıdı diğer tüm yerler kum beji
yardımcı olabildiysem ne mutlu mide ağrısı çok kötü çünkü bende bazen stres yaptığımda kramp gibi giriyo sadece kendimi sakinleştirerek kurtulabiliyorum.
Şimiden hayırlı olsun canım
İçmiş bitirmiş sonra soruyorcafe lattede çok kalori varmıdır ya gerçi sıfır şekerli kücük boy içtim
çalışıyoruz canım da yine ev işlerinide biz yapıyoruz
hoşbuldum canım.başın nasıl oldu?
Çalışıyoruz canım da yine ev işlerinide biz yapıyoruz
Hoşbuldum canım.Başın nasıl oldu?
Canım izin alıp eve gitsen.sağol canım içtim ama iyi değilim.
Haklısın valla. Ya birde evde oturanlar evi hergün süpürüp siliyor.Ben haftada 1-2 defaAma evde kalınca daha kötü oluyor. Sürekli gözüne bir yer batıyor sürekli temizleme modunda geziyorsun. Çalışırken en azından gündüz evde kimse yok ev kirlenmiyooo
İçmiş bitirmiş sonra soruyorCadı işte ne yaparsın
Kızlar dünde sorduğum öneri değiştirelerek tekrar oylamaya sunulmuş.Bu kez EVET dedim.Haberiniz olsun.
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Kızlar dünde sorduğum öneri değiştirelerek tekrar oylamaya sunulmuş.Bu kez EVET dedim.Haberiniz olsun.
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Değil canım.Listede izinli veya geri dönmek üzere ayrıldı yazıyoruz ya o durum için geçerli.Bu izinler grup içi senden izin alıpta yine kilo bildirdiğimiz durumlar için geçerli değil di mi? Çünkü ben çalışma hayatım boyunca hiç 2 hafta üst üste izne çıkamadım da
Büyük ihtimal yemek yemeyedir.Bende birşeyler yiyip geliyorum.Hatta yemeğimi alıp geleyimhatice kaptanım örtmenim nereye gitti herkes
Küstü müHatice aynur küsmüştü sana o yüzden gelmiyordur.
Hoşgeldin güzel örtmenimdatluşlaarr ben geldimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?