Gönül yemez sanırım.Eşine hazırlıyordur.:44:
Kuru patlıcan,biber ve sarma.Beraber aynı tencerede.Çook güzel oluyor.offf offf olsa da yesek
Tatli Gönül gitti bekolim geldi
Sabah mutfak alisverisine cikmistim snra eve gel aldiklarini yerlestir yiyecek biseyler hazrlayim falan derken
zaman gecti oylelikle kahvalti arada kaynadi
banu bacim gelsen iyi olurdu bak sana bugun de ye demiyordum yane hani yarin cuma goturur sarmalarla yerdin neysem
sen sansini kaybeeeettin
hadi bana gule gule kizlar bugun tazecik ispanaciklar almisdim gideyimde bir guzel gozlemeler yapayim sonramacimada yuruyus iste, operim gorusuruk
Kolay gelsin.Yemek yok ona göreSabah mutfak alisverisine cikmistim snra eve gel aldiklarini yerlestir yiyecek biseyler hazrlayim falan derken
zaman gecti oylelikle kahvalti arada kaynadi
banu bacim gelsen iyi olurdu bak sana bugun de ye demiyordum yane hani yarin cuma goturur sarmalarla yerdin neysem
sen sansini kaybeeeettin
hadi bana gule gule kizlar bugun tazecik ispanaciklar almisdim gideyimde bir guzel gozlemeler yapayim sonramacimada yuruyus iste, operim gorusuruk
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.neyse menümü paylaşıiim bari
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı-domatesli tost, 1 brdk çay
Öğlen: yok (dersim 12deydi, kahvaltıyı geç yaptım bir daha da öğle yemeği yemedim)
Ara: 3 adet portakallı form bisküvi, 1 armut
Akşam: 1 brdk çorba, 3 adet kadınbudu köfte, 1 brdk ayran, salata
1 brdk ballı süt (yrm tatlı kaşığı bal)
Su: 2 lt
Spor: leslie 1 mil + 100 twist+ 50 mekik
Afiyet olsun canım. Bende bugün 3. kata 20 kezden fazla çıktım indim.Spordan sayılır mı?Bende menumu yazip musade istiyeyim..
Sabah
2 dilim ekmek, 2 domates, 2 kk havarti ( yeni kesfettigim danimarka peyniri), 1 fincan papatya cayi
Ogle
Izgara somon, bir kac patates
Aksam
Sutlu corba, 1 dilim ekmek
Suyumu ictim
Spor tum gun yurudum
Bende menumu yazip musade istiyeyim..
Sabah
2 dilim ekmek, 2 domates, 2 kk havarti ( yeni kesfettigim danimarka peyniri), 1 fincan papatya cayi
Ogle
Izgara somon, bir kac patates
Aksam
Sutlu corba, 1 dilim ekmek
Suyumu ictim
Spor tum gun yurudum
Kızlar öğrencilerim sırada oturuyor ancak ayaklar yukarıda sallanıyor.Minnacıklar. Parmak kaldırıp söz almayı konuşuyoruz. Parmak kaldıran ayağa kalkmalı ki kimin konuştuğu anlaşılsın diye uğraşıyorum.Öğrencilerimden Nimet oturuyordu.Kalkıp konuşabilirsin dedim.Önce pat diye ayaklar aşağıya indi.Sonra bir baktım sıranın arkasında ayakta daha da küçüldü.Kalkmasa iyiymiş.
Afiyet olsun canım. Bende bugün 3. kata 20 kezen fazla çıktım indim.Spordan sayılır mı?
Görüşürüz canım.İyi akşamlar.
MENÜM
SABAH
3 dilim ekmek (2 dilim ile tost)
Domates,peynir
ARA
Üzüm
ÖĞLEN
Kabak yemeği
1 kase yoğurt
ARA
Sütlü kahve
5 kayısı kurusu
AKŞAM
1 tane közlenmiş kırmızı biber
1 kase sütlü cornflakes
afiyet olsun canım da akşam biraz tuhaf geldibirlikte mi yedin nası yanii :44:
Kolay gelsin.Yemek yok ona göre
Afiyet olsun canım.Güzel olmuş.
Kızlar öğrencilerim sırada oturuyor ancak ayaklar yukarıda sallanıyor.Minnacıklar. Parmak kaldırıp söz almayı konuşuyoruz. Parmak kaldıran ayağa kalkmalı ki kimin konuştuğu anlaşılsın diye uğraşıyorum.Öğrencilerimden Nimet oturuyordu.Kalkıp konuşabilirsin dedim.Önce pat diye ayaklar aşağıya indi.Sonra bir baktım sıranın arkasında ayakta daha da küçüldü.Kalkmasa iyiymiş.
Yedin miiii
tiskur ederim caniimm da uc tanecik yedim tutamadim kendimii
ayyy ben yeyim o minnaklayiiiii
Yedin miiiiYarın cuma
İnanayım mı
saka beya yirmiyiim hiiic, Allah korusuuun
İnanayım mıSeni Banu ya havale ediyorum.O anlar
Hoşgeldin canımBen geldimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?