Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Büyük ihtimal yemek yemeyedir.Bende birşeyler yiyip geliyorum.Hatta yemeğimi alıp geleyim

benden ayrılamıyon dimi

datluşlaarr ben geldimmmmmm

hoşgeldin. grubun adını değiştiriyos banu

vaayyy elmaa hihihihiii gözümden kaçtı sanmaa afiyet olsun

Aneeee ferhan demissin ben damlamisimm
Iyi insan lafinin ustune gelirmis ( digerini hic soylemiyoruz)

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Ferhan hala görünüyor.Ses ver kız :)))

Neler aldın bakalım ??
Söyle söyle içinde kalmasın

ben 4. tipimmm kendimi proteine vercem demek kii

haydin hayırlı olsunnnn

afiyet olsun canımmm
Hoşgeldin güzel örtmenim

hoşbuldummmm datluşş ve güzel örtmenimm kaptanımm

hoşbuldummmm. napıomuşuuzzzzzz?? :44::44:

datluşlaarr ben geldimmmmmm
hoş deldinnnnnnnnnnn

masum köylü will commen

benden ayrılamıyon dimi

vaayyy elmaa hihihihiii gözümden kaçtı sanmaa afiyet olsun
bak yidim bugün

ikincisi hiç geçmedi aklımdan

kaptanım ne diceeemmm, ben cumaları erkenden kgmu bildiremiorum yaa perşembeleri bildirsemm? zaten pek bi farkı olmazzzz ?? mesela bu sabah tartıldımm söliim miiiiiiii

Afiyet olsun canim

Nurgulcum cafe lattede 80 jcl varmis 200 ml den sordum..kzcuk bir bardak kadar

Birde haticecim, bu izin konularinda pek fikrimyok ama mesela bir kisi 4-5 hunlune yada 8-10 gun olsun listeden cikmadan cuma bildirimini yapapta hafta ici paylasimda bulunmasada oabilir mi?isi var ama izinli yazilmak istemiyo..belki yazamaz ama cuma kilosunu bildirir..zirt pirtta izine cikilmaz..ben sahsen oyle haftalik bi isim lsa izinli yazilmak stemem

ben 4. tipimmm kendimi proteine vercem demek kii

hoşbuldummmm datluşş ve güzel örtmenimm kaptanımm

hoşbuldummmm. napıomuşuuzzzzzz?? :44::44:
Canım face teki grubun adından bahsediyor. Yazdıklarımız görünüyormuş.Arkadaşlara kapalı yapabiliyor muyuz???

annem yaprak sarması yapıooooooooooooooooo ablamla eniştem gelcekmiş c.tesi günü edirneedenn oh bir taşla iki kuşş, hem onları görcem hem sarma yicemm

Selamin hellooo

Ama evde kalınca daha kötü oluyor. Sürekli gözüne bir yer batıyor sürekli temizleme modunda geziyorsun. Çalışırken en azından gündüz evde kimse yok ev kirlenmiyooo

Biri benden bahsediyor

Bu daha iyi gibi ..

nesdi izne mi ayrildi canim?

afiyet olsun ..

Son düzenleme:
kaptanım ne diceeemmm, ben cumaları erkenden kgmu bildiremiorum yaa perşembeleri bildirsemm? zaten pek bi farkı olmazzzz ?? mesela bu sabah tartıldımm söliim miiiiiiii
Tabii ki olur canım Haysi söyle

Canım biz uzun süredir beraberiz. Hafta içinde mesaj yazmayarak izinli yazılmak isteyipte listede olmak istersen kendi aramızda idare edebiliriz.Çünkü cuma günü gelip kilonu bildireceğini biliyorum. Grubumuzda yeni üyeler dışında izinsiz gidene ,kilosunu bildirmeyene rastlamadım ancak diğer gruplarda çok var. Hatta listelerde kilosunu bildirmedi,geçen hafta gitti bu hafta geldi gibi yazılar var. Herkes birbirinden kopuk. O yüzden sıkıntımız yok. Ancak yeni üyemiz gelirse ve paylaşımı olmassa kurallar geçerli.

Tabii ki olur canım Haysi söyle

106 1 kg daha gitmiş ama bu gidişattan memnun değilimm hani aç da kalıorumm, kendimi frenliorum da.ee zaten erken kalkııorum çok uyumuorum, okulda kaç saat ayaktayımm nie böle nieeeeeeeee.:44::44: sanırım bir troide baktırmak farz olduu. gerçi bişe çıkmıo ama bn yine gidiimm doktoraa.

Eyvallah zeynepcimm

Neler aldın bakalım ??

Söyle söyle içinde kalmasın

Ayyyy cocuklara alisveris yaptim benim ihtiyacim yoktu ..kis geldi burada ,,cocuklarin ihtiyaclari vardi...beyefendinn zaten hic birzaman ihtiyaci olmuyo hehehe hangi ara aliyor onu henuz cozemedik..ama cok guzel seyler aldimmmm

Bide minicik 1 nunara bi basketbol topu aldim kizima maclarda artik onunda topu var
Gecen macta, mac bitmisti selamlasmak icin siraya gecmislerdi difer takimla,, benim kizda abisine kostu oda bilemedi napicagi cok komik bisekilde tutup sallaya sallaya kosarak getirdi kardesini bir gulme sesi yukseldiki sahada tam videoluktu :) minigim bu sene takimin maskotu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…