Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay nie böle oldum benn, gözümün önünden envai çeşit börek vs. geçio :S hep gönülün yüzünden sanırım yaseminin dediği şey oldu duyunca yemiş gibi oluosun vs ahahahah D

giciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk

Kızlar ben çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER. Kilolarımızı erkenden paylaşmaya çalışalım. Görüşürüz

hadi uyu beybi good night lar sana, benim midem kaziniyo turkish kahveside istiyor canim ama kim yapacak o var iste

Son düzenleme:
Son düzenleme:
uf süper bişe bu naneli, pul biberli yoğurtt ama yerken aklıma hep, eskiden doritos bir sos çıkarmıştı; içeriğinde nane, pul biber fln vardı. yoğurda karıştırıp, cipsi batırıp yiodukkk o aklıma gelio yaaaaaaaaaa

Sizin yüzünüzden bir çıkamadım gitti

ben de bir kase naneli, pul biberli yoğurt yemeyi düşünüodum ve yicem
oh oh afiyet olsun.Hani bize

AYyyy kiyamam herkes ac hehee hadi gidelim yatalimda seytana uymayalim..yarin birinciyiiizzzzz

Iyi geceler
İnşallah. İyi geceler canım

yaso iyide kuru nane koklayinca canim corba istiyo beneeem
Buda iyiymiş

Ay eveeeettt çok severdim.Banu sus artık yaaaa. oooofffff.

Sizin yüzünüzden bir çıkamadım gitti

oh oh afiyet olsun.Hani bize

Ay eveeeettt çok severdim.Banu sus artık yaaaa. oooofffff.

ay beybi sen de ye yoğurttan nolcak, ha süt içmişsin ha yoğurt yemişsin aynı şey :) tmm ama bi kaçamağımda doritos yicem küçük bi paket, bandıra bandıra sustummm

ay beybi sen de ye yoğurttan nolcak, ha süt içmişsin ha yoğurt yemişsin aynı şey :) tmm ama bi kaçamağımda doritos yicem küçük bi paket, bandıra bandıra sustummm

nE kotu bisiysin sen yaa hemen beynimde bir paket cips belirdi hemde ruffles

AFİYET OLSUN

FİYET OLSUN

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun

günaydın arkadaşlar
geçen haftaki kilom=73,800
bu haftaki kilom=73,100
giden=700 gr
yüzdeyi 1 buldum yine ama sanırım yanlış hesap makinam küsüratları yuvarlıyor galiba ayarlayamadım.
bu sonucu almamda bu hafta spora ağırlık vermeye çalışmam ve dün mide ağrısından bütün günü haşlanmış patates yiyerek geçirmem geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…