çok sevindim,ne güzel bu hafta toparlandın.arkaşına üzüldüm.bizde de cenaze evine eren götürülür.eren:cenaze evine götürülen yemek
Herkese MERHABALAR
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta: 62.4
Giden : 300Az olsun temiz olsun
Yüzde : %0.48
Gunaydiin, hayirli cumalar
Gecen hafta: 53.8
Bu hafta: 53.0
Giden: 800 gr
0,14 dogru hesapladimmi bilmem
Coook sevincliyim cook nihayet bir kidim kirildi kilo direncim
geçen hafta 88.5 dim
bu hafta 88.6
kızlar yüzdeyi -1.12 çıkardım sanırım yanlış çıkardım
hepinizden çok özür dilerim.bu hafta mensim belki onun etkisidir.zaten gram veriyorum.
17 ayda 19 kg etti
Zeynepcim üzülme, vücudun yeni kilona alışıyor demekki
Tebrik ederim güzel kilo
(0.5/66)*100=%0.76 canım
300 gr az değil hatice, son kilolar zaten zor gider
Canım %1.49 çıkıyor
Haftaya daha fazla verirsin üzülme
geçen hafta 56,8
bu hafta 56,2
giden 600grm
%1,06
Sporsuz bir haftada vücudum yine beni şaşırttı
Geçen Hafta:81.2
Bu hafta: 80.3
Giden:0.9
Yüzde: %1.11
of yaaa ne kadar güzel bütün geçmişi alıntılamıştım cevap vermiştim tam yollaya bastım üye girişi yapı dedi bu nası iş ya. çok sinirlendim heee
aynı renk yapman bence mantıklı olmuş, ileride rötuş yapman gerektiğinde zorlanmazsın. güle güle kullan benim salonumda kum beji çok kullanışlı gerçekten
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.kendimide şiddetle kınıyorum.çok sıkıldım ya iki ileri bi geri.
aynı renk yapman bence mantıklı olmuş, ileride rötuş yapman gerektiğinde zorlanmazsın. güle güle kullan benim salonumda kum beji çok kullanışlı gerçekten
bide salonunun bi duvarına içine sim katarak boya hoş bi ambiyans oluyo
bana ne,bana ne önce ben kendimi kınadımkızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.kendimide şiddetle kınıyorum.çok sıkıldım ya iki ileri bi geri.
bide salonunun bi duvarına içine sim katarak boya hoş bi ambiyans oluyo
kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.kendimide şiddetle kınıyorum.çok sıkıldım ya iki ileri bi geri.
bana ne,bana ne önce ben kendimi kınadım
ilginç ,ilk kez duyuyorum
aaaa çok mantıklı ben adamlara söylerim bu sabah başlıcaklardı çok merak ediyorum nasıl olacak ama işleri uzun sürecek bi hafta falan çünkü daha alçı pan yapılacak strofor döşenecek vs vs ustalar 1 hafta dedi en son boya. onlar bilirler heralde dur bi arayıp sorayım hihihihiiiii zaten dün eşimi ustaları çok sinir ettim ama kimse de bişi diyemiyo renk konusunda az dha kanser oluyorlardı bu olsun ya yok yok bu olsun tmm ya kesin bu olsun ya bu olsa dahamı iyi olur acaba numune yokmu ya kutuda durduğu gibi durmuyomuş hhahahahaaa
bana ne,bana ne önce ben kendimi kınadım
ilginç ,ilk kez duyuyorum
***13. TAKIM 276. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/88.6 / -0.1/ % - 0.11)
goncagulll (73.8 /73.1 / 0.7 / % 0.95 )
Kbra23 ( 75 / / / % )
limpida ( 107/106 / 1 / % 0.93 )
mersinli42 ( 72 /72 /0 / %0 )
nesdii28 (68.8 / 68.8 /0 /%0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nurgulguney ( 56.8 / 56.2 / 0.6 / % 1.06)
bekolim ( 53.8 /53 /0.8 / %1.49 ) Kullanıcı adı değişti eski adı "tadli"
pia ( 66/65.5 / 0.5 / % 0.76 )
UZAYIM ( 62.7 /62.4 / 0.3 / %0.48 )
yasminyaso ( 81.2 /80.3 /0.9 / % 1.11)
13.Takım ortalaması :%
***13. TAKIM 276. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/88.6 / -0.1/ % - 0.11)
goncagulll (73.8 /73.1 / 0.7 / % 0.95 )
Kbra23 ( 75 / / / % )
limpida ( 107/106 / 1 / % 0.93 )
mersinli42 ( 72 /72 /0 / %0 )
nesdii28 (68.8 / 68.8 /0 /%0 ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
nurgulguney ( 56.8 / 56.2 / 0.6 / % 1.06)
bekolim ( 53.8 /53 /0.8 / %1.49 ) Kullanıcı adı değişti eski adı "tadli"
pia ( 66/65.5 / 0.5 / % 0.76 )
UZAYIM ( 62.7 /62.4 / 0.3 / %0.48 )
yasminyaso ( 81.2 /80.3 /0.9 / % 1.11)
13.Takım ortalaması :%
oooooo orti senin için çokmuş kolay gelsin valla. bunu ustaların bileceğini sanmıyorum kendin al sim son kalan bi duvara boyarken içine kat duvarda pırıltılar oluşuyoçok güzel oluyo deneyin
ben nihayet senin normal bi insan olduğunu anladım gizli güçlerin felan var diye şüpe ediyodum. bozma morelini haftaya bunun acısını çıkartırsın sen nasıl olsa. hatta iki gün sonra bile tartıldığında vermiş olduğunu görürsün. bende de artık cuma günü tartı sendromu oluştu haftanın hergünü tartılısam eksi çıkıyorum cuma günü artık hihihihihi.
kilo veren herkesi tebrik ediyorum,kendimi de şiddetle kınıyorum
yasemin,kübra mesaj sayıların eksik kuzular.
Kınama canım , sen benim rol modelimsin
Mesaj sayımı yolladım, burayada yazayım 21
ferhancım arkdaşının başı sağolsun, sabır diliyorum. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
benimde şuan evim renkli mutfak yeşil hol koyu lila diğer odalar açık farklı tonlarda bu defa değişiklik olsun diye heryer aynı olsun istiyorum.
kesin birinciyiz
ortim ben sim manyağıyım yaa böle parıltılı şıkırtılı şeylere bayılıyorum sırf o yüzden tüllerimi storlarımı bile simli yaptırdım hihihihiiii. tam benlik yani aklına sağlık
Hmmm aklima ilk gelenler yuz egzersizleri var internetten bakabilirsin ve sabahlari bir buz parcasini eiyene kadar onunla yuzune masaj yapson bişey daha yazıp spora başlıyacağım.
benim resmen ve alelen yüzüm sarktı.yüzüm neneme döndü.en az 10 kilo daha vereceğimi düşünürsek halim içler acısı olacak demek oluyor.öneriniz var mı?
son bişey daha yazıp spora başlıyacağım.
benim resmen ve alelen yüzüm sarktı.yüzüm neneme döndü.en az 10 kilo daha vereceğimi düşünürsek halim içler acısı olacak demek oluyor.öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?