Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok sevindim,ne güzel bu hafta toparlandın.arkaşına üzüldüm.bizde de cenaze evine eren götürülür.eren:cenaze evine götürülen yemek

Carsamba tartildigimda 65.6 tiydi belki 66.4 fln yada 3 Bekledim ama nerdeeee bunada cok sevindim cunku resmen cakilip kalmistim..ins boyle vermeye devam edicem cok sey ogrendim sizinle..onceden sziik dikkatle gdiyordu...hic zorlanmamism..eki atildigimda..simdi gercekten olmuyor ama diyet Aarkende ac kalmiyorum bu usulle yavas ama kalici gidiyor

Cenaze evine ymek goturulur bizdede ..ben bilmezdim taaa ki cenaze evi bizim evimiz olana dek,,bir gun bizde yasamszik byle bir aciyi ve cok sevdigimiz bazi ablalatim yemek fln getirmislerdi nasil memnun olmustum..bende o yuzden o gunden beri bir bas sagligina gidicek olsam az da osa bisey goturmeye calisirim

Herkese MERHABALAR
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta: 62.4
Giden : 300 Az olsun temiz olsun
Yüzde : %0.48

Gunaydiin, hayirli cumalar

Gecen hafta: 53.8
Bu hafta: 53.0
Giden: 800 gr

0,14 dogru hesapladimmi bilmem

Coook sevincliyim cook nihayet bir kidim kirildi kilo direncim

geçen hafta 56,8
bu hafta 56,2
giden 600grm
%1,06

Sporsuz bir haftada vücudum yine beni şaşırttı

Geçen Hafta:81.2
Bu hafta: 80.3
Giden:0.9
Yüzde: %1.11

Afffferim kizlarrrr sevkatle hepinizin basini oksuyorum hehe

of yaaa ne kadar güzel bütün geçmişi alıntılamıştım cevap vermiştim tam yollaya bastım üye girişi yapı dedi bu nası iş ya. çok sinirlendim heee

Ayyyyy bendede oluyooooorrrr cooooookkk

Sen simdi sadece benimkileri alintia yeter hehe

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.kendimide şiddetle kınıyorum.çok sıkıldım ya iki ileri bi geri.

kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim.kendimide şiddetle kınıyorum.çok sıkıldım ya iki ileri bi geri.

Canım yeme düzenini oturtman lazım. Spor yapamasanda bu düzeni oturttuğunda ileri geri olmaz bi daha

Ferhancım başın sağolsun bu arada, allah sabır versin tüm yakınlarına..

Son düzenleme:
aynı renk yapman bence mantıklı olmuş, ileride rötuş yapman gerektiğinde zorlanmazsın. güle güle kullan benim salonumda kum beji çok kullanışlı gerçekten

bide salonunun bi duvarına içine sim katarak boya hoş bi ambiyans oluyo

aaaa çok mantıklı ben adamlara söylerim bu sabah başlıcaklardı çok merak ediyorum nasıl olacak ama işleri uzun sürecek bi hafta falan çünkü daha alçı pan yapılacak strofor döşenecek vs vs ustalar 1 hafta dedi en son boya. onlar bilirler heralde dur bi arayıp sorayım hihihihiiiii zaten dün eşimi ustaları çok sinir ettim ama kimse de bişi diyemiyo renk konusunda az dha kanser oluyorlardı bu olsun ya yok yok bu olsun tmm ya kesin bu olsun ya bu olsa dahamı iyi olur acaba numune yokmu ya kutuda durduğu gibi durmuyomuş hhahahahaaa

***13. TAKIM 276. ETAP ***
bilgen35 ( 88.5/88.6 / -0.1/ % - 0.11)
goncagulll (73.8 /73.1 / 0.7 / % 0.95 )
Kbra23 ( 75 / / / % )
limpida ( 107/106 / 1 / % 0.93 )
mersinli42 ( 72 /72 /0 / %0 )
nesdii28 (68.8 / 68.8 /0 /%0 )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
nurgulguney ( 56.8 / 56.2 / 0.6 / % 1.06)
bekolim ( 53.8 /53 /0.8 / %1.49 ) Kullanıcı adı değişti eski adı "tadli"
pia ( 66/65.5 / 0.5 / % 0.76 )
UZAYIM ( 62.7 /62.4 / 0.3 / %0.48 )
yasminyaso ( 81.2 /80.3 /0.9 / % 1.11)

13.Takım ortalaması :%

bana ne,bana ne önce ben kendimi kınadım

ilginç ,ilk kez duyuyorum

oooooo orti senin için çokmuş kolay gelsin valla. bunu ustaların bileceğini sanmıyorum kendin al sim son kalan bi duvara boyarken içine kat duvarda pırıltılar oluşuyo çok güzel oluyo deneyin

benimki hariç çok beğendim

kesin birinciyiz

oooooo orti senin için çokmuş kolay gelsin valla. bunu ustaların bileceğini sanmıyorum kendin al sim son kalan bi duvara boyarken içine kat duvarda pırıltılar oluşuyo çok güzel oluyo deneyin

ortim ben sim manyağıyım yaa böle parıltılı şıkırtılı şeylere bayılıyorum sırf o yüzden tüllerimi storlarımı bile simli yaptırdım hihihihiiii. tam benlik yani aklına sağlık

kilo veren herkesi tebrik ediyorum,kendimi de şiddetle kınıyorum
yasemin,kübra mesaj sayıların eksik kuzular.

Kınama canım , sen benim rol modelimsin
Mesaj sayımı yolladım, burayada yazayım 21

Zeynepcimm arkadaslarimin sozlerine harfiyyen katiliyorum aaaa ne bu boyle canim her hafta herhafta kilo kilo ver ..azicik dur sende senin kilo verme grafigine yaklasalim ..dimi kizlarr

Bende eskden tum evi tek renk kullanirdim genelde beyaz ama simdi cocuklar buyudu herkesin ayri odasi ve zevki var..oglumun bir duvar newyork binalar gibi goktelenler var ben o duvara bionicle nin robotlari var (lego cesidi) onlardan astik boyle tirmaniyolar gibi
Masa lambasinda sarkiyo,,yatagina tirmaniyo,,nba posterleri streetball turnierde kazandigi toplar yani aslinda basket temali odasi ve renkler siyah beyaz turuncu:) kizimn cilegin klassik bi takimi varya bej rengi ondan o oda takimina her renk gidpiyor simdilik cok renkli ama bikmistir 3 yil olucak neredeyse degisebilr..ama guzel olan istedigin her renge uyn bi da takimi
Benim ytak odam full beyaz geri kalan yErler bej krem karisik herseyim masiv kimse begenmiyor ama en ok seviyorum yasli isiymis..bende sevdimmi kolay vazgecemem..ayyy ne katisik evim varmiiiss..daha karisikta ben kisa kestim hehe

Bilgencim bizde haftalarca ani kiloda gram gram gittik sonra luuuuuppp biran geti gittik gen imdi sie aim adim...hepimizde olyor yle cnm

son bişey daha yazıp spora başlıyacağım.
benim resmen ve alelen yüzüm sarktı.yüzüm neneme döndü.en az 10 kilo daha vereceğimi düşünürsek halim içler acısı olacak demek oluyor.öneriniz var mı?

.QUOTE=Pia;26647348]Zeynepcimm arkadaslarimin sozlerine harfiyyen katiliyorum aaaa ne bu boyle canim her hafta herhafta kilo kilo ver ..azicik dur sende senin kilo verme grafigine yaklasalim ..dimi kizlarr

Bende eskden tum evi tek renk kullanirdim genelde beyaz ama simdi cocuklar buyudu herkesin ayri odasi ve zevki var..oglumun bir duvar newyork binalar gibi goktelenler var ben o duvara bionicle nin robotlari var (lego cesidi) onlardan astik boyle tirmaniyolar gibi
Masa lambasinda sarkiyo,,yatagina tirmaniyo,,nba posterleri streetball turnierde kazandigi toplar yani aslinda basket temali odasi ve renkler siyah beyaz turuncu:) kizimn cilegin klassik bi takimi varya bej rengi ondan o oda takimina her renk gidpiyor simdilik cok renkli ama bikmistir 3 yil olucak neredeyse degisebilr..ama guzel olan istedigin her renge uyn bi da takimi
Benim ytak odam full beyaz geri kalan yErler bej krem karisik herseyim masiv kimse begenmiyor ama en ok seviyorum yasli isiymis..bende sevdimmi kolay vazgecemem..ayyy ne katisik evim varmiiiss..daha karisikta ben kisa kestim hehe

Bilgencim bizde haftalarca ani kiloda gram gram gittik sonra luuuuuppp biran geti gittik gen imdi sie aim adim...hepimizde olyor yle cnm[/QUOTE]

sen en önemli şeyi söyledin zaten ben çok beğeniyorum gerisi tırı vırı işte. bende çok beğeniyodum aslında ama evlendiğimden beri daha yeni boyatıyorum 5 sene oldu yani evde kimse olmayınca sigara içen yok soba isi yok baya idare etti ama bu tamirat işleri girince değişiklik olsun dedim

Hmmm aklima ilk gelenler yuz egzersizleri var internetten bakabilirsin ve sabahlari bir buz parcasini eiyene kadar onunla yuzune masaj yap

Birde tabi kremler ..etkili olanlar var acikcasi..

abartıyomusun banamı öle geliyo ama yinede bi araştıralım bakalım. sende foto çek biz karar verelim bi hafta kilo veremdin diye bu kadar isyan ettin ya o yüzden inanmıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…