Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öncekine göre bu çok iyi olmuş ama bişey sorucam mesala haftada 1 gün işimiz var ve giremeyeceğiz o zaman nasl bi uygulama yapacağız

hepinize afiyet olsun

Gunaydin kizlarr

Gecen haftaki kilom 66.0
Bu hafta 65.5

Fark 500

Nasil hesaplandigini unuttum:)

*tartim degismedi

Son düzenleme:
Simdi cikiyorum yakin bir arkadasimin babasi vefat etmisti trdeydiler geldiler oraya gidicem eli bos gitmek stemiyorum..biseyler hazirliycam

Ins herkes bol eksili bidirimlerde bulunur

Gunaydin kizlarr

Gecen haftaki kilom 66.0
Bu hafta 65.5

Fark 500

*tartim degismedi

Simdi cikiyorum yakin bir arkadasimin babasi vefat etmisti trdeydiler geldiler oraya gidicem eli bos gitmek stemiyorum..biseyler hazirliycam

Ins herkes bol eksili bidirimlerde bulunur
çok sevindim,ne güzel bu hafta toparlandın.arkaşına üzüldüm.bizde de cenaze evine eren götürülür.eren:cenaze evine götürülen yemek

Son düzenleme:
Herkese MERHABALAR
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta: 62.4
Giden : 300 Az olsun temiz olsun
Yüzde : %0.48

Gunaydiin, hayirli cumalar

Gecen hafta: 53.8
Bu hafta: 53.0
Giden: 800 gr

0,14 dogru hesapladimmi bilmem

Coook sevincliyim cook nihayet bir kidim kirildi kilo direncim

geçen hafta 88.5 dim
bu hafta 88.6

kızlar yüzdeyi -1.12 çıkardım sanırım yanlış çıkardım

hepinizden çok özür dilerim.bu hafta mensim belki onun etkisidir.zaten gram veriyorum.

17 ayda 19 kg etti

evet bu haftanın sonucunu çıklıyorum.bu sonuç benim tarihimde bir ilk
geçen hafta:72.0
bu hafta:72.0
fark:0

Zeynepcim üzülme, vücudun yeni kilona alışıyor demekki

Tebrik ederim güzel kilo

Gunaydin kizlarr

Gecen haftaki kilom 66.0
Bu hafta 65.5

Fark 500

*tartim degismedi
(0.5/66)*100=%0.76 canım

Herkese MERHABALAR
Geçen hafta : 62.7
Bu hafta: 62.4
Giden : 300 Az olsun temiz olsun
Yüzde : %0.48

300 gr az değil hatice, son kilolar zaten zor gider

Gunaydiin, hayirli cumalar

Gecen hafta: 53.8
Bu hafta: 53.0
Giden: 800 gr

0,14 dogru hesapladimmi bilmem

Coook sevincliyim cook nihayet bir kidim kirildi kilo direncim

Canım %1.49 çıkıyor

Haftaya daha fazla verirsin üzülme

of yaaa ne kadar güzel bütün geçmişi alıntılamıştım cevap vermiştim tam yollaya bastım üye girişi yapı dedi bu nası iş ya. çok sinirlendim heee

kilo veren herkesi tebrik ediyorum,kendimi de şiddetle kınıyorum
yasemin,kübra mesaj sayıların eksik kuzular.

ben nihayet senin normal bi insan olduğunu anladım gizli güçlerin felan var diye şüpe ediyodum. bozma morelini haftaya bunun acısını çıkartırsın sen nasıl olsa. hatta iki gün sonra bile tartıldığında vermiş olduğunu görürsün. bende de artık cuma günü tartı sendromu oluştu haftanın hergünü tartılısam eksi çıkıyorum cuma günü artık hihihihihi.

ferhancım arkdaşının başı sağolsun, sabır diliyorum. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
benimde şuan evim renkli mutfak yeşil hol koyu lila diğer odalar açık farklı tonlarda bu defa değişiklik olsun diye heryer aynı olsun istiyorum.

kaptanım akşam az daha yoldan çıkıyomuşsunuz size hiç yakışmıyo valla ilkdefa böle gördüm bida olmasın siz onları yazışırken bende ferhan gibi arkadaşlardaydık. cipsler, çerezler çekirdekler hamur işleri ıslak kek aman allahım amaaaaa yemedim sadece çay içtim

aynı renk yapman bence mantıklı olmuş, ileride rötuş yapman gerektiğinde zorlanmazsın. güle güle kullan benim salonumda kum beji çok kullanışlı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…