hayırlısı olsun canıım ya, inşallah sen de memnun kalırsın :)
Canım az önce yazdığım tablolu mesajıma alıntı ile cevapla de. Sonrasında tablonun başında ve sonunda olan [/QUOTE]Olmadi
Banucum bence tehlikeli bir sey 97 olana kadar protein beslenmen yapma:/ ustelik a grubusun
çok geçmiş olsun canımSelam kizlar
gece kötu bir süpriz yasadik..sevgili esim gece yarisi agrilarla uyandi ilk bas abarttigini dusundum biraz hassastir cunku,,sonra kesilmedi siddetlendi,,ambulans cagirmak zorunda kaldik ben gidemedim yaninda bebegimden dolayi simdi yanindan geliyorum
Bobrek tasindan supheleniyorlarmis serum bittigi an kivraniyor..dungece böyle ambulansa koyup goturduklerinde cok garip oldum yapayalniz hissettim kendimi
Gece hic uyumadm..oglumunda maci var goturmesem olmuycak ok demistik ..o ve bir arkadasi var zaten oynayan biri gelmesse digeride ,diger oyuncularla oyun kuramiyo..bizimkide gidin ben iyiyim diyor zaten burda refakat olayi yok fazla kalibca uyariyolar
Bebeklede duramiycam ama ,,bilmiyorum
Birazda cikicaz kacta glirim bilmiyorum..haber vermek istedim
Gorusuruz kizlar
umarım yaparımBence de hepberaber yapalım.
Çok iyi bir grup ve arkadaşlığımız var. Bizim grupta yanlış anlaşılma,kırılmaca da yok.
Herkes spor yapacak. Yapmayacaklar sebebi ile bildirecek. Bu hafta 1. olacağız değil mi?
menüm
uyanınca:1 kuru incir
öğle:2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık patlıcan salatası
1.5 dilim kepek ekmek
peynir
3 yeşil zeytin
ara:1 avuç üzüm
akşam:1 tabak tavuk sote
1.5 dilim kepek ekmek
2 kaşık yoğurt
spor:henüz yapmadım.
su:2 litre
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir
Biberli lor
ARA
Sütlü kahve
1 kayısı
4 kepekli bisküvi
AKŞAM
Kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Menu
kAhwalti
2 minik dukan ekmek
1 dilim tavik salam
ARA
1 mandalina
1 sert nektarin
Ogle
1 tabak cokca kisir, bir dukan ekmek
Aksam
Bi avuc kadam kuruyemis
3 tane uzum, 1 hurma
hic canim istemiyordu bugun yuruyuse cikmayi ama baktim yuruyuse cikan arkadaslar cok, gaza geldim birazdan cikacayim
Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine peynirli-domatesli tost, 1 brdk çay
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt
Öğle: 1 kase çorba, yarım fırında palamut, 3 sarma
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt
Akşam: 1 brdk çorba, 1 tabak salata (çok az kepekli makarnayla)
1 brdk süt
Su: 3 lt
SPOR: birazdan paylaşacağımm
Ama o koca tabloyu nasi yapicam hep
Kendi sporum cin kullanabilirim nasil? Hangisini kullaniyosun
ooo süper devam. Bende devam edeceğiminşş canımm....
kızlarrr hareketleri yaptım terldim bari terlemişken biraz tae bo yapayım
Olmadi
Banucum bence tehlikeli bir sey 97 olana kadar protein beslenmen yapma:/ ustelik a grubusun
İyiyiz canım sen nasılsın?Hırslıyız bu hafta çok spor yapacağız.iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
Canım dukan zararlı olabiliyorsa sende her öğünde protein tüketmeye çalış ama araya biraz sebze ve aralara 1 meyva katabilirsin .Olmaz mı?ferhanım kafama koydum yapcam canım yaaaaa. ocakta da yapmıştım 20 günde 9 kg vermiştim. artık üç hanelerden kurtulmam lazım benimmçok değil ztn yine bir 9 kgcuk
İyiyiz canım sen nasılsın?Hırslıyız bu hafta çok spor yapacağız.
Canım dukan zararlı olabiliyorsa sende her öğünde protein tüketmeye çalış ama araya biraz sebze ve aralara 1 meyva katabilirsin .Olmaz mı?
tatlım ben bir zararını görmedim dukanı yaparken ya :S zaten et, süt ve süt ürünleri, yumurtayla fialan aram çok iyidirr.. geçen goncagülün paylaştığı vücut tipine göre zayıflada da bnm tipimdekilerin protein ağırlıklı beslenmesi gerektiğini sölüodu zaten :) hem atak evresi 10 gün sürüo. seyir evresinde hem sebze hem protein tüketilio.. çok zorlanırsam, bir yan etkisini görürsem zaten devam etmem :)
aslında bana göre doğru olan sebzelerinde diyette olması....
bi ara sebzeyle birlikte yaptığım protein diyetini 2011in kasımında dukan yapayım dedim 63 falandım 1 hafta falan yaptım 60,2 oldum neden 60 a kadar indim bana göre et süt yumurta yediğinde mide bi süre sonra boşalıyo tamamen boş kalıyo ve biz bu boşluğu kilo vermiş olarak algılıyoruz ama noluyo sebzeli beslenmeye başlayınca hop 1-2 kilosunu geri alıyoruz aslında tartıda gözüken midemizin dolması sonucu oluyo....
Canım az önce yazdığım tablolu mesajıma alıntı ile cevapla de. Sonrasında tablonun başında ve sonunda olan
Slm cnm ben bir garibim :) sen nasilsiniyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
Deniyeyim hmenCanım mesaj yazdığımız yerden de kendin için tablo yapabilirsin. Mesaj yazdığımız yerde B I U yazan yerdeki B nın altında tablo şekli var. Ona tıklayıp. Satır sütun sayısını ve özelliklerini seçip onaylıyorsun. Sonra tablon oluşuyor. İsteiğin gibi doldurabilirsinDene bakalım canım.
ooo süper devam. Bende devam edeceğim
ferhanım kafama koydum yapcam canım yaaaaa. ocakta da yapmıştım 20 günde 9 kg vermiştim. artık üç hanelerden kurtulmam lazım benimmçok değil ztn yine bir 9 kgcuk
öyle canım zaten. aksini de iddia etmio dukan da :) sebzeyle birlikte protein alımına başlanan seyir evresine geçildiğinde birkaç kg oynama olacağını, ama vücudun o beslenme türüne de alışınca yeniden vermeye geçeceğini söylüo :) bnm maksadım metabolizmamı acuk şaşırtmak :)
bugünkü menü
sabah
1 küçük domates yarım salatalık
1 biber 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 lokma bal ve tereyağı
ara yarım elma yarım şeftali
öğlen yarım tabaktan az fazla baharatlı haşlanmış bulgur
2 bardak ayran
akşam 1 tabak nar ekşilii salata
ara yeşilçay
2lt su
spor:
80dk yürüyüşş
8 dk göbek eritme egzersizi
zorunlu hareketler+25 dk tae bo
O zaman kirmizi et yeme nolurr ben simdi tam ifade edemiyorum biliklerimi ama biz agrubu olanlar kirmizi eti ozellikle hazm edemiyor ve kotu hastaliklarin cogu bu gruptan et tuketenlerdenmis statistiklere ore..okudugum makalelerde cok anlasilir ve ikna edici ahsediorda ben ifade edemiyorum :/
bugünkü menü
sabah
1 küçük domates yarım salatalık
1 biber 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 lokma bal ve tereyağı
ara yarım elma yarım şeftali
öğlen yarım tabaktan az fazla baharatlı haşlanmış bulgur
2 bardak ayran
akşam 1 tabak nar ekşilii salata
ara yeşilçay
2lt su
spor:
80dk yürüyüşş
8 dk göbek eritme egzersizi
zorunlu hareketler+25 dk tae bo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?