Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD="colspan: 5"]
ZORUNLU HAREKETLER
CUMARTESİ (En az 100 )
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Twester
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]Yan bel
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Sopalı hareket
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]Bacak hareketleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bekolim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nurgulguney
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]limpida
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]100
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]ferdici
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

Olmadi

Banucum bence tehlikeli bir sey 97 olana kadar protein beslenmen yapma:/ ustelik a grubusun
Canım az önce yazdığım tablolu mesajıma alıntı ile cevapla de. Sonrasında tablonun başında ve sonunda olan [/QUOTE]
yazıları sil. O zaman oluyor. Bu arada istisnai durum olduğu için menüne birşey demiyorum. Yarın dengelersin olur mu?

çok geçmiş olsun canım
umarım yaparım

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir
Biberli lor

ARA
Sütlü kahve
1 kayısı
4 kepekli bisküvi

AKŞAM
Kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

afiyet olsun canım

Ama o koca tabloyu nasi yapicam hep
Kendi sporum cin kullanabilirim nasil? Hangisini kullaniyosun

Canım mesaj yazdığımız yerden de kendin için tablo yapabilirsin. Mesaj yazdığımız yerde B I U yazan yerdeki B nın altında tablo şekli var. Ona tıklayıp. Satır sütun sayısını ve özelliklerini seçip onaylıyorsun. Sonra tablon oluşuyor. İsteiğin gibi doldurabilirsin Dene bakalım canım.
inşş canımm....

kızlarrr hareketleri yaptım terldim bari terlemişken biraz tae bo yapayım
ooo süper devam. Bende devam edeceğim

Olmadi

Banucum bence tehlikeli bir sey 97 olana kadar protein beslenmen yapma:/ ustelik a grubusun

ferhanım kafama koydum yapcam canım yaaaaa. ocakta da yapmıştım 20 günde 9 kg vermiştim. artık üç hanelerden kurtulmam lazım benimm çok değil ztn yine bir 9 kgcuk

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
İyiyiz canım sen nasılsın?Hırslıyız bu hafta çok spor yapacağız.

ferhanım kafama koydum yapcam canım yaaaaa. ocakta da yapmıştım 20 günde 9 kg vermiştim. artık üç hanelerden kurtulmam lazım benimm çok değil ztn yine bir 9 kgcuk
Canım dukan zararlı olabiliyorsa sende her öğünde protein tüketmeye çalış ama araya biraz sebze ve aralara 1 meyva katabilirsin .Olmaz mı?

Ben zorunlu hareketlerimi ve ekstrasını yapmışken ve başlamışken sporumu tamamlamaya gidiyorum görüşürüz.

tatlım ben bir zararını görmedim dukanı yaparken ya :S zaten et, süt ve süt ürünleri, yumurtayla fialan aram çok iyidirr.. geçen goncagülün paylaştığı vücut tipine göre zayıflada da bnm tipimdekilerin protein ağırlıklı beslenmesi gerektiğini sölüodu zaten :) hem atak evresi 10 gün sürüo. seyir evresinde hem sebze hem protein tüketilio.. çok zorlanırsam, bir yan etkisini görürsem zaten devam etmem :)

aslında bana göre doğru olan sebzelerinde diyette olması....
bi ara sebzeyle birlikte yaptığım protein diyetini 2011in kasımında dukan yapayım dedim 63 falandım 1 hafta falan yaptım 60,2 oldum neden 60 a kadar indim bana göre et süt yumurta yediğinde mide bi süre sonra boşalıyo tamamen boş kalıyo ve biz bu boşluğu kilo vermiş olarak algılıyoruz ama noluyo sebzeli beslenmeye başlayınca hop 1-2 kilosunu geri alıyoruz aslında tartıda gözüken midemizin dolması sonucu oluyo....

öyle canım zaten. aksini de iddia etmio dukan da :) sebzeyle birlikte protein alımına başlanan seyir evresine geçildiğinde birkaç kg oynama olacağını, ama vücudun o beslenme türüne de alışınca yeniden vermeye geçeceğini söylüo :) bnm maksadım metabolizmamı acuk şaşırtmak :)

bugünkü menü

sabah
1 küçük domates yarım salatalık
1 biber 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 lokma bal ve tereyağı
ara yarım elma yarım şeftali
öğlen yarım tabaktan az fazla baharatlı haşlanmış bulgur
2 bardak ayran
akşam 1 tabak nar ekşilii salata
ara yeşilçay

2lt su

spor:
80dk yürüyüşş
8 dk göbek eritme egzersizi
zorunlu hareketler+25 dk tae bo

Canım az önce yazdığım tablolu mesajıma alıntı ile cevapla de. Sonrasında tablonun başında ve sonunda olan

yazıları sil. O zaman oluyor. Bu arada istisnai durum olduğu için menüne birşey demiyorum. Yarın dengelersin olur mu?
[/QUOTE]

Hiiii o alintilari silicez ben silmedennyapmistim tmm canimmm

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
Slm cnm ben bir garibim :) sen nasilsin

Deniyeyim hmen

O zaman kirmizi et yeme nolurr ben simdi tam ifade edemiyorum biliklerimi ama biz agrubu olanlar kirmizi eti ozellikle hazm edemiyor ve kotu hastaliklarin cogu bu gruptan et tuketenlerdenmis statistiklere ore..okudugum makalelerde cok anlasilir ve ikna edici ahsediorda ben ifade edemiyorum :/

ay kızlarr ben çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm bundan yıllar önce çok beğenerek aldığım ve içine girsem de selülitlerim ve portakallarım yüzünden giymeye bir türlü cesaret edemediğim ve biraz da kemerinin kavuşmamasından kaynaklanan bir sorun yaşadığım pantolonum vardı. ne giysem haftaya fln die dolabımı karıştırırken gördüm, bi deniim dedimm. ayyyy öyle güzel oldu kiiiii ben de karın falan da kalmamış hiç yaaa, giyince hepten düz olduu tabi toto hala özerkliğini koruo o ayrı ama selülitler de göze çarpmıo. çünkü pantolon açık renk, sütlü kahve gibi ama parlak ay nası rengi anlatamadım her neyse şu an çok mutluyummmm tey teyyyyy hatta ahey aheeyyy

şaşırt bakalımmm

:2:
Cok guzel olmus canim

evet canım sen söyleyince kan grubu diyetine baktım hatta A grubu olanlar için paylaşıiim de :)

A GRUBU KAN
Faydalı olan yiyecekler.

• Balık
  • Zeytinyağı
  • Yer fıstığı, ceviz, kabak çekirdeği, badem, hardal (sirkesiz), kedi otu, ginseng, kuşburnu, papatya, kahve, yeşil çay, keten tohumu, kimyon, kekik, biberiye,
  • Börülce fasulye, her türlü mercimek, soya ve ürünleri (doğal, genetiği değiştirilmemiş), çavdar ürünleri ve ekmeği, yulaf ürünleri ve ekmeği, karabuğday ürünleri ve ekmeği, eski tip buğday ürünleri ve ekmeği (amarant veya eski turk buğday)
  • Enginar, karalâhana, marul, havuç, kabak, pırasa, ıspanak, pazı, beyaz lahana, brokoli, yer elması, sarımsak, soğan, kereviz, maydanoz ve bütün yeşil yapraklı sebzeler
  • Kayısı, dut, incir, üzüm, kiraz, vişne, erik, greyfurt, limon, mürdüm eriği, zencefil, pekmez, aloe vera,
  • Magnezyum sülfat (İngiliz tuzu).
Zararlı olan yiyecekler:

• Her et (tavuk ve hindi hariç); karışık et (salam, sucuk, sosis gibi); deniz hayvanları (kerevit, kalamar v. b. ) ve havyar
  • Süt, dondurma, tereyağı; herhangi sıvı veya katı yağ (balık yağı, inek iç yağı, zeytinyağı ve keten yağı hariç), piyasa (boyanmış ve beyaz sirke veya limon asidi ile karıştırılmış) zeytinler
  • Kavrulmuş ve bekletilmiş kuru yemiş, buğday tip 405–550
  • Patates, biberler, pul biber, domates salçası
  • Portakal ve suyu
  • Soda, gazoz, şarap sirkesi, früktoz, glikoz, tatlandırıcı, sakız, jelâtin, bayat yiyecekler, hazır yiyecek ve içecekler, mide ve bağırsaklarda gaz oluşturan her yiyecek.
Yenebilenler:

• Tavuk ve hindi eti, taze yumurta
  • Yoğurt, kefir, koyun keçi peyniri ve sütü, beyaz peynir, salamura peynir, eski kaşar, tulum peyniri, mozarella
  • Kestane, badem, susam ve ürünleri, pirinç ve ürünleri, mısır ve çeşitleri, arpa çeşitleri, barbunya, nohut
  • Turp, kırmızı pancar ve "Zararlılara girmeyen meyve, sebze ve yiyecekler.
Dikkat!
Kırmızı et, süt, soda, gazoz ve tüm karbondioksit içeren içecekler;
transgenik tatlandırıcı, aroma, boya, nişasta, glikoz, früktoz; süt tozu,
Yumurta tozu, yağlı ve koruyucu kimyasallar içeren hazır içecek ve yiyecekler
Hazım yetersizliğine veya tam hazımsızlığa neden olabilirler. Bunlardan uzak durun!

Kabız olmamaya dikkat edin! Sıhhatli olmak isteyen büyük abdesti gelmeden yemek yemeye oturmamalıdır. (karpuz, incir, greyfurt, üzüm gibi bağırsakları rahatlatıcı meyveler ve yeşil yapraklı sebze hariç) Bu kaideye ömür boyu riayet edilmelidir.
Kabızlık varsa: Aynı miktarda sinameki ve pelin otu öğütülüp 1/4 veya 1/2 çay kaşığı her yemekten sonra su ile veya 1 çorba kaşığı öğütülmüş civanperçemi ve 1 tatlı kaşığı öğütülmüş sinameki karıştırılıp her sabah 1 tatlı kaşığı su veya bal şurubu ile içilirse bu iyi gelir.
Zencefil, kekik, mercanköşk, hardal, körri, çemen ve biberiyeyi sırayla devamlı kullanmak lazım. Onlar mide ve bağırsakları kuvvetlendirir, sindirimi kolaylaştırır, iltihaplanma surecini durdurur, gastrit hatta H. Pylori enfeksiyonuna son verir

Karabiber, fülfül, pul biber ve sirkeyi ilaç olarak kullanabilirsiniz. Eti azaltın! Proteinlerden haftada: 1-2 defa hindi veya tavuk eti, 1-2-3 defa balık, 1-2 defa taze yumurta, 1-2 defa peynir, hemen hemen her gün kefir ve yoğurt (ev yoğurdu!), 2- 3 defa (her gün de olabilir) yeşil veya kırmızı mercimek olsun.
Yumurtayı sadece taze olarak 1-3 günlük (en fazla 7- 9 günlük) yiyebilirsiniz. 10 günlük ve daha eski yumurta veya 5 dakikadan fazla kaynatılmış yumurta zehirlidir, alerjendir. Yumurta tozu ve süt tozu da sizin için alerjendir. Bu ikisini içeren ürünleri ağzınıza bile almayın! Süt ürünlerini balık ile ve et ile birlikte yemeyin; karışık et (sosis, sucuk, salam gibi); nohut, mercimek, fasulyeyi yoğurt ile yemeyiniz! Hazım bozulmasına, vücutta zehirli kalıntılar oluşmasına, alerji ve karaciğer hastalıklarına yol açar! Sarımsak yutmaya kendinizi alıştırın! İlk önce 3 diş, sonra 21 dişe kadar çoğaltın. Böylece yılda 1 defa 21 günlükten sarımsak kürleri yapın! İmkân var ise, bu 21 günlük kürlerde 10 gün her akşam bir baş sarımsak dövülür, 1 tatlı kaşık öğütülmüş çörekotu, 1 çay kaşık ısırgan otu tohumu ve 1/4 çay kaşığı hardal bal ile karıştırılır ve yenir (aç karnına). Ama 1- 3 diş her akşam yutmaya hiç bırakmadan devam edin. Sarımsak (ve karışımı) kansere, alerjiye, ağır enfeksiyonlara ve genetik mutasyonlara karşı vücudun direncini artırır. Yeşil sebzeyi çoğaltınız! Sizin durumunuzda havuç, çiğ ıspanak, hindiba, kereviz, maydanoz, semizotu, soğan, yeşillik, brokoli, kısaca "Faydalı olan" herhangi istediğiniz sebze - limon suyu ve zeytinyağı eklenerek -salata şeklinde her gün yemek lazım.
Havuç ve havuç suyunu, zencefil ve zencefil suyunu, hindiba ve suyunu, ısırgan ve suyunu, kereviz ve suyunu tüm hastalıklara karşı ilaç alarak kullanın! Bunlar mide, bağırsak ve karaciğer enzimlerini çoğaltıcı ve hazmı düzelticidir. Karpuz mevsiminde - karpuzu, enginar mevsiminde - enginarı, tüm hastalıklara karşı büyük nimet olarak görün! Enginarı kabukla pişirin, suyunu için ve içini yiyin. Karpuzu çekirdekleri ile yiyin ve 1- 2 çay bardak sıkılmış kabuğun suyunu için. Onlar karaciğer ve böbreklerinizi temizler, kuvvetlendirir ve temiz tutar; böbreklerin taşlarını eritir ve düşürür, B1, pantetin, B6, B12 vitaminlerinin kaynağı çimlenmiş buğday veya arpa veya yulaf veya çavdar yılda bir defa 30 – 40 günlük kür olarak kullanın. Sizin için zararlı olan siyah çay yerine, faydalı olan yeşil çayı veya bitkisel çayları içiniz!
"Faydalı" olarak belirtilmiş yiyecekler, sizin için en kuvvetli ilaçlardır. Sebze ve meyvenin genetiğinin değiştirilmemiş olmasına dikkat ediniz.
Hazır yiyecek ve içecekleri, parfümleri evinize almayın! Onlar genetiği değiştirilmiş ürünleri içerir. Alerjilere, bugüne kadar bilinmeyen hastalıklara yol açarlar.
Temizlik maddeleri ve deterjanları kullanmayın!
Deterjanların tümü GMO aromalar içerir ve GMO bazlı yağlardan üretilir.

Kaynak: kan grubuna göre beslenme...çok önemli

afiet olsun canımmmm menü de spor da süpeerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…