Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabloo olsun bence daha çok gaza getirir biziii

twester nasıl yapılıyoo kaptanımmm bide bacak hareketlerinden kastın ne:)) çok mu soru soruyom neee
Twester Üstüne çıkıp dönme hareketi yapıyoruz. Bel için.Twesterin yoksa sopalı hareketi 200 tane yapabilirsin.Bu herkes için geçerli. Bacak hareketini Ferhan önermişti. Bacakları kaldırıp indirme hareketi.

Anladım canım haklısın 100 yapsak yeterrr :)

Bende bendeeee...
Hepimizzz yapalımdaaa güzelll olsunnn
Bence de

Son düzenleme:

tşk ederimm kaptancımm

yani bunun twester olduğunu yeni öğrendimm:)))
koşu bandıyla gelmiştiiii var yanii

bacak hareketlerine gelince yürüyüş sonrası evde 8 dklık göbek eritme egzersizini yapmıştım onun için de bacak hareketleride vardı ama 40 dan sonra pestilim çıktı yapamamıştımmm

bir yere tutun teki bacağını kaldır indir ben bunu yapmayı düşündm sonra diğer bacak için

ben yere uzanıyorum eller başımın altına önce sağ sol kaldırıyorum sonra yavaşça sağ sol bacak indiriyorum alt karın kaslarını çalıştırıyo....

birde dizlerinin üzerine şınav pozisyonunda bacağının birini dizini bükerek karnına çekebildiğin kadar çek ve bırakabildiğin kadar geriiii

Kan grubun neydi banucum?

Ben tablet kullanyorum henuz office proramim ln yok kopyalainca yine liste oluyor ..k k nin sj bolumundeki tablolar kullanilyomu? Hc bilen var mi? Tablo bende olmuyr yani

kızlarrrr ismekte arapça kursuna kayıt oldummmmmmmmm

ingilizce 2.kademeye de olcaktım ama orda sadece 1.seviye vardııı

Aa ne guzel bende cok ilgiliyim arapcaya ozellikle farscaya
Ismek nedir?

Nasil yapabilcegim konusunda bir fikriniz varsa ok ama yoksa ben liste diorum..yada zaten sporlarmizi bildiriyoduk sende haftalik paylasimda kimler kac gun yazdigini yaziyor ve degerlendiriyordun aslinda...ama yinede yapalim derseniz kailmaya calsirim

Offf bende hsini alibtilmim:)))

yüzüstü yatağa uzanıp, dizden aşağısını yere sarkıtıp bacakları kaldırıp indirme de olabilir. arka üst bacakları fena çalıştırıo

Sirt ustumu ? Yuz ustu benim ayaklar sarkmaz asagi :)))

Kizlar ben eve yeni gldim ve henuz hic birsey yemedim ( kotu oldu bugun ..hepinize tsk ederim ilekleriniz cin..cok cok kucuk bir tas vmis ama kucukte olsa demek cok agri yapiyor baska bir hastaneye nakil oldu ..maca gittik ve kazandik sonra nakil olunan hastaneye bb ziyareti yapip geldik simdi yemek yemek zamani nihayet

Bende öyle düşünüyorum önemli olan yemek değil adı geçnce kilo alacakmışım gibi hissetmeye başladımm
Amerikanın oyunları bunlarrrrrrrrrrr

Allah im bunlari kim sokuyor sizin beyninize

Yanlış anlaşılmasın Banucum sadece canın çekti.Yemedin yani. Sadece Gönül yedi oda 53 hedefine ulaştığı için yedi. Beynin yediyse orayı bilmem

yEmese bile yemegin adi gecince beynine sinyaller gidip kilo alacagina inaniyor bu iki arkadas, bunlara noldu anlamadim oysaki onceden booole cins huylari yoktu DD bknz: kubra, banus

kasikla kasikla haydi kasikla frapellaaaa ...

bu ne ya sabah beri dilime dolandi

yüzüstü yatağa uzanıp, dizden aşağısını yere sarkıtıp bacakları kaldırıp indirme de olabilir. arka üst bacakları fena çalıştırıo

Güzel hareketmiş.
bir yere tutun teki bacağını kaldır indir ben bunu yapmayı düşündm sonra diğer bacak için
Bua güzel.
150 yaptm şimdi spr oluo
oooo maşallah.

Bir hareket daha maşallah.

Canım tekrar geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ediyoeum. Afiyet olsun. Bu arada mesaj yazığımız yerden tablo oluşturabiliyoruz. Word e gerek yok.

yEmese bile yemegin adi gecince beynine sinyaller gidip kilo alacagina inaniyor bu iki arkadas, bunlara noldu anlamadim oysaki onceden booole cins huylari yoktu DD bknz: kubra, banus
hehehehe

taş çok beter bişey.Allah kimseye böbrek ağrısı vermesin.yaşamadım ama yaşayanı gördüm.

zorunlu hareketleri elimden geldiğince yapmaya çalışırım.

Tablo yapamayanlar. Şimdi denedim. İster alıntı yaparak cevapla deyip yaptığınızı yazın.İstersenizde sayfadan tabloyu kopyalayıp mesajınıza yapıştırın.2 türlüde oluyor. Ekstra tablo oluşturmanıza gerek yok

hoşgldn cnm tekrar geçmiş olsun

ben doğru bir yaklaşımda bulunuyorummmmmm

Ve spora gidiyorummm ben
45 dk hedefff

Son düzenleme:
menüm
uyanınca:1 kuru incir

öğle:2 kaşık patatesli yumurta
2 kaşık patlıcan salatası
1.5 dilim kepek ekmek
peynir
3 yeşil zeytin

ara:1 avuç üzüm

akşam:1 tabak tavuk sote
1.5 dilim kepek ekmek
2 kaşık yoğurt

spor:henüz yapmadım.
su:2 litre

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir
Biberli lor

ARA
Sütlü kahve
1 kayısı
4 kepekli bisküvi

AKŞAM
Kabak yemeği
Yarım kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…