LİSTE ŞEKLİ[/COLOR][/B]
Kbra
UZAYIM
bilgen35
mersinli42
goncagüll
bekolim
Pia
nurgulguney
yasminyaso
limpida
ferdici
OYLAMA : Yukarıda tablo ve normal liste şekli var. Hangisini yapalım. Zorunlu hareketleri yapanlar tüm listeyi veya tabloyu kopyalayıp karşısına yaptım yada yapmadım yazacak. Hergünün sonunda yapanları görmüş olacağız ve kınayacağızHerkes ayrıca sporunu yapsın Lütfen kararınızı bildirin çıtırlar
Twestertwester nasıl yapılıyoo kaptanımmm bide bacak hareketlerinden kastın ne:)) çok mu soru soruyom neee
Bence deAnladım canım haklısın 100 yapsak yeterrr :)
Bende bendeeee...
Hepimizzz yapalımdaaa güzelll olsunnn
Twester Eki Görüntüle 520486 Üstüne çıkıp dönme hareketi yapıyoruz. Bel için.Twesterin yoksa sopalı hareketi 200 tane yapabilirsin.Bu herkes için geçerli. Bacak hareketini Ferhan önermiş. Bacakları kaldırıp indirme hareketi.
Bence de
bacak hareketi napcaz meselaa:44::44: tablo olsun
bir yere tutun teki bacağını kaldır indir ben bunu yapmayı düşündmsonra diğer bacak için
yüzüstü yatağa uzanıp, dizden aşağısını yere sarkıtıp bacakları kaldırıp indirme de olabilir. arka üst bacakları fena çalıştırıo
bir yere tutun teki bacağını kaldır indir ben bunu yapmayı düşündmsonra diğer bacak için
kızlarr az önce karar verdim. 97i görene kadar sırf proteinle besleneceğim, bir nevi dukan atak evresi yapacağımm. yoksa 100 altına inmem için 1.5 ay bekllemem gerek. ama istemiorum. 97i görünce yine normale dönerim. neden 99 değil de 97, çünkü dukandan normal diyete geçince 2 3 kg oynama oluo. 100ün üstüne çıkmam bari mantığıyla
Kızlar biz Kübra ile bugün en az 45 dakika yürümeye karar verdik.Bize katılmak isteyen olursa bekleriz. Ayrıca sporumuzu tablo olarak paylaşan olursa daha özendirici olur diye düşünüyorum.Daha öncede belirtmiştim. İsteyen tablo isteyen normal paylaşsın.
kızlarrrr ismekte arapça kursuna kayıt oldummmmmmmmm
ingilizce 2.kademeye de olcaktım ama orda sadece 1.seviye vardııı
[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD="width: 407, bgcolor: transparent, colspan: 5"][/TD]ZORUNLU HAREKETLERCUMARTESİ (En az 100 )
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Twester
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]Yan bel
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]Sopalı hareket
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]Bacak hareketleri
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Kbra
[/TD]
[TD="width: 74, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[TD="width: 72, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TD]
[TD="width: 88, bgcolor: transparent"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]UZAYIM
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bilgen35
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]goncagüll
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]bekolim
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]Pia
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]nurgulguney
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]limpida
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 99, bgcolor: transparent"]ferdici
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Zorunlu hareketini yapanlar tabloyu kopyalayıp kendi isminin yanına yaptığı hareket sayısını yazıp tekrar paylaşsın. Gün sonunda tabloda kimlerin yaptığını daha net görürüz. Bu hergün devam edilsin olur mu? Ayrıca spor yapanlar sporlarımızı ayrıca paylaşmaya devam edelim. Zorunlu hareketleri yoluna koyarsak iyi bir ilerleme kaydedeceğiz.Ayın 13üne az kaldı bakalım kimlerin ölçüleri değişmiş.
LİSTE ŞEKLİ[/COLOR][/B]
Kbra
UZAYIM
bilgen35
mersinli42
goncagüll
bekolim
Pia
nurgulguney
yasminyaso
limpida
ferdici
OYLAMA : Yukarıda tablo ve normal liste şekli var. Hangisini yapalım. Zorunlu hareketleri yapanlar tüm listeyi veya tabloyu kopyalayıp karşısına yaptım yada yapmadım yazacak. Hergünün sonunda yapanları görmüş olacağız ve kınayacağızHerkes ayrıca sporunu yapsın Lütfen kararınızı bildirin çıtırlar
yüzüstü yatağa uzanıp, dizden aşağısını yere sarkıtıp bacakları kaldırıp indirme de olabilir. arka üst bacakları fena çalıştırıo
Bende öyle düşünüyorum önemli olan yemek değil adı geçnce kilo alacakmışım gibi hissetmeye başladımm
Amerikanın oyunları bunlarrrrrrrrrrr
Yanlış anlaşılmasın Banucum sadece canın çekti.Yemedin yani. Sadece Gönül yedi oda 53 hedefine ulaştığı için yedi. Beynin yediyse orayı bilmem
Bua güzel.bir yere tutun teki bacağını kaldır indir ben bunu yapmayı düşündmsonra diğer bacak için
oooo maşallah.150 yaptm şimdi spr oluo
Bir hareket daha maşallah.ben yere uzanıyorum eller başımın altına önce sağ sol kaldırıyorum sonra yavaşça sağ sol bacak indiriyorum alt karın kaslarını çalıştırıyo....
birde dizlerinin üzerine şınav pozisyonunda bacağının birini dizini bükerek karnına çekebildiğin kadar çek ve bırakabildiğin kadar geriiii
Canım tekrar geçmiş olsun. Ayrıca tebrik ediyoeum. Afiyet olsun. Bu arada mesaj yazığımız yerden tablo oluşturabiliyoruz. Word e gerek yokKizlar ben eve yeni gldim ve henuz hic birsey yemedim( kotu oldu bugun ..hepinize tsk ederim ilekleriniz cin..cok cok kucuk bir tas vmis ama kucukte olsa demek cok agri yapiyor baska bir hastaneye nakil oldu ..maca gittik ve kazandik sonra nakil olunan hastaneye bb ziyareti yapip geldik simdi yemek yemek zamani nihayet
hehehehe
Allah im bunlari kim sokuyor sizin beyninize
yEmese bile yemegin adi gecince beynine sinyaller gidip kilo alacagina inaniyor bu iki arkadas, bunlara noldu anlamadim oysaki onceden booole cins huylari yoktuDD bknz: kubra, banus
Kizlar ben eve yeni gldim ve henuz hic birsey yemedim( kotu oldu bugun ..hepinize tsk ederim ilekleriniz cin..cok cok kucuk bir tas vmis ama kucukte olsa demek cok agri yapiyor baska bir hastaneye nakil oldu ..maca gittik ve kazandik sonra nakil olunan hastaneye bb ziyareti yapip geldik simdi yemek yemek zamani nihayet
Kizlar ben eve yeni gldim ve henuz hic birsey yemedim( kotu oldu bugun ..hepinize tsk ederim ilekleriniz cin..cok cok kucuk bir tas vmis ama kucukte olsa demek cok agri yapiyor baska bir hastaneye nakil oldu ..maca gittik ve kazandik sonra nakil olunan hastaneye bb ziyareti yapip geldik simdi yemek yemek zamani nihayet
Allah im bunlari kim sokuyor sizin beyninize
yEmese bile yemegin adi gecince beynine sinyaller gidip kilo alacagina inaniyor bu iki arkadas, bunlara noldu anlamadim oysaki onceden booole cins huylari yoktuDD bknz: kubra, banus
Kolay gelsin canım. Yemeği yiyeli çok olmadı ben biraz daha burdayım.hoşgldn cnm tekrar geçmiş olsun
ben doğru bir yaklaşımda bulunuyorummmmmm
Ve spora gidiyorummm ben
45 dk hedefff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?