Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yasemin sen krep çok yapmışsın anladığım kadarıyla,yedikten sonra miden kötü oldumu hiç?benimki hiç iyi değil de:44:
hatice geçen hafta ne kadan az spor yaptığımı anlamış,görmüş oldum.
ferhan eşine üzüldüm,inşallah bu sefer tamamen iyileşip öyle çıkar hastaneden.

Yok canım, hiç midem ağrımadı. Acaba krepleri çiğ mi bıraktın??? Çiğ hamur gibi kaldıysa o yapmış olabilir.

. Yaseminnin dedigi gibi cig kalmis olabilir yada kimine dokunuyor yulaf kepegi canim

Sütlaç mı :))) Ben onu analı kızlı çorbası diye hayal etmiştimHayallerim yıkıldı
Hehe yok yulaf kepegiyle diyet sutlac:)

Evet canim yulaf kepegiyle ikiside

Pizzayida krepin uzerine yatim direk,,ayri ozel bi hamur degil

. Yaseminnin dedigi gibi cig kalmis olabilir yada kimine dokunuyor yulaf kepegi canim

Hehe yok yulaf kepegiyle diyet sutlac:)
aslında çiğ değildi ama,bilemedim neyse:44:
Ben şuan yemek yiyorum. çok acıkmışım çok

afiyet olsun.bende acıktım.kocişi bekliyorum.gelsede yesek

menüm

sabah 07:00

çeyrek omlet
1/2 dilim ekmek

saat 09.30

iki dilim kepekli tost ekmeğine tost

öğle saat 14:30

patlıcan salatası,4-5 kaşık bulgur pilavı

akşam 18:30 gibi olacak

6 tane öz yağda köfte 1 kase yoğurt salata

3 lt su,bol şekersiz çay

afiyet olsun bilgen.güzel olmuş menün.

kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.

kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım

Son düzenleme:

süper gözüküolaarrrr ferhancımm sondakinin tarifini istioruummmm

afiyet olsun canımm, güzel :)

aslında çiğ değildi ama,bilemedim neyse:44:

afiyet olsun.bende acıktım.kocişi bekliyorum.gelsede yesek
Sizede afiyet olsun

Afiyet olsun canım. Öz yağ dediğin kendi yağında mı pişmiş :44:

ben geldimmmm kiiii üf ders programım değişmiş, sabahtan 2 dersim boşmuş. boşuna erkenden kalktım da gittimm ama neyse pzt ilk iki dersin boşalması benim için spr olduu, trafik fena oluo çünkü

az yağ demek istemiştim,evde f klavye,iş yerinde Q klavye var harfler karışıyor

kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.
Bu saatler çok daha güzelmiş.Öğleden sonra sana kalacak Ne güzel annen geliyor. İnşallah benim annem babamda ilkbahar da gelecek. Canlarım benim çok özledim

kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım
Büyük bir değişiklik olur . Bence yapmasan daha iyi . O büyük değişikliği hedef kilona yakın yapsan :44:. Tam bir değişiklik olmuş olur. Şimdi model değiştirebilirsin. Benim fikrim böyle ama sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…