menüm
sabah 07:00
çeyrek omlet
1/2 dilim ekmek
saat 09.30
iki dilim kepekli tost ekmeğine tost
öğle saat 14:30
patlıcan salatası,4-5 kaşık bulgur pilavı
akşam 18:30 gibi olacak
6 tane öz yağda köfte 1 kase yoğurt salata
3 lt su,bol şekersiz çay
kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.
kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım
ben geldimmmm kiiiiüf ders programım değişmiş, sabahtan 2 dersim boşmuş. boşuna erkenden kalktım da gittimm ama neyse pzt ilk iki dersin boşalması benim için spr olduu, trafik fena oluo çünkü
Bu saatler çok daha güzelmiş.Öğleden sonra sana kalacakNe güzel annen geliyor. İnşallah benim annem babamda ilkbahar da gelecek. Canlarım benim çok özledim
Büyük bir değişiklik olur . Bence yapmasan daha iyi. O büyük değişikliği hedef kilona yakın yapsan :44:. Tam bir değişiklik olmuş olur. Şimdi model değiştirebilirsin. Benim fikrim böyle ama sen gönlünden ne geçiyorsa öyle yap
MENÜM
SABAH
2 parça çavdar ekmeği
Kavrulmuş domates
Haşlanmış yumurta
Her sabah olduğu gibi kalsik yeşil çay
ÖĞLE
1,5 kase sütlü cornflakes
ARA
Sütlü kahve
1 parça zeytinli çavdar ekmeği
AKŞAM
Biberli,salçalı dukan krep
Domates,salatalık
Közlenmiş 1 paprika
Çok az üzüm
MENÜM
SABAH
2 parça çavdar ekmeği
Kavrulmuş domates
Haşlanmış yumurta
ÖĞLE
ARA
Sütlü kahve
AKŞAM
Domates,salatalık
Közlenmiş 1 paprika
Çok az üzüm
MENÜM
SABAH
2 parça çavdar ekmeği
Kavrulmuş domates
Haşlanmış yumurta
ÖĞLE
ARA
Sütlü kahve
AKŞAM
Domates,salatalık
Közlenmiş 1 paprika
Çok az üzüm
Banucum hosgeldiiinnn
Ben resimlerin yania keske aiklama yapsaydim..yaninda 2 dilim ekmek bulunan tabaktaki arnibahar pilaviydi:) usteki krakerlerde cok guzeldiii
Sana da afiyet olsun beybiKahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 1 kk süzme peynir, 2 dilim dana jambon, 1 brdk çay
Öğle: 1 kase çorba, 4 kçk dilim kuşbaşı (yemekte proteine dair bulduğum tek şeydi :) bezelye yemeği aldım ve sadece 4 kçk dilim kuşbaşını yiebildim)
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt (mikrodalgada yaptığım 1 tavuk burgeri de doğradım)
Akşam: 1 kase çorba, 1 adet dukan dürüm (tavuk döner ve 1 kornişon turşuyla), 1 brdk ayran
1 brdk kayısı çayı
1 brdk süt
Su: 2.5 lt
Spor: leslie 2 miles + zorunlu hareketler
Kahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 1 kk süzme peynir, 2 dilim dana jambon, 1 brdk çay
Öğle: 1 kase çorba, 4 kçk dilim kuşbaşı (yemekte proteine dair bulduğum tek şeydi :) bezelye yemeği aldım ve sadece 4 kçk dilim kuşbaşını yiebildim)
Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt (mikrodalgada yaptığım 1 tavuk burgeri de doğradım)
Akşam: 1 kase çorba, 1 adet dukan dürüm (tavuk döner ve 1 kornişon turşuyla), 1 brdk ayran
1 brdk kayısı çayı
1 brdk süt
Banucum sen Dukan mı yapıyorsunAkşam gidince bende yapcam naneli pul biberli yoğurt, çok kıskandım
evet yasocum ikinci günümyap yap süper oluo
Çok zor değil mi dukan yavrucum :)))) Benim gözüm kesmes onu, kitabını okumak lazım önce diyolar
ne güzel,eşinin davranışları değişir belki.kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.
kestir,güzel bir açık kahveye boyat,2 ton açığı gölge yaptır bencekızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım
afiyet olsunMENÜM
SABAH
2 parça çavdar ekmeği
Kavrulmuş domates
Haşlanmış yumurta
ÖĞLE
ARA
Sütlü kahve
AKŞAM
Domates,salatalık
Közlenmiş 1 paprika
Çok az üzüm
güle güle ferhanım.Ben birazdan hastaneye gidicem gorusurzzzzz
Kahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 1 kk süzme peynir, 2 dilim dana jambon, 1 brdk çay
1 brdk kayısı çayı
1 brdk süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?