Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM
SABAH

2 parça çavdar ekmeği
Kavrulmuş domates
Haşlanmış yumurta
Her sabah olduğu gibi kalsik yeşil çay

ÖĞLE
1,5 kase sütlü cornflakes

ARA
Sütlü kahve
1 parça zeytinli çavdar ekmeği

AKŞAM
Biberli,salçalı dukan krep
Domates,salatalık
Közlenmiş 1 paprika
Çok az üzüm

Son düzenleme:

Süper olmus canim afiyet olsun

kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.

kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım

Ohhh ne guzelll annen braz yukunu azaltirr, cok sevindim ooouuu o kadar uzun saci nasil kullaniyorsun cocuklarda var...kes kes hemen :)))
Dehisiklik sanada iyi gelir hem,, motive olur

Banucum hosgeldiiinnn

Ben resimlerin yania keske aiklama yapsaydim..yaninda 2 dilim ekmek bulunan tabaktaki arnibahar pilaviydi:) usteki krakerlerde cok guzeldiii

ben geldimmmm kiiii üf ders programım değişmiş, sabahtan 2 dersim boşmuş. boşuna erkenden kalktım da gittimm ama neyse pzt ilk iki dersin boşalması benim için spr olduu, trafik fena oluo çünkü

60 kilo için nisan sonunu belirledim benim anca zaten.mayısın 2 si meleklerimin doğum günü.o zamana kadar vermek zorundayım ve haftaya sigarayı bırakmak zorundayım

Sac rengine bende bsey diyemycem ama saci cok uzunmus yaaa

Bi dehisikik yi lzr bence

Son düzenleme:

afiyet olsun canım

süpper

afiyet olsun beybiiiiiiiiiii

Banucum hosgeldiiinnn

Ben resimlerin yania keske aiklama yapsaydim..yaninda 2 dilim ekmek bulunan tabaktaki arnibahar pilaviydi:) usteki krakerlerde cok guzeldiii

en alttakininnnnn tarifi istiorruummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Kahvaltı: 1 hşlnmş yımırta, 1 kk süzme peynir, 2 dilim dana jambon, 1 brdk çay

Öğle: 1 kase çorba, 4 kçk dilim kuşbaşı (yemekte proteine dair bulduğum tek şeydi :) bezelye yemeği aldım ve sadece 4 kçk dilim kuşbaşını yiebildim)

Ara: 1 kase naneli-pul biberli yoğurt (mikrodalgada yaptığım 1 tavuk burgeri de doğradım)

Akşam: 1 kase çorba, 1 adet dukan dürüm (tavuk döner ve 1 kornişon turşuyla), 1 brdk ayran

1 brdk kayısı çayı

1 brdk süt

Su: 2.5 lt

Spor: leslie 2 miles + zorunlu hareketler

Sana da afiyet olsun beybi

Banucum sen Dukan mı yapıyorsun Akşam gidince bende yapcam naneli pul biberli yoğurt, çok kıskandım

Ben eve gidiyom kızlar, akşam derste iptalmiş, eve gidip uyuyayım sonra ders çalışayım bari :))) Evden yazarım yine öpüldünüz

Çok zor değil mi dukan yavrucum :)))) Benim gözüm kesmes onu, kitabını okumak lazım önce diyolar

zor biraz da masraflı canım bu sene başında yapmıştım, 20 günde 9 kg vermiştim ama sonra normal diyete döndüm. diyetisyene gittim falan. yine 97yi görene kdr yapcam sonra normal diyetime dönsem de 2 kg farketse bile 100ü görmem bari :) amacım 100lerden bi an önce kurtulmak

kızyar bugün normale göre çok yedim.mesaim değişti sabah 08:00'de başlıyor 13:30'da bitiyor.haftaya senelik izne ayrılıyorum iki hafta,annem kış için yanıma geliyor ve hazirana kadar burda.
ne güzel,eşinin davranışları değişir belki.

kızlar saçlarımı kestirip kızıl yaptırayım diyorum yorumunuz ne olur.birde saçımı nasıl kestirsem.sürekli topluyorum.saçım belimde ve çok sıkıldım
kestir,güzel bir açık kahveye boyat,2 ton açığı gölge yaptır bence

afiyet olsun

Ben birazdan hastaneye gidicem gorusurzzzzz
güle güle ferhanım.

afiyet olsun,dukancı

menüm:
sabah:1 peynirli poğaça
domattes
5 zeytin
1 kk peynir

ara:1 küçük muz

öğle:1.5 dukan krep
domates
1 kk peynir
5 zeytin

akşam:1 biber dolması
1 kase çorba
3 kaşık taze fasulye
2 kaşık yoğurt

su:2 litre
spor:zorunlu hareketler+50 dakika leslie 5 mile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…