Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selamlar....

kübracım ilişkin hayırlı olsun.

yasemin ameliyat umarım iyi geçer.

başakçım benim çocuklar beni hiç emmedi,2 ay sütü sağıp verdim sonra süt bitti.ben aptalmil eoprotin,aptamil prenatil,1,2,3 kullandım.şidi juniur kullanıyorum.inek sütünü içmiyorlar,keçi sütünüde sevmediler.ama aptamilin kaşık mamasını çok kullandım,çok seviyorlardı.ben gündüz veriiyordum.çünkü sütü diyetisyenimiz özellikle gecevermemizi istiyordu.şimdi sadece bir kere istiyorlargece.ve toplamda gece uyuturken,gece uyanınca ve sabah 06:30 gibi veriyorum

evet ne mücadelelerlen geldim bilemessin ya. yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazdım aradan bi iki gün geçti kimseden ses seda yok. sonra bi takımdan çağırdılar tabi ama hatırlamıyorum kaçtaydım o kadar sakindiki bi hafta deneme süresini geçtim sonra takıma katıldım ama hep buraya yazıyodum sonra ebru ya dedim ki ya alınsanıza beni senin vereceğin kilo çok az adapte olana kadar kilonu vermiş olursun dedi o yüzden tercih etmedi sona bi baktım burdayım nolur gel falan

Hatırladım şimdi

Ben geldimmm:122::131::124::128:
Hoşgeldin canım

insanların cahilliği beni deli ediyor.haberleri okuyordum.fatma şahin çok fakir 2500 çifte tüp bebek için devlet desteği verilecek demiş.altına angutun biri yorum yazmış.tüp bebek harammış.Allah istese çocuk verirmiş.spermi ve yumurtayı görüryorlarmı.ondan fuhuşmuş.bunu yazanı elime versler...çeşit çeşit beddua geçiyor içimden:95:

Toplumumuz çok cahil ve hala kötü niyetli sözde dinci insanlara inanıyorlar..

amaannn boşver ya bunlardan milyonlarca var hangi birine kafayı takıcan laf anlatıcan dövüp sövüp adam edicen boşver. ben böle durumlarda hep şunu düşünüyorum. adamın bi yazısına bi lafına sinir olup ondan nefret ediyoruz ama anlık çekiyoruz o insanı peki ya kendi bi ömür kendiyle o napsın yazık o yüzden boşver bi tekmede sen vurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…