Kübranın ilişkisi varmış artıkkkFaceten gördümmmmm
kesin şu su içtiği fotoğrafını çeken kişidir.yazılanlardan huylanmıştım
vaayy çakaallll duvarını kapatmış
selamlar....
kübracım ilişkin hayırlı olsun.
yasemin ameliyat umarım iyi geçer.
Ajan Zeynep :)))
Biliyo bizim densizliklerimizi, baştan önlemini almış kız
İnşallah canım..
harbi hee zeynebime bak gözündende bişe kaçmıyo duvarı açık olsaydı ne güzel olurdu
ivitHemen 2 çılgın yazardık di mi. Sonra Banu gibi bize gidin artık grup kurayım orda konuşun derdi...
kötümüyüm ben ne:111:
ivit
araştırmacı karıştmacısın zeynebim senden kötü olmaz
ivit
araştırmacı karıştmacısın zeynebim senden kötü olmaz
beni pek seçti diyemeyiz zorla girdim yaaabu kadar cadıloz biraraya nasıl geldik yaaa:))) ebru iyi seçmiş hepimizi
ay çok mutlu oldumteşekkür ederim.
gerçekten mi
Hatırladım şimdievet ne mücadelelerlen geldim bilemessin ya. yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazdım aradan bi iki gün geçti kimseden ses seda yok. sonra bi takımdan çağırdılar tabi ama hatırlamıyorum kaçtaydım o kadar sakindiki bi hafta deneme süresini geçtim sonra takıma katıldım ama hep buraya yazıyodum sonra ebru ya dedim ki ya alınsanıza benisenin vereceğin kilo çok az adapte olana kadar kilonu vermiş olursun dedi o yüzden tercih etmedi sona bi baktım burdayım nolur gel falan
Hoşgeldin canımBen geldimmm:122::131::124::128:
insanların cahilliği beni deli ediyor.haberleri okuyordum.fatma şahin çok fakir 2500 çifte tüp bebek için devlet desteği verilecek demiş.altına angutun biri yorum yazmış.tüp bebek harammış.Allah istese çocuk verirmiş.spermi ve yumurtayı görüryorlarmı.ondan fuhuşmuş.bunu yazanı elime versler...çeşit çeşit beddua geçiyor içimden:95:
insanların cahilliği beni deli ediyor.haberleri okuyordum.fatma şahin çok fakir 2500 çifte tüp bebek için devlet desteği verilecek demiş.altına angutun biri yorum yazmış.tüp bebek harammış.Allah istese çocuk verirmiş.spermi ve yumurtayı görüryorlarmı.ondan fuhuşmuş.bunu yazanı elime versler...çeşit çeşit beddua geçiyor içimden:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?