Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2 dk kaybolduk 10 saxfa konusmussunuz ..hos sorumlusu belli olduu ..yasemmmmiiiiiiiiinnnn n

ben istesem bile öle bişey diyemem ya. çocuk konusunda öyleyim sanki kücültücü bişey gibi deil biliyorum ama öyle geliyo

aaaa tongaya düşmüşsün resmen :))) ben hap kullanmıyorum eşim korunuyor. hap kullanma zararlı olabilir hormonel bozukluk yapmasın ben korunurum dedi hiç ilaç almadım :)))

Bende hic kullanmadim.Iyimi kotumu bilmiyorum ama inancim almamam yonunde

Sen lgilen canim cocuklarinla gozun akada kalmadin...onar ok ok cok daa önemliii
Kari koca kolay gelsin size

Nurgül başbaşa kalmışız:))) Hahhahahaha gel kaynatalım da geçmişi okumaya zorlansınlar bizi burda yalnız bırakanlar hihihihihiihihih

Cadiii yaseminnn

Bende biraz spor yaptim disari iktim hem kisa bi randevum vardiardindan parka birayurus simdi deliler gibi acim
Yemegimi hazirliycam ye ek ardindan tatli onra kahveyaninda cerez fln haha cezaya doymadim

herşey yaseminin başının altından çıktı beni kötü emellerine alet etti

ben çıkıyorum iyi akşamlar öpüyorum hepinizi

Hatice paylaşımı arttıralım demişti bende arttırdım iştee

Yeme yeme yarın tartı günüü, benimde canım deli gibi tatlı istiyor ama yarını bekliyommmmm

Biliyorum nurgulcum bulduk en gevezeyiiii )

Yermiyim hiiiccc dunki uzuntummm unuturmuyum..bi bakayim neler kaynatmissiniz

Kızlar ben çıkıyorum, 19 daki derse yetişmem lazım. Öptüm hepinizi
Arkadaşımın annesi için dua edin olur mu? Duaya çok ihtiyacı var, yarın ameliyatı sağ salim gerçekleşir inşallah..

Diksiyona evet çok ihtiyacın var çatır çatır konuşuyon ya daha ne diksiyonu

Yok yok olmaz 15 gün sonra istiyoruz. İkiz olsun hemde:118::119::124:

Hatun guzel konusan geveze olmak i stiyr:)))

diksiyonu güzel insanlara bayılırım artık döktürürsün kompozisyonları

Isze anlamli etkili konusmanin yoluda diksiyondan gecmiyoki bence ..guzel konusmak coooooook guzeldi ama etkili anlamli konusmak baka bisiii..benim turkce karmasim bozuk cum,eler sylemesi aip etkileici konusurum :)))burdakilerin yaninda benim bu bozuk turkcem amaniiiinnn tdk sözcus trt spikeri gibyim :))

pirinç unundan mama yapsam erkenmi sence, yada bu devam sütüne bebe bisküvisi atsam olurmu ay bu ek gıda olayı zormuş, emzirmeyen anneler nasıl başa çıkıyo bilmem

Gun icerisinde hic ati mama yiyor mu?

Gecmis olsun canim arkadaslarla ayni fikirdeyim..zaman... Ama elbette yaninda olmalisin busurecte yakindan tanima firsatida bulursun

pirinç maması bebeği şişirmekten başka hiçbir etkisi yok. Süt bebe biskivüsü verme sakın. Tabi durumun yoksa mecbur yapıyorsun ama..

Kesinlikle katiliyorum ..faydasida vardirda düzenli vermek pek iyi degil..biskuvi zaten nefret ediyorum ..nasil okadar taze kaliyor o biskuviler kmbilir iclerinde ne var

Sen dengelemeyi bilirsin canim

Kübranın ilişkisi varmış artıkkk Faceten gördümmmmm

Bak bak baaakkkk

Siz facede iyi kaynatiyorsunuz masalllaahhh
Ya cok istedim gecende oraya vakit ayirmak istemiyorum bazen buraya bile mesaj yazarken zorlaniyorum..birde o karismasin diyorum ama merakta ediyorummm

Hehe picir picir satasiyodu

Kim ki ooooo, bak merak ettim şimdi:102::102::102::102::102::102::102::102::103::103::103::103::103:

Bas harfi Y son harfi N tahmin et:)

hoşgeldin ferhan

Canimmm hosbulduk

slm kizlar menulerimi yarin paylaşiçm bugun 4 saat yurudk ormanda her yerım agrıyo cok yoruldm 9da yola çıkıp 12 gıbi eude ol uruz

Sonunda geldim.Ne yazık ki işlerimizi halleemedik.Açıköğretim bürosunun önünde çok uzun bir kuyruk vardı. 1saat bekledik sonra ayrıldık.Kayıt cumartesiye kaldı...Ben geçmişe bir göz atayım.

Bende 57 olmalıyım.Oluruz değil mi:44:

Maşşallah sana mesaj sayılarının artmasına sevindim ; Seviyorum seni

Olmaz olur mu canım var tabii. 600 hareket cezalı oda

sabah dayanamadım tartıldım 55,5 çıktım
Oh oh ne güzel Darısı başıma

Sen böyle tatlı tatlı anlattıkça annelik isteğim artıyor.Ne güzel paylaşımlar böyle

Ben geldimmmm

Kimse yok dimi haticem

Canim siz daha ne guzel diyaloglar yasiycaksiniz..anarsin beni o zaman bi ferhan vardi soyle soyle diyordu diye:))

Ben cealarimi yaptimm buaradaa... O 600 ceza 3 pogaca icin gülsahaaa...gülsahcimmmm

kızlar ben geldim ama hastayım, geçmişe bakamıcam. menümü ve kgmu bildirip çıkıim. ii geceler herkese

bir de mesajlar kimeydi?? ben mesaj sayımı ve sporumu bildiriim siz söyler misinizz??

Kahvaltı: 1 brdk ballı süt

Öğle: 1 kutu ayran, 5-6 susamlı çubuk kraker
dün geceden beri midem bulanıodu, ondan pek bir şey yiyemedim

Akşam: 1 kase çorba, 1 kase biberli mantar sote, yarım kase et döner

Su: 1.5 lt

SPOR: maalesef yok

dün 3 msj, bugün 1 mesaj. sporlar: -, -

Kızlar bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum. Bunun yanısıra kendimi hala aç hissediyorum öğle yemeği yememe rağmen. Ne yapsam ki, hasta mı olcam nedir:2::2:
Dikkat et canım kendine

Bakalım inşalla güzel olur canım.Benim eşim çalışmaan yüksek not alırsa eliririm sadece o kadar
akşama diksiyon kursum başlıyo acaba neler öğrenbilicem 5 ay sürüyo maşallah perşembe akşamları 6-9 arası
Hayırlı olsun geveze. Gevezeyim ama bari düzgün diksiyonla geveze olayım iyorsun öyle mi

Diğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.
Yaşasın13. takım fıstıkları ve Kaptanımız
Evet canım maşallah takımımıza. bende geçen gün takımın birine gittim.Mesaj sayılarını paylaşmışlar.En çok mesaj yazanı tebrik etmişler mesaj sayısı 7ydiŞok oldum.

Canım öncelikle Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Annesinede acil şifalar diliyorum.İnşallah bir yıkım daha yaşamaz.Sen bir arkadaşı gibi yanında olmaya devam et. Bu durumda ilişki şekillenirse sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Sen yine olduğun gibi ol. O kötü zamanlarında yanında olduğunu görüyordur ve bu ona güç veriyordur.Fazlasına gerek yok. İnşallah annesi iyi olur.

Kübranın ilişkisi varmış artıkkk Faceten gördümmmmm
Bende şimdi gördüm.Cadı sevgili yaptı bizi unuttu.:44:

bu kadar cadıloz biraraya nasıl geldik yaaa:))) ebru iyi seçmiş hepimizi
Bence de

Hatice paylaşımı arttıralım demişti bende arttırdım iştee
Tekrar maşallah

Ben geldimmmm

Kimse yok dimi haticem

Canim siz daha ne guzel diyaloglar yasiycaksiniz..anarsin beni o zaman bi ferhan vardi soyle soyle diyordu diye:))

Ben cealarimi yaptimm buaradaa... O 600 ceza 3 pogaca icin gülsahaaa...gülsahcimmmm
Evet kimse yok.İnşallah o günleri görüpte seni bol bol anarım canım Evet Gülşah ada cezayı yazdık

Menumm

Sabah
1 yumurta,1 dilim recelli ekmek

Ara
1 seftalili aktivya

Ögle
1 kase sütlu corba

Ara
3 murdum erigi

Aksam
2 hindi sosis

SPOR

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]step[/td]
[td]trekking[/td]
[td]mekik[/td]
[td]ip atlama[/td]
[td]kalca h.[/td]
[td]bel h. / gögüs h[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20 dk[/td]
[td]30 dk[/td]
[td]200[/td]
[td]150[/td]
[td]150[/td]
[td]100 / 50[/td]
[/tr]
[/table]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…