ben istesem bile öle bişey diyemem ya. çocuk konusunda öyleyim sanki kücültücü bişey gibi deil biliyorum ama öyle geliyo
aaaa tongaya düşmüşsün resmen :))) ben hap kullanmıyorum eşim korunuyor. hap kullanma zararlı olabilir hormonel bozukluk yapmasın ben korunurum dedi hiç ilaç almadım :)))
Bir selam verip yine çıkmak zorunda kaldım.Çocukları yemeğe götürdüm.Şimdide çıkmam gerekiyor.Akşam gelince geçmişi okuyup cevaplandırırım. Okuldan çıkınca açıköğretim bürosuna gideceğiz.Arkadaşlarda var.Sonra dışarıda yemek yeriz derken geç kalabilirim.Haberiniz olsun. Hepiniz gündüz burdasınız ve muhabbet ediyorsunuz gece ben yalnız kalıyorum pek kimse uğrayamıyor. Buna üzülüyorum. Gündüz bende girebilsem güzel olacak ama ilk önce minik kuşlarımın okuma yazma öğrenmesi şart. Neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz. Bu arada eşimde sosyolojiye kaydını yaptırıyor. Kıskanç sevgilim benim
Nurgül başbaşa kalmışız:))) Hahhahahaha gel kaynatalım da geçmişi okumaya zorlansınlar bizi burda yalnız bırakanlar hihihihihiihihih
2 dk kaybolduk 10 saxfa konusmussunuz ..hos sorumlusu belli olduu ..yasemmmmiiiiiiiiinnnn n
Bende hic kullanmadim.Iyimi kotumu bilmiyorum ama inancim almamam yonunde
Sen lgilen canim cocuklarinla gozun akada kalmadin...onar ok ok cok daa önemliii
Kari koca kolay gelsin size
Cadiii yaseminnn
Bende biraz spor yaptim disari iktim hem kisa bi randevum vardiardindan parka birayurus simdi deliler gibi acim
Yemegimi hazirliycam ye ek ardindan tatli onra kahveyaninda cerez fln haha cezaya doymadim
herşey yaseminin başının altından çıktı beni kötü emellerine alet etti
ben çıkıyorum iyi akşamlar öpüyorum hepinizi
2 dk kaybolduk 10 saxfa konusmussunuz ..hos sorumlusu belli olduu ..yasemmmmiiiiiiiiinnnn n
Bende hic kullanmadim.Iyimi kotumu bilmiyorum ama inancim almamam yonunde
Sen lgilen canim cocuklarinla gozun akada kalmadin...onar ok ok cok daa önemliii
Kari koca kolay gelsin size
Cadiii yaseminnn
Bende biraz spor yaptim disari iktim hem kisa bi randevum vardiardindan parka birayurus simdi deliler gibi acim
Yemegimi hazirliycam ye ek ardindan tatli onra kahveyaninda cerez fln haha cezaya doymadim
Biliyorum nurgulcum bulduk en gevezeyiiii)
Yermiyim hiiiccc dunki uzuntummm unuturmuyum..bi bakayim neler kaynatmissiniz
Diksiyona evet çok ihtiyacın varçatır çatır konuşuyon ya daha ne diksiyonu
Yok yok olmaz 15 gün sonra istiyoruz. İkiz olsun hemde:118::119::124:
diksiyonu güzel insanlara bayılırımartık döktürürsün kompozisyonları
evet bende onunkinden çalışıyodum ama sistem değiştiği için aöf yasak getirmiş telif hakkı koymuş artık çıkartamıyorlar.(((
mesele çatır çatır konuşmakta deilki anlamlı ve güzel konuşmakta karşımdakini etkilemek istiyorum
demekki ben daha ergenliği atlatamadım dediğin gibi mi anlamak içinde çocuk yapmak lazım zaten sorun yapmaya karar vermek bide eminim karardan sonrası bile bu kadar sıkıntılı olmucak
aslında kışa girereken vitemine çok ihtiyacımız var ama sen meyve felanda tüketmiyosun doğal yolla alalım
kızlar, bana fikir verebilirmisiniz. oğlum şimdi 6 ayını doldurdu ben akşamları yatırırkrn 5 ölçek aptamil devam sütü veriyorum ve emziriyorum. karnı şişiyo ama buna rağmen 4-5 defa kalkıyo geceleri emziriyorum sadece. şimdi daha tok tutucu kaşık maması yapmak istiyorum sizce ne yapayım. tecrübelerinizi bekliyorum yardım lütfen
pirinç unundan mama yapsam erkenmi sence, yada bu devam sütüne bebe bisküvisi atsam olurmuay bu ek gıda olayı zormuş, emzirmeyen anneler nasıl başa çıkıyo bilmem
Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
pirinç maması bebeği şişirmekten başka hiçbir etkisi yok. Süt bebe biskivüsü verme sakın. Tabi durumun yoksa mecbur yapıyorsun ama..
Hani şuan bir arkadaş gibi yanında duruyorum acısını paylaşıyorumda, bu süreçten dolayı benden daha fazla yanında olmamı bekler mi ki???? Bir yandan ipleri kaptırmak istemiyorum bir yandan da acısını paylaşmak.
Kübranın ilişkisi varmış artıkkkFaceten gördümmmmm
evet ne mücadelelerlen geldim bilemessin ya. yarışmaya katılmak isteyenler bölümüne yazdım aradan bi iki gün geçti kimseden ses seda yok. sonra bi takımdan çağırdılar tabi ama hatırlamıyorum kaçtaydım o kadar sakindiki bi hafta deneme süresini geçtim sonra takıma katıldım ama hep buraya yazıyodum sonra ebru ya dedim ki ya alınsanıza benisenin vereceğin kilo çok az adapte olana kadar kilonu vermiş olursun dedi o yüzden tercih etmedi sona bi baktım burdayım nolur gel falan
Kim ki ooooo, bak merak ettim şimdi:102::102::102::102::102::102::102::102::103::103::103::103::103:
hoşgeldin ferhan
Bende 57 olmalıyım.Oluruz değil mi:44:kızlar çok canım sıkılıyor.bu sabah dayanamayıp tartıldım.dediğim gibi gram oynamamış.yarından itibaren radikal çözümler bulmam lazım.yediklerimi ciddi anlamda azaltacağım.sanırım vücudum bu kiloyla iyiyim diyor.bende yoruldum ama hiç yoktan 65 olmalıyım.
Maşşallah sana mesaj sayılarının artmasına sevindim ;Hatice baaaak mesaj sayımı arttırdım birazcık
Geçmiş olsun Banucum. Boğaz pastillerini denedin mi hiç. Ben ders vereceğim gün sabah 1 tane emiyorum, o gün ne boğaz ağrısı ne de ses kısıltısı oluyor
hehhehehehe yazzzzzzzzz kız yaaaazzz
İvit hala totom bacaklarım acıııııyooooooo
Olmaz olur mu canım var tabii. 600 hareket cezalı odaÇantanda kuru kayısı badem taşı canım, en azından metabolizmanı zinde tutar
yaz yazzz
Hımmm Ferhan için mi sadece, peki öyle olsun(nasılda kıskancım)
Yaaaa tatlım niye sildin? Sadece arkadaşlar görcek deseydin, bizz bugün girip bakardık
Ben o saatlerde iğren muhasebe dersinde, hocanın anlattığı japonca!! şeyleri anlamaya çalışıyordum hihihihiiihihi
Hadi Ferhan açıkca yaz ne yedin, merak etttimm
Ben çoğunluk yanlız kalıyom burda, Emrah gibi acılaaaarıııııınnn çooooooccuuuuuğuuummm
Ne mi yemiştim; 2 peynirli poğaça(sabah), 1 dilim pizza(akşam): ceza ise bu 3 kaleme toplam 600 hareket.
Evet Kübracım çok dengesiz olmuş menülerin
Günaydın
Günaydın
canım menülerinde bu ara çok göze batmasada kaçamakların oluyo, bunlar engelliyor. Çünkü vücut dengeni bozuyor:18::18::18:
Aynı beeeennnn muccuks
evet Bende 3 poğaçaya 200x3 : 600 hareket ceza olmalı, banane banane, çok cadıyım yaaaa
Hoşgeldin
Haticeeeeeeeeeee, poğaçaya ceza yok mu hemde patatesli, bana her poğaça başı 200 hareket ceza vermiştin:84::84::84::84::84:
Oh oh ne güzel Darısı başımasabah dayanamadım tartıldım 55,5 çıktım
Sen böyle tatlı tatlı anlattıkça annelik isteğim artıyor.Ne güzel paylaşımlar böyleBenim esim cok istemisti..onun israrlari benim korkumu kirdi 3. de ..sakin sabirli bi yapisi vardir cocuklarlada cok yi anlasir...arada 14 alik kizim bääbäääää diye seslenyo ( belki bilincsiz bazen ) oda efendim kizimmm ne oldduuu diyor
O kadar kiskaniyorum kiiii
Bende aya grip annnn ne annn nee iyorum oda babb baaaa diyor
Acaip ksaniyorum herzamanki gibi :))
Neyse amani vardir belki nurgulcüm allah hairlisiyla versin
Bende 57 olmalıyım.Oluruz değil mi:44:
Maşşallah sana mesaj sayılarının artmasına sevindim ;Seviyorum seni
Olmaz olur mu canım var tabii. 600 hareket cezalı oda
Oh oh ne güzel Darısı başıma
Sen böyle tatlı tatlı anlattıkça annelik isteğim artıyor.Ne güzel paylaşımlar böyle
Dikkat et canım kendineKızlar bugün kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum. Bunun yanısıra kendimi hala aç hissediyorum öğle yemeği yememe rağmen. Ne yapsam ki, hasta mı olcam nedir:2::2:
Bakalım inşalla güzel olur canım.Benim eşim çalışmaan yüksek not alırsa eliririm sadece o kadarhhhaahahahaaa ikiniz içinde hayırlısı olsun ama daha iyi olmuş bence eşimde aynı bölüme kaydını yaptırmıştı ben okuyorum diye ikimiz bir mezun olduk. güzel oluyo.
başakta aynı bugün he havalardamı bişey var acaba. bence açlığını bastıracak şeyler ye iç soda, meyve, su, kahve vs
Hayırlı olsun geveze. Gevezeyim ama bari düzgün diksiyonla geveze olayım iyorsun öyle miakşama diksiyon kursum başlıyo acaba neler öğrenbilicem 5 ay sürüyo maşallah perşembe akşamları 6-9 arası
Evet canım maşallah takımımıza. bende geçen gün takımın birine gittim.Mesaj sayılarını paylaşmışlar.En çok mesaj yazanı tebrik etmişler mesaj sayısı 7ydiDiğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.
Yaşasın13. takım fıstıkları ve Kaptanımız
Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
Canım öncelikle Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Annesinede acil şifalar diliyorum.İnşallah bir yıkım daha yaşamaz.Sen bir arkadaşı gibi yanında olmaya devam et. Bu durumda ilişki şekillenirse sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Sen yine olduğun gibi ol. O kötü zamanlarında yanında olduğunu görüyordur ve bu ona güç veriyordur.Fazlasına gerek yok. İnşallah annesi iyi olur.Yanında olmaya çalışıyorum elimden geldiğince, ilişki olup olmaması şu an umrumda değil. Tek üzüldüğüm konu bu kadar talihsiz olayı tek başına aile içinde sadece onun kaldırmak zorunda olması. Yarında annesi ameliyata gircek, kocasının öldüğünden haberi yok(((Dua edin kızlar emi , annesinin ameliyatı ok riskli, ikinci bir üzüntü yaşatmasın yarabbim.
Bende şimdi gördüm.Cadı sevgili yaptı bizi unuttu.:44:Kübranın ilişkisi varmış artıkkkFaceten gördümmmmm
Bence debu kadar cadıloz biraraya nasıl geldik yaaa:))) ebru iyi seçmiş hepimizi
Tekrar maşallahHatice paylaşımı arttıralım demişti bende arttırdım iştee
Evet kimse yok.İnşallah o günleri görüpte seni bol bol anarım canımBen geldimmmm
Kimse yok dimi haticem
Canim siz daha ne guzel diyaloglar yasiycaksiniz..anarsin beni o zaman bi ferhan vardi soyle soyle diyordudiye:))
Ben cealarimi yaptimm buaradaa... O 600 ceza 3 pogaca icin gülsahaaa...gülsahcimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?