hayırlısı olsun canım inşallah hakkını verirsin oda sana iyi sonuçlar verir.
demekki napıyomuşum eğer bi gün çocuk yapar emzirirsem süt olsun diye herşeyi yemiyomuşum. iyiki varsınız yaa
sağolun kızlarzaten gidebilecek durumda değilim bu aralar evde çok yoğunluk var, ama gebede sen görünce söyle
bene sabah dayanamadım tartıldım ama sonuö yine istediğim gibi değil
evet canım emziriyorum, zaten benim yaptığım diyette bu kadar oluyor o yüzdensaolsun hatice kaptanım ve arkadaşlarda anlayışlı davranıyorlar. yoksa menülerim onlarınkiyle kıyaslanamaz bile
hamilelikte çok aldım 25 kilo ama neyseki emzirirken almadım yoksa ne yapardım bilemiyorum
merhaba
bana balık verde yanında ne olsa yerimşaka bi yana yanında yoğurt yediğim çok olmuştur. hiç bir zararını görmedim
hayırlı olsun, güle güle kullan
öyle olmuyor malesef canım, çocuğun olunca ağlamasın ve iyi olsun diye herşeyi yapabilecek halde oluyorsun
valla bende bittim nermin popom büyüdü iyicenegeçmişi okuyayım dedim bitmiyor yahu :)
bilgen o ayakta sallama yokmu beni bitirdi biz hala ayakta sallanıyoruz sallamazsam kıyametler kopuyor bir dha çocuğum olursa töbe ettim sallamamaya ne zor gıcık bir iş ya gece yok gündüzü yok allah sana kat kat kolaylıklar versin vala.
ferhancığım benim ayrıldığım dönemlerde sen yeni gelmiştin fazla muhabbete girememiştik anlayacağın.ama artık tanıştık dimi ama:)
Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
bu sütlü pirinçli mamayı nasıl yapıyordun inek sütüylemi
şimdi raporlarıma baktım biri 7#5 cm,diğeri 4#3 cm civarındaymış.5 yıl önce miniciklerdi.
Hiç bilmiyorum.benimki yatmadan mama yer sabah 5 gibi tekrar kalkar.emzirince sürekli kalkıyorlar.benimkine emzik yeter.
emzik almıyor mu
kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
pirinç maması bebeği şişirmekten başka hiçbir etkisi yok. Süt bebe biskivüsü verme sakın. Tabi durumun yoksa mecbur yapıyorsun ama..
benimki ilk günden beri emiyor.kurtarıcım o benim.emzik almıyor mu
Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
Aaaa başınız sağolsun. Tüh kötü olmuş. Dünya hali ama bunlar be canım herkesin başına gelecek. Sen hangi anlamda ne yapacağını bilemiyorsun?
Hani şuan bir arkadaş gibi yanında duruyorum acısını paylaşıyorumda, bu süreçten dolayı benden daha fazla yanında olmamı bekler mi ki???? Bir yandan ipleri kaptırmak istemiyorum bir yandan da acısını paylaşmak.
Hani şuan bir arkadaş gibi yanında duruyorum acısını paylaşıyorumda, bu süreçten dolayı benden daha fazla yanında olmamı bekler mi ki???? Bir yandan ipleri kaptırmak istemiyorum bir yandan da acısını paylaşmak.
benimki ilk günden beri emiyor.kurtarıcım o benim.
başın sağolsun.bu dediğin rus olan değil dimi yasemin.bişeyler olacaksa zaten olur.bence zamanın akışına bırak.
Hımm daha tam karar vermemişsin demek ki. Ama gönlüm ondan yana da diyorsun. Yine arkadaş olarak yanında olursun canım. Kendini kaptırırsa bak biz arkadaşız dersin. Sırf acısını paylaşmak için ileri gitmesine izin verecek değilsin. Arada fren yaptırırsın.
bekler yasemin o zaman daha yakın ol derim ben
bende şubatta tekrar gidip baktırıcam daha 3 ay falan oldu. sanada çok geçmiş olsun ya hem fiziksel hem psikolojik zor şeyler atlatmışsın.şimdi raporlarıma baktım biri 7#5 cm,diğeri 4#3 cm civarındaymış.5 yıl önce miniciklerdi.
hiç bilmiyorum.benimki yatmadan mama yer sabah 5 gibi tekrar kalkar.emzirince sürekli kalkıyorlar.benimkine emzik yeter.
yanında ol tabi.onun durumuna bakıp değerlendirmeni yaparsın.rus olmadığına sevindim.dili,dini bir olan olsun:111:Hani şuan bir arkadaş gibi yanında duruyorum acısını paylaşıyorumda, bu süreçten dolayı benden daha fazla yanında olmamı bekler mi ki???? Bir yandan ipleri kaptırmak istemiyorum bir yandan da acısını paylaşmak.
bende şubatta tekrar gidip baktırıcam daha 3 ay falan oldu. sanada çok geçmiş olsun ya hem fiziksel hem psikolojik zor şeyler atlatmışsın.
şansa bak ya. adamında başına gelenler. allah yardımcısı olsun başı sağolsun allah sabır versin. ilişkiniz olurmu bilmem ama bence yanında ol.
bende şubatta tekrar gidip baktırıcam daha 3 ay falan oldu. sanada çok geçmiş olsun ya hem fiziksel hem psikolojik zor şeyler atlatmışsın.
şansa bak ya. adamında başına gelenler. allah yardımcısı olsun başı sağolsun allah sabır versin. ilişkiniz olurmu bilmem ama bence yanında ol.
yanında ol tabi.onun durumuna bakıp değerlendirmeni yaparsın.rus olmadığına sevindim.dili,dini bir olan olsun:111:
aman nurgülüm aksatma.son bir bilgi.çikolata kistini küçülten,yok eden yegane 2 durum var.1. menapoz,2. hamilelik. gebelikte regly olunmadığı için kist kayboluyor
Yanında olmaya çalışıyorum elimden geldiğince, ilişki olup olmaması şu an umrumda değil. Tek üzüldüğüm konu bu kadar talihsiz olayı tek başına aile içinde sadece onun kaldırmak zorunda olması. Yarında annesi ameliyata gircek, kocasının öldüğünden haberi yok(((Dua edin kızlar emi , annesinin ameliyatı ok riskli, ikinci bir üzüntü yaşatmasın yarabbim.
Allahım bu nasıl bişey.çok zor bir durum.kesinlikle yalnız bırakma yasemin.ne olursa olsun.insan olmanın gereği bu durum.Allah yardımcısı olsun.inşallah annesi çabucak iyileşir.
çok güzel bilgiler bunlar teşekkürederim. dourim diye demiyon demiyanında ol tabi.onun durumuna bakıp değerlendirmeni yaparsın.rus olmadığına sevindim.dili,dini bir olan olsun:111:
aman nurgülüm aksatma.son bir bilgi.çikolata kistini küçülten,yok eden yegane 2 durum var.1. menapoz,2. hamilelik. gebelikte regly olunmadığı için kist kayboluyor
Yanında olmaya çalışıyorum elimden geldiğince, ilişki olup olmaması şu an umrumda değil. Tek üzüldüğüm konu bu kadar talihsiz olayı tek başına aile içinde sadece onun kaldırmak zorunda olması. Yarında annesi ameliyata gircek, kocasının öldüğünden haberi yok(((Dua edin kızlar emi , annesinin ameliyatı ok riskli, ikinci bir üzüntü yaşatmasın yarabbim.
Kübranın ilişkisi varmış artıkkkFaceten gördümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?