Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hayırlısı olsun canım inşallah hakkını verirsin oda sana iyi sonuçlar verir.

demekki napıyomuşum eğer bi gün çocuk yapar emzirirsem süt olsun diye herşeyi yemiyomuşum. iyiki varsınız yaa

sağolun kızlar
valla bende bittim nermin popom büyüdü iyicene

canım gübaşınız sağolsun güzel günlerin habercisidir inşallah

nurgül hayattaki tek aşk evlat bana göre.sorumlulukları çok farklı o ayrı.benim yaşadığım sıkıntılara ve söylenmelere takılma sanırım ikiz olması bu kadar yaıratıyor ama onların bi anne deyişi herşeyi unutturuyor

bu sütlü pirinçli mamayı nasıl yapıyordun inek sütüylemi

Yok canım 1 yaşına kadar inek sütü vermiyoruz. Ilık su ile yapıyoruz. Üzerinde yazıyor tarifi aptamilin yine kaşık maması. Ama üzerindeki tarif koyu oluyo çok az daha yumuşak yapsan daha iyi olur.

emzirince uykuya dalıyor ama bn daha az uyanmak istiyorum

emzik almıyor mu

pek alımsak değil, parmak emiyor

kötü olmuş, başınız sağ olsun, bilemedimki şimdi ne yapılır

pirinç maması bebeği şişirmekten başka hiçbir etkisi yok. Süt bebe biskivüsü verme sakın. Tabi durumun yoksa mecbur yapıyorsun ama..

inek sütüne değil, aptamil devam sütüne karıştırılırmı, yeni aldıydım daha

emzik almıyor mu
benimki ilk günden beri emiyor.kurtarıcım o benim.

başın sağolsun.bu dediğin rus olan değil dimi yasemin.bişeyler olacaksa zaten olur.bence zamanın akışına bırak.

Aaaa başınız sağolsun. Tüh kötü olmuş. Dünya hali ama bunlar be canım herkesin başına gelecek. Sen hangi anlamda ne yapacağını bilemiyorsun?

Hani şuan bir arkadaş gibi yanında duruyorum acısını paylaşıyorumda, bu süreçten dolayı benden daha fazla yanında olmamı bekler mi ki???? Bir yandan ipleri kaptırmak istemiyorum bir yandan da acısını paylaşmak.

Hımm daha tam karar vermemişsin demek ki. Ama gönlüm ondan yana da diyorsun. Yine arkadaş olarak yanında olursun canım. Kendini kaptırırsa bak biz arkadaşız dersin. Sırf acısını paylaşmak için ileri gitmesine izin verecek değilsin. Arada fren yaptırırsın.

bekler yasemin o zaman daha yakın ol derim ben

Offf offf bugün kötü olacağı sabah başlamasından belliydi zaten

bende şubatta tekrar gidip baktırıcam daha 3 ay falan oldu. sanada çok geçmiş olsun ya hem fiziksel hem psikolojik zor şeyler atlatmışsın.

şansa bak ya. adamında başına gelenler. allah yardımcısı olsun başı sağolsun allah sabır versin. ilişkiniz olurmu bilmem ama bence yanında ol.

Kızlar müdür bey izin verirse çıkacağım. Sporum var yine bugün. Akşam da anneme gideceğiz yemeğe(bildirim öncesi kötü oldu). Üff şu form çayı da midemi bulandırdı yine. İçmeyeceğim bi daha. Hadi görüşürüz. İzin alamazsam gelirim

yanında ol tabi.onun durumuna bakıp değerlendirmeni yaparsın.rus olmadığına sevindim.dili,dini bir olan olsun:111:

aman nurgülüm aksatma.son bir bilgi.çikolata kistini küçülten,yok eden yegane 2 durum var.1. menapoz,2. hamilelik. gebelikte regly olunmadığı için kist kayboluyor

Yanında olmaya çalışıyorum elimden geldiğince, ilişki olup olmaması şu an umrumda değil. Tek üzüldüğüm konu bu kadar talihsiz olayı tek başına aile içinde sadece onun kaldırmak zorunda olması. Yarında annesi ameliyata gircek, kocasının öldüğünden haberi yok(((Dua edin kızlar emi , annesinin ameliyatı ok riskli, ikinci bir üzüntü yaşatmasın yarabbim.

Son düzenleme:

Allahım bu nasıl bişey.çok zor bir durum.kesinlikle yalnız bırakma yasemin.ne olursa olsun.insan olmanın gereği bu durum.Allah yardımcısı olsun.inşallah annesi çabucak iyileşir.

çok güzel bilgiler bunlar teşekkürederim. dourim diye demiyon demi şaka şaka doktorda öle demişti.

off yaa. gerçekten büyük talihsizlik çok üzüldüm gözlerim doldu yaa kimse olmasa ağlardım valla zor tutuyorum kendimi. oooooooooooffffffffff ooooooooooooffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…