Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Geçen hafta eğitim verirken klima çarptı ondan beri tam toparlayamadım canım. Vitamin mi alsak acaba:18::18::18:

Diğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.
Yaşasın13. takım fıstıkları ve Kaptanımız

evet bende onunkinden çalışıyodum ama sistem değiştiği için aöf yasak getirmiş telif hakkı koymuş artık çıkartamıyorlar. (((
Diksiyona evet çok ihtiyacın var çatır çatır konuşuyon ya daha ne diksiyonu

Yok yok olmaz 15 gün sonra istiyoruz. İkiz olsun hemde:118::119::124:
mesele çatır çatır konuşmakta deilki anlamlı ve güzel konuşmakta karşımdakini etkilemek istiyorum
demekki ben daha ergenliği atlatamadım dediğin gibi mi anlamak içinde çocuk yapmak lazım zaten sorun yapmaya karar vermek bide eminim karardan sonrası bile bu kadar sıkıntılı olmucak
Geçen hafta eğitim verirken klima çarptı ondan beri tam toparlayamadım canım. Vitamin mi alsak acaba:18::18::18:

aslında kışa girereken vitemine çok ihtiyacımız var ama sen meyve felanda tüketmiyosun doğal yolla alalım

diksiyonu güzel insanlara bayılırım artık döktürürsün kompozisyonları
hemdee fevkeladenin fevkındee döktürmemmi hiç
Diğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.

evet bende duydum dün yada bugündü galiba hatta bi takımdan 4 kişi birden ayrılmış. kaptanlarıda bırakmak istiyo takım içinde kaptan olacak kimse bulamamışlar dışardan arıyorlardı vay anasını ne dedikodu yaptım

süperiz süperiz süperiz

evet canım karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

ne güzel eşinle beraber çalışırsınız.

kız çikolata kisti deme.ben ne çektim o illetten.her iki yumurtalışımda nerdeyse mandalina kadar büyümüşler.kapalı ameliyatla alamayız dediler.açık oldum.aylarca toparlanamadım.yumurtalıklarımın yarısı gitti.dr menapoza girmemen mucize,çocuğun olmaz dedi,aşılama denemeden tüp bebek denedik.azcık yumurtam çıktı ama çok şükür ilk denemede kızçem doğdu.kısacası çikolata kisti çok tehlikeli,küçümseme.bana yıllar önce bir dr söylemişti.araştırmadım bile.önemseseydim bunca şeyi yaşamazdım belki.

Son düzenleme:

aaa o kadar ciddimi ya büyüklüğü ne kadardı hatırlıyomusun. benimkisi 2,2 mm

kızlar, bana fikir verebilirmisiniz. oğlum şimdi 6 ayını doldurdu ben akşamları yatırırkrn 5 ölçek aptamil devam sütü veriyorum ve emziriyorum. karnı şişiyo ama buna rağmen 4-5 defa kalkıyo geceleri emziriyorum sadece. şimdi daha tok tutucu kaşık maması yapmak istiyorum sizce ne yapayım. tecrübelerinizi bekliyorum yardım lütfen

Etkili Nurgül

bende geceleri yanıyorum ya, pike örtünüyoruz ben sadece ayaklarıma eşim sarınıyo sabah kalkıyor donmuş ne yapayım işime gelmiyo yorgan çıkarmak
Bende dün akşam hırkayla uyudum, çok üşendim yoragn çıkarmaya:))

bizim kardeş takımda da listeyi kim yapacak derdi var, kaptanlarının interneti yokmuymuş neymiş

süperiz süperiz süperiz

evet canım karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir

Yes baby

Geçmiş olsun canım

Ben geceleri aptamilin gece mamasını yapıyordum muzlu, onu yediğinde 4 saat kesintisiz uyuyordu. Bu da benim dinlenmeme yetiyordu. Biraz büyük olsaydı 1 yaş gibi bulgur pilavı yedir derdim de, aptamil gece kaşık mamasını deneyebilirsin

pirinç unundan mama yapsam erkenmi sence, yada bu devam sütüne bebe bisküvisi atsam olurmu ay bu ek gıda olayı zormuş, emzirmeyen anneler nasıl başa çıkıyo bilmem

Kesinlikle. Ben başka bi takımdan geldim buraya ve kesilikle onlarla kıyaslanamazsınız. Aynısı olmasın diye araştırıp geldiydim zati

Ben olsam emziririm(çok emziremedim içimde kaldı) aptamile geçtiysen artık kaşık mamasına da geçebilirsin. Biz sütlü pirinçli ile başlamıştık en hafifi o. Sonra diğerlerine geçtik. Yatmadan önce ondan verirsen daha uzun süre uyuyabilir. Bir de bebe bisküvisi verenler de oldu ezip bulamaç haline getirerek ya da biberonla içilecek şekilde devam sütü içinde çözdürerek ama benim kız onu almadı.

aaa o kadar ciddimi ya büyüklüğü ne kadardı hatırlıyomusun. benimkisi 2,2 mm
şimdi raporlarıma baktım biri 7#5 cm,diğeri 4#3 cm civarındaymış.5 yıl önce miniciklerdi.

hiç bilmiyorum.benimki yatmadan mama yer sabah 5 gibi tekrar kalkar.emzirince sürekli kalkıyorlar.benimkine emzik yeter.

Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..

pirinç unundan mama yapsam erkenmi sence, yada bu devam sütüne bebe bisküvisi atsam olurmu ay bu ek gıda olayı zormuş, emzirmeyen anneler nasıl başa çıkıyo bilmem

pirinç maması bebeği şişirmekten başka hiçbir etkisi yok. Süt bebe biskivüsü verme sakın. Tabi durumun yoksa mecbur yapıyorsun ama..

Aaaa başınız sağolsun. Tüh kötü olmuş. Dünya hali ama bunlar be canım herkesin başına gelecek. Sen hangi anlamda ne yapacağını bilemiyorsun?

bu sütlü pirinçli mamayı nasıl yapıyordun inek sütüylemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…