Geçen hafta eğitim verirken klima çarptı ondan beri tam toparlayamadım canım. Vitamin mi alsak acaba:18::18::18:bi yemeğe gittim ne konuşmuşsunuz yahu
güzelim eşin istemiyorsa çok zor benden söylemesi, en anlayışlı erkek bile kaldıramıyo bazen. kadınlarda ergenlikten sonra oluşurmuş annelik duygusu ama erkeklerde malesef olmazmış onlarda ancak baba olduktan sonra anlayabiliyorlar ama istemeden olunca........
mrb bende başak, tanışmışmıydık hatırlamıyorum, memnun oldum
açıkçası bende çocuk istemiyodum, bi kere korunmadık ondada olduama sonra içime bi duygu geldi ve aslında istediğimi anladım, belki sende öyle olursun.
ama kendini hazır hissetmen çok çok çok çok önemli, kendini sorgula. erkekler genelde daha tahammülsüz malesef
al bendende o kadar
akşama diksiyon kursum başlıyo acaba neler öğrenbilicem 5 ay sürüyo maşallah perşembe akşamları 6-9 arası
evet bende onunkinden çalışıyodum ama sistem değiştiği için aöf yasak getirmiş telif hakkı koymuş artık çıkartamıyorlar.Murat yayınlarının çok güzel diye biliyom ben, ablam hep onun yardımcılarından çalışmışştı, 15 yıllık üniversite hayatında(çok istikrarlıydı da 4 yıllık fakülteyi 15 yılda bitirdi)
Masterı normal bir üniversitede yapabiliyorsun ki. Sana zaten lisans diploması veriyor.
Ders çalışma yöntemim dersi derste anlamak ama sizin açıktan okuma olduğu için aöf bürolarında akşam dersleri oluyor diye biliyorum. Mesela Bursada Uludağ üniversitesinde örneğin işletme Aöf öğrencileri için ders yapıyolar.
mesele çatır çatır konuşmakta deilki anlamlı ve güzel konuşmakta karşımdakini etkilemek istiyorumDiksiyona evet çok ihtiyacın varçatır çatır konuşuyon ya daha ne diksiyonu
Yok yok olmaz 15 gün sonra istiyoruz. İkiz olsun hemde:118::119::124:
demekki ben daha ergenliği atlatamadım dediğin gibi mi anlamak içinde çocuk yapmak lazım zaten sorun yapmaya karar vermek bide eminim karardan sonrası bile bu kadar sıkıntılı olmucakbi yemeğe gittim ne konuşmuşsunuz yahu
güzelim eşin istemiyorsa çok zor benden söylemesi, en anlayışlı erkek bile kaldıramıyo bazen. kadınlarda ergenlikten sonra oluşurmuş annelik duygusu ama erkeklerde malesef olmazmış onlarda ancak baba olduktan sonra anlayabiliyorlar ama istemeden olunca........
mrb bende başak, tanışmışmıydık hatırlamıyorum, memnun oldum
açıkçası bende çocuk istemiyodum, bi kere korunmadık ondada olduama sonra içime bi duygu geldi ve aslında istediğimi anladım, belki sende öyle olursun.
ama kendini hazır hissetmen çok çok çok çok önemli, kendini sorgula. erkekler genelde daha tahammülsüz malesef
al bendende o kadar
Geçen hafta eğitim verirken klima çarptı ondan beri tam toparlayamadım canım. Vitamin mi alsak acaba:18::18::18:
Geçen hafta eğitim verirken klima çarptı ondan beri tam toparlayamadım canım. Vitamin mi alsak acaba:18::18::18:
hemdee fevkeladenin fevkındeediksiyonu güzel insanlara bayılırımartık döktürürsün kompozisyonları
Diğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.
Yaşasın13. takım fıstıkları ve Kaptanımız
Diğer takımlara genel bir baktımda çoğunda bir çatırdama söz konusu yarın listeyi hazırlayamayıp sunamamaktan korkuyolar.
demekki ben daha ergenliği atlatamadım dediğin gibi mi anlamak içinde çocuk yapmak lazım zaten sorun yapmaya karar vermek bide eminim karardan sonrası bile bu kadar sıkıntılı olmucak
aslında kışa girereken vitemine çok ihtiyacımız var ama sen meyve felanda tüketmiyosun doğal yolla alalım
ne güzel eşinle beraber çalışırsınız.Bir selam verip yine çıkmak zorunda kaldım.Çocukları yemeğe götürdüm.Şimdide çıkmam gerekiyor.Akşam gelince geçmişi okuyup cevaplandırırım. Okuldan çıkınca açıköğretim bürosuna gideceğiz.Arkadaşlarda var.Sonra dışarıda yemek yeriz derken geç kalabilirim.Haberiniz olsun. Hepiniz gündüz burdasınız ve muhabbet ediyorsunuz gece ben yalnız kalıyorum pek kimse uğrayamıyor. Buna üzülüyorum. Gündüz bende girebilsem güzel olacak ama ilk önce minik kuşlarımın okuma yazma öğrenmesi şart. Neyse hepinizi öpüyorum.Görüşürüz. Bu arada eşimde sosyolojiye kaydını yaptırıyor. Kıskanç sevgilim benim
kız çikolata kisti deme.ben ne çektim o illetten.her iki yumurtalışımda nerdeyse mandalina kadar büyümüşler.kapalı ameliyatla alamayız dediler.açık oldum.aylarca toparlanamadım.yumurtalıklarımın yarısı gitti.dr menapoza girmemen mucize,çocuğun olmaz dedi,aşılama denemeden tüp bebek denedik.azcık yumurtam çıktı ama çok şükür ilk denemede kızçem doğdu.kısacası çikolata kisti çok tehlikeli,küçümseme.bana yıllar önce bir dr söylemişti.araştırmadım bile.önemseseydim bunca şeyi yaşamazdım belki.aaa bide ben onu kist tedavisinde falan kullandıklarını duydum yok ediyomuş. jinekoloğa gittim sorun yok çok şükür. sadece sol tarafımda 2,2mm çikolata kisti var oda büyünce ameliyatla alınır yada doğumla geçer dedi
ne güzel eşinle beraber çalışırsınız.
kız çikolata kisti deme.ben ne çektim o illetten.her iki yumurtalışımda nerdeyse mandalina kadar büyümüşler.kapalı ameliyatla alamayız dediler.açık oldum.aylarca toparlanamadım.yumurtalıklarımın yarısı gitti.dr menapoza girmemen mucize,çocuğun olmaz dedi,aşılama denemeden tüp bebek denedik.azcık yumurtam çıktı ama çok şükür ilk denemede kızçem doğdu.kısacası çikolata kisti çok tehlikeli,küçümseme.bana yıllar önce bir dr söylemişti.araştırmadım bile.önemseseydim bunca şeyi yaşamazdım belki.
evet bende onunkinden çalışıyodum ama sistem değiştiği için aöf yasak getirmiş telif hakkı koymuş artık çıkartamıyorlar.(((
mesele çatır çatır konuşmakta deilki anlamlı ve güzel konuşmakta karşımdakini etkilemek istiyorum
demekki ben daha ergenliği atlatamadım dediğin gibi mi anlamak içinde çocuk yapmak lazım zaten sorun yapmaya karar vermek bide eminim karardan sonrası bile bu kadar sıkıntılı olmucak
aslında kışa girereken vitemine çok ihtiyacımız var ama sen meyve felanda tüketmiyosun doğal yolla alalım
Bende dün akşam hırkayla uyudum, çok üşendim yoragn çıkarmaya:))bende geceleri yanıyorum ya, pike örtünüyoruz ben sadece ayaklarıma eşim sarınıyo sabah kalkıyor donmuşne yapayım işime gelmiyo yorgan çıkarmak
hemdee fevkeladenin fevkındeedöktürmemmi hiç
evet bende duydum dün yada bugündü galiba hatta bi takımdan 4 kişi birden ayrılmış. kaptanlarıda bırakmak istiyo takım içinde kaptan olacak kimse bulamamışlar dışardan arıyorlardı vay anasını ne dedikodu yaptım
süperiz süperiz süperiz
evet canım karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir
Geçmiş olsun canımne güzel eşinle beraber çalışırsınız.
kız çikolata kisti deme.ben ne çektim o illetten.her iki yumurtalışımda nerdeyse mandalina kadar büyümüşler.kapalı ameliyatla alamayız dediler.açık oldum.aylarca toparlanamadım.yumurtalıklarımın yarısı gitti.dr menapoza girmemen mucize,çocuğun olmaz dedi,aşılama denemeden tüp bebek denedik.azcık yumurtam çıktı ama çok şükür ilk denemede kızçem doğdu.kısacası çikolata kisti çok tehlikeli,küçümseme.bana yıllar önce bir dr söylemişti.araştırmadım bile.önemseseydim bunca şeyi yaşamazdım belki.
kızlar, bana fikir verebilirmisiniz. oğlum şimdi 6 ayını doldurdu ben akşamları yatırırkrn 5 ölçek aptamil devam sütü veriyorum ve emziriyorum. karnı şişiyo ama buna rağmen 4-5 defa kalkıyo geceleri emziriyorum sadece. şimdi daha tok tutucu kaşık maması yapmak istiyorum sizce ne yapayım. tecrübelerinizi bekliyorum yardım lütfen
Ben geceleri aptamilin gece mamasını yapıyordum muzlu, onu yediğinde 4 saat kesintisiz uyuyordu. Bu da benim dinlenmeme yetiyordu. Biraz büyük olsaydı 1 yaş gibi bulgur pilavı yedir derdim de, aptamil gece kaşık mamasını deneyebilirsin
kızlar, bana fikir verebilirmisiniz. oğlum şimdi 6 ayını doldurdu ben akşamları yatırırkrn 5 ölçek aptamil devam sütü veriyorum ve emziriyorum. karnı şişiyo ama buna rağmen 4-5 defa kalkıyo geceleri emziriyorum sadece. şimdi daha tok tutucu kaşık maması yapmak istiyorum sizce ne yapayım. tecrübelerinizi bekliyorum yardım lütfen
şimdi raporlarıma baktım biri 7#5 cm,diğeri 4#3 cm civarındaymış.5 yıl önce miniciklerdi.aaa o kadar ciddimi ya büyüklüğü ne kadardı hatırlıyomusun. benimkisi 2,2 mm
pirinç unundan mama yapsam erkenmi sence, yada bu devam sütüne bebe bisküvisi atsam olurmuay bu ek gıda olayı zormuş, emzirmeyen anneler nasıl başa çıkıyo bilmem
Kızlar hani hep bahsediyodum ya 3 kişi var peşimde dolaşan diye. Birini zaten görmüştünüz foto paylaşmıştım. Aslında hep gönlümün olduğu içlerinde sadece biriydi, annesi önce kanser oldu ,tam bişeyler olcakken bekledik, sonra işleri bozuldu tam yeni yeni yeniden bişeyler olcakken bugün babasını kalp krizinden kaybetti. Çok üzüldüm, ne yapcağımı bilemiyorum. Bir akıl verin kızlar..
kesinlikle. Ben başka bi takımdan geldim buraya ve kesilikle onlarla kıyaslanamazsınız. Aynısı olmasın diye araştırıp geldiydim zati
Ben olsam emziririm(çok emziremedim içimde kaldı) aptamile geçtiysen artık kaşık mamasına da geçebilirsin. Biz sütlü pirinçli ile başlamıştık en hafifi o. Sonra diğerlerine geçtik. Yatmadan önce ondan verirsen daha uzun süre uyuyabilir. Bir de bebe bisküvisi verenler de oldu ezip bulamaç haline getirerek ya da biberonla içilecek şekilde devam sütü içinde çözdürerek ama benim kız onu almadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?