Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım hesaplamalar doğru. takım çok karışmış kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim. kolay gelsin.

Evet Öğrenci ve öğretmen fazla olduğu için takımımızda okulların açılmasıyla bir hayli karıştı.Ama yavaş yavaş eski düzenimize dönücez.

günaydın kızlar hepinizi tebrik ederim maşallahınız var valla:)ben listede değilim ama kilo bildireyim yinede izine ayrıldığımda 87.7 idim şu an 86 yım:)ne mutlu kilo veriyorum diyene hehe:)
ohhh maşallahhhhhh
12 den fazla olmak kötü olur bence. Böyle 12 güzel

bence takımımıza 1kişi daha alınabilir hem sayımızda takımımızın adı gibi 13 olurrr

Aynen canım, sayı arttıkça takımın idaresi zor olur. En basiti mesaj sayılarının bildirimi ve geçmiş okuma zorlaşır.

1 saatlik yürüyüş zorunlu hareketler+100 yarım mekik çektim geldimmm şimdi evi süpüreyim fıstıklarrr sonra toz alcam sonra yemek yapcamm :44:

yeni takım açılması daha mantıklı takım sayısı 15 olsun. hemde çılgınlar gibi

Üst sınırı kaldırmışlar kaptana bırakmışlar tercihi Püsküüt öle diyo. Kaptanları zor durumda bırakmışlar yaptıkları bu yani. Sanki 5 kişiyken bile liste hazırlayabiliyo da diğer takımlar kaldı çok kişi alıp idare etcekler peeeeehhhhhh

Ay aldığım nefes yetmiyo sanki yaa dün akşam da başım dönüyodu ben kalp hastasıyım da spor bana yaramıyo gibi bi evham çıkarmalı mıyım bundan:18: o eliptik bisikleti 3. hafta oldu hala 5 dakika yapabiliyorum.

Tatlım bunu niye daha önce söylemedin sen bana, özür dilerim Sana normalde doktorunun sadece yürüyüşe izin veriyor olması lazım. Benim babam kalp hastasıydı ondan kalp uzmanı olduk ailecek.

Yahu bu işte kesin akrebin parmağı vardır diye geçti aklımdan baktım onun fikriymiş

çok karışıklık olur gerçekten. bu defa alınganlık falan olucak her gelenide almak zorunda kalıcaklar eskiden full çekiyoz alamayız deniyodu şimdi ne denicek. bide son zamanlarda zaten hep yeni gelenler bi iki hafta takılıp kayboldu. bence takımın ihtiyacı oldukça yarışmacı alınmalı yoksa kontrolden çıkar.

kondisyonunu geliştirmen lazım. evhamlanma hemen. ayrıca spor bütün rahatsızlıklara iyi geliyor tabi ölçüyü kaçırmadan. eliptik zor gerçekten ben koşubandında 25 dk koşabiliyorum ama eliptikte 5 dk dayanmıyorum nası bişi anlamadım kişisel deil yani sen yasemine bakma o aşmış yaaa düzenli nefes alıp kondisyonunu geliştirmelisin hepsi bu

Tatlım bunu niye daha önce söylemedin sen bana, özür dilerim Sana normalde doktorunun sadece yürüyüşe izin veriyor olması lazım. Benim babam kalp hastasıydı ondan kalp uzmanı olduk ailecek.

Ha ha dur kız yanlış anladın. Noktalama işareti kullanmayınca tabii, hata benim. Ben tırsıyorum acaba bana dokunuyo mu ki diye. Zira kalp hastası değilim. Ama kalbim gümbür gümbür çarpıyo ve 5 dakikayı geçemiyorum ve başım dönüyo ya evham yapmaya başladım.

Evet alınganlık olacağını bugün gördük zaten

Benim diyaframım kuvvetli belki ondandır. Ihımıhımmmm çok güzel sesim vardır. Lise de ve Üniversitede TSM korosunda solisttimde, eh işte diyaframda o günlerden kalma

Son düzenleme:

yaseminde herşeyi yanlış anlıyo canım (bende öle anladım valla sonradan dikkatli okuyunca anladım imlayı bizde bugün bişe var) yarışma paylaşım alanına gidip itiraz edesim vardı ama vazgeçtim zaten yanlış anlıyorum ve anlaşılıyorum karışıklığa gerek yok

Ohhhhh çok sevindim
yaşın kaçtı canım , sana spor yaparkenki maksimum ve minimum nabız aralığını yazayım. Nabzını zorluyorsun demekkki

baştan desene niye beni kurslara felan gönderiyon sen biliyomuşsun işte kondisyonu doğru nefesi diyaframdan almayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…