canım hesaplamalar doğru. takım çok karışmış kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim. kolay gelsin.
çok bencilsin yasemincim hiç yakıştıramadımkesinlikle sana katılıyorum
canım hesaplamalar doğru. takım çok karışmış kilo veren arkadaşlarıda tebrik ederim. kolay gelsin.
ohhh maşallahhhhhhgünaydın kızlar hepinizi tebrik ederim maşallahınız var valla:)ben listede değilim ama kilo bildireyim yinede izine ayrıldığımda 87.7 idim şu an 86 yım:)ne mutlu kilo veriyorum diyene hehe:)
12 den fazla olmak kötü olur bence. Böyle 12 güzel
Bu iyi mi ki bence iyi değil... Çok istenilen ve kalabalık bi takımsa kaptan az çok tanıdık olanları alabilecekken hayır derse kırılabilir insanlar hayır demezse de kabarık sayıyla takibi yorucu ve çığrından çıkmış olabilir.
Az sayılı bi takımsa biz böyle iyiyiz deyip çekirdek kalınmak istenebilir ne biliim Sınırlı bi sayı olması daha düzenli yapar gibi sanki.
Hheheheheheheh seviyorum kız seni Nurgül
bende seni veri veri ay lav yu
Aynen canım, sayı arttıkça takımın idaresi zor olur. En basiti mesaj sayılarının bildirimi ve geçmiş okuma zorlaşır.
Nurgül beni seviyyyoooooo:103::103::103::103::103::103::103:hihhihihiihihihiiihihihi
1 saatlik yürüyüş zorunlu hareketler+100 yarım mekik çektim geldimmm şimdi evi süpüreyim fıstıklarrr sonra toz alcam sonra yemek yapcamm :44:
yeni takım açılması daha mantıklı takım sayısı 15 olsun. hemde çılgınlar gibi
Ay aldığım nefes yetmiyo sanki yaa dün akşam da başım dönüyodu ben kalp hastasıyım da spor bana yaramıyo gibi bi evham çıkarmalı mıyım bundan:18: o eliptik bisikleti 3. hafta oldu hala 5 dakika yapabiliyorum.
Yahu bu işte kesin akrebin parmağı vardır diye geçti aklımdan baktım onun fikriymiş
çok karışıklık olur gerçekten. bu defa alınganlık falan olucak her gelenide almak zorunda kalıcaklar eskiden full çekiyoz alamayız deniyodu şimdi ne denicek. bide son zamanlarda zaten hep yeni gelenler bi iki hafta takılıp kayboldu. bence takımın ihtiyacı oldukça yarışmacı alınmalı yoksa kontrolden çıkar.Üst sınırı kaldırmışlar kaptana bırakmışlar tercihi Püsküüt öle diyo. Kaptanları zor durumda bırakmışlar yaptıkları bu yani. Sanki 5 kişiyken bile liste hazırlayabiliyo da diğer takımlar kaldı çok kişi alıp idare etcekler peeeeehhhhhh
Ay aldığım nefes yetmiyo sanki yaa dün akşam da başım dönüyodu ben kalp hastasıyım da spor bana yaramıyo gibi bi evham çıkarmalı mıyım bundan:18: o eliptik bisikleti 3. hafta oldu hala 5 dakika yapabiliyorum.
Tatlım bunu niye daha önce söylemedin sen bana, özür dilerimSana normalde doktorunun sadece yürüyüşe izin veriyor olması lazım. Benim babam kalp hastasıydı ondan kalp uzmanı olduk ailecek.
çok karışıklık olur gerçekten. bu defa alınganlık falan olucak her gelenide almak zorunda kalıcaklar eskiden full çekiyoz alamayız deniyodu şimdi ne denicek. bide son zamanlarda zaten hep yeni gelenler bi iki hafta takılıp kayboldu. bence takımın ihtiyacı oldukça yarışmacı alınmalı yoksa kontrolden çıkar.
kondisyonunu geliştirmen lazım. evhamlanma hemen. ayrıca spor bütün rahatsızlıklara iyi geliyor tabi ölçüyü kaçırmadan. eliptik zor gerçekten ben koşubandında 25 dk koşabiliyorum ama eliptikte 5 dk dayanmıyorum nası bişi anlamadım kişisel deil yani sen yasemine bakma o aşmış yaaadüzenli nefes alıp kondisyonunu geliştirmelisin hepsi bu
Ha ha dur kız yanlış anladın. Noktalama işareti kullanmayınca tabii, hata benim. Ben tırsıyorum acaba bana dokunuyo mu ki diye. Zira kalp hastası değilim. Ama kalbim gümbür gümbür çarpıyo ve 5 dakikayı geçemiyorum ve başım dönüyo ya evham yapmaya başladım.
Ha ha dur kız yanlış anladın. Noktalama işareti kullanmayınca tabii, hata benim. Ben tırsıyorum acaba bana dokunuyo mu ki diye. Zira kalp hastası değilim. Ama kalbim gümbür gümbür çarpıyo ve 5 dakikayı geçemiyorum ve başım dönüyo ya evham yapmaya başladım.
Evet alınganlık olacağını bugün gördük zaten
Benim diyaframım kuvvetli belki ondandır. Ihımıhımmmm çok güzel sesim vardır. Lise de ve Üniversitede TSM korosunda solisttimde, eh işte diyaframda o günlerden kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?