yaseminde herşeyi yanlış anlıyo canım(bende öle anladım valla sonradan dikkatli okuyunca anladım imlayı bizde bugün bişe var) yarışma paylaşım alanına gidip itiraz edesim vardı ama vazgeçtim zaten yanlış anlıyorum ve anlaşılıyorum karışıklığa gerek yok
Ohhhhh çok sevindim
yaşın kaçtı canım , sana spor yaparkenki maksimum ve minimum nabız aralığını yazayım. Nabzını zorluyorsun demekkki
Böyle bir kararı kaptanların oylamasına sunmadan nasıl alabiliyorlar. 1 kişinin isteğiyle(ortalığı karıştıran da onlar diskalifiye listesinden eleman alan) karar mı değişirmiş
herşeyide biliyo ayaklı ansiklopedi
çok pis gaza geldim
krema yasak normalde ama öğlen ve akşam ekmek gurubu(çorba pilav ekmek baklagil) hiç almazsan ince bi dilim yiyebilirsin bence
haticecim paylaşım alanına kendim adıma bir yorum bıraktım. Seninde haberin olsun. Takım üye sayısının arttırılmasıyla ilgili. Ben şahsen kendi takımımızda daha fazla kişi olmasını istemem. Hepimiz kendi içimizde belli bir samimiyete ulaştık. Bencillik mi bilemicem ama daha fazla kişiyi tanıyıp paylaşmak istemem açıkcası(cadımıyım nedir )az olsun öz olsun
Eki Görüntüle 531485
benimde kaldığım tek ders iktisat olduseçtiğim fakulte iktisatmış diplomada öle görünecekmiş ama ne yalan sölim bölümü iktisat seçmek hiç yemedi. 1. sınıfta iktisat dersim vardı ancak kursa giderek verdimbide okulunu okumakmı :18::18: ben aslında sayısalcıyım ama iktisatla bi türlü yıldızımız barışmadı o çok başka bişe ya.
bi söz dinlesen zaten bu kadar üzmezdin kendini. ailende başta olmak üzere herkes dedi sana herşeyde bi hayır vardır diye üzüldüğünle kalırsın diye. yinede bu kadar kısa zamanda yoluna girmesi iyi olmuş. bide sana ders olsun bida bu kadar çok üzülme. yeni okulun hayırlı olsun.
ayyyy ikiz çocuklarım olsun ne kadar çok isterim yaaa biri kız biri erkekkk tmm büyütmesi gerçekten sabır isteyen bişey ama ikizleri çok seviyorummmmbilgen iki çocuğu nasıl yapıyosun gerçekten sıraylamı uyutuyosun uykuları ağırmı bari, benimki yatırınca yarım saat uyuyo sadece gündüz. iki tane olduklarını hayal bile edemiyorum, sana kolay gelsin
benim yaptığım 8dklık egzersizde oydu kaptişimmmmm[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]SPORUM
[TR]
[TD="align: center"]Karın egzersizleri[/TD]
[TD="align: center"]SOPALI H.[/TD]
[TD="align: center"]YAN BEL H.[/TD]
[TD="align: center"]TWESTER[/TD]
[TD="align: center"]GÖĞÜS H.[/TD]
[TD="align: center"]DAMBIL İLE KOL H.[/TD]
[TD="align: center"]BACAK H.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8 dk[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar konular arasında gezerken 8 dk. karın egzersizi gördüm. Bugün başladım bakalım ne kadar etkili olacak:44:
Bize gelen hizmetli yaşı benim abla diyeceğim yaşta bi bayan. Bii kibar bi kibar bi hanımefendi ki anlatamam. Çocukları maşaallah hep iyi yerlerde okuyorlar. Kadın öyle ince ki çay isteyemiyoruz yahu. Kadına ayıp olmasın diye inip kendi çayımı kendim alıyorum. Erkek arkadaşlar aradıklarında emine hanım eğer mümkünse... falan diye başlıyorlar. Temizleyim mi efendim burasını diyo yok yok biz yaparız diyorlar :)) Giden çaycının arkasından ters köşe olmuş durumdayız. Kimse kadından bişey isteyemiyo
mimiom ya bide tabi sadece benim istememlede olmuyo. benim işim daha zor eşim destek çıkıp morel vereceğine boşver yaa biz böyle çok iyiyiz diyo(
çok beğendim ya bunların burnu kapalı olanlarından varmıdır acaba kış geldiben bunla evin içinde dolaşıp temizlik yaptığımı hayal edemiyorum bi sağ bi sol bi sağ bi sol hiç yol alamam ki
tam benlik
çok beğendim ya bunların burnu kapalı olanlarından varmıdır acaba kış geldiben bunla evin içinde dolaşıp temizlik yaptığımı hayal edemiyorum bi sağ bi sol bi sağ bi sol hiç yol alamam ki
aynı zamanda spor olur işte bacaklar iyi çalışırnerden buluruz acaba
Kızlaaaarrrrsanırım bu hafta 1. yiz. Banuda 1. olur diye tahmin ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?