seminecim sen tc ve şifrenle aof öğrenci sistminden giriş yapabiliyormusun. bana hep hata veriyo ya acaba yeni şifremi almam lazım yoksa güncellememi yapılıyor.
Ohhhhh çok sevindim
yaşın kaçtı canım , sana spor yaparkenki maksimum ve minimum nabız aralığını yazayım. Nabzını zorluyorsun demekkki
neden çorba ekmekle aynı gruba sokuluyor anlamadım
haticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
canım ben 35 yaşındayım
Bilmiyorum ama yorum yapayım ya şehriye kullanılır ya pirinç ya da un ya da mercimek ve bunların hepsi de ekmek gurubu işte
canım ben 35 yaşındayım
Bilmiyorum ama yorum yapayım ya şehriye kullanılır ya pirinç ya da un ya da mercimek ve bunların hepsi de ekmek gurubu işte
haticecim beni haftasonu izinli yazabilirmisin, babaannem kötüleşti annemin yanında olup yardım etmem lazım. oradan giremem.
Canım minimum nabzın 114 maksimum nabzın 152 olmalı. Bu aralık sağlıklı yağ yakma aralığın. Nabzının 152 nin üzerine çıkması kalbini yorar
10/10 - 11/10 mesaj&spor sayilari
Bilgen35. 8+. 9+
Bülbül. 19- 40+
_ferdici_ ?
Goncagülll. 27+. 15-
Kbra23. ? :98: asik,,unutmus
Limpida izinli:94:
Mersinli42. 5+. 14+
Nurgülgüney. 26+. 52+
Bekolim izinliturkiyelerdeymis:97:
Pia. 39+. 43+
Uzayim. 29+. 17+
Yasminyaso 32+. 61-
Ha ha ben hiç 114 yapamıyorum ki. Hoca diyo ki 152yi geçme 114ü düşürme ama yokkk 114 ü görmüyorum
ben bugün daha iyiyim. inşallah sporumu yapabilirimmide bulantımın sebebini anlamıyorum ama hiç ya bugün de kahvaltı ve öğle yemeğimi doğru düzgün yiyemedim mide bulantısından, midemi de üşüttüm sanırsam:44::44: ay bi de iyi ki ortaokula geçmişim yaaaaa, o kadar tatlılarr kiiiiiiiiiiiii
Haticecim paylaşım alanına kendim adıma bir yorum bıraktım. Seninde haberin olsun. Takım üye sayısının arttırılmasıyla ilgili. Ben şahsen kendi takımımızda daha fazla kişi olmasını istemem. hepimiz kendi içimizde belli bir samimiyete ulaştık. bencillik mi bilemicem ama daha fazla kişiyi tanıyıp paylaşmak istemem açıkcası(cadımıyım nedir )Az olsun öz olsun
Eki Görüntüle 531485
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?