Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzellerim ben çıkıyorummm eşim gelir birazdan yemek yeriz sonrada

şu bu alıncak diye onu dışarı çıkarırım bende yürüyüşş yapmış ollurummm

öpüyorumm güzellerrrim görüşürzzz

Ohhhhh çok sevindim
yaşın kaçtı canım , sana spor yaparkenki maksimum ve minimum nabız aralığını yazayım. Nabzını zorluyorsun demekkki

canım ben 35 yaşındayım

neden çorba ekmekle aynı gruba sokuluyor anlamadım

Bilmiyorum ama yorum yapayım ya şehriye kullanılır ya pirinç ya da un ya da mercimek ve bunların hepsi de ekmek gurubu işte

canım ben 35 yaşındayım

Bilmiyorum ama yorum yapayım ya şehriye kullanılır ya pirinç ya da un ya da mercimek ve bunların hepsi de ekmek gurubu işte

Canım minimum nabzın 114 maksimum nabzın 152 olmalı. Bu aralık sağlıklı yağ yakma aralığın. Nabzının 152 nin üzerine çıkması kalbini yorar

canım ben 35 yaşındayım

mesela bi yoğurt çorbası düşün, bi tencereye 1 yemek kaşığı un giriyo ama kaç kase çorba çıkıyor. bilmem ama ben çorba içince kendimi çok hafif hissediyorum

Canım minimum nabzın 114 maksimum nabzın 152 olmalı. Bu aralık sağlıklı yağ yakma aralığın. Nabzının 152 nin üzerine çıkması kalbini yorar

Ha ha ben hiç 114 yapamıyorum ki. Hoca diyo ki 152yi geçme 114ü düşürme ama yokkk 114 ü görmüyorum

ferhancımmm ben izinli değilim kii, ayrılmadım iznee. mesaj sayımı ve sporumu bildirdim dün sanaaaa ö.m attımmm

ben bugün daha iyiyim. inşallah sporumu yapabilirim mide bulantımın sebebini anlamıyorum ama hiç ya bugün de kahvaltı ve öğle yemeğimi doğru düzgün yiyemedim mide bulantısından, midemi de üşüttüm sanırsam:44::44: ay bi de iyi ki ortaokula geçmişim yaaaaa, o kadar tatlılarr kiiiiiiiiiiiii

Yaaa kızlar ana paylaşım alanına fikrimi belirttim beni avukatlık yapmakla suçlamışlar. Bundan sonra yarışmanın faydası için 1 kelime paylaşmayacağım ortak alanda. eleştiriye açık olmayan bir kısımmış orası anladım bugün

Bademciklerin iltihaplı mı canım? Benim bademciklerim iltihaplandığında çok midem bulanır hiçbişey yiyemem

yasemin benim suçum ne şimdi söyle bakayım 1 ay gittim geldim liste dolmuş yedeğe düştüm.ne yapayım şimdi de bakayım (kafiyeli oldu hehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…