Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

mesela bi yoğurt çorbası düşün, bi tencereye 1 yemek kaşığı un giriyo ama kaç kase çorba çıkıyor. bilmem ama ben çorba içince kendimi çok hafif hissediyorum

En masumu yoğurt çorbası zaten. Ama yine de ekmek de undan yapılıyo ve mayalanıyo şişiyo. Diğer çorba türlerine göre yoğurt çorbası eğer ki yayla gibi pirinçli değilse daha hafiftir tabii. Ama bi mercimek tarhana şehriye ezo gelin daha kuvvetlidir. Belki diyetisyen genelleme yaptığı için çorbalar ekmek gurubu demiş olabilir.

yasemin benim suçum ne şimdi söyle bakayım 1 ay gittim geldim liste dolmuş yedeğe düştüm.ne yapayım şimdi de bakayım (kafiyeli oldu hehe:)

Senide anlıyorum canım, bende senin durumuna düşsem sıra beklerdim sanırım Kurallar olduğu sürece. 12 üstü bir rakam olmamış yıllardır böyle yürümüş, böyle devam etsin. Takım sayısını arttırmalılar. Adil değil bir taım 15 kişi yarışcak bir takım 5 bir takım 10. Yarışma için bu yüzdeler adil olacak mı? Olmayacak. Çok sayıda olan takımın yüzdesi her zaman nispeten daha az olana göre düşük çıkacak. Olaya duygusal yaklaşmamak lazım. Yoksa ben seni sevmiyor muyum? Seviyorum tabiki Nermincim. Ama standartları bozmamalılar. Yoksa yarışma anlamını yitirecek.

yaseminciğim şaka takıldım ha.fikrin konusunda yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım girip çıkanlar motivasyonu bozuyor olabilir haklısınızda ama bazen mecburi nedenlerden dolayı takından ayrı kalınabiliyor ne yazıkki benim gibi:) sana paylaşım alanında yorum yazan kişi sanırım bu fikri sunan o yüzden laf çarpmıştır.boşver 12 olsun ben yedek beklerim olmadı nurgülün mezuniyetini beklerim en yakın o

Düşüncem ile kırdıysam özür dilerim Nermincim. Senin bu takımda olmanı tabiki istiyorum canım. Dediğim gibi karar mekanizması kaptanımız, onun kararlarına sonuna kadar saygılıyım.
Evet fikri 1 kişi istedi hemen evet dedi Püsküüt. Kaptan onayları alınmış mı göremedim.Hatta alınmadı Ne kadar çirkin bir sataşma ve fikir hakkımın olmadığına dair hava var o mesajda, canım cicimlerle kapatılmaya çalışılmış. Bu beni gerçekten çok üzdü. Salak kafam ne diye gidip yazıyorsun ne halleri varsa görsünler

kız niye kırılayım her şey ortada kurallar belli bunu bilerek girdim takıma canım seninle ne alakası var hem boşyerede canını sıkma o laf içinde özür gelir muhakkak elbetteki fikir belirteceğiz o zaman paylaşım alanının ne özelliği kalırki.seni canı sıkkın görmeye alışık değilim valla üzüldüm

Doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur oldu benimki Nermincim Amaaaannnn biz kendimize bakalım değil mi canlarım

bak ben hem bisiklete biniyorum hem yzıyorum yani ev hanımlığı dışında böyle bir maharetimde var

Süperrrrr Bende akşam eliptikte çalışırken bir yandan tv izliyom bir yandan da önümdeki ders notlarına çalışıyommmm hihihihiiihihi Hocalar yavaş yavaş proje vermeye başladı şimdi anladım master yaptığımı. İlk 2 hafta turist gibi gittim geldim sanki. Dün akşam ne kadan ciddi bir işe girdiğimi idrak ettim

üzülme yasemin.tavır hiç hoş olmamış.sen ne anlayacaksın,sus otur gibi ...geçen ay birkaç kişi girdi,daha isimlerini öğrenemeden kaçıp gittiler.hatta bir tanesi eski hali kalmamış 13. takımın diye söylenmişti...neyse boşver,memleketi sen mi kurtaracakın.

Mesajımı üzerine almış sonradan anladım avukatı görünce. Geçen hafta diskalifiye listesinden 2 kişi aldı tınlamadı yönetimi(2. takımın kaptanı olduğunu yazdıklarına üzülüp profiline bakınca anladım). Liste hazırlayamıyorlar sözünü üstüne almış Ben tüm takımlara söylemiştim sözümü halbuki

Son düzenleme:
Eeeeee neler yapıyon Nermincim görüşmeyelii Ben mastera başladım sonunda

hayırlı olsun canım allah profluğa kadar yükseltsin inşallah:)bende ne yapayım ev işlerinde doktora yapıyorum dermişim.ah ah zamanında okulun kıymetini bilmedim lisansı yarıda bıraktım şimdide evde otura otura ne halemurluk fae geldim yine memurluk sınavlarını falan denedim ama benim kızdan sonra bende akıl kalmadı :)şimdi eşim büro açsın diye bekliyorum.malimüşavirlik bürosu açacak inşallah o zaman bende takılırım yanında diye düşünüyorum özledim çalışmayı.

Amin Master bitsin doktora için uğraşacağım inşallah allahım izin verirse
Neden aftan yararlanıp lisansını tamamlamıyorsun canım. Şu an af var diye biliyorum eğitimde

Amin Master bitsin doktora için uğraşacağım inşallah allahım izin verirse
Neden aftan yararlanıp lisansını tamamlamıyorsun canım. Şu an af var diye biliyorum eğitimde

eşimin halini gördükçe benim meslekte lisansın ve sonrasının ne kadar zor olduğunu anladım eşim malimüşavir oldu sonunda ama gel de sor ne zorluklarla oldu çok pis bir meslek daha bir getirisi olmadan milyarlar götürdü bizden.adım atsan para istiyorlar.sınavlar bitti adam malimüşavir oldu diye seviniyodum 3000 lira para istediler 3 gün içinde ödeme yapılmazsa bütün herşeyi iptal ediliyormuş.sisteme bakarmısın adam o kadar yoruldu çabaladı yırttındı 3 gün içinde ödemezse bütün emeklerini bir çırpıda yok edebiliyorlar.neyseki hallettik allaha şükür.o yüzden ben almayayım alanada mani olmayayım hehe. belki memurluk sınavlarına girerim 2 defa girdim tutturamadım allahın hakkı 3 müş onuda deneyelim bakalım:)

ben ortaya lafı koydum beğenen alsın beğenmeyen almasın... misali etmişsin edeceğini beğenen almış işte .ah sen yokmusun ah

bugünkü menümü paylaşayım arada.yoksa unutuyorum hep.
sabah.2 dilim ekmek salatalık domates azıcık pekmez 5 adet zeytin şekersiz çay.
öğlen.1 tabak yeşil mercimek çorbası.
ara.3 tane kaymaklı bisküvi 1 fincan bitki çayı
akşam.fırında tavuk.
2.5 litre su
spor.yarım saat bisiklet
40 dakika yürüyüş
30 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…