mesela bi yoğurt çorbası düşün, bi tencereye 1 yemek kaşığı un giriyo ama kaç kase çorba çıkıyor. bilmem ama ben çorba içince kendimi çok hafif hissediyorum
yasemin benim suçum ne şimdi söyle bakayım 1 ay gittim geldim liste dolmuş yedeğe düştüm.ne yapayım şimdi de bakayım (kafiyeli oldu hehe:)
Yaaa kızlar ana paylaşım alanına fikrimi belirttim beni avukatlık yapmakla suçlamışlar. Bundan sonra yarışmanın faydası için 1 kelime paylaşmayacağım ortak alanda. eleştiriye açık olmayan bir kısımmış orası anladım bugün
Eki Görüntüle 531767
yaseminciğim şaka takıldım ha.fikrin konusunda yorum yapmadım yapmamda saygı duyarım girip çıkanlar motivasyonu bozuyor olabilir haklısınızda ama bazen mecburi nedenlerden dolayı takından ayrı kalınabiliyor ne yazıkki benim gibi:) sana paylaşım alanında yorum yazan kişi sanırım bu fikri sunan o yüzden laf çarpmıştır.boşver 12 olsun ben yedek beklerim olmadı nurgülün mezuniyetini beklerim en yakın o
Suçlayana bak canım boşver gitsin genelleme
Düşüncem ile kırdıysam özür dilerim Nermincim. Senin bu takımda olmanı tabiki istiyorum canım. Dediğim gibi karar mekanizması kaptanımız, onun kararlarına sonuna kadar saygılıyım.
Evet fikri 1 kişi istedi hemen evet dedi Püsküüt. Kaptan onayları alınmış mı göremedim.Hatta alınmadıNe kadar çirkin bir sataşma ve fikir hakkımın olmadığına dair hava var o mesajda, canım cicimlerle kapatılmaya çalışılmış. Bu beni gerçekten çok üzdü. Salak kafam ne diye gidip yazıyorsun ne halleri varsa görsünler
kız niye kırılayım her şey ortada kurallar belli bunu bilerek girdim takıma canım seninle ne alakası var hem boşyerede canını sıkma o laf içinde özür gelir muhakkak elbetteki fikir belirteceğiz o zaman paylaşım alanının ne özelliği kalırki.seni canı sıkkın görmeye alışık değilim valla üzüldüm
Doğruyu söyleyen 9 köyden kovulur oldu benimki NermincimAmaaaannnn biz kendimize bakalım değil mi canlarım
bak ben hem bisiklete biniyorum hem yzıyorum yani ev hanımlığı dışında böyle bir maharetimde var
üzülme yasemin.tavır hiç hoş olmamış.sen ne anlayacaksın,sus otur gibi ...geçen ay birkaç kişi girdi,daha isimlerini öğrenemeden kaçıp gittiler.hatta bir tanesi eski hali kalmamış 13. takımın diye söylenmişti...neyse boşver,memleketi sen mi kurtaracakın.
Eeeeee neler yapıyon Nermincim görüşmeyeliiBen mastera başladım sonunda
hayırlı olsun canım allah profluğa kadar yükseltsin inşallah:)bende ne yapayım ev işlerinde doktora yapıyorum dermişim.ah ah zamanında okulun kıymetini bilmedim lisansı yarıda bıraktım şimdide evde otura otura ne halemurluk fae geldimyine memurluk sınavlarını falan denedim ama benim kızdan sonra bende akıl kalmadı :)şimdi eşim büro açsın diye bekliyorum.malimüşavirlik bürosu açacak inşallah o zaman bende takılırım yanında diye düşünüyorum özledim çalışmayı.
AminMaster bitsin doktora için uğraşacağım inşallah allahım izin verirse
Neden aftan yararlanıp lisansını tamamlamıyorsun canım. Şu an af var diye biliyorum eğitimde
Mesajımı üzerine almış sonradan anladım avukatı görünce. Geçen hafta diskalifiye listesinden 2 kişi aldı tınlamadı yönetimi(2. takımın kaptanı olduğunu yazdıklarına üzülüp profiline bakınca anladım). Liste hazırlayamıyorlar sözünü üstüne almışBen tüm takımlara söylemiştim sözümü halbuki
O zaman yaptığın hareketler hiçbir işe yaramaz ki canım??? bir doktora gitsene canım belki mineral vitamin eksikliği vardır.
Canım çok sıkıldı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?