merhaba fıstıklar..
maşallah takıma..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
ve kilom
geçen haftassz:
bu hafta :60
baş cadıbende 38 beden giyiyorum ama 57 ye bende taktım..:13:
kübra ve nurgül mesaj sayılarınız yok şekerler
iki gündür aklımdaydın..OOooo kimler gelmiş kimler. Aklımdaydın ne zamandır. Ama kilonu beğenmedim. 6 lı rakamlar hiç yakışmamış sana.
Benim gibi bir takıntılı dahaİnşallah ulaşırız Deryacım
Hoşbulduk Zeynep'cim. Maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni.
Bu arada kızlar listenizi hiç ama hiç beğenmedim. Ne o öyle hep 0 la dolu. Düzeltin bakim kendinizi yoksa çekerim kulaklarınızı.
Ohh maşallah herkescikler buradaymış, tebrik ederim kızlar hepinizi ..
Aaa deryacım sen ne ara 60ları gördün ama iyi olmuş bu vesileyle bir kampa alır kendini 57 oluverirsin ..
Allaha şükür iyiyiz EbrucumSen nasılsın bebiş nasıl Bebişin cinsiyeti belli oldu mu
hilalllllll ne güzle bir gün ya..Ohh maşallah herkescikler buradaymış, tebrik ederim kızlar hepinizi ..
Aaa deryacım sen ne ara 60ları gördün ama iyi olmuş bu vesileyle bir kampa alır kendini 57 oluverirsin ..
Bu arada kızlar listenizi hiç ama hiç beğenmedim. Ne o öyle hep 0 la dolu. Düzeltin bakim kendinizi yoksa çekerim kulaklarınızı.
ysfmir eski mezun kaptan yardımcıs neneysenin yardımcısı idim ..beni biliyorlar..her cuma buradayım ..:18:Şimdi yenilerin kafası karışacak kim bunlar yahu diye
Ben tanıtayım kısaca kendimizi ben bundan bir önceki kaptan, eski_bir_masal benden önceki kaptan, ysfmir'de bizden önce mezun olan diğer takım arkadaşımız. Dedim yaaa bugün biri ayağını sürüdü galiba, herkes burda
Hilal'cim kuzum tebrik ederim seni. Özelden gönderemiyorum 10 dk ya takılıyor. Burdan yaz sende. Çok sevindim. Önemli olan sonuç, istediğin oluyor sonunda. Peki okul ne oldu, dondurdun mu? Kıbrısa gidecek misin?
İyiyiz Yasemin'cim allaha şükür. Ama henüz belli değil bebişin cinsiyeti. Sanırım bidahaki kontrolüm kasım'ın 10 unda, O zaman kesin belli olur. Benim içimden erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım.
iki gündür aklımdaydın..nasılsın herşey yolundamı?
6lı rakamlara geçen ay azcuk dönüş yaptım..ama ben hala buradan kopmadığım için dur dedim . .baş belalarıyım her cuma ce diyip yazıyorum..:26::18:
hehe takıntılımıyızkine ..
Geçen hafta birinci olduk ya bu hafta böyle oldu canım
hilalllllll ne güzle bir gün ya..sizleri görmek çok iyi geldi bana..özlemişim..nasılsın medeni durumun ne halde kuzum..
kampa almadım ya kışın kilo almadan geçsin yeter..
ebru kaç kilo oldun hamilelik nasıl gidiyor de bakem....
Şimdi yenilerin kafası karışacak kim bunlar yahu diye
Ben tanıtayım kısaca kendimizi ben bundan bir önceki kaptan, eski_bir_masal benden önceki kaptan, ysfmir'de bizden önce mezun olan diğer takım arkadaşımız. Dedim yaaa bugün biri ayağını sürüdü galiba, herkes burda
Hilal'cim kuzum tebrik ederim seni. Özelden gönderemiyorum 10 dk ya takılıyor. Burdan yaz sende. Çok sevindim. Önemli olan sonuç, istediğin oluyor sonunda. Peki okul ne oldu, dondurdun mu? Kıbrısa gidecek misin?
İyiyiz Yasemin'cim allaha şükür. Ama henüz belli değil bebişin cinsiyeti. Sanırım bidahaki kontrolüm kasım'ın 10 unda, O zaman kesin belli olur. Benim içimden erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım.
ysfmir eski mezun kaptan yardımcıs neneysenin yardımcısı idim ..beni biliyorlar..her cuma buradayım ..:18:
Demek ki kalb kalbe karşıymış. Allaha şükür yolunda herşey hiç bir sorun yok. Bende senin gibiyim arada bir uğramaya çalışıyorum ama işler çok yoğun. Bu hafta izinliyim evdeyim diye rahatım biraz.
Yok öyle birinciliğin üstüne yatmak, bilirsin ben benzemem Hatice'ye
En son 61,8 ile mezun olmuştum Derya'cım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 62,3 kiloydum. En son 16 Ekimde tartıldım 3 gün önce 66,9 kiloyum. Haftada bir tartılmaya çalışıyorum. 4,6 kilo almışım toplamda. Şuan 4. ay bitmek üzere. Bu arada normal mi sizce? Çok almamışım dimi?
çok teşekkür ederim.eskiye göre yavaşladı ama hala veriyorum şükür.geçen hafta birinci olduk ebru.bu hafta sıkılaşıyorlar
Demek ki kalb kalbe karşıymış. Allaha şükür yolunda herşey hiç bir sorun yok. Bende senin gibiyim arada bir uğramaya çalışıyorum ama işler çok yoğun. Bu hafta izinliyim evdeyim diye rahatım biraz.
Yok öyle birinciliğin üstüne yatmak, bilirsin ben benzemem Hatice'ye
En son 61,8 ile mezun olmuştum Derya'cım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 62,3 kiloydum. En son 16 Ekimde tartıldım 3 gün önce 66,9 kiloyum. Haftada bir tartılmaya çalışıyorum. 4,6 kilo almışım toplamda. Şuan 4. ay bitmek üzere. Bu arada normal mi sizce? Çok almamışım dimi?
Hepiniz ayrı dalda bitaneciksiniz şekerimnoooooolaaaaamaaaaaaazzzz naaaaayyyyııırrrrhani hatice ben senin bitanecik geveze cadılozundum haniiii haniiiiiii
Benim yazdığımı okummaış okundu bilgisi görmedim:44::44::44:
Ooooooooo şimdi herkes mi olduk:84::84::84::84::84::84:
Selam kızlar. Geçmişe bakamadım ama kilo verenleri tebrik ediyorumBugün toplantı günü gibi olmuş, çok kalabalık takım
Canım benim hoşgeldinHoşbulduk Zeynep'cim. Maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni.
Hilal ciöm hoşgeldin nasılsın?Ohh maşallah herkescikler buradaymış, tebrik ederim kızlar hepinizi ..
Ben zaten giderkende biliyordum. Büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa benden sonraki ilk mezun sen olacaksın. Hadi bakalım takip edeceğim seni. 6 lı rakamlarıda biran önce görürsün inşallah.
İnşallah gönlünden ne istiyorsan o olur canımBen kız çok istemiştim allah gönlüme göre verdi,canım kızım
Çok değil ama dikkatli ol canım, biliyosun 7. aydan sonra çok hızlı kilo alınıyor.
Canım benim ben geldiğimde sen mezun olmak üzereydin. O kadar eskiyi bilmiyorum, kusura bakma
ilk aylar için biraz fazla almışsın sanki ebru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?