Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ohh maşallah herkescikler buradaymış, tebrik ederim kızlar hepinizi ..

merhaba fıstıklar..
maşallah takıma..
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...
ve kilom
geçen hafta ssz:
bu hafta :60
baş cadı bende 38 beden giyiyorum ama 57 ye bende taktım..:13:

Aaa deryacım sen ne ara 60ları gördün ama iyi olmuş bu vesileyle bir kampa alır kendini 57 oluverirsin ..

OOooo kimler gelmiş kimler. Aklımdaydın ne zamandır. Ama kilonu beğenmedim. 6 lı rakamlar hiç yakışmamış sana.
iki gündür aklımdaydın..nasılsın herşey yolundamı?
6lı rakamlara geçen ay azcuk dönüş yaptım..ama ben hala buradan kopmadığım için dur dedim ..baş belalarıyım her cuma ce diyip yazıyorum..:26::18:
Benim gibi bir takıntılı daha İnşallah ulaşırız Deryacım

hehe takıntılımıyızkine ..

Şimdi yenilerin kafası karışacak kim bunlar yahu diye

Ben tanıtayım kısaca kendimizi ben bundan bir önceki kaptan, eski_bir_masal benden önceki kaptan, ysfmir'de bizden önce mezun olan diğer takım arkadaşımız. Dedim yaaa bugün biri ayağını sürüdü galiba, herkes burda

Aaa deryacım sen ne ara 60ları gördün ama iyi olmuş bu vesileyle bir kampa alır kendini 57 oluverirsin ..

Hilal'cim kuzum tebrik ederim seni. Özelden gönderemiyorum 10 dk ya takılıyor. Burdan yaz sende. Çok sevindim. Önemli olan sonuç, istediğin oluyor sonunda. Peki okul ne oldu, dondurdun mu? Kıbrısa gidecek misin?

Allaha şükür iyiyiz Ebrucum Sen nasılsın bebiş nasıl Bebişin cinsiyeti belli oldu mu

İyiyiz Yasemin'cim allaha şükür. Ama henüz belli değil bebişin cinsiyeti. Sanırım bidahaki kontrolüm kasım'ın 10 unda, O zaman kesin belli olur. Benim içimden erkek geçiyor ama hayırlısı bakalım.

hilalllllll ne güzle bir gün ya..sizleri görmek çok iyi geldi bana..özlemişim..nasılsın medeni durumun ne halde kuzum..
kampa almadım ya kışın kilo almadan geçsin yeter..
Hoşbulduk Zeynep'cim. Maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ederim seni.

Bu arada kızlar listenizi hiç ama hiç beğenmedim. Ne o öyle hep 0 la dolu. Düzeltin bakim kendinizi yoksa çekerim kulaklarınızı.

ebru kaç kilo oldun hamilelik nasıl gidiyor de bakem....

ysfmir eski mezun kaptan yardımcıs neneysenin yardımcısı idim ..beni biliyorlar..her cuma buradayım ..:18:

Demek ki kalb kalbe karşıymış. Allaha şükür yolunda herşey hiç bir sorun yok. Bende senin gibiyim arada bir uğramaya çalışıyorum ama işler çok yoğun. Bu hafta izinliyim evdeyim diye rahatım biraz.

Geçen hafta birinci olduk ya bu hafta böyle oldu canım

Yok öyle birinciliğin üstüne yatmak, bilirsin ben benzemem Hatice'ye

En son 61,8 ile mezun olmuştum Derya'cım. Hamile olduğumu öğrendiğimde 62,3 kiloydum. En son 16 Ekimde tartıldım 3 gün önce 66,9 kiloyum. Haftada bir tartılmaya çalışıyorum. 4,6 kilo almışım toplamda. Şuan 4. ay bitmek üzere. Bu arada normal mi sizce? Çok almamışım dimi?

İnşallah gönlünden ne istiyorsan o olur canım Ben kız çok istemiştim allah gönlüme göre verdi,canım kızım

Bu arada kızlar listenizi hiç ama hiç beğenmedim. Ne o öyle hep 0 la dolu. Düzeltin bakim kendinizi yoksa çekerim kulaklarınızı.

çok teşekkür ederim.eskiye göre yavaşladı ama hala veriyorum şükür.geçen hafta birinci olduk ebru.bu hafta sıkılaşıyorlar

ysfmir eski mezun kaptan yardımcıs neneysenin yardımcısı idim ..beni biliyorlar..her cuma buradayım ..:18:

Canım benim ben geldiğimde sen mezun olmak üzereydin. O kadar eskiyi bilmiyorum, kusura bakma

Çok değil ama dikkatli ol canım, biliyosun 7. aydan sonra çok hızlı kilo alınıyor.

çok teşekkür ederim.eskiye göre yavaşladı ama hala veriyorum şükür.geçen hafta birinci olduk ebru.bu hafta sıkılaşıyorlar

Ben zaten giderkende biliyordum. Büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa benden sonraki ilk mezun sen olacaksın. Hadi bakalım takip edeceğim seni. 6 lı rakamlarıda biran önce görürsün inşallah.

ilk aylar için biraz fazla almışsın sanki ebru.

Hepiniz ayrı dalda bitaneciksiniz şekerim

Selam kızlar. Geçmişe bakamadım ama kilo verenleri tebrik ediyorum Bugün toplantı günü gibi olmuş, çok kalabalık takım

Canım benim hoşgeldinGeçen hafta 1.ydik.O sıfır olanların hepsi geçen hafta kilo vermişti.O yüzden bu haftanın böyle olması normal ve güzel Ama sen yinede kulaklarımızı çekme olur mu

Hilal ciöm hoşgeldin nasılsın?

Ben zaten giderkende biliyordum. Büyük ihtimal bir aksilik çıkmazsa benden sonraki ilk mezun sen olacaksın. Hadi bakalım takip edeceğim seni. 6 lı rakamlarıda biran önce görürsün inşallah.

inşallah dediğin gibi olur ama kübra okul açılınca coştu.benden önce hedefine ulaşabilir.

İnşallah gönlünden ne istiyorsan o olur canım Ben kız çok istemiştim allah gönlüme göre verdi,canım kızım

İlkinde bende kız istemiştim canım, allah gönlüme göre tam istediğim gibi bir prenses verdi bana. Şimdide erkek geçiyor ama dedim ya sağlıklı sıhhatli olsun. gerisi önemli değil. Hayrılısını versin rabbim.

Çok değil ama dikkatli ol canım, biliyosun 7. aydan sonra çok hızlı kilo alınıyor.

Evet canım bu aydan sonra daha hızlı olacak kilo alımı ama diyetten bana miras kaldı çok yiyemiyorum zaten. Yinede dikkat etmeye çalışıyorum. Bakalım kaçkiloyla gideceğim doğuma

Canım benim ben geldiğimde sen mezun olmak üzereydin. O kadar eskiyi bilmiyorum, kusura bakma

bebişde rabbim önce sağlıklı hayırlı evlat versin kızcen var bundada inşALLAH PAŞA geliyordur..

ne kusuru bea ..önemli bir mevzu değil kine..
4 ayda 4.6 iyi ama sıkıntın yoksa mutlaka yürüyüş yap ..fazla yağ olarak depolanmasın..hem kuzucukta tosun olur..kilolar ona yarar sana değil..

ilk aylar için biraz fazla almışsın sanki ebru.

Zeynep'cim mezun olduğumda ramazan ayıydı biliyorsun ve en son iftardan önce tartılmıştım. 61,8 i o zaman görmüştüm. Bide o arada hamileymişim zaten haberim yokmuş. Bunun 1 kilosunu suya say zaten o zaman 62,8 oluyorum. Diyetten çıkıp hemen normal beslenmeye geçince bana normal geldi çünki aylık ortalama 1 kilo 150 gram almış oluyorum. 75 e kadar yolu var diyede düşünüyorum çünki boyum kaldırır. Ama önemli olan bebeğin sağlığı çok kasmak istemiyorum kilo konusunda çünki biliyorum ki tekrar vereceğim o kiloların hepsini

Kübra cım,şekerparem listeyi paylaştım Sorun olursa haberleşiriz.
Kızlar ben çıkıyorum. Bu akşam ve yarın yokum.Yarın eve kaçta döneriz bilmiyorum. O yüzden haberiniz olsun. Burayı boş bırakmamaya çalışalım. Dönünce bugünden itibaren tüm mesajları alıntılayıp cevap yazacağım. Tablolarıda pazar günü hazırlar paylaşırım.HEPİNİZİ ÖPÜYORUM.KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…